Havlíčkův Brod – Pardubice 3:4 (kon.) | Opava – Olomouc 6:10 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 1:3 (kon.)
Č. Budějovice – HC Plzeň 2:4 (kon.) | K. Vary – Chomutov 1:3 (kon.) | HC Litvínov – Sparta 5:6 (0:1 po s.n.)
Vítkovice – Havířov 4:1 (kon.) | Mountfield HK – Letňany 2:1 (kon.) | Zlín – Poruba 16:0 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:4 (1:2, 1:1, 1:1)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 12.12.2015, 12:00 • ZS Kotlina • Extraliga staršího dorostu • 28. kolo
Partner:
     
    59:51
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Nyní sledujeme zcela opačné emoce na obou stranách. Zatímco na hostující straně vypukl gejzír radosti, domácí hráči se smutně se sklopenou hlavou loudají na střídačku. Pardubice svůj ohromný tlak v závěru přetavili v branku, když se z dorážky dokázal prosadit FILIP ZADINA! Asistence: Matouš Boček.
     
    59:22
    Michal Machač se prokličkoval až mezi kruhy, odkud vyslal svižnou ránu zápěstím, ale stejně tak hbitý byl i Tomáš Kulich, který puk vyrazil pravým betonem!
     
    58:34
    Teď jsou domácí pod tlakem a vyžádali si oddechový čas!
     
    58:19
    Pardubicím jde o hodně, chtějí si zajistit play-off. Teď se hostující útočníci dostali do přečíslení 3 na 1, výbornou práci ale předvedl domácí obránce ve spolupráci s Tomášem Kulichem, který zkrotil puk na své hrudi!
     
    56:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí se dočkali zaslouženého vyrovnání! V tuto chvíli nepouštěli svého soupeře vůbec z jeho pásma a pálili na bránu jeden kotouč za druhým! Nakonec z pravá strany vypálil Lukáš Beran, mezitím si DAVID MICHÁLEK objel bránu a dostal se k vyraženému puku, který bekhendem zametl do odkryté části klece! Asistence: Lukáš Beran, Patrik Hrabaň.
     
    49:02
    Michalu Machačovi utekl v levém kruhu puk a Tomáš Kulich jej raději podržel pod vyrážečkou. Pak se strhla menší strkanice, za což jsou vyloučeni Michal Machač (PCE) a Jiří Kopic (HBR) shodně na 2 minuty za hrubost.
     
    46:34
    Michal Machač se odvážně pustil před brankoviště a dokázal i zakončit, Tomáš Kulich si ale poradil svými betony. Pak se puk ale dostal ještě k Filipu Zadinovi, který vystřelil bekhendem ze spodku levého kruhu a těsně přestřelil zcela odkrytou část domácí svatyně!
     
    45:23
    Viktor Martínek se dostal ke střele z pravého kruhu a orazítkoval bližší tyč!
     
    39:27
    Vojtěch Veverka se zmocnil puku ve středním pásmu, za modrou čarou se zbavil prvního obránce, pak se bekhendovou kličkou dostal i za druhého obránce a vypálil ze spodku pravého kruhu, Milan Klouček dobrou dánu dokázal udržet mezi svojí levou rukou a tělem!
     
    38:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři uzamkli svého soka v jeho pásmu a nakonec se radují z vytouženého snížení. Puk se po boji dostal do levého kruhu k DANIELU KRÁLÍČKOVI, jenž si sjel blíže k bráně a dokázal kotouč propasírovat mezi betony Milana Kloučka! Asistence: Pavel Hendrych.
     
    31:25
    David Michálek ukázal svoji rychlost a dravost, když se tlačil dopředu po levé straně. Matouš Boček (PCE) aby zabránil pohromě, sáhl po podražení a je za to vyloučen na 2 minuty.
     
    29:13
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Teď už se Pardubice radují, přesilovou hru se jim přeci jen podařilo využít. Před bránou zůstal úplně volný MATOUŠ BOČEK, který po perfektní přihrávce Michala Machače poslal puk za záda v tuto chvíli bezmocného Tomáše Kulicha! Asistence: Michal Machač, Filip Zadina.
     
    28:04
    Teď si pro změnu přesilovou hru zahraje Dynamo, Jiří Kopic (HBR) je vyloučen na 2 minuty za sekání.
     
    26:04
    Hosté se dokázalo osvobodit, Bruslaři se ovšem rychle vřítili zpět do útočného pásma a Robin Martínek byl v levém kruhu úplně sám, jeho střela zápěstím však těsně minula vzdálenější tyč, jako v případě Michálkovy šance z úvodu třetiny!
     
    24:25
    Dlouho jim to ale nevydrželo, Matěj Štefka (PCE) je vyloučen na 2 minuty za sekání.
     
    22:13
    Bruslařům se brzy naskýtá početní výhoda, na trestnou lavici míří Samuel Rudy (PCE) na 2 minuty za držení hole.
     
    20:49
    David Michálek jel sám dopředu po levé straně a z kruhu vypálil zápěstím, puk ale jen těsně minul vzdálenější tyč Kloučkovy klece!
     
    14:35
    Pardubice rychle zavezly kotouč zpět do útoku a jeden z hostujících útočníků ihned vypálil zápěstím a jeho svižná rána orazítkovala horní tyč Kulichovy klece!
     
    12:54
    Hosté se ve vlastním oslabení řítili do přečíslení a David Michálek (HBR) zatáhl za záchranou brzdu a je vyloučen na 2 minuty za podražení.
     
    12:10
    David Michálek znovu střílel z pravé strany, puk se odrazil do levého kruhu k Jiřímu Vlachovi, jenž v těžké pozici, když se natahoval pro puk, nedokázal zamířit do odkryté klece!
     
    11:26
    Domácí mají šanci vyrovnat v přesilové hře, Dynamo dostává trest za příliš mnoho hráčů na ledě, trest odpyká Viktor Martínek (PCE).
     
    10:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkův Brod ale neváhal s brzkou odpovědí a snižuje na nejtěsnější možný rozdíl. David Zdeněk přihrál na osu hřiště DAVIDU MICHÁLKOVI, jenž si sjel do prostoru mezi kruhy a svižnou ranou zápěstím se trefil přesně nad levý beton Milana Kloučka! Asistence: David Zdeněk.
     
    09:24
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté se dostávají do dvoubrankového vedení díky dobrému důrazu na brankovišti. Michal Machač s MARTINEM PETRUSEM byli velice aktivní na brankovišti a druhému jmenovanému se podařilo puk došťourat až za brankovou čáru! Asistence: Michal Machač, Filip Zadina.
     
    06:23
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A hosté jdou z nenápadné akce do vedení. Viliam Šeliga přihrál FILIPU ZADINOVI, který se dostal do pásma po levé straně a když dojel na kruh, tak práskl do puku, který drobným obloučkem zapadl nad vyrážečku Tomáše Kulicha. Asistence: Viliam Šeliga.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 11. Michálek (Zdeněk), 39. Králíček (Hendrych), 57. Michálek (Beran, Hrabaň) – 7. Zadina (Šeliga), 10. Petrus (Machač, Zadina), 30. Boček (Machač, Zadina), 60. Zadina (Boček)


    BK Havlíčkův Brod: Kulich (Hanák) – Kopic, Hrabaň, Benák, Lachman, Zdeněk, Němec – Piskač, Michálek, Vlach, R. Martínek, Beran, Škola, Holenda, Králíček, Přibyl, Veverka, Hendrych
    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Jánský) – Rudy, Trejbal, Žouželka, Boček, Mert, Bureš, Matýs, Javůrek – V. Martínek, Štefka, Machač, Roubal, Blümel, Petrus, Kubišta, Šeliga, Zadina

    Rozhodčí: Filip Vrba, Vladimír Šindler – Tomáš Měkýš, David Otáhal
    bahis siteleri