Barys – Omsk 2:7 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Toljatti 1:5 (kon.) | Magnitogorsk – Kazaň 1:0 (2:1 po s.n.)
Ufa – Soči 0:3 (kon.) | Jokerit – Novokuzněck 6:2 (kon.) | Petrohrad – Vladivostok 3:4 (1:2 po s.n.)
Viťaz – Čerepovec 3:2 (po pr.) | Spartak Moskva – Chabarovsk 2:1 (kon.) | Riga – Novosibirsk 2:0 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
2:7 (0:4, 1:1, 1:2)
Avangard Omsk
Čtvrtek 21.01.2016, 14:30 • Sport Complex • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Ivan FIŠČENKO - 2:7
     
    59:09
    Avangard právě vstřelil branku!
    V poslední minutě základní hrací doby rozvlnil síť také IVAN FIŠČENKO, jenž pronikl do útočného pásma a svou individuální akci zakončil přesně mířenou střelou z mezikruží. Bez asistence.
    Jurij ALEXANDROV - 2:6
     
    57:48
    Avangard právě vstřelil branku!
    Vítězství Omsku potvrzuje JURIJ ALEXANDROV, jenž se po přihrávce Michejeva prosadil z bezprostřední blízkosti do opuštěné klece. Asistence: Alexej Gluchov a Ilja Michejev.
    Roman STARČENKO - 2:5
     
    53:16
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí mužstvo využívá přesilovou hru! Puk po Savčenkově ráně Furch vyrazil pouze před sebe a dorážející ROMAN STARČENKO kotouč poslal do sítě s přispěním horní tyče. Asistence: Roman Savčenko.
    Nigel DAWES - 1:5
     
    27:32
    Astana právě vstřelila branku!
    Pět vteřin před vypršením Pěrežoginova trestu se prosadil NIGEL DAWES. Boyd za bránou vybojovall puk a z ostrého úhlu vystřelil na Laca, který kotouč vyrazil do strany a Dawes ho pak do sítě dorazil z bezprostřední blízkosti. Asistence: Dustin Boyd a Mike Lundin.
    Nikolaj LEMŤJUGOV - 0:5
     
    21:34
    Avangard právě vstřelil branku!
    Gólem skončila až další útočná akce Avangardu! Pervyšin od levého mantinelu našel na druhé straně volného NIKOLAJE LEMŤJUGOVA, který neváhal a napřáhl ke střele bez přípravy. Přesunující se Poluektov nedokázal zareagovat včas a musel lovit puk ze sítě. Asistence: Andrej Pervyšin a Alexej Gluchov.
    Nikolaj LEMŤJUGOV - 0:4
     
    17:46
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hosté disponují již čtyřbrankovým náskokem! Sobotkovu nabídku z pravé strany využil NIKOLAJ LEMŤJUGOV, jenž do střílené přihrávky vložil svou hůl, kterou tečoval puk za Poluektova záda, a využil tak přesilovou hru. Asistence: Vladimír Sobotka a Martin Erat.
    Vladimír SOBOTKA - 0:3
     
    08:39
    Avangard právě vstřelil branku!
    Rozdíl ve skóre je už tříbrankový a znovu se prosazuje VLADIMÍR SOBOTKA, který tak má zaděláno na hattrick! Český útočník využil přihrávky Paršina a Poluektova prostřelil z vrcholu levého kruhu. Asistence: Denis Paršin a Alexandr Pěrežogin.
    Ilja MICHEJEV - 0:2
     
    02:08
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hráči kazašského týmy se ještě ani nestačili rozkoukat a už inkasovali další gól! Střela Alexandrova byla obráncem zblokována, k puku se však dostal ILJA MICHEJEV a jeho bekhend z prostoru mezi kruhy skončil až v síti. Asistence: Jurij Alexandrov.
    Vladimír SOBOTKA - 0:1
     
    00:19
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hokejisté hostujícího týmu se ujímají brzkého vedení! Z pravého kruhu vystřelil VLADIMÍR SOBOTKA, jenž mířil k bližší tyči a puk se do brány dostal v mezeře mezi tělem gólmana a brankovou konstrukcí.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 28. Dawes (Boyd, Lundin), 54. Starčenko (Savčenko) – 1. Sobotka, 3. Michejev (Alexandrov), 9. Sobotka (Paršin, Pěrežogin), 18. Lemťjugov (Sobotka, Erat), 22. Lemťjugov (Pervyšin, Gluchov), 58. Alexandrov (Gluchov, Michejev), 60. Fiščenko


    Barys Nur-Sultan: Laco (3. -22. Poluektov) – Dallman, Lundin, Semjonov, Lipin, Savčenko, Trjasunov, Ryspajev, Lobanov – Dawes, Bochenski, Boyd – Chudjakov, Krasnoslobodcev, Puškarjov – Starčenko, Romanov, St.Pierre – Ruděnko, Solarev, Panšin
    Avangard Omsk: Furch (Kostin) – Kempný, Pervyšin, Vasiljev, Gusev, Alexandrov, Lekomcev, Kulik – Sobotka, Paršin, Pěrežogin – Lemťjugov, Gluchov, Burdasov – Chochrjakov, Pjanov, Erat – Černikov, Lauta, Michejev – Fiščenko

    Rozhodčí: Rozhodčí: Gusev, Sojn – Sadovnikov, Sazonov

    Diváci: 7934
    bahis siteleri