Slavia – Přerov 4:3 (kon.) | Benátky n/J – Motor ČB 4:1 (kon.) | Prostějov – Kladno 3:4 (po pr.)
Kadaň – Šumperk 3:2 (po pr.) | Třebíč – Ústí n/L 3:1 (kon.) | Most – Litoměřice 1:4 (kon.)
Jihlava – Havířov 2:4 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
4:3 (0:1, 2:2, 2:0)
HC ZUBR Přerov
Sobota 09.01.2016, 15:00 • ZS Eden • Chance liga • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:59
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané zkrácenou přesilovku využívají a v Edenu vypukla obrovská radost! Vše na sebe vzal kanadský útočník NATHAN ROBINSON, který se proháčkoval od mantinelu až na střed kluziště, kde byl sice hodně tísněn, i tak ale dokázal vypálit a střelou po ledě překonal Klimeše. Asistence: János Vas.
     
    44:24
    Slavia právě vstřelila branku!
    ZDENĚK BAHENSKÝ vypálil od modré čáry a protože měl gólman hostí zacloněný výhled, skončil puk až v brance! Je tedy znovu srovnáno a začínáme od začátku. Asistence: Tomáš Andres.
     
    39:49
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak to je studená sprcha pro sešívané! Z poslední akce ve druhé periodě se totiž Zubři vrací do vedení. Sám na jediného obránce jel VLASTIMIL DOSTÁLEK, bek Slavie sice produktivního útočníka hostů vytlačil ze střeleckého úhlu, jeho pokus z nouze ale proklouzl Hylákovi mezi betony. Asistence: Roman Pšurný, Jakub Grof.
     
    34:47
    Slavia právě vstřelila branku!
    ANGEL KRSTEV nahodil puk z vlastní poloviny hřiště a zřejmě s přispění teče jednoho z bránících hráčů puk končí v Klimešově brance! Asistence: Milan Hruška.
     
    30:54
    Slavia právě vstřelila branku!
    Miloslav Čermák zavezl kotouč do nezformované obrany Přerova, jeho puk sice mířil výše než bylo potřeba, odrazil se ale zpět před branku hostí, kde byl nejrychleji DAVID ŠAFRÁNEK, který trefil přesně odkrytou klec! Slávisté tak dramatizují utkání a vrací se na rozdíl jediné branky! Asistence: Miloslav Čermák, Ronald Knot.
     
    27:36
    Přerov právě vstřelil branku!
    Velice pěkná a efektivní akce! Lukáš Klimeš našel na útočné modré čáře Romana Pšurného, který zavezl puk do útočné třetiny. Sešívaná obrana byla hodně rozhozená, a tak na modré čáře dostal mnoho prostoru JAKUB FERENC, kterému také Pšurný puk jemně přistrčil. Obránce hostů vše udělal rozvážně, chvíli počkal a následně střelou zápěstím zamířil přesně do horního růžku Hylákovy svatyně. Asistence: Roman Pšurný, Lukáš Klimeš.
     
    07:16
    Přerov právě vstřelil branku!
    Byl to nejspíše János Vas, kdo chyboval v rozehrávce před vlastní brankou. Následně Roman Pšurný posunul puk do prostoru mezi kruhy na MILANA PROCHÁZKU, jenž prostřelil Hyláka střelou mezi betony! Asistence: Roman Pšurný.
    Marken.cz

    Adam Kolář

    Branky a nahrávky: 31. Šafránek (Čermák, Knot), 35. Krstev (Hruška), 45. Bahenský (Andres), 52. Robinson (Vas) – 8. Procházka (Pšurný), 28. Ferenc (Pšurný, Klimeš), 40. Dostálek (Pšurný, Grof)


    HC Slavia Praha: Hylák (Král) – Krstev, Knot, M. Hruška, Pavlin, Andrlík, Růžička, Drahorád – Čermák, Šafránek, D. Hruška – Robinson, Vas, Markovič – Bahenský, Kašpařík, Tejral – Ondráček, Andres
    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Řehoř) – Chmelíř, Grof, Pala, Vágner, Novotný, Ferenc, Hořava – Procházka, Pšurný, Dostálek – Sikora, Sýkora, Stoklasa – Goiš, Popelka, Kovařík – Blinka, Král, Š. Kratochvíl

    Rozhodčí: Zubzanda – Beneš, Štofa

    Diváci: 1655
    bahis siteleri