NY Rangers – Colorado 1:2 (kon.) | Carolina – New Jersey 1:5 (kon.) | Montreal – Washington 2:3 (kon.)
Ottawa – Chicago 4:3 (po pr.) | Detroit – Arizona 5:1 (kon.) | Nashville – Florida 1:2 (kon.)
Minnesota – Toronto 1:0 (kon.) | Vancouver – Dallas 2:4 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
1:5 (0:1, 1:3, 0:1)
New Jersey Devils
Pátek 04.12.2015, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:47 Mike CAMMALLERI - 1:5
     
    52:47
    Devils právě vstřelili branku!
    Krátce po návratu Erica Staala na led ale přeci jen Ďáblové skórují! Patrik Eliáš od modré čáry nahrál na pravou stranu přímo na hokejku MIKEA CAMMALLERIHO, který i přes velice těžký úhel dopravil puk do brány Caroliny! Vstřelil tak svůj druhý gól v utkání a registruje třetí bod. Asistence: Patrik Eliáš a John Moore.
    38:57 Jacob JOSEFSON - 1:4
     
    38:57
    Devils právě vstřelili branku!
    Vzápětí si ovšem tým z Newarku bere své tříbrankové vedení zpátky! JACOB JOSEFSON se dostal s Palmiermim do přečíslení dva na jednoho a celou situaci vzal sám na sebe. A dobře udělal, jeho nekompromisní střela zápěstím skončila v bráně a jeho otec v hledišti je radostí bez sebe! Švédský mladík totiž skóruje poprvé v tomto ročníku. Asistence: Mike Cammalleri.
    37:36 Brad MALONE - 1:3
     
    37:36
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí snižují a dostávají se zpět do utkání! Chris Terry odvedl výtečnou práci při napadání Adama Larssona, u mantinelu ho obral o puk a k němu se poté dostal Jay McClement. Ten na volej nabil BRADU MALONEOVI, jeho střela skončila v bráně! Asistence: Jay McClement.
    33:10 Stephen GIONTA - 0:3
     
    33:10
    Devils právě vstřelili branku!
    A Ďáblové už se dostali do vedení o tři góly! STEPHEN GIONTA krátce po přesilové hře potěšil svého otce v hledišti, když po prvním neúspěšném pokusu nevzdal svou snahu a po následném objetí branky dopravil kotouč za záda Eddieho Läcka! Je to 3:0 pro New Jersey a "Gio" se trefil poprvé v této sezoně. Asistence: Brian O'Neill a Tyler Kennedy.
    31:02 Adam HENRIQUE - 0:2
     
    31:02
    Devils právě vstřelili branku!
    Výborná akce ADAMA HENRIQUEA, který potvrzuje roli nejlepšího střelce týmu a navyšuje na rozdíl dvou branek! Ve středním pásmu si krásně vyměnil puk s Leem Stempniakem, unikl domácím zadákům a následnou parádní bekhendovou kličkou překonal Läcka! Vsítil tak svůj dvanáctý gól v sezoně. Asistence: Lee Stempniak a John Moore.
    15:17 Mike CAMMALLERI - 0:1
     
    15:17
    Devils právě vstřelili branku!
    Hostující tým otevřel skóre utkání a vede 1:0! MIKE CAMMALLERI založil a posléze i zakončil rychlý protiútok, když si velice dobře vyměnil puk s Tylerem Kennedym a následnou střelou překonal Eddieho Läcka v brance Caroliny Hurricanes! Nahrávající Kennedy si na své konto připsal 200. bod v NHL! Asistence: Tyler Kennedy.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 38. Malone (McClement) – 16. Cammalleri (Kennedy), 32. Henrique (Stempniak, Moore), 34. Gionta (O'Neill, Kennedy), 39. Josefson (Cammalleri), 53. Cammalleri (Eliáš, Moore)


    Carolina Hurricanes: Läck (Ward) – Hainsey, Faulk "A", Liles, Pesce, Hanifin, Murphy – E. Staal "C", Rask, Lindholm – Nordström, J. Staal "A", Versteeg – Skinner, Nash, Terry – Malone, McClement, Nestrašil
    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – Greene "C", Larsson, Moore, Severson, Gelinas, Merrill – Cammalleri, Henrique, Stempniak – Eliáš "A", Zajac "A", Palmieri – Matteau, Josefson, Kennedy – O'Neill, Gionta, Tootoo

    Rozhodčí: Charron, Luxmore – Gibbs, Nowak

    Diváci: 9 254
    bahis siteleri