Slavia – Přerov 4:3 (kon.) | Benátky n/J – Motor ČB 4:1 (kon.) | Prostějov – Kladno 3:4 (po pr.)
Kadaň – Šumperk 3:2 (po pr.) | Třebíč – Ústí n/L 3:1 (kon.) | Most – Litoměřice 1:4 (kon.)
Jihlava – Havířov 2:4 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
4:3 (0:1, 2:2, 2:0)
HC ZUBR Přerov
Sobota 09.01.2016, 15:00 • ZS Eden • Chance liga • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    A do třetice jedna velká mela! Puk poskakoval u Hylákova betonu a kolem něj se sjeli téměř všichni hráči. Nakonec slávisté se štěstím dokázali kotouč odpálit do rohu, nutno podotknout, že v tomto případě hrály roli opravdu centimetry!
     
    59:06
    A další velký závar před Hylákem ihned po buly! Opět dokázal gólman Slavie celou situaci ustát! Následně se strhla menší šarvátka, zdá se ale, že se vylučovat nebude.
     
    58:59
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:59
    Obrovskou možnost měl Dostálek, z mezikruží vystřelil z otočky, avšak jeho pokus zastavil Hylák betonem. Následně vyhodili slávisté na zakázané uvolnění.
     
    57:48
    Přerov to zkouší s prázdnou branku a se šesti muži v poli!
     
    57:47
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:39
    Jako bych to zakřikl. Záhy se totiž ve velké šanci zjevil Stoklasa, kterému se puk odrazil ideálně proti holi v prostoru mezi kruhy, vystřelil ale jen do Hylákovy masky.
     
    51:59
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané zkrácenou přesilovku využívají a v Edenu vypukla obrovská radost! Vše na sebe vzal kanadský útočník NATHAN ROBINSON, který se proháčkoval od mantinelu až na střed kluziště, kde byl sice hodně tísněn, i tak ale dokázal vypálit a střelou po ledě překonal Klimeše. Asistence: János Vas.
     
    50:28
    Grof (PRE) ztratil puk na útočné modré a následně zatáhl za záchrannou brzdu a svého soupeře nedovoleně bránil.
     
    49:48
    Přerov je kompletní a hned zahrozil. Do zajímavé pozice se dostal Sikora, kterého několikrát sekl Krstev (SLA), jenž se tak usadí na trestnou.
     
    48:57
    Krásnou akci přes celou šířku kluziště zakončoval Čermák, Klimeš se ale stačil přesunout a znovu svůj tým podržel!
     
    48:13
    Po závaru před Klimešem se k bekhendové dorážce dostal Vas a po jeho pokusu zachránila hosty tyčka!
     
    47:47
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Stoklasa - 2 min., sekání).
     
    44:24
    Slavia právě vstřelila branku!
    ZDENĚK BAHENSKÝ vypálil od modré čáry a protože měl gólman hostí zacloněný výhled, skončil puk až v brance! Je tedy znovu srovnáno a začínáme od začátku. Asistence: Tomáš Andres.
     
    40:54
    Stoklasova střela hned po buly vypadla Hylákovi z lapačky, obránci Slavie ji ale dokázali odklidit zpoza svého brankáře do bezpečí.
     
    39:49
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak to je studená sprcha pro sešívané! Z poslední akce ve druhé periodě se totiž Zubři vrací do vedení. Sám na jediného obránce jel VLASTIMIL DOSTÁLEK, bek Slavie sice produktivního útočníka hostů vytlačil ze střeleckého úhlu, jeho pokus z nouze ale proklouzl Hylákovi mezi betony. Asistence: Roman Pšurný, Jakub Grof.
     
    39:21
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Krstev - 2 min., nedovolené bránění).
     
    36:23
    Při pokusu o dorážku Goiš (PRE) podrazil Milana Hrušku a uvidíme třetí přesilovku 4 na 3. Pokud ji navíc slávisté nevyužijí, zahrají si také chvíli 5 na 3!
     
    35:14
    Poměr sil na ledě se vyrovná, za hru vysokou holí je potrestán Pala (PRE).
     
    35:00
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Vas - 2 min., sekání).
     
    34:47
    Slavia právě vstřelila branku!
    ANGEL KRSTEV nahodil puk z vlastní poloviny hřiště a zřejmě s přispění teče jednoho z bránících hráčů puk končí v Klimešově brance! Asistence: Milan Hruška.
     
    30:54
    Slavia právě vstřelila branku!
    Miloslav Čermák zavezl kotouč do nezformované obrany Přerova, jeho puk sice mířil výše než bylo potřeba, odrazil se ale zpět před branku hostí, kde byl nejrychleji DAVID ŠAFRÁNEK, který trefil přesně odkrytou klec! Slávisté tak dramatizují utkání a vrací se na rozdíl jediné branky! Asistence: Miloslav Čermák, Ronald Knot.
     
    30:36
    Téměř celou přesilovku drželi slávisté Přerov pod tlakem, dokonce jeden z hráčů hostů přišel o hůl, Klimeš ovšem dokázal všechny nebezpečné pokusy Pražanů pochytat!
     
    28:45
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Novotný - 2 min., držení).
     
    27:36
    Přerov právě vstřelil branku!
    Velice pěkná a efektivní akce! Lukáš Klimeš našel na útočné modré čáře Romana Pšurného, který zavezl puk do útočné třetiny. Sešívaná obrana byla hodně rozhozená, a tak na modré čáře dostal mnoho prostoru JAKUB FERENC, kterému také Pšurný puk jemně přistrčil. Obránce hostů vše udělal rozvážně, chvíli počkal a následně střelou zápěstím zamířil přesně do horního růžku Hylákovy svatyně. Asistence: Roman Pšurný, Lukáš Klimeš.
     
    26:42
    Dalším potrestaným hráčem je navíc Andres (SLA) za sekání, a tak uvidíme přesilovku Přerova 4 na 3.
     
    26:15
    Růžička ještě vylepšil střeleckou pozici na Bahenského, gólman hostů nemohl vidět vůbec nic, projektil z hole sešívaného forvarda od modré čáry ale skončil na jeho betonech. Záhy si už Klimeš kotouč našel a pokryl. O několik sekund později se ale mezi sebe zapřeli Krof (PRE) a Kašpařík (SLA), a tak si oba půjdou sednout na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    22:01
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Čermák - 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Novotný - 2 min., držení).
     
    13:24
    Slávisté ujížděli ve dvou proti jednomu, proti Krstevově dělovce si ale Klimeš poradil. Následně se do sebe právě Krstev (SLA) s Novotným (PRE) pustili pěstmi, a tak si oba odpočinou na trestné lavici za hrubost.
     
    12:49
    Pala (PRE) odchází na trestnou lavici za nedovolené bránění. Uvidíme další přesilovku Slavie – tentokrát 4 na 3.
     
    11:20
    Na druhé straně je ale za stejný prohřešek potrestán Dostálek (PRE), a tak se poměr sil na ledě vyrovná.
     
    11:12
    První přesilovku si zahrají hosté. Před brankou Hyláka se zjevil Goiš, kterého musel podrazit Pavlin (SLA).
     
    07:16
    Přerov právě vstřelil branku!
    Byl to nejspíše János Vas, kdo chyboval v rozehrávce před vlastní brankou. Následně Roman Pšurný posunul puk do prostoru mezi kruhy na MILANA PROCHÁZKU, jenž prostřelil Hyláka střelou mezi betony! Asistence: Roman Pšurný.
     
    06:58
    Velkou chybu v obraně vyrobil Pala, následně se ve velké příležitosti ocitl Šafránek a za záchrannou brzdu musel zatáhnout Sikora (PRE), který odchází na trestnou lavici za sekání.
    Marken.cz

    Adam Kolář

    Branky a nahrávky: 31. Šafránek (Čermák, Knot), 35. Krstev (Hruška), 45. Bahenský (Andres), 52. Robinson (Vas) – 8. Procházka (Pšurný), 28. Ferenc (Pšurný, Klimeš), 40. Dostálek (Pšurný, Grof)


    HC Slavia Praha: Hylák (Král) – Krstev, Knot, M. Hruška, Pavlin, Andrlík, Růžička, Drahorád – Čermák, Šafránek, D. Hruška – Robinson, Vas, Markovič – Bahenský, Kašpařík, Tejral – Ondráček, Andres
    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Řehoř) – Chmelíř, Grof, Pala, Vágner, Novotný, Ferenc, Hořava – Procházka, Pšurný, Dostálek – Sikora, Sýkora, Stoklasa – Goiš, Popelka, Kovařík – Blinka, Král, Š. Kratochvíl

    Rozhodčí: Zubzanda – Beneš, Štofa

    Diváci: 1655
    bahis siteleri