Třinec – Zlín 3:1 (kon.) | Plzeň – Liberec 1:3 (kon.) | Mountfield HK – Litvínov 5:1 (kon.)
Kometa Brno – K. Vary 3:4 (0:2 po s.n.)
konec
HC Škoda Plzeň
1:3 (0:0, 0:1, 1:2)
Bílí Tygři Liberec
Úterý 22.12.2015, 17:20 • Home Monitoring Aréna • Tipsport extraliga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:54
    A je zřejmě definitivně po šancích domácích. Jaroslav Kracík (PLZ) dostává dvě minuty za podražení.
    58:43 Michal BULÍŘ - 1:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    58:43
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak tohle je velká rána pod pás pro Plzeň! Z levé strany kotouč na branku nahodil Martin Ševc a jelikož Matěj Machovský měl zakrytý výhled, nedokázal puk zachytit a potřetí v dnešním utkání kapituluje! Navíc ho ještě dokázal před bránou tečovat MICHAL BULÍŘ (7+9). Asistence: Martin Ševc (5+11) a Michal Birner (7+14).
     
    57:55
    Hosté se nyní dostali do přečíslení dva na jednoho, které sám na sebe vzal Martin Bakoš. Jeho střelu ale dokázal Matěj Machovský zneškodnit!
     
    57:13
    Miroslav Indrák se pěkným způsobem probil do zakončení přes bránícího hráče Liberce, ale famózní Ján Lašák si připsal další skvělý zákrok svou lapačkou! To je opravdová opora Bílých Tygrů.
     
    52:04
    Pěkná kombinace mezi Dominikem Kubalíkem a Jaroslavem Kracíkem! Prvně jmenovaný posunul puk na centra elitní formace, kterého ale vychytal Lašák!
     
    49:06
    S vyloučeními se nyní roztrhl pytel, domácí budou hrát přesilovku čtyři na tři! Martin Ševc (LIB) dostává dvě minuty za podražení.
     
    48:59
    Poměr sil na ledě se vyrovná. Erik Hrňa (PLZ) je vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    48:38
    Šanci vyrovnat dostává Plzeň formou přesilovky. Před malou chvílí střelec branky Petr Vampola (LIB) dostává dvě minuty za krosček.
    48:04 Petr VAMPOLA - 1:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    48:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberčtí využili přesilovou hru a dostávají se znovu do vedení! PETR VAMPOLA (8+13) si z pravého křídla vybruslil do střelecké pozice a podařenou ranou zápěstím prostřelil Matěje Machovského! Tygři se tedy v Plzni ujímají vedení 2:1. Asistence: Martin Ševc (5+10).
     
    47:49
    Martin Ševc vyslal dělovou ránu od modré čáry, která se ale záhadným způsobem odrazila mimo!
     
    47:01
    Jaroslav Kracík (PLZ) se nyní provinil zbytečným útočným faulem a za hákování tak míří na lavici hanby. Po komerční přestávce budou hrát Tygři přesilovku.
    42:13 Dominik KUBALÍK - 1:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    42:13
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno, 1:1! Domácí dvojnásobnou početní výhodu dokázali využít. Jakub Jeřábek nabil na volej DOMINIKU KUBALÍKOVI (17+9), jehož střelecký pokus zapadl po teči až do brány za záda Jána Lašáka! Asistence: Jakub Jeřábek (3+20).
     
    40:54
    Tak to je obrovská šance pro indiány! Tomáš Mojžíš (LIB) je vyloučen za krosček a domácí budou hrát téměř dvě minuty proti třem!
     
    40:45
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Derner - 2 min., držení).
     
    39:45
    Mário Bližnák byl velice blízko vyrovnání, když se dostal do samostatného úniku, jeho bekhendovou kličku ale Ján Lašák výborně vyrazil!
     
    39:19
    Po střele Jakuba Valského se na brankovišti dostal k dorážce Petr Jelínek, ovšem Machovský dokázal zasáhnout betonem!
     
    34:52
    Michal Řepík (LIB) je vyloučen na dvě minuty za hru vysokou holí, Plzeň tak bude hrát znovu v přesilové hře.
     
    30:18
    Miroslav Indrák (PLZ) je vyloučen za hrubost. Za hosty na trestnou za stejné provinění usedají Tomáš Mojžíš (LIB) a Lukáš Derner (LIB). Domácí tedy budou hrát přesilovou hru, poprvé v dnešním utkání.
     
    30:11
    Fantastický zákrok Jána Lašáka! V předbrankovém prostoru se do obrovské příležitosti dostal Miroslav Preisinger, který ovšem tváří v tvář slovenskému brankáři zamířil jen do jeho lapačky!
     
    27:48
    Mário Bližňák se zmocnil puku poté, co ho Ševc nezachytil na modré čáře. Mířil tak do dobré šance, kterou zakončil střelou. Ján Lašák byl ale pozorný a dokázal vyrazit puk!
     
    27:40
    Liberec si po komerční přestávce zahraje přesilovou hru. Michal Moravčík (PLZ) inkasuje dvouminutový trest za krosček.
    27:17 Jakub VALSKÝ - 0:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    27:17
    Liberec právě vstřelil branku!
    Máme tu úvodní branku, hosté z Liberce se dostávají do vedení! JAKUB VALSKÝ (12+10) vystřelil z levé strany, ale Machovský puk vyrazil. Poté se reprezentační útočník ke kotouči dostal znovu, objel branku a s přispěním domácího gólmana, který si touš nešťastně srazil do sítě, otevřel skóre zápasu! Bez asistence.
     
    26:55
    Petr Jelínek nebezpečně vypálil z mezikruží a na brankovišti se ke dvěma dorážkám dostla Martin Bakoš, ani jednou na Machovského ale nevyzrál!
     
    23:56
    Lukáš Pulpán (PLZ) a Branko Radivojevič (LIB) jsou vyloučeni na dvě minuty za hrubost, bude se hrát čtyři na čtyři.
     
    16:54
    Velká šance! Martin Ševc totiž vystřelil od modré čáry a na brankovišti se dostal k dorážce Martin Bakoš, jenomže Matěj Machovský se skvěle roztáhnul a vyrazil touš betonem do bezpečí!
     
    11:51
    Vydařenou kombinaci Libereckých zakončoval zajímavou střelou Lukáš Krenželok, naštěstí pro domácí tým ale neměl dobře seřízená svá mířidla a tak tuto šanci neproměnil!
     
    03:10
    Tak tohle byla dobrá šance pro Mária Bližňáka! Slovenský forvard obdržel zpoza brány pas od Ondřeje Kratěny, ale hostující gólman zůstal ledově klidný a puk chytil! Dobrý zákrok Jána Lašáka.
    Marken.cz

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 43. Kubalík (Jeřábek) – 28. Valský, 49. Vampola (Ševc), 59. Bulíř (Ševc, Birner)


    HC Škoda Plzeň: Machovský (Polívka) – Jeřábek "A", Holý, Pulpán "A", Kudroč, Moravčík, Kubka – Kubalík, Kracík, Indrák – Lev, Bližňák, Kratěna "C" – Schleiss, Preisinger, Hrňa – Poletín, Přikryl, Beran. Trenér: Michal Straka.
    Bílí Tygři Liberec: Lašák (Novotný) – Šimek, Ševc, Mojžíš, Derner, Plutnar, Výtisk "C", Vitásek – Birner, Vampola "A", Řepík – Radivojevič "A", Bulíř, Bakoš – Krenželok, Jelínek, Valský – Špaček, Jonák, Stránský. Trenér: Filip Pešán.

    Rozhodčí: Hodek, Svoboda – Hynek, Belko

    Diváci: 5 860
    bahis siteleri