Vítkovice – Jihlava 4:1 (kon.) | Sparta – Liberec 3:4 (0:1 po s.n.) | HC Litvínov – Slavia 2:4 (kon.)
Chomutov – K. Vary 3:0 (kon.) | Olomouc – Zlín 1:4 (kon.) | Třinec – Kometa Brno 6:3 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
4:1 (2:1, 2:0, 0:0)
HC Dukla Jihlava
Pondělí 04.01.2016, 17:00 • Ostrava Aréna • DHL Extraliga juniorů • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    32:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Prvně nastřelil tyč, ale poté se opět dostal k puku a svou třetí brankou SAMUEL OLLENDER dokonal hattrick! Bez asistence.
     
    21:45
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A hned po rozehrávce gól. Daniel Kurovský našel před bránou skvěle stavícího se SAMUELA OLLENDERA, který svým druhým gólem v utkání zvyšuje domácí vedení – 3:1. Asistence: Daniel Kurovský, Filip Kuťák.
     
    11:56
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Adamík z modré nahodil puk, protože věděl, že tam je hned trojice vítkovických hráčů, ti o puk těsně před Kořenářem bojovali a ve skrumáži si jej všiml nejlépe SAMUEL OLLENDER, který domácí dostává zpět do vedení – 2:1. Asistence: Daniel Kurovský, Vojtěch Adamík.
     
    07:35
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hodně nepřesností na vítkovické straně – vyrovnávací gól Jihlavy. Při obdržené přihrávce nahrál Kousal DANIELU KOLOUCHOVI, který si ještě sjel k Šimečkovi a překonal jej – 1:1. Asistence: Pavel Kousal.
     
    01:42
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    DANIEL KUROVSKÝ předvedl nádhernou samostatnou akci, když vjel zpoza pravého kruhu (z pohledu brankáře) a otevírá skvělou ranou do víka skóre dnešního utkání – 1:0. Bez asistence.

    Patrik Martiník

    Branky a nahrávky: 2. Kurovský, 12. Ollender (Kurovský, Adamík), 22. Ollender (Kurovský, Kuťák), 33. Ollender – 8. Kolouch (Kousal)


    HC Vítkovice Ridera: Šimeček (Wanecki) – Adamík "C", Charvát, Štencel, Klok, Ďurkáč, Gabrhelík, Krčmář – Hartmann, Spratek, Kurovský, Malina, Žiak, Ollender, Danielčak, Kmošek, Kafka "A", Jáchym "A", Kuťák. Trenér: Pavel Trnka.
    HC Dukla Jihlava: Kořenář (Brož) – Pospíchal, Půža "A", Pražák, Váňa, Vlček, Kadlec, Hohl "C" – Vala, Dufek, Najman, Balaštík, Dvořák, Kolouch, Bambula, Peschout, Jícha, Kousal. Trenér: Viktor Ujčík.

    Rozhodčí: Fiala V. – Rychlý P., Řezáč M.
    bahis siteleri