NY Rangers – Colorado 1:2 (kon.) | Carolina – New Jersey 1:5 (kon.) | Montreal – Washington 2:3 (kon.)
Ottawa – Chicago 4:3 (po pr.) | Detroit – Arizona 5:1 (kon.) | Nashville – Florida 1:2 (kon.)
Minnesota – Toronto 1:0 (kon.) | Vancouver – Dallas 2:4 (kon.)
po prodl.
Ottawa Senators
4:3 (2:0, 0:2, 1:1 - 1:0)
Chicago Blackhawks
Pátek 04.12.2015, 01:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:30 Mike HOFFMAN - 4:3p
     
    60:30
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak tohle bylo hodně rychlé prodloužení! Hosté po útočné akci naprosto propadli, protiútok Ottawy rozjel Erik Karlsson, který našel přihrávkou od mantinelu volného MIKEA HOFFMANA a Crawfordovi už tentokrát nepomohla ani branková konstrukce! Asistence: Erik Karlsson
     
    59:59
    Neskutečné! Domácí mohli rozhodnout v posledních desetinách sekund, avšak dělovka Mikea Hoffmana se zastavila o břevno Crawfordový brány!
     
    58:23
    Icing Ottawy! Domácí nemohou vystřídat a tak si trenér Cameron vybírá oddechový čas.
     
    56:52
    A na druhé straně se tváří v tvář Andersonovi zjevil Patrick Kane, avšak ani on si svižným zakončením na soupeřova gólmana nepřišel!
     
    56:09
    Jared Cowen mohl přiblížit Ottawu k vítězství, ale Crawford vytáhl fantastický zákrok levou rukou!
     
    54:52
    Okamžitě po vhazování rozjela Ottawa skvělou kombinaci, která byla zakončena dělovkou Hoffmana! Crawford s vypětím všech sil udržel tuto bombu ve výstroji a nepustil tak Ryana k dorážce.
     
    53:37
    Hosté mohli jít poprvé v zápase do vedení. Výborná přihrávka našla zcela volného Jonathana Toewse, který vjel do útočného pásma, ale poté střelou zleva trefil jen tyč!
    52:34 Arťom ANISIMOV - 3:3
     
    52:34
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Genialita Patricka Kanea se opět prokázala a je zase vyrovnáno! Panarin přenechal puk Kaneovi, který zajel za bránu, nezištnou zadovkou dostal puk na hůl ARŤJOMA ANISIMOVA a ten už měl jednoduchou práci. Asistence: Patrick Kane, Artěmij Panarin
     
    46:30
    Mike Hoffman (OTT) sice reklamuje nafilmovaný pád, ale je to právě on, kdo je vyloučen na dvě minuty za podražení. Přesilovou hru si Chicago zahraje po komerční přestávce.
    43:54 Mark STONE - 3:2
     
    43:54
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí využívají druhou přesilovou hru v zápase a berou si své vedení zpět. Dělovku v podání Karlssona sice Crawford dokázal vyrazit, ale kotouč se ze vzduchu snášel zpátky do brankoviště a na to skvěle zareagoval MARK STONE, jenž si počkal až bude puk pod břevnem a poté kus černé gumy doklepl do brány. Asistence: Erik Karlsson, Bobby Ryan
     
    43:34
    Trest za příliš mnoho hráčů na ledě dostává hostující Chicago. Šance pro Sens!
     
    38:36
    Nikdo teď nevěděl, kde je kotouč, ale nakonec zůstal někde pod Andersonovým betonem! Gól tak nemohl oslavit Marián Hossa, který se dostal do úniku a povedeným zakončením mířil mezi nohy domácího gólmana! Ten tedy z obrovskou dávkou štěstí udržel vyrovnaný stav.
    36:52 Artěmij PANARIN - 2:2
     
    36:52
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla parádní akce Jestřábů! ARTĚMIJ PANARIN si u modré čáry vyměnil kotouč s Kanem, dalším manévrem oklamal jednoho z domácích a následně velmi kvalitní svižnou ranou vyrovnal! Asistence: Patrick Kane, Arťjom Anisimov
     
    33:59
    A opět musel pozor dávat Anderson! Před něj si totiž s kotoučem nabruslil Terevainen, který však z bezprostřední blízkosti trefil jen rameno domácího strážce svatyně.
     
    32:22
    Jedovatou střelu z pravé strany Anderson pouze vyrazil, ale poté si domácí brankář poradil i s nebezpečnou dorážkou!
     
    30:25
    Naopak na druhé straně se musel činit Crawford, který čelil Stoneově bekhendovému zakončení! Hostující brankář předvedl výborný zákrok a možná mu pomohla i tyčka!
     
    29:23
    Po propadnutí Methota se hosté dostali do přečíslení dvou na jednoho, které vyřešil Garbutt střelou jen doprostřed Andersonovy hrudi. Z této šance se určitě dalo vytěžit více.
     
    27:09
    Senátorům zatím hra čtyři na čtyři vyhovuje a nyní po Turrisově teči donutili Crawforda k výbornému zákroku. Následný pokus o únik v podání hostujícího hráče uskutečněn nebyl.
     
    26:13
    Nakonec se ale po komerční přestávce vylučuje. Na trestnou lavici zamířil Chris Neil (OTT) i Brandon Mashinter (CHI) a hraje se tak ve čtyřech.
    23:27 Patrick KANE - 2:1
     
    23:27
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Teď už se ale hosté radují! Po přihrávce od modré čáry PATRICK KANE dlouho vyčkával, rozmýšlel, co s kotoučem, a nakonec vypálil přesnou ránu, která skončila v Andersonově bráně. Jednadvacátý zápas v řadě s aspoň jedním kanadským bodem pro Kanea! Asistence: Duncan Keith, Artěmij Panarin
     
    22:36
    Blesková souhra skončila až u zcela volného Panarina, ale Anderson se skvěle přesunul a betonem zastavil obrovskou šanci Hawks!
     
    22:20
    A pro domácí bude ještě hůře! Jared Cowen (OTT) hned po buly vyhodil kotouč do hlediště a míří za Methotem na lavici hanby. Jedna minuta a 57 sekund přesilové hry pěti proti třem pro Chicago!
     
    22:16
    Tentokrát si přesilovou hru zahrají Blackhawks. Za příliš dlouhé držení kotouče v rukavici je vyloučen Marc Methot (OTT).
     
    19:48
    Nyní je navíc za hrubost vyloučen Andrew Shaw (CHI) a hosté se tak v první třetině gólu zřejmě nedočkají.
     
    16:41
    Neskutečné, co teď hosté neproměnili! Jeden z Jestřábů dokázal poslat puk před Andersona a tam se zjevil Shaw, jenž měl před sebou zcela odkrytou bránu, avšak kotouč hostující hráč vůbec netrefil!
     
    14:28
    Jeden z hostujících obránců chyboval a v obrovské šanci se okamžitě zjevil Chris Neil. Crawford se tentokrát vytáhl a skvělým zákrokem šanci domácího hráče zastavil!
     
    11:20
    Pro hosty mohlo být ještě hůře! Jeden z domácích si totiž sjel mezi kruhy a vyslal velmi jedovatou střelu, kterou však na poslední chvíli zablokoval obětavý Hjalmarson.
     
    08:58
    Marián Hossa nejprve z brejku trefil jen rameno Craiga Andersona a po něm na domácího brankáře nevyzrál ani Toews, který puk poslal jen do nastavené lapačky!
    07:42 Bobby RYAN - 2:0
     
    07:42
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Jenže Senátoři se velmi rychle vrátili do útočného pásma a dávají druhou branku zápasu! BOBBY RYAN měl hodně prostoru před sebou, u modré čáry obdržel přihrávku od Karlssona a poté dokonale přesnou ranou rozvlnil síť za zády Coreyho Crawforda. Asistence: Erik Karlsson, Mike Hoffman
     
    07:16
    Máme tady první přesilovou hru zápasu. Marián Hossa (CHI) inkasoval čistý hit od Borowieckiho, který moc nezvládl a snažil se oplácet, za což inkasuje dvě trestné minuty.
     
    04:31
    Anderson si připisuje důležitý zákrok! Přečíslení dvou na jednoho vyřešil Shaw sám a kvalitní ranou donutil domácího brankáře k zásahu!
     
    02:35
    Na druhé straně se ve velké šanci zjevil Chiasson, avšak jeho ránu zápěstím dokázal Crawford vytáhnout mimo tři tyče.
    01:32 Mike HOFFMAN - 1:0
     
    01:32
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Vůbec poprvé se do ofenzívy podívali také domácí hráči a hned je z toho branka. Dvě střely sice Crawford zastavit dokázal, ale poté se kotouče ujal Turris, který nabil MIKEU HOFFMANOVI a ten přesnou ranou z první otevřel skóre zápasu. Asistence: Kyle Turris, Bobby Ryan

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 2. Hoffman (Turris, Ryan), 8. Ryan (Karlsson, Hoffman), 44. Stone (Karlsson, Ryan), 61. Hoffman (Karlsson) – 24. Kane (Keith, Panarin), 37. Panarin (Kane, Anisimov), 53. Anisimov (Kane, Panarin)


    Ottawa Senators: Anderson (Driedger) – Karlsson, Methot, Ceci, Cowen, Wideman, Borowiecki, Wiercioch – Ryan, Turris, Hoffman – Stone, Pageau, Prince – Chiasson, Smith, Lazar – Neil, Greening
    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Hjalmarsson, Keith, Seabrook, van Riemsdyk, Rozsíval, Daley – Garbutt, Toews, Shaw – Kane, Anisimov, Panarin – Hossa, Kruger, Daňo – Terevainen, Kero, Mashinter

    Rozhodčí: Trevor Hanson, Ian Walsch – Steve Barton, Vaughan Rody

    Diváci: 17.171
    bahis siteleri