Toronto – Philadelphia 4:5 (po pr.) | Ottawa – Detroit 3:2 (1:0 po s.n.) | Florida – Winnipeg 3:1 (kon.)
Washington – New Jersey 4:3 (kon.) | Nashville – Los Angeles 1:2 (po pr.) | Dallas – Boston 3:7 (kon.)
Arizona – St. Louis 4:6 (kon.) | Edmonton – Colorado 2:3 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 3:4 (kon.)
Minnesota – Chicago 6:1 (kon.)
konec
Minnesota Wild
6:1 (2:0, 2:0, 2:1)
Chicago Blackhawks
Neděle 21.02.2016, 21:35 • TCF Bank Stadium, Minneapolis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:49 Eric HAULA - 6:1
     
    53:49
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Risk s prázdnou klecí je nakonec potrestán! Patrick Kane nejdříve špatně přihrál a následně fauloval ERIKA HAULU. Ten sice puk do branky nedostal, ale rozhodčí branku posoudil jako technickou! Bez asistence.
    52:05 Patrick KANE - 5:1
     
    52:05
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hodně se chtěl prosadit nejproduktivnější hráč soutěže, až se mu to povedlo. PATRICK KANE nejdříve od modré čáry branku nedal, ale následně si sjel k levé tyčce, kam dostal přesnou přihrávku a snížil stav utkání! Asistence: Trevor van Riemsdyk, Jonathan Toews.
    42:25 Ryan CARTER - 5:0
     
    42:25
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Inkasuje ovšem také Scott Darling! Marco Scandella poslal střílenou přihrávku na hokejku RYANA CARTERA, který se sice svým prvním pokusem neprosadil. Následná dorážka ovšem skončila za zády hostujícího brankáře! Asistence: Marco Scandella, Jared Stoll.
    30:26 Jason POMINVILLE - 4:0
     
    30:26
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A pokračuje výborné utkání z domácí strany. Nino Niederreiter vyhrál souboj za brankou s Michalem Rozsívalem a posunul puk mezi kruhy. Tam byl připraven JASON POMINVILLE, který střelou o tyčku skóroval a připsal si třetí bod v utkání! Asistence: Nino Niederreiter, Erik Haula.
    22:26 Nino NIEDERREITER - 3:0
     
    22:26
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Třetí branka v síti brankáře Crawforda! Nejdříve pálil Ryan Suter vedle, ale akce pokračovala. Po krásné akci se puk dostal na pravou stranu, odkud se střelou do odkryté branky prosadil NINO NIEDERREITER! Asistence: Erik Haula, Jason Pominville.
    07:10 Thomas VANEK - 2:0
     
    07:10
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak to je motivace od domácích, to je vstup do utkání! Po vyhrané buly se puk dostal na hokejku Jasona Pominvilleho, jehož ránu před brankou skvěle tečoval rakouský útočník THOMAS VANEK! Crawford tuto střelu nemohl zlikvidovat! Asistence: Jason Pominville, Mike Reilly.
    03:25 Matt DUMBA - 1:0
     
    03:25
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Krásná akce domácích hokejistů končí úvodní brankou Wild! Ryan Carter se hnal sám na brankáře Crawforda, který oba jeho pokusy dokázal zlikvidovat. Poté ale agresivně přijel MATT DUMBA, který puk poslal za záda dezorientovaného brankáře! Asistence: Ryan Carter, Justin Fontaine.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 4. Dumba (Carter, Fontaine), 8. Vanek (Pominvile, Reilly), 23. Niederreiter (Haula, Pominville), 31. Pominville (Niederreiter, Haula), 43. Carter (Scandella, Stoll), 54. Haula – 53. Kane (van Riemsdyk, Toews)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Spurgeon, Suter, Dumba, Scandella, Reilly, Folin – Coyle, Koivu, Parise – Vanek, Granlund, Zucker – Pominville, Haula, Niederreiter – Fontaine, Stoll, Carter
    Chicago Blackhawks: Crawford (40. Darling) – Hjalmarsson, Keith, Seabrook, van Riemsdyk, Svedberg, Rozsíval – Pánik, Toews, Shaw – Kane, Anisimov, Panarin – Teräväinen, Danault, Desjardins – Hinostroza, Rasmussen, Mashinter

    Rozhodčí: Kozari, Lee – Mach, Galloway

    Diváci: 50 426
    bahis siteleri