Barys – Omsk 2:7 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Toljatti 1:5 (kon.) | Magnitogorsk – Kazaň 1:0 (2:1 po s.n.)
Ufa – Soči 0:3 (kon.) | Jokerit – Novokuzněck 6:2 (kon.) | Petrohrad – Vladivostok 3:4 (1:2 po s.n.)
Viťaz – Čerepovec 3:2 (po pr.) | Spartak Moskva – Chabarovsk 2:1 (kon.) | Riga – Novosibirsk 2:0 (kon.)
po s.n. (1:2)
SKA Petrohrad
3:4 (0:2, 1:1, 2:0 - 0:0)
Admiral Vladivostok
Čtvrtek 21.01.2016, 17:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jonathon BLUM - 3:4
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Admiral Vladivostok.
    O rozhodující samostatný nájezd se postaral JONATHON BLUM!
    Maxim ČUDINOV - 3:3
     
    55:06
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad je již v plném počtu, a hned srovnává na 3:3! Do útočného pásma najel Vadim Šipačjov, který následnou přihrávkou našel najetého MAXIMA ČUDINOVA, který střelou z voleje mířil přesně! Asistence: Vadim Šipačjov.
    Jevgenij DADONOV - 2:3
     
    40:29
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak to je pro Petrohrad hodně důležitá branka! Hned na začátku třetí třetiny totži domácí snižují na rozdíl jediné branky! Na pravé straně se dostal ke kotouči Vadim Šipačjov, který následně najížděl na Bobkova. Jeho přihrávka našla přesně JEVGENIJE DADONOVA, kterému již zakončení nedělalo problém! Asistence: Vadim Šipačjov, Nikita Gusev.
    Arťjom PODŠENDJALOV - 1:3
     
    35:46
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    A je tomu skutečně tak! Admiral se dostává v závěru druhé třetiny do hodně důležitého dvoubrankového vedení! Od modré čáry vyslal povedenou střelu Jonathon Blum, jehož pokus Koskinen vyrazil. Ke kotouči se následně dostal ARŤJOM PODŠENDJALOV, který pohotově objel ležícího Koskinena, a dokázal dotlačit kotouč za brankovou čáru! Bez asistence.
    Maxim ČUDINOV - 1:2
     
    21:50
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí hned na začátku druhé třetiny využívají přesilovou hru, a snižují na rozdíl jediné branky! SKA se usadilo v útočném pásmu, a zajímavě kombinovalo. Následně Pavel Bučněvič dostal kotouč na modrou, odkud vypálil MAXIM ČUDINOV, který prostřelil Bovkova! Asistence: Pavel Bučněvič.
    Alexander GORŠKOV - 0:2
     
    19:08
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hororový závěr první třetiny pro domácí celek pokračuje, neboť se Admiralu dostává již do dvoubrankového vedení! V rohu kluziště odvedl dobrou práci napadající Ugarov, po jehož zásahu se odrazil kotouč do středu pro ALEXANDERA GORŠKOVA, který si krásně obhodil obránce, a poslal kotouč mezi nohy Koskinena! Bez asistence.
    Dmitrij SAJUSTOV - 0:1
     
    18:27
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Tak, to je pro domácí fanoušky velký šok, neboť Admiral se dostává necelé dvě minuty před koncem první třetiny do vedení! Alševskij dokázal nahodit kotouč před branku, kde jeho přihrávku dokázal zpracovat Voronina, a před brankou našel DMITRIJE SAJUSTOVA, který tečoval kotouč za záda Koskinena! Asistence: Kirill Voronin, Jaroslav Alševskij.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 22. Čudinov (Bučněvič), 41. Dadonov (Šipačjov, Gusev), 56. Čudinov (Šipačjov) – 19. Sajustov (Voronin, Alševskij), 20. Gorškov, 36. Podšendjalov, rozh. náj. Blum

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Gorškov (VLD)
    0:1   Moses (PET)
    2. série:
    0:1   Alexandrov (VLD)
    1:1   Gusev (PET)
    3. série:
    1:2   Blum (VLD)
    1:2   Šipačjov (PET)


    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Jakovlev, Čudinov (A), Chafizullin, Kutějkin, Kalinin, Rukavišnikov, Rykov, Zubarev – Dadonov, Šipačjov, Kovalčuk (C) – Bučněvič, Koskiranta, Moses – Širokov, Dergačjov, Gusev – Ketov, Kablukov, Ponikarovskij
    Admiral Vladivostok: Bobkov (Nalimov) – Bartulis (C), Blum, Kinrade, Zemčjonok, Mnacjan, Lisov – Lugin, Fisenko (A), Alexandrov – Podšendjalov, Kuzněcov, Alševskij – Ugarov (A), Mamin, Gorškov – Jakovlev, Sajustov, Voronin

    Rozhodčí: Buturlin, Ravodin – Metalnikov, Sirotkin
    bahis siteleri