Košice – Nitra 5:1 (kon.)
konec
HC Košice
5:1 (0:0, 2:1, 3:0)
HK Nitra
sk Úterý 08.12.2015, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    Richard LELKEŠ - 5:1
     
    59:53
    Košice dali gól!
    Famózny zápas v podaní Oceliarov s dokonalou bodkou, ktorou je aj piaty gól v sieti Valenta. Do prečíslenia sa teraz domáci dostali pomerne jednoducho, napriek tomu môžeme vravieť o pomerne kurióznom góle keďže prvú strelu ešte Valent vyrazil, nevedno však ako, no puk sa od RICHARDA JENČÍKA odrazil do siete. Asistencia: Peter Bartoš.
    Marek BARTÁNUS - 4:1
     
    58:06
    Košice dali gól!
    MAREK BARTÁNUS teraz prebral puk na svoju hokejku, telom si skvele odstavil brániaceho Bajteka, následne sa obtočil okolo vlastnej osi a zakončil do prázdnej bránky. . Asistencia: Jiří Bicek.
    Richard JENČÍK - 3:1
     
    47:09
    Košice dali gól!

    Domáci celok pridáva aj tretí gól a výrazne sa tak približuje k víťazstvu v tomto stretnutí. Do samostatného úniku sa dostal RICHARD JENČÍK, ktorý nedal Valentovi šancu na zákrok. Asistencie: Peter Bartoš, Radek Deyl.
    Jakub SUJA - 2:1
     
    36:18
    Košice dali gól!
    Domáci celok nakláňa misky váh na svoju stranu a v dnešnom stretnutí sa zaslúžene ujíma vedenia! Postaral sa o to JAKUB SUJA, ktorý strelou z medzikružia po otočke nedal Valentovi šancu na zákrok. Asistencie: Marek Bartánus, Eduard Šedivý.
    Peter BARTOŠ - 1:1
     
    35:24
    Košice dali gól!
    Máme vyrovnané! Výbuch radosti v Steel aréne je oprávnený, PETER BARTOŠ totiž nielen vyrovnal na 1:1, ale pridal svoj 200. gól za Košice v Tipsport lige! Asistencie: Richard Jenčík, Matej Češík.
    Filip BAJTEK - 0:1
     
    31:42
    Nitra dala gól!
    Tak toto je pre Košice skutočne smolný moment. Celok, ktorý je po celý zápas lepším tímom, inkasuje ako prvý. Stáva sa tak po strele , ktorú na bránku vyslal FILIP BAJTEK. Asistencie: Judd Blackwater, Marek Slovák.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 36. Bartoš (Jenčík, Češík), 37. Suja (Bartánus, Šedivý), 48. Jenčík (Bartoš, Deyl), 59. Bartánus (Bicek), 60. Jenčík (Bartoš) – 32. Bajtek (Blackwater, Slovák)


    HC Košice: Halász – Deyl, Cebák, Macejko, Dudáš, Šedivý, Pavúk – Bartánus, Suja, Bicek – Bartoš, Jenčík, Lelkeš – Boltun, Češík, Hričina – Bortňák, Ma. Chovan, Šoltés
    HK Nitra: Valent – Milam, M. Novák, Ordzovenský, Podhradský, Milo, König, Buček, Kuzma – Blackwater, M. Slovák, Laliberté – Kutálek, Stümpel, H. Ručkay – Stloukal, Štefanka, Macík – Piačka, Bene, Bajtek

    Rozhodčí: Novák, Štefik – Ma. Korba, Rovenský
    bahis siteleri