Inter – Sassuolo 0:1 (kon.) | Atalanta BC – Janov 0:2 (kon.) | Bologna – Chievo 0:1 (kon.)
Frosinone – Neapol 1:5 (kon.) | Hellas Verona – Palermo 0:1 (kon.) | Turín – Empoli 0:1 (kon.)
Sampdoria – Juventus 1:2 (kon.)
konec
Inter Milán
0:1 (0:0)
US Sassuolo Calcio
Neděle 10.01.2016, 12:30 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas je u konce! Inter Milán sehrál s US Sassuolo Calcio velmi vyrovnaný zápas, nakonec však hosté rozhodli z penalty, a vyhráli 1:0!

    Do dnešního utkání vlétl domácí celek, který měl po šesti minutách hry dvě velké šance, avšak skóre nikdo z Interu neotevřel! Poté už zahrozilo také Sassuolo, konkrétně Sansone, jehož krásnou standardní situaci vytáhl Handanović! Slovinský brankář se činil i nadále, to když zneškodnil střelu Berardiho a Sansoneho. V závěru poločasu měli velkou šanci také domácí, nicméně střelu Ljajiće krásně vyrazil Cosingli!

    Na pořádnou šanci jsme ve druhém poločas čekali až do 76. minuty, kdy se dostal před Consigliho Ljajić, avšak branku netrefil! V poslední desetiminutovce měli oba týmy velké šance, nicméně je nevyužili. A v nastavení to přišlo! Z nařízené penalty se prosadil Domenico Berardi!

    Inter tak nevyužil možnost setrvat na čele tabulky, a navýšit svůj náskok na soupeře. Jeho zaváhání může využít Neapol, která hraje od tří na hřišti Frosinone!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic. (14:30:59)
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+6
    V samotném závěru ještě dostává žlutou kartu Danilo D´Ambrosio, který měl nějaké slovní připomínky směrem k rozhodčímu!
    90+5. Domenico BERARDI - 0:1
     
    90+5
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Sassuolo se v páté nastavené minutě dostává do vedení! K penaltovému puntíku se postavil DOMENICO BERARDI, který překonal Handanoviće, a rozhodl o zisku tří bodů pro sůvj tým!
    90+4. Zákrok, po kterém se pískala penalta pro Sassuolo
     
    90+4
    Dlouhý centr od Biondiniho letěl do vápna pro Defrela. Do vzdušného souboje vlétl Murillo, který však míč vůbec nezasáhl, a hlavně lehce zasáhl svého spoluhráče Mirandu, který zaškobrtl, a poslal k zemi Defrela!
     
    90+4
    Penalta pro Sassuolo!
     
    90+3
    To je velká chyba! Adem Ljajić rozehrál rohový kop na Guarína, který mu míč hned vrátil. Srbský útočník však ještě nestihl vyběhnout z ofsajdu, což postřehl pomezní sudí!
     
    90+2
    Nerazzurri pokračují v aktivním výkonu, avšak obrana Sassuola pracuje v posledních minutách velmi dobře po taktické stránce!
     
    90+2
    Z levé strany poslal centr do vápna Fredy Guarín, a míč na přední tyči pustil Palacio. Před Consiglim se míč odrazil pro Jovetiće, u kterého byl však velmi rychle Cannavaro!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem pět minut nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Z následného rohového kopu Inter nedokázal udeřit, nicméně hned poté zahrával standardní situaci. Ljajić svým centrem našel Murilla, jehož hlavička však mířila nad branku!
     
    90
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Gary Medel, přichází Fredy Guarín.
    89. Jovetićovu ránu vytáhl Consigli nad branku
     
    89
    Minutu před koncem základní hrací doby měl další vekou šanci domácí Inter! Adem Ljajić přenechal míč před vápnem pro Jovetiće, jehož ránu však Consigli vytáhl na rohový kop!
     
    88
    Nerazzurri se dokázali dostat na útočnou polovinu, a kombinovali. Poté si však nedal dostatečný pozor Gary Medel, jehož střelu dokázala zablokovat hostující obrana!
     
    87
    Stevan Jovetić o sobě dává vědět hned po svém příchodu. Černohorský střelec však hodně ostře napadal Cannavara, a nakonec i fauloval. Rozhodnutí hlavního rozhodčího se však domácím fanouškům příliš nelíbí.
     
    86
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Geoffrey Kondogbia, přichází Stevan Jovetić.

    Jan Havlovic

    Branky: 90+5. D. Berardi (pen.)

    Karty:   34. Miranda (INM), 90+4. Miranda (INM), 90+6. D'Ambrosio (INM) – 67. Cannavaro (SAS), 82. Magnanelli (SAS)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 12:10. Střely mimo: 10:4. Rohy: 9:7. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 16:19.
    Inter Milán: Handanovič – D'Ambrosio, Miranda, Murillo, Nagatomo – Brozović, Medel (90. Guarín), Kondogbia (86. Jovetić) – Perišič (64. Palacio), Icardi (C), Ljajić.
    Náhradníci: Carrizo – Jesus, Palacio, Jovetić, Biabiany, Telles, Guarín, Montoya, Santon, Ranocchia, Gnoukouri, Manaj.

    US Sassuolo Calcio: Consigli – Vrsaljko, Cannavaro, Acerbi, Peluso – Missiroli, Magnanelli (C), Duncan (84. Biondini) – D. Berardi, Falcinelli (72. Defrel), N. Sansone (81. Floro Flores).
    Náhradníci: Pomini, Pegolo – Longhi, Antei, Biondini, Laribi, Politano, Ariaudo, Fontanesi, Gazzola, Defrel, Floro Flores.

    Rozhodčí: Daniele Doveri – Barbirati, Marzaloni (vš. Itálie)
    bahis siteleri