Spišská N. Ves – Bardejov 3:11 (kon.) | Humenné – Michalovce 2:5 (kon.) | Topoľčany – Pov. Bystrica 8:1 (kon.)
Nové Zámky – Senica 4:6 (kon.) | Detva – Lipt. Mikuláš 5:2 (kon.) | Prešov – Trnava 5:1 (kon.)
konec
HK Detva
5:2 (1:2, 2:0, 2:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Středa 25.11.2015, 18:00 • ZŠ Detva • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Jozef Lakota (vedúci mužstva HC07 Orin Detva): „Vstup zápasu vyšiel podľa našich predstáv. Hneď v úvode sa nám podarilo streliť gól. Následne však Hájnik nevyužil svoju šancu za čo sme pykali dvomi gólmi v našej sieti. V druhej tretine sa mužstvo zomklo a otočili sme stav náš prospech aj napriek tomu, že sme hrali často v oslabení. Lenže súper nám ponúkol presilovku 5 na 3 a my sme ju na rozdiel od nich dokázali využiť. V záverečnej tretine sa nám podarilo streliť ďalšie dva góly. Podržal nás brankár Patrik Polc a zaslúžené víťazstvo venujeme Jožkovi Sládkovi a jeho rodinke.

    Róbert Spišák (tréner HK 32 Liptovský Mikuláš):„O výsledku dnes rozhodla presilovka domácich 5 na 3 v 36. min., kedy domáci dokázali vyrovnať na 2:2. Následne na to nám po skončení presilovky 5 na 4 strelili ďalší gól. Toto boli zlomové momenty zápasu. Do týchto momentov zápasu sme hrali veľmi dobre či v ofenzíve tak isto v defenzíve. Za stavu 2:1 v náš prospech sme nevyužili dve čistá šance. Ak by sme ich boli dali bol by možno iný vývoj zápasu. Takto nie sme vôbec spokojní. Hra bola rozkúskovaná častými vylúčeniami na oboch stranách, a to rozbilo našu hru. V tretej tretine sme nedokázali už nič vymyslieť a zvrátiť tak výsledok zápasu v náš prospech. (23:43:30)
     
    Je tu záver zápasu, v ktorom Detva doma zdoláva Liptovský Mikuláš v pomer 5:2. Diváci videli sedem pekných gólov a v závere zápasu aj bitku.
     
    Koniec zápasu.
     
    59:56
    Patrik Števuliak 2 min. hrubosť.
     
    59:56
    Adrián Mačkovič 2 + 2 min. za hrubosť.
     
    58:01
    Začali sa posledné dve minúty tretej tretiny.
     
    57:10
    Ján Blaško dva minúty vrazenie.
     
    56:35
    Peter Lunter 2+2 + 10 min.
     
    56:35
    Jakub Predajniansky 5 + DKZ.
     
    56:35
    Andrej Laco dostáva trest 2 sekanie plus 5 KDZ.
     
    56:35
    Diváci si vychutnali aj pästiarsky súboj. Ktorý začal Laco s Lunterom a následne si hráča hostí podal Predajniasky. Aj keď sa podarilo Lacovi dostať domáceho hráča na ľad, ale tam si do hráč mesiaca október vychutnal.
     
    56:03
    Detva dala gól!

    Po necelej minúte sa podarilo domáci využiť presilovú hru, keď sa konečne dočkal aj BRANDEN PARKHOUSE strelou pomedzi nohy.
    Asistencie: David Graham, Dominik Kanaet.
     
    55:07
    Andrej Laco dostava dve minúty za napadnutie.
     
    54:41
    Postavenie mimo hry domácich.
     
    54:26
    Lichanec sa hodil do strely Ambróza a veľmi ťažko sa dvíhal z ľadu.
     
    53:55
    Tretí samostatný nájazd Parkhouseho v zápase sa skončil tesne za modrou čiarou kde domáci útočník zabudol za sebou puk.
     
    53:24
    Ďalší krásny zákrok Polca v domácej bráne po zakončení Laca.
     
    52:45
    Nikonov volil miesto strely prihrávku na Budu, ale zakočenie medzi nohy nieje úspešné.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 450 divákov.

    Marek Antalík

    Branky a nahrávky: 2. Srnka (Graham, Parkhouse), 36. Sládok (Srnka, Říha), 38. Buda (Nikonov, Sládok), 42. Graham (Kanaet), 57. Parkhouse (Graham, Kanaet) – 10. Piatka (Laco, Gápa), 11. Števuliak (Lichanec, Uram)


    HK Detva: Polc (Korytár) – Lunter, Predajniansky, Zorvan,Sládok "A", Jendroľ, Mačkovič – Nikonov, Hájnik, Buda – Říha, Fekiač, Ambróz – Parkhouse, Kanaet "A", Graham – Parobok, Blaško, Balko, Srnka. Tréner: M. Ihnačák.
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Dovina (Pravda)– Krčula, Mezovský "C", Oravec, Nádašdi, Holiga, Kadlubiak – Bartík "A", Cibuľa, Jabrocký – Uram "A", Lichanec, Števuliak – Laco, Piatka,Gapa – Marcinko, Lištiak,Oško, Brezniak. Tréner: R. Spišák.

    Rozhodčí: Snášel – Bednár, Gavalier.

    Diváci: 450
    thejrc.org