Slavia – Kometa Brno 8:7 (kon.) | Vsetín – Letňany 5:7 (kon.) | Liberec – Olomouc 6:0 (kon.)
Opava – K. Vary 1:8 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kladno 1:2 (kon.) | Jihlava – Č. Budějovice 7:1 (kon.)
Chomutov – Třinec 6:3 (kon.) | Sparta – Mountfield HK 2:1 (1:0 po s.n.) | Havířov – Pardubice 2:6 (kon.)
HC Plzeň – Vítkovice 2:3 (kon.) | Poruba – HC Litvínov 1:9 (kon.) | Mladá Boleslav – Zlín 1:0 (2:1 po s.n.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:7 (2:2, 0:3, 3:2)
HC Letci Letňany
Sobota 09.01.2016, 11:00 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga staršího dorostu • 4. kolo
Partner:
     
    55:45
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští se nedali, a dostali se až před letňanskou bránu, kde po kombinaci mezi kruhy zakončoval MATĚJ DUBNICKÝ. Asistence: Jiří Weintritt, David Kovář.
     
    51:21
    Letňany právě vstřelily branku!
    LUKÁŠ ROUSEK se nejlépe zorientoval ve zmatku před vsetínskou bránou a dopravil kotouč kolem levé nohy brankáře až za jeho záda. Asistence: Bez asistence.
     
    49:37
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Po střele Augustina vyrazil Vacula kotouč přesně na hůl DAVIDA KOVÁŘE, který se neomylně prosadil střelou do pravého horního rohu. Asistence: Patrik Augustin, Michal Richter.
     
    42:40
    Vsetín právě vstřelil branku!
    DAVID KOVÁŘ se z mezikruží trefil přesně mezi Vaculovu lapačku a beton. Asistence: Matěj Dubnický, Michal Richter.
     
    41:33
    Letňany právě vstřelily branku!
    Už se zdálo, že hosté svou přesilovkovou formaci zaujali pozdě a po jejich dlouhé kombinaci, kterou využívají v každé přesilové hře už nestihnou do příchodu pátého vsetínského hráče vystřelit, klouzají kotouč však stihl zachytit MATĚJ VALÍČEK a dostal kotouč mezi betony přemisťujícího se brankáře. Asistence: Tomáš Fabiánek, Dominik Danov.
     
    35:02
    Letňany právě vstřelily branku!
    Z mezikruží sklepl kotouč do branky IVAN LYTVYNOV. Asistence: Dominik Danov, Tomáš Fabiánek.
     
    29:48
    Letňany právě vstřelily branku!
    Dlouho vyvíjený tlak přinesl hostům čtvrtou branku, další přesný zásah si připisuje LUKÁŠ ROUSEK. Asistence: Jan Kučera, Lukáš Kučera.
     
    23:11
    Letňany právě vstřelily branku!
    Vsetínští byli obráni o kotouč a k Sachrově bráně se dostal LUKÁŠ ROUSEK, který z levého kruhu zakončil přesně nad lapačku domácího muže v masce. Asistence: Bez asistence.
     
    17:50
    Vsetín právě vstřelil branku!
    JIŘÍ WEINTRITT teď přelstil jinak pozornou obranu Letňan a nikým nebráněn se dostal až před hostujícího brankáře, kterého překonal střelou do levého horního rohu. Asistence: David Kovář, Matěj Dubnický.
     
    14:02
    Letňany právě vstřelily branku!
    Lukáš Kučera se snažil dostat kotouč mezi betony Sachra až do brány, to se mu ovšem nepovedlo a tak přebral iniciativu JAN KUČERA a dopravil kotouč za, již bezmocného, Sachra. Asistence: Lukáš Kučera, Tomáš Brabec.
     
    08:19
    Letňany právě vstřelily branku!
    Letňany svou přesilovou hru rychle využívají. Při skvělé souhře Lukáše Rouska a JANA KUČERY se Sachr nestihl přemístit k levé tyčce a tak druhý jmenovaný puk přiklepl do odkryté brány. Asistence: Lukáš Rousek, Lukáš Kučera.
     
    01:19
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Ve hře 4 na 4 se skvěle zorientoval Jiří Weintritt, který vyzval k zakončení DAVIDA KOVÁŘE, který našel skulinku mezi Špirkem a jeho levou tyčí. Asistence: Jiří Wenitritt.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 2. Kovář (Weintritt J.), 18. Weintritt J. (Kovář, Dubnický), 43. Kovář (Dubnický, Richter), 50. Kovář (Augustin, Richter), 56. Dubnický (Weintritt J., Kovář) – 9. Kučera J. (Rousek, Kučera L.), 15. Kučera J. (Kučera L., Brabec), 24. Rousek, 30. Rousek (Kučera J., Kučera J.), 36. Lytvynov (Danov, Fabiánek), 42. Valíček (Fabiánek, Danov), 52. Rousek


    VHK ROBE Vsetín: Sachr (42. Huzlík) – Pařízek, Krůžela, Nadymáček, Weintritt J., Kollár, Augustin, Richter – Najvar, Dostál, Koňařík, Wolf, Hrňa, Dubnický, Weintritt M., Čechmánek, Sušeň, Humplík, Kovář, Vilém
    HC Letci Letňany: Špirek (21. Vacula) – Pařík, Hanuš, Gebell, Brabec, Grauer, Valíček, Lytvynov – Sklenář, Nedorost, Fabiánek, Danov, Pinkas, Rousek, Kučera L., Mařík, Kučera J.

    Rozhodčí: Volf – Bryška, Kurtin

    Diváci: 67
    bahis siteleri