Hamburg – Mönchengladbach 3:2 (kon.) | Augsburg – Bayern 1:3 (kon.)
konec
FC Augsburg
1:3 (0:1)
Bayern Mnichov
Neděle 14.02.2016, 17:30 • SGL Arena, Augsburg • Německá Bundesliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, a tak Vám přeji příjemný zbytek dnešního večera. U sledování dalších online přenosů na počtenou! Loučí se s Vámi Daniel Kinc. (19:38:46)
    Robert Lewandowski a Thomas Müller svými brankami zařídili výhru 3:1!

     
    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 2:10. Střely mimo: 4:8. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:8.
     
    Utkání je u konce! Hostující fotbalisté dokázali ve druhém poločase navýšit svůj náskok o dvě branky, domácí už pouze v závěru snížili a po výhře 3:1 berou Mnichovší z bavorského derby všechny tři body!

    Ve druhém poločase nejprve navýšil náskok domácích druhou brankou v zápase Robert Lewandowski, který využil perfektní kolmice Alcantary a sám proti Hitzovi nezaváhal. Tříbrankový náskok zařídil v 78. minutě Thomas Muller, jemuž přihrál do ideální pozice Douglas Costa a německý záložník mířil přesně. Za domácí v závěru snížil Raul Bobadilla, který se otočil kolem obránce a podobně jako Lewandowski v prvním případě mířil přesně po zemi na vzdálenější tyč!

    Hosté tak zůstávají u nadále pohodlně v čele, před druhým BVB mají stále náskok osmi bodů!
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Ještě jedna šance hostů! Míče se zmocnil střídající Kingsley Coman, který si navedl míč na pravačku, ale jeho pokus zamířil těsně vedle levé tyče branky Augsburgu!
     
    90+3
    Ten se ale Mnichovským příliš nepovedl, přesto zůstávají borci v červeném v útoku.
     
    90+2
    Další velká šance hostů! Po dobré práci Costy na levé straně a následném centru se proti míči rozběhl Arjen Robben, který sice nevypálil z první a ještě si míč potáhl do strany, čímž však prováhal ideální moment k ráně a jeho pokus z těžkého úhlu byl sražen na rohový kop!
     
    90+1
    Müller následně utekl po pravé straně, odkud hledal z druhé vlny naběhnutého Costu, ale ten se k míči po zásahu jednoho z obránců nedostal.
     
    90
    Budou se nastavovat tři minuty nad rámec utkání!
     
    89
    Na opačné straně se dostal při rozehrávce pod tlak brankář Hitz, který namazal míč Müllerovi, ale tomu zpracování nevyšlo dle představ.
     
    88
    Následně se k nebezpečnému centru z pravé strany dostal nikým nebráněný Verhaegh, ale jeho pas nakonec pod tlakem dokázal odvrátit obránce Kimmich.
     
    87
    Domácí jsou rázem při chuti, za míčem se hnal opět Bobadilla, ale tentokrát si pro míč došel pohotově vyběhnuvší brankáře Neuer.
    86. Raúl BOBADILLA - 1:3
     
    86
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Domácí snižují! Po dobré práci střídajícího Essweina se k míči po jeho centru dostal ve vápně útočník RAUL BOBADILLA, který si skvěle míč pokryl, otočil se s ním a poté přesnou ranou po zemi zamířil nechytatelně ke vzdálenější tyči Neuerovy svatyně – 1:3!
     
    85
    Nakonec se právě Rafinha dostal po přihrávce Robbena k centru, ale jeho centr na bližší tyč byl zablokován obranou domácích.
     
    84
    Na obranné polovině v blízkosti postranní čáry nepříjemně upadl k zemi po souboji Rafinha, nakonec je však obránce hostů v pořádku a ve hře může pokračovat.
     
    83
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Philipp Lahm, kterého nahrazuje Sebastian Rode.

    Daniel Kinc

    Branky: 86. Bobadilla (Esswein) – 15. Lewandowski (T. Müller), 62. Lewandowski (Th. Alcântara), 78. T. Müller (Costa)

    Karty:   72. T. Müller (BAY)


    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 2:10. Střely mimo: 4:8. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:8.
    FC Augsburg: Hitz – Verhaegh (C), Hong Čong-ho (71. Janker), Klavan, Max – Kohr, Gouweleeuw – Ku (55. Esswein), Trochowski (55. Morávek), Caiuby – Bobadilla.
    Náhradníci: Gelios – Altintop, Feulner, Esswein, Morávek, Finnbogason, Janker.

    Bayern Mnichov: Neuer – Lahm (C) (83. Rode), Kimmich, Alaba, Bernat – Arturo Vidal (57. Rafinha) – Robben, T. Müller, Th. Alcântara, Costa (82. Coman) – Lewandowski.
    Náhradníci: Starke – Rode, Ribéry, Rafinha, Coman, Tasci.

    Rozhodčí: Florian Meyer – Frank Willenborg, Christoph Bornhorst
    ocianews.com