Chabarovsk – Jekatěrinburg 2:1 (kon.) | Vladivostok – Chanty-Mansijsk 4:3 (kon.) | N.Novgorod – Novosibirsk 3:2 (2:0 po s.n.)
Minsk – Novokuzněck 5:4 (1:0 po s.n.) | Petrohrad – Čeljabinsk 3:2 (po pr.) | Spartak Moskva – Nižněkamsk 3:5 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
4:3 (1:0, 2:3, 1:0)
Jugra Chanty-Mansijsk
Pátek 04.12.2015, 10:30 • Fetisov hall • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:41 Kiril VORONIN - 4:3
     
    51:41
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácí se opět ujímají vedení v zápase, když jejich rychlou akci táhl po pravé straně Sajustov, který perfektní přihrávkou našel před brankou KIRILA VORONINA, jenž dokázal usměrnit puk do hostující branky! Asistence: Dmitrij Sajustov, Viktor Alexandrov.
    39:44 Arťom BULJANSKIJ - 3:3
     
    39:44
    Jugra právě vstřelila branku!
    A bohužel pro Admiral se potvrdilo staré známé pravidlo "nedáš -- dostaneš" ! Taratuchin nejprve nedokázal propálit Nalimova svižnou střelou, poté však dojel puk a chytře jej zadovkou poslal na ARŤOMA BULJANSKÉHO, který se z otočky dokázal prosadit střelou přes ležícího domácího brankáře! Asistence: Andrej Taratuchin, Pavel Medvěděv.
    36:22 Nikita LISOV - 3:2
     
    36:22
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácí si však vzápětí berou zpět ztracené vedení. Gorškov na levé straně chytře počkal na dojíždějícího NIKITU LISOVA ze druhé vlny, jehož technický pokus kousek za modrou čarou zaplul až za Gerašviliho! Asistence: Alexandr Gorškov, Dmitrij Lugin.
    35:51 Igor BORTNIKOV - 2:2
     
    35:51
    Jugra právě vstřelila branku!
    No tak to je šok pro domácí, kteří během minuty a půl ztrácí dvougólový náskok! Gorbunov s IGOREM BORTNIKOVEM si několikrát vyměnili puk v útočném pásmu a druhý jmenovaný jej nakonec svižnou střelou z pravé strany poslal do domácí branky! Asistence: Denis Gorbunov.
    34:23 Pavel MEDVĚDĚV - 2:1
     
    34:23
    Jugra právě vstřelila branku!
    Hosté jsou zpátky ve hře! Po dlouhých minutách se hráči Jugry dostali k zakončení a to hned končí v domácí brance. Buljanskij našel zpětnou přihrávkou před brankou volného PAVLA MEDVĚDÉVA a ten poslal kotouč za Nalimovova záda! Asistence: Arťom Buljanskij.
    29:27 Alexej UGAROV - 2:0
     
    29:27
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Dlouho se domácí nemohli dostat do útočného pásma v této třetině, ale když už se to povedlo, je z toho druhá branka v hostující síti! Z levé strany přihrával před branku ALEXEJ UGAROV, odkud se puk od některého z hráčů odrazil až za záda brankáře Gerašviliho! Asistence! David Booth.
    01:09 Alexandr GORŠKOV - 1:0
     
    01:09
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Tak tenhle zákrok si Gerašvili za rámeček rozhodně nedá! Od modré čáry jen lehce nahazoval na hostující klec Lugin, před brankou ještě kotouč tečoval ALEXANDR GORŠKOV a ten skončil až za zády hostujícího brankáře! Asistence: Dmitrij Lugin.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 2. Gorškov (Lugin), 30. Ugarov (Booth), 37. Lisov (Gorškov, Lugin), 52. Voronin (Sajustov, Alexandrov) – 35. Medvěděv (Buljanskij), 36. Bortnikov (Gorbunov), 40. Buljanskij (Taratuchin, Medvěděv)


    Admiral Vladivostok: Nalimov (Bobkov) – Blum, Rafikov, Zemčjonok, Lisov, Kosmačjov, Mnacjan – Makarov, Podšendjalov, Kuzněcov – Booth, Ugarov, Dugin – Fisenko, Lugin, Gorškov – Mamin, Alexandrov, Voronin – Sajustov.
    Jugra Chanty-Mansijsk: Gerašvili (Fokin) – Kalašnikov, Želdakov, Antonov, Mamkin, Chvostov, Pogorišnyj, Ďjakov -- Panov, Gorbunov, Bortnikov – Varfolomejev, Ivanov, Lapenkov – Bulajnskij, Taratuchin, Medvěděv – Ševčenko, Jacenko, Ankudinov – Beljajev.

    Rozhodčí: Gamalej, Dějev – Nazarov, Palej

    Diváci: 5.277
    bahis siteleri