Besiktas – Lok. Moskva 1:1 (kon.) | Karabach – Monaco 1:1 (kon.) | Celtic – Molde 1:2 (kon.)
Ajax – Fenerbahce 0:0 (kon.) | Kazaň – Liverpool 0:1 (kon.) | Sion – Bordeaux 1:1 (kon.)
FK Krasnodar – PAOK 2:1 (kon.) | Dortmund – Qäbälä 4:0 (kon.) | Club Bruggy – Legia 1:0 (kon.)
Neapol – Midtjylland 5:0 (kon.) | Dinamo Minsk – Villarreal 1:2 (kon.) | Plzeň – Rapid 1:2 (kon.)
Marseille – Braga 1:0 (kon.) | Groningen – Liberec 0:1 (kon.) | Rosenborg – Lazio 0:2 (kon.)
Saint-Étienne – Dněpropetrovsk 3:0 (kon.) | Skënderbeu – Sporting 3:0 (kon.) | Belenenses – Basilej 0:2 (kon.)
Lech Poznaň – Fiorentina 0:2 (kon.) | Tottenham – Anderlecht 2:1 (kon.) | Sparta – Schalke 1:1 (kon.)
Asteras – APOEL 2:0 (kon.) | Augsburg – Alkmaar 4:1 (kon.) | Ath. Bilbao – Partizan Bělehrad 5:1 (kon.)
konec
Besiktas Istanbul
1:1 (0:0)
FK Lokomotiv Moskva
Čtvrtek 05.11.2015, 17:00 • BJK İnönü Stadium (kapacita 32.086 diváků) • Evropská liga • Skupina H
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Besiktas Istanbul měl utkání s FK Lokomotivem Moskva skvěle rozehrané, avšak nakonec se body dělí za remízu 1:1!

    První poločas na BJK Inönü Stadium bohužel branku nenabídl. Utkání bylo na začátku poločasu velmi vyrovnané, první náznak šance měl Lokomotiv v 16. minutě, kdy hlavičkoval N´Dinga. Tato situace však gólem neskončila. Otěže utkání následně přebral domácí Besiktas, který od 25. minutě byl jednoznačně aktivnější, a Lokomotiv hrozil zejména z protiútoků. Ani jeden z týmů se však prosadit nedokázal!

    Ve druhém poločase pokračoval velký tlak domácích! Branka přišla až v 58. minutě, kdy se prosadil střídající Ricardo Quaresma! Vedoucí branka však tureckému celku spíše uškodila, a Lokomotiv se začal dostávat více do hry! Zasloužené vyrovnání přišlo v 76. minutě, kdy se ve vápně prosadil Oumar Niasse! V posledních deseti minutách měly oba týmy velké šance, nicméně branku už jsme neviděli!

    Po dnešním zápase je tak na první příčce stále Lokomotiv Moskva, který má na svém kontě osm bodů. Druhý Besiktas navíc může večer předskočit portugalský Sporting, který má utkání se Skënderbeu k dobru!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (18:55:13)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Marques Maicón, přichází Maxim Grigorjev.
     
    90+3
    Na druhé straně měl ještě dvě velké šance střídající Škuletić! Domácí celek však zachránil brankář Zengin, který obě střely dokázal vyrazit!
    90+2. Velká šance Gülüma!
     
    90+2
    Besiktas měl v samotném závěru obrovskou šanci! Töre poslal nadýchaný centr na levou stranu, kam si naběhl Uysal. Jeho hlavička našla za obranou stopera Gülüma, jehož hlavičku však vyrazil Guilherme!
     
    90+2
    Besiktas vybojoval ještě v samotném závěru rohový kop, kterého se ujal Quaresma. Jeho centr však na přední tyči odvrátil Janbajev!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby! Mezítím poslal do vápna Lokomotivu centr Beck, pro který si však došel Guilherme, a míč lapil do rukavic!
     
    90
    V poslední minutě základní hrací doby provádí hostující kouč své první střídání! Ze hřiště odchází Oumar Niasse, který byl dnes velmi aktivní, a vše vyšperkoval vyrovnávací brankou. Na poslední minuty přichází Škuletić!
     
    89
    Blízí se závěr utkání, a stav je stále nerozhodný. V posledních minutách je aktivnější Besiktas, nicméně i Lokomotiv dokáže být nebezpečný z rychlých protiútoků! Dočkáme se ještě branky?
     
    88
    Besiktas zahrával na druhé straně standardní situaci, které se ujal Quaresma. Střelec úvodní branky zápasu našel svým centrem Gülüma, který byl však těsně bráněn Šiškinem, a jeho hlavička skončila nad brankou!
    Ricardo Quaresma se postaral zatím o jedinou branku svého celku

     
    86
    Lokomotiv i nadále hrozí z rychlých protiútoků! Po levé straně postupoval středopolař Kolomejcev, který před vápnem napřáhl ke střele, tu však zablokoval stoper Rhodolfo!
     
    85
    Lokomotiv se dobrým napadáním dostal k míči, a jeho protiútok táhl středem hřiště Alexej Mirančuk. Střídající hráč následně našel ve středu Niasseho, jehož střela z voleje skončila v náruči brankáře Zengina!
     
    84
    V posledních minutách přebral inciativu opět domácí Besiktas, který se žene za vedoucí brankou. Hostující Lokomotiv se lehce zatáhl do obranné bloku, a vyčkává na rychlé protiútoky!
     
    83
    Své poslední střídání v tomto zápase provádí domácí kouč Senol Günes! Ze hřiště odchází Özyakup, který odvedl ve středu hřiště povedený výkony. Na poslední minuty přichází na hřiště Cenk Tosun!
     
    82
    Na druhé straně zahrával i Lokomotiv standardní situaci. Alexandr Samedov poslal nebezpečný centr do vápna, na který si nabíhala dvojice Niasse – Maicón. Ani jeden se však k hlavičce nedostal!
    80. Povedený zákrok Guilhermeho

    Jan Havlovic

    Branky: 58. Quaresma – 76. Niasse (Alexej Mirančuk)

    Karty:   61. Niasse (LMO)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 7:4. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 14:14.
    Besiktas Istanbul: Zengin – Beck, Rhodolfo, Gülüm, Köybaşı – Hutchinson, Özyakup (83. Tosun) – Töre, J. Sosa (72. Uysal), Şahan (46. Quaresma) – Mairo Gómez.
    Náhradníci: Güvenç – Kurtuluş, D. Tošić, Quaresma, Uysal, Frei, Tosun.

    FK Lokomotiv Moskva: Guilherme – Janbajev, Šiškin, Ďurica, Vitalij Denisov – N'Dinga, Kolomejcev – Samedov, Fernandes (74. Alexej Mirančuk), Maicón (90+3. Grigorjev) – Niasse (90. Škuletić).
    Náhradníci: Abajev – Grigorjev, Logašov, Škuletić, Makarov, Alexej Mirančuk, Barinov.

    Rozhodčí: Felix Zwayer – Foltyn, Henschel (vš. Německo)
    bahis siteleri