Las Palmas – Barcelona 1:2 (kon.) | Espanyol – La Coruňa 1:0 (kon.) | Real Betis – Gijón 1:1 (kon.)
Celta Vigo – Eibar 3:2 (kon.)
konec
UD Las Palmas
1:2 (1:2)
FC Barcelona
Sobota 20.02.2016, 16:00 • Estadio de Gran Canaria, Las Palmas • Španělská LaLiga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Los Amarillos už vrhli všechny své zbylé síly do ofenzivy, hosté se díky tomu mohli řítit do přečíslení tří proti jednomu, které nakonec zakončil Neymar, ale dnes fantastický Varas byl znovu na svém místě!
    90. Sergio Araujo (LPA)
     
    90
    Vyrovnání nebylo ale vůbec daleko! Obrovský kus práce odvedl Tana, který obešel Iniestu a poté lahůdkovým obloučkem poslal míč k nabíhajícímu si Araujovi, který ve skluzu dokázal zakončit, ovšem i ve své třetí obrovské šanci branku těsně minul!
     
    87
    Střídání v týmu UD Las Palmas: ze hřiště odchází David García, přichází Francisco Nili.
     
    86
    Z něj Barcelonští pranic nevykoumali, následnou protiakci Las Palmas byl Alves nucen zastavit za cenu žlutého kartónku.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Roque Mesa (UD Las Palmas).
    84. Sergio Araujo (LPA)
     
    84
    No, tak jsem to asi zakřikl! Tana se s míčem vrhl do pootevřené obrany Barcelony, ovšem nedokázal jej procpat skrz. Vadit mu to ale nemuselo, chvíli nato se totiž ke střele dostal Araujo a nutno poznamenat, že Bravo si musel hodně hlasitě oddychnout, poněvadž balón zamířil jen těsně mimo!
     
    78
    Domácí se ještě nehodlají vzdát! Willian José přešel přes Albu a na hranici šestnáctky našel volného Arauja. Před několika minutami příchozí hráč si míč přehodil na pravačku a technickou ranou jej poslal jen těsně vedle barcelonské branky!
     
    76
    Další střídání na straně Las Palmas, utkání končí El Zhara, jehož na trávníku na závěrečnou čtvrthodinku nahradí Sergio Araujo.
     
    70
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Sergi Roberto, přichází Thomas Vermaelen.
     
    66
    Tak ne, Viera už v dnešním utkání nebude moci pokračovat, aktivního domácího středopolaře nahradí Mauricio Lemos.
    60. Willian José (LPA)
     
    60
    Bravovi odkop určitě nevyšel podle představ, chvíli nato byli domácí blízko vyrovnání! Po Rakitićově nedůslednosti se totiž ke střele dostal Viera, hostující brankář míč vyrazil konečky prstů, možnost doráže ještě dostal José, ovšem rozvlnil pouze a jen boční síť!
     
    49
    Javi Varas dnes opravdu čaruje! Iniesta fantastickým pasem našel nabíhajícího si Alvese, jenž hlavou míč z první poslal k Suárezovi. Uruguayský kanonýr byl velmi blízko druhé přesné trefě v dnešním klání, Varas se ale bleskurychle přesunul a vytáhl další parádu!
     
    46
    Očekávaná změna je tu, do druhého poločasu od jeho začátku nastoupí Ivan Rakitić, který na hřišti nahradí nikterak aktivního Turana.
     
    41
    Už to mohlo být o dvě branky! Obrana Las Palmas úplně pozapomněla na Suáreze, ten nyní měl spíše střílet, místo toho ale balón zasekl a ještě nahrával Messimu, který v dobré pozici trefil jen blokujícího Bigase!
    39. NEYMAR - 1:2
     
    39
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Barcelonští si ztracené vedení berou zpět! Lví podíl na této brance má Suárez, který se na kraji šestnáctky náramně zbavil dvou protihráčů a předložil míč Messimu, jehož ránu Varas ještě zázračným zákrokem dokázal zneškodnit, na následnou dorážku v podání NEYMARA už byl ale krátký!
     
    34
    Domácí se hnali do zajímavého přečíslení čtyř proti třem, za záchrannou brzdu ale zatáhl Arda Turan, který k zemi stáhl unikajícího Moma – jasná žlutá.
     
    27
    Ani tentokráte to neměl Messi na přímé ohrožení branky, vymyslel to ale fantasticky! Jeho přetažený centr dolétl až k na zadní tyč si sbíhajícímu Suárezovi, jehož hlavičce scházely opravdu jen centimetry!
    18. Andrés Iniesta (BAR)
     
    18
    Pěkná akce hostí! Dani Alves vysunul směrem vpřed Messiho, který si počkal na ideální moment a předložil míč z druhé vlny si sbíhajícímu Iniestovi. Kapitán Barcelony vypálil ihned z první, Varas ale jeho ránu vytěsnil!
    10. Willian JOSÉ - 1:1
     
    10
    Las Palmas právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné, je vyrovnáno! Byla to velmi nenápadná akce, kapitán García potáhl míč po pravé straně, svým pasem našel kousek od šestnáctky volného Vieru, který spektakulární patičkou oslovil na hranici ofsajdu stojícího WILLIANA JOSÉHO, jenž prostřelil Brava!
    6. Luis SUÁREZ - 0:1
     
    6
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Nádherná akce, Barcelona se ujímá vedení! Na levé straně Iniesta náramnou uličkou oslovil rozběhnutého Albu, jenž ihned z první poslal míč na zadní tyč, kde jako dravá šelma číhal LUIS SUÁREZ a s přehledem zakončil do poloodkryté svatyně!

    Vojtěch Tůma

    Branky: 10. José (Viera) – 6. L. Suárez (Iniesta), 39. Neymar

    Karty:   84. Mesa (LPA) – 34. Arda Turan (BAR), 86. Dani Alves (BAR)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 8:12. Střely mimo: 9:1. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 3:6. Fauly: 10:13.
    UD Las Palmas: Varas – David García (C) (87. Nili), Artiles, Bigas, Garrido – Mesa – El Zhar (76. Araujo), Tana, Viera (66. Lemos), Momo – José.
    Náhradníci: Lizoain – Lemos, Ángel López, Alemán, Araujo, Valerón, Nili.

    FC Barcelona: Bravo – Dani Alves, Mascherano, Mathieu, Alba – Arda Turan (46. Rakitić), Roberto (70. Vermaelen), Iniesta (C) – Messi, L. Suárez, Neymar.
    Náhradníci: ter Stegen – Aleix Vidal, Bartra, Vermaelen, Rakitić, Munir, Sandro.

    Rozhodčí: Carlos Del Cerro – Juan Yuste, Abraham Álvarez
    bahis siteleri