Chabarovsk – Jekatěrinburg 2:1 (kon.) | Vladivostok – Chanty-Mansijsk 4:3 (kon.) | N.Novgorod – Novosibirsk 3:2 (2:0 po s.n.)
Minsk – Novokuzněck 5:4 (1:0 po s.n.) | Petrohrad – Čeljabinsk 3:2 (po pr.) | Spartak Moskva – Nižněkamsk 3:5 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
2:1 (0:0, 2:0, 0:1)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Pátek 04.12.2015, 10:30 • Platinum Arena Zolotoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní zápas je u konce! Amur Chabarovsk dokázal v domácím prostředí porazit Avtomobilist Jekatěrinburg 2:1, a získává cenné tři body!

    První třetina sice branku nenabídla, nicméně byl k vidění hodně zajímavý hokej z obou stran! Do utkání vstoupil velmi aktivně domácí Chabarovsk, a zejména třetí lajna byla v útočném pásmu velmi nebezpečná. Následně měl Avtomobilist přesilovou hru, ze které mohl udeřit Petr Koukal, avšak jeho pokus v brance neskončil! V závěru třetiny měl ještě velkou šanci Oleg Li, nicméně jeho střelu zastavil Kuba Kovář!

    Druhá třetina již konečně nabídla branky, a i krásný hokej! Do prostřední periody rozhodně vstoupili lépe domácí, kteří se dostali do vedení ve 25. minutě, kdy se trefil Vladimir Pervušin! Hned o dvě minuty později český brankář lovil kotouč ze sítě podruhé! Po krásné přihrávce Šulakova se prosadil Vladislav Ušenin! Druhá polovina třetiny byla velmi vyrovnaná, a šance byly na obou stranách, žádná další branka však nepadla!

    Do třetí třetiny vstoupili lépe hosté, kteří se hnali za snížením! Branky na 1:2 se dočkali ve 47. minutě, kdy se trefil Arťjom Garejev! Hlavně v posledních minutách měli hosté obrovský tlak, nicméně výborný Metsola již žádnou střelu za svá záda nepustil!

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Jan Kolář (CHA) – 0+0, 2, střely, TOI – 19:37

    Petr Koukal (JEK) – 0+0, 6 střel, TOI – 15:22
    Jakub Kovář (JEK) – 2 obdržené branky, 41 zásahů, úspěšnost 95,35%

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (12:48:43)
     
    Konec zápasu.
     
    59:44
    Další závar před brankou finského brankáře! Hostující celek vyhrál vhazování, a kotouč se dostal na modrou, kde se nacházel Eero Elo. Jeho ostrá rána z voleje trefila obránce Zuba, a kotouč se odrážel směrem do branky. Metsola však dokázal zasáhnout!
     
    59:36
    Za brankou domácích operoval s kotoučem Petr Koukal, který následně našel Golůyševa, který střelou z voleje finského brankáře překonat nedokázal!
     
    59:19
    Z hranice pravého kruhu poslal zajímavou střelu před branku Simakov, jehož pokus tečoval Golyšev. Juha Metsola však dokázal zasáhnout!
     
    59:18
    Vitalij Šulakov je zpět na ledě! Domácí celek tak zvládl těžké chvíle ve vlastním pásmu, a je v plném počtu!
     
    58:56
    Teď však na útočné modré nedokázal zpracovat přihrávku obránce Trjamkin, a hosté se připravují o pásmo!
     
    58:39
    Hostující celek drží svého soupeře v útočném pásmu, nicméně zatím je to bez střelby!
     
    58:21
    Jakub Kovář je na střídačce, a Jekatěrinburg hraje v šesti!
     
    58:02
    Jaktěrinburg se stále nemůže usadit v útočném pásmu, a Amur opět vyhazuje!
     
    57:33
    Chabarovsk však začal přesilovou hru velmi dobře! Pervušin vyhrál vhazování, a obránce Jan Kolář vyhodil kotouč až k brance Kováře!
     
    57:07
    Jekatěrinburg si na konci zápasu zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Vitalij Šulakov, který mezi kruhy podrazil Pankova!
     
    57:03
    Alexander Pankov obkroužil domácí branku, a následně poslal kotouč před branku. Nikdo z jeho spoluhráčů však kotouč nezasáhl!
     
    56:26
    Na druhé straně předvedla domácí trojice zajímavou kombinaci v útočném pásmu, která měla skončil u Ibragimova, tomu se však zakončení nepodařilo!
     
    55:49
    Na pravou stranu dostal přihrávku Eero Elo, který si nabruslil před branku, nicméně zakončení finského útočníka dokázal brankář Metsola vyrazit!
     
    55:17
    Arťjom Zub si nabruslil do útočného pásma, a dostal se i ke střele. Kuba Kovář byl však na svém místě!
     
    55:11
    Do útočného pásma nabruslil Rinat Ibragimov, který následně předal kotouč Ušeninovi, kterému však v zakončení zabránil Timašov!
     
    54:28
    Těsně před návratem Nikity Trjamkina na led se dostal ke střele z hranice pravého kruhu Aťjušov, který však Kováře nepřekonal!
     
    54:01
    Chabarovsku se zatím přesilová hra příliš nedaří. Sice kombinuje v útočném pásmu, nicméně zatím se ke střele nedostal!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 25. Pervušin (Šulakov, Dedunov), 27. Vladislav Ušenin (Šulakov) – 47. Garejev


    Amur Chabarovsk: Metsola (Alikin) – Kolář (A), Aliu, Zub, Šulakov, Aťjušov (C), Ibragimov, Stalnov – Tolpeko, Wandell, Bergfors – Litovčenko, Gračjov (A), Dedunov – Vl.Ušenin, Vl. Ušenin, Li – Pervušin, Bjavalcev, Železnov
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Kovář (Ustinskij) – Kivisto, Trjamkin, Timašov, Antonovskij, Žuravljov, Turbin, Sčemerov – Simakov, Torčenjuk, Golyšev (A) – Michnov, Koukal (C), Elo – Garejev (A), Popov, Pankov – Polozob, Jemelin, Alexejev
    bahis siteleri