New Jersey – Boston 1:4 (kon.) | Carolina – Columbus 4:1 (kon.) | Chicago – Buffalo 3:1 (kon.)
Colorado – Nashville 5:3 (kon.) | Edmonton – Tampa 2:3 (kon.) | Anaheim – St. Louis 4:3 (2:1 po s.n.)
NY Rangers – Washington 3:4 (po pr.) | Philadelphia – NY Islanders 4:0 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
4:0 (0:0, 2:0, 2:0)
New York Islanders
Sobota 09.01.2016, 19:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:59
    Nyní ale neuhlídali dravého Clutterbucka, který se od levého mantinelu dostal až mezi kruhy, odkud bekhendem jen těsně minul horní tyč domácí svatyně!
     
    55:46
    V závěru utkání, když už o vítězi je rozhodnuto, diváky zvedl ze sedadel pěstní souboj. Po několikavteřinovém pošťuchování nakonec rukavice schodili Manning a Lee, souboj to byl vyrovnaný, nakonec z něj jako vítěz vyšel domácí borec, který za potlesku z ochozů Wells Fargo Center odchází do kabiny. Oba kohouti samozřejmě inkasují pětiminutový trest.
    Sean COUTURIER - 4:0
     
    55:14
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Nyní už je to naprosto jasné, Flyers dnes vyhrají! Po zmatcích v obranné hře hostí se k puku dostal Raffl a poslal jej na hůl Gudase, jehož nahození z otočky ještě těsně před Halákem lehce tečoval SEAN COUTURIER, který kus černé pryže usměrnil přesně k levé tyči! Asistence: Radko Gudas, Michael Raffl.
     
    53:32
    Famózní Mason! Domácí si nyní špatně rozebrali hráče, na to konto se mezi kruhy zjevil nikým nehlídaný Nick Leddy, ovšem svou ranou k levé tyči si na brankáře Flyers nepřišel!
    Matt READ - 3:0
     
    50:58
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Dámy a pánové, s největší pravděpodobností je rozhodnuto! Ve středním pásmu se volného kotouče ujal Streit a lehkou žabičkou vyslal kupředu MATTA READA, jenž zachoval chladnou hlavu a přesnou střelou mezi betony procedil puk za Halákova záda! Asistence: Mark Streit, Scott Laughton.
     
    41:09
    Největší šance Newyorských v tomto utkání! Samostatným průnikem se prezentoval Anders Lee, který se nakonec dostal až mezi kruhy, odkud povedenou ranou orazítkoval tyč!
     
    34:16
    Odpověď zní jasně – pouhopouhých sedm vteřinek! Na trestnou lavici totiž po zbytečném krosčeku vůči Del Zottovi usedá Frans Nielsen, a Islanders si tak hodně koledují o inkasování třetího gólu. Zdá se dokáží ubránit se dozvíme po komerční přestávce.
     
    32:34
    Voráček v rohu kluziště přetlačil Hickeyho, vybruslil si až mezi kruhy, odkud vyslal jedovatou ránu, po které puk Halákovi vypadl z lapačky. Před prázdnou brankou chvíli nato stál Simmonds, ovšem skákavý kotouč nedokázal poslat do sítě!
     
    32:09
    Tak to je neskutečné, početní převaha Ostrovanům vydržela jen tři vteřinky. Ihned po buly totiž Bellemarea zbytečně podrazil Anders Lee a sudí byli opět nekompromisní.
     
    32:06
    Pět na pět se však hrát nebude, poněvadž sudí budou opět vylučovat. Nyní je to na straně domácích, na lavici hříchu usedá střelec druhé branky Jevgenij Medveděv, jenž si odpyká dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    30:17
    Už to mohlo být 3:0! Voráček nahrál Streitovi, jenž dnes vypálil už poněkolikáté a nyní byl ke gólu nejblíže, poněvadž svým dělobuchem orazítkoval břevno Halákovy pokladnice!
     
    30:02
    Další komplikace pro Ostrovany! Za zcela zbytečné hákování za katr míří Casey Cizikas.
    Jevgenij MEDVEDĚV - 2:0
     
    28:33
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí zničehonic přidávají druhou branku! Flyers uzavřeli svého soupeře v jeho vlastní obranné třetině, Read na sebe nalákal dva protihráče a šikovnou zadovkou přenechal kotouč JEVGENIJI MEDVEDĚVOVI, jenž přesnou ranou našel skulinku mezi Halákovými betony, a vsítil tak svou třetí branku v této sezoně! Asistence: Matt Read, Michael Del Zotto.
     
    28:06
    No a běloruský útočník bude za své počínání pykat, poněvadž dostává dvě minuty za nedovolené bránění brankáři. Poměr hráčů na ledě se nám tedy vyrovnává.
     
    28:06
    Ouu, tady příliš nechybělo! Kuljomin se rozjel po levé straně a našel před brankou úplně osamoceného Grabovského, který ale nedokázal přesně zakončit a navíc ještě najel do brankáře Masona!
     
    26:38
    Další vyloučení na straně Philadelphie, tentokráte je za katr na dvě minuty poslán Scott Laughton, který se proti pravidlům provinil hrubostí. Dokáží Islanders konečně vyzrát na Masona? To se dozvíme po komerční pauze.
     
    23:19
    První přesilovku si zahrají i Ostrované, ihned po buly se o vyhození pokusil Umberger, avšak poslal puk mezi diváky, tudíž dostává zasloužené dvě minuty za zdržování hry.
    Michael RAFFL - 1:0
     
    21:27
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Přesilovka zůstala nevyužita, Flyers to ale nemusí vadit, protože se ale krátce po jejím skončení ujímají vedení! Do útočné třetiny kotouč zavezl Read, který jej po mantinelu poslal za branku Isles, odkud Couturier přesným pasem z otočky našel před branku si sjíždějícího MICHAELA RAFFLA, jenž prostřelil bezmocného Haláka! Asistence: Sean Couturier, Matt Read.
     
    19:21
    Ke konci úvodní dvacetiminutovky se bude poprvé vylučovat. Konkrétně k tomu dojde na straně hostí, Nick Leddy si odpyká dvě trestné minuty za nedovolené bránění.
     
    13:29
    Panečku, to byla šance! Po levé straně pláchl Raffl a parádním křižným pasem vyzval ke skórování Schenna, ten však před poloprázdnou brankou puk nedokázal zasáhnout!
     
    03:53
    Obrovská šance Letců! Voráček přejel celé kluziště s pukem na holi, obkroužil hostující pokladnici a nakonec parádním pasem našel sjíždějícího si obránce Manninga, kterého ale v souboji tváří v tvář vychytal Halák!

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 22. Raffl (Couturier, Read), 29. Medveděv (Read, Zotto), 51. Read (Streit, Laughton), 56. Couturier (Gudas, Raffl)


    Philadelphia Flyers: Mason (Neuvirth) – Schultz, Streit "A", Del Zotto, Gudas, Medveděv, Manning – Voráček, Giroux "C", Simmonds "A" – Raffl, Couturier, Schenn – VandeVelde, Bellemare, White – Read, Laughton, Umberger. Trenér: Jack Capuano.
    New York Islanders: Halák (Greiss) – de Haan, Leddy, Hickey, Strait, Mayfield, Pelech – Lee, Tavares "A", Bailey – Kuljomin, Nielsen "A", Okposo "A" – Nelson, Grabovskij, Strome – Martin, Cizikas, Clutterbuck. Trenér: Dave Hakstol.

    Rozhodčí: Trevor Hanson, Eric Furlatt – Shandor Alphonso, Scott Driscoll

    Diváci: 19 874
    bahis siteleri