NY Rangers – Colorado 1:2 (kon.) | Carolina – New Jersey 1:5 (kon.) | Montreal – Washington 2:3 (kon.)
Ottawa – Chicago 4:3 (po pr.) | Detroit – Arizona 5:1 (kon.) | Nashville – Florida 1:2 (kon.)
Minnesota – Toronto 1:0 (kon.) | Vancouver – Dallas 2:4 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
2:3 (0:1, 1:1, 1:1)
Washington Capitals
Pátek 04.12.2015, 01:30 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:17 T. J. OSHIE - 2:3
     
    48:17
    Washington právě vstřelil branku!
    Caps jsou zase o krok napřed!! Střelu Karla Alznera od modré čáry tečoval šikovně T.J.OSHIE a Condon byl proti jeho pokusu bez šance. Krásný hokejový moment v podání washingtonského útočníka. Asistence: Karl Alzner, Alexander Ovečkin.
    42:30 Brian FLYNN - 2:2
     
    42:30
    Montreal právě vstřelil branku!
    Canadiens srovnává ve vlastním oslabení!! BRIAN FLYNN ujel hostující obraně a forhendovým blafákem nedal šanci brankáři Washingtonu. Asistence: Paul Byron, Jeff Petry.
    39:14 T. J. OSHIE - 1:2
     
    39:14
    Washington právě vstřelil branku!
    Smolný gól pro domácího brankáře!! Nicklas Bäckström vjel se svými spoluhráči do útočného pásma, přihrál T.J.OSHIEMU, jenž vystřelil prudkou ránu zápěstím, Condon puk vyrazil vysoko nad sebe a ten se mu snesl na jeho rameno a zapadl do sítě. Asistence: Nicklas Bäckström, Matt Niskanen.
    32:08 Lars ELLER - 1:1
     
    32:08
    Montreal právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! Těsně po skončení přesilovky přihrál Alex Galchenyuk z pravého kruhu do předbrankového prostoru, kde stál LARS ELLER, který zasunul kotouč mezi betony Holtbyho. Platnost gólu ještě musel potvrdit videorozhodčí. Asistence: Alex Galchenyuk, Tomáš Plekanec.
    02:26 Tom WILSON - 0:1
     
    02:26
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak to je rychlý nástup v podání hostů!! Chybnou rozehrávku domácího beka zachytil u mantinelu Brooks Laich, který přihrál na střed hřiště na TOMA WILSONA, jenž otevírá gólový účet utkání. Asistence: Brooks Laich.

    Radomír Fukala

    Branky a nahrávky: 33. Eller (Galchenyuk, Plekanec), 43. Flynn (Byron, Petry) – 3. Wilson (Laich), 40. Oshie (Bäckström, Niskanen), 49. Oshie (Alzner, Ovečkin)


    Montreal Canadiens: Condon (Fucale) – Subban (A), Markov, Petry, Beaulieu, Gilbert, Jemelin – Weise, Desharnais, Pacioretty (C) – Byron, Plekanec (A), Fleischmann – Andrighetto, Galchenyuk, Eller – Thomas, Flynn, Smith-Pelly
    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Carlson (A), Schmidt, Niskanen, Alzner, Chorney, Orlov – Oshie, Bäckström (A), Ovečkin (C) – Williams, Kuzněcov, Johansson – Burakovsky, Beagle, Chimera – Wilson, Latta, Laich

    Rozhodčí: Rehman, Dwyer – Murchison, Nansen
    bahis siteleri