New Jersey – Boston 1:4 (kon.) | Carolina – Columbus 4:1 (kon.) | Chicago – Buffalo 3:1 (kon.)
Colorado – Nashville 5:3 (kon.) | Edmonton – Tampa 2:3 (kon.) | Anaheim – St. Louis 4:3 (2:1 po s.n.)
NY Rangers – Washington 3:4 (po pr.) | Philadelphia – NY Islanders 4:0 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
4:0 (0:0, 2:0, 2:0)
New York Islanders
Sobota 09.01.2016, 19:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:46
    V závěru utkání, když už o vítězi je rozhodnuto, diváky zvedl ze sedadel pěstní souboj. Po několikavteřinovém pošťuchování nakonec rukavice schodili Manning a Lee, souboj to byl vyrovnaný, nakonec z něj jako vítěz vyšel domácí borec, který za potlesku z ochozů Wells Fargo Center odchází do kabiny. Oba kohouti samozřejmě inkasují pětiminutový trest.
     
    34:16
    Odpověď zní jasně – pouhopouhých sedm vteřinek! Na trestnou lavici totiž po zbytečném krosčeku vůči Del Zottovi usedá Frans Nielsen, a Islanders si tak hodně koledují o inkasování třetího gólu. Zdá se dokáží ubránit se dozvíme po komerční přestávce.
     
    32:09
    Tak to je neskutečné, početní převaha Ostrovanům vydržela jen tři vteřinky. Ihned po buly totiž Bellemarea zbytečně podrazil Anders Lee a sudí byli opět nekompromisní.
     
    32:06
    Pět na pět se však hrát nebude, poněvadž sudí budou opět vylučovat. Nyní je to na straně domácích, na lavici hříchu usedá střelec druhé branky Jevgenij Medveděv, jenž si odpyká dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    30:02
    Další komplikace pro Ostrovany! Za zcela zbytečné hákování za katr míří Casey Cizikas.
     
    28:06
    No a běloruský útočník bude za své počínání pykat, poněvadž dostává dvě minuty za nedovolené bránění brankáři. Poměr hráčů na ledě se nám tedy vyrovnává.
     
    26:38
    Další vyloučení na straně Philadelphie, tentokráte je za katr na dvě minuty poslán Scott Laughton, který se proti pravidlům provinil hrubostí. Dokáží Islanders konečně vyzrát na Masona? To se dozvíme po komerční pauze.
     
    23:19
    První přesilovku si zahrají i Ostrované, ihned po buly se o vyhození pokusil Umberger, avšak poslal puk mezi diváky, tudíž dostává zasloužené dvě minuty za zdržování hry.
     
    19:21
    Ke konci úvodní dvacetiminutovky se bude poprvé vylučovat. Konkrétně k tomu dojde na straně hostí, Nick Leddy si odpyká dvě trestné minuty za nedovolené bránění.

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 22. Raffl (Couturier, Read), 29. Medveděv (Read, Zotto), 51. Read (Streit, Laughton), 56. Couturier (Gudas, Raffl)


    Philadelphia Flyers: Mason (Neuvirth) – Schultz, Streit "A", Del Zotto, Gudas, Medveděv, Manning – Voráček, Giroux "C", Simmonds "A" – Raffl, Couturier, Schenn – VandeVelde, Bellemare, White – Read, Laughton, Umberger. Trenér: Jack Capuano.
    New York Islanders: Halák (Greiss) – de Haan, Leddy, Hickey, Strait, Mayfield, Pelech – Lee, Tavares "A", Bailey – Kuljomin, Nielsen "A", Okposo "A" – Nelson, Grabovskij, Strome – Martin, Cizikas, Clutterbuck. Trenér: Dave Hakstol.

    Rozhodčí: Trevor Hanson, Eric Furlatt – Shandor Alphonso, Scott Driscoll

    Diváci: 19 874
    bahis siteleri