Barys – Omsk 2:7 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Toljatti 1:5 (kon.) | Magnitogorsk – Kazaň 1:0 (2:1 po s.n.)
Ufa – Soči 0:3 (kon.) | Jokerit – Novokuzněck 6:2 (kon.) | Petrohrad – Vladivostok 3:4 (1:2 po s.n.)
Viťaz – Čerepovec 3:2 (po pr.) | Spartak Moskva – Chabarovsk 2:1 (kon.) | Riga – Novosibirsk 2:0 (kon.)
konec
Jokerit Helsinky
6:2 (1:1, 2:0, 3:1)
Metallurg Novokuzněck
Čtvrtek 21.01.2016, 17:30KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Juhamatti AALTONEN - 6:2
     
    58:28
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Tak domácí přeci jenom vstřelili ještě jednu branku! Domácí se nyní řítili tři proti dvěma, Sallinen se dostal podél levého mantinelu až do útočného pásma, následně místo střely zvolil přihrávku k pravé tyči k úplně volnému JUHAMATTI AALTONENOVI, a ten následně neměl problém poslat kotouč do odkryté klece. Asistence: Jere Sallinen.
    Juhamatti AALTONEN - 5:2
     
    44:30
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí opět odskakují svému soupeři na rozdíl tří branek! JUHAMATTI AALTONEN se dostal ke střele z levého kruhu a kotouč poslal nechytatelně ke vzdálenější tyči. Podjapolskij neměl žádnou šanci proti této povedené střele. Asistence: Arturs Kulda, Jere Sallinen.
    Danil JERDAKOV - 4:2
     
    41:36
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na rozdíl dvou branek! Makarenko se dostal ke kotouči v pravém kruhu, následně si všiml před brankou úplně volného DANIILA JERDAKOVA, a tak mu poslal milimetrovou přihrávku a právě zmiňovaný Jerdakov následně neměl problém prostřelit Karlssona. Asistence: Pavel Makarenko, Kirill Semjonov.
    Jere SALLINEN - 4:1
     
    40:52
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají ihned na začátku třetí třetiny do tříbrankového vedení! JERE SALLINEN převzal kotouč na modré čáře, následně si s ním sjel do pravého kruhu a poté střelou k pravé tyči nedal Podjapolskijmu sebemenší šanci. Asistence: Juhamatti Aaltonen, Tim Kennedy.
    Brandon KOZUN - 3:1
     
    33:33
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí vedou už o dvě branky! Regin se dostal ke kotouči v levém kruhu, následně s ním objel branku a poslal skvělou přihrávku zpět do levého kruhu k úplně volnému BRANDONU KOZUNOVI, a ten se následnou střelou do levého horního růžku nemýlil. Asistence: Peter Regin, Jesse Joensuu.
    Jere SALLINEN - 2:1
     
    21:03
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí se opět dostávají do vedení! JERE SALLINEN se dostal ke střele z pravého kruhu a kotouč poslal nechytatelně do pravého horního růžku. Podjapolskij neměl žádnou šanci proti této střele. Asistence: Juhamatti Aaltonen, Tim Kennedy.
    Fjodor POLIŠČUK - 1:1
     
    07:13
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají! Lebeděv dostal od Ljamkina přihrávku do mezikruží, ten však místo střely ještě našel u pravé tyče Karlssonovi branky úplně volného FJODORA POLIŠČUKA, a ten následně neměl problém zasunout kotouč do odkryté klece. Asistence: Kirill Lebeděv, Nikita Ljamkin
    Philip LARSEN - 1:0
     
    01:53
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a dostávají se do vedení! PHILIP LARSEN napřáhl ke střele od modré čáry a svou tvrdou ránou propálil vše co mu stálo v cestě! Asistence: Brandon Kozun, Peter Regin.

    Martin Penker

    Branky a nahrávky: 2. Larsen (Kozun, Regin), 22. Sallinen (Aaltonen, Kennedy), 34. Kozun (Regin, Joensuu), 41. Sallinen (Aaltonen, Kennedy), 45. Aaltonen (Kulda, Sallinen), 59. Aaltonen (Sallinen) – 8. Poliščuk (Lebeděv, Ljamkin), 42. Jerdakov (Makarenko, Semjonov)


    Jokerit Helsinky: Karlsson (Kautto) – Larsen, Jensen, Jaakola, Ohtamaa, Lajunen (A), Kulda – Kozun, Regin (A), Joensuu – Aaltonen, Sallinen, Kennedy – Jormakka, Kapanen (C), Todd – Rita, Wirtanen, Mäki.
    Metallurg Novokuzněck: Podjapolskij (Karejev) – Manuchov, Ljamkin, Amirov, Kuklev, Glebov, Nekoljenko, Kapotov, Ščukin – Kaprizov, Poliščuk (A), Komaristij – Lebeděv (A), Kousal, Plotnikov – Mitrjakov, Romanov (C), Musin – Makarenko, Semjonov, Jerďakov.

    Rozhodčí: Gofman, Ansons – Aljošin, Ivanov
    bahis siteleri