Banská Bystrica – Martin 3:0 (kon.) | Košice – Zvolen 4:3 (kon.) | Nitra – Piešťany 3:1 (kon.)
Žilina – Poprad 2:3 (0:1 po s.n.) | Skalica – Trenčín 0:0 (zruš.)
konec
HC Košice
4:3 (0:0, 2:3, 2:0)
HKM Zvolen
sk Neděle 21.02.2016, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončila sa tretia tretina zápasu medzi Košicami a Zvolenom, domáci sa opäť raz postarali o dokonalý obrat a po výhre v pomere 4:3 si zo stretnutia odvezú tri body do tabuľky.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 28:22

    S týmto konštatovaním a prianím pekného večera sa už s vami lúčim. V mene portálu Onlajny.eu ďakuje za pozornosť Lukáš Pancurák. (19:13:42)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:10
    Mohlo byť definitívne rozhodnuté! Jenčík po priťuknutí Spilara zoči-voči Barošovi neuspel, ten síce nevie ako, ale puk udržal pred bránkovou čiarou.
     
    58:30
    A Košice sú už na ľade navyše v pätici. Dovolím si tvrdiť, že ak Zvolen túto presilovú hru nevyužil, jedinou možnosťou bude skúsiť to bez brankára.
    Aktuálny pohľad na hraciu plochu
     
    58:00
    Do konca riadnej hracej doby ostávajú už len 2 minúty.
     
    57:40
    Zatiaľ sa tak nedeje a domácim to vyhovuje. Pomerne často totiž Košice puk odvážajú až priamo pred Baroša, kde pritom dokážu nazberať cenné sekundy.
     
    57:20
    A to sa jeho hráčom v tejto chvíli nedarí. Zverenci trénera Tureka hľadia k vlastnej striedačke a čakajú na to, kedy príde oddychový čas.
     
    57:00
    Zvolen má teraz ideálnu príležitosť na vyrovnanie stavu zápasu, najskôr sa ale s pukom musí presunúť pred Melicherčíka.
     
    56:22
    Varga (KOS) – 2 minúty – seknutie.
     
    56:13
    Zakázané uvoľnenie v podaní úradujúceho majstra.
     
    56:00
    Zvolen svojho súpera často púšťa do vyložených šancí, po jednej takej sa Baroš musel poriadne natiahnuť, aby svojou ľavou nohou zachytil puk smerujúci do siete.
     
    55:05
    Košice mohli definitívne rozhodnúť o svojom víťazstve, to by ale nemohol Cebák po dobrom priťuknutí Spilara osamotený bránku prepáliť!
     
    54:20
    Bryndziari boli príliš rýchli. Zastavilo ich postavenie mimo hry.
     
    53:50
    Zvolen kombinoval v pásme svojho súpera, tam ale finálna prihrávka smerovala len do priestoru, ktorý mali Košice výborne pokrytý.
     
    53:22
    Domácim v tejto chváli naopak bránenie nevychádza celkom podľa predstáv, Košice pokračujú vo svojej dnes najväčšej chybe zbytočne častom odpaľovaní puku nedovoleným spôsobom.
     
    52:25
    Zvolen častejšie otvára zadné vrátka, čo sa jeho hráčom môže ešte poriadne vypomstiť. Rozhodnutie hrať takmer 8 minút bez stabilnejšieho bránenia proti Košiciam totiž možno považovať zo hotovú samovraždu.
     
    51:40
    Domáci ale puk šikovne odpálili a odišli striedať. Navyše, Boltun výrazne posilnený gólom, teraz odviedol v útočnej tretine skvelú prácu a takmer získal puk pre svoj tím.
     
    51:30
    Pokračujeme v aktívnej hre oboch celkov, o výhodu vhadzovania v útočnom pásme sú teraz popredu hostia, ktorí budú chcieť využiť zakázané uvoľnenie svojho súpera.
     
    50:15
    Boltun sa s pukom obtočil okolo bránky, následne vypáli la vytvoril poriadne veľkú skrumáž, puk napokon opustil obrannú tretinu Zvolena.
     
    49:45
    Nuž, Zvolen je v tejto chvíli poriadne šokovaný. Budeme zvedaví na to, aké zbrane hosťujúci celok vytiahne.
    48:48 Gabriel SPILAR - 4:3
     
    48:48
    Košice dali gól!
    Dokonalý obrat Košíc môže pokračovať! Za obrovských ovácií sa z gólu so svojimi spoluhráčmi poteší GABRIEL SPILAR. Asistencia: Miroslav Macejko.
    48:18 Peter BOLTUN - 3:3
     
    48:18
    Košice dali gól!
    Násherná akcia si gól priam pýtala – a aj ho dostala! Prihrávka Dudáša ako z veľkej knihy hokeja našla pred bránkou Boltuna a PETER BOLTUN už nemal problém skórovať. Vyrovnané. Asistencie: Martin Dudáš, Jakub Suja.
     
    47:45
    Medzičasom už pokračujeme v hre 5 proti 5, v ktorej sa Košice mierne uponáhľali a dopustili sa postavenia mimo hry. Vhadzovať sa bude v strednom pásme.
     
    47:00
    Z tretej tretiny uplynulo už 7 minút. my zatiaľ môžeme vravieť o najslabšej pasáži dnešného zápasu, ktorá nepriniesla prakticky žiadne vyložené šance na gól.
     
    47:00
    A stále sa tam Košice zdržiavajú. Hoci nechtiac, aktívne napádanie zo strany súpera im ale veľa možností na kombináciu nedáva.
     
    46:40
    Napriek tomu ale hostia puk vytesnili až k Melicherčíkovi.
     
    45:58
    Košičania sa napokon takmer sami vyhnali z útočného pásma, prihrávka rukou, ktorou sa teraz Zvolen prezentoval, im nepochybne vyhovuje.
     
    45:40
    Hrnka spoza bránky rozohráva na svojich spoluhráčov, uvidíme, čo odkážu s pukom urobiť tí.
     
    45:27
    Brendl (ZVO) – 2 minúty – podrazenie.
     
    45:01
    Domácich ale zastavila hra so zdvihnutou hokejkou.
     
    44:45
    Chovan teraz bude za pukom smerovať do obrannej tretiny, aj z tejto situácie budú chcieť Košice nepochybne vyťažiť maximum a pokúsia sa o založenie útočnej akcie.
     
    44:00
    Až teraz prišli strely, drvivá väčšina z nich ale bola zastavená, respektíve nepresná, Aj preto sa Šoltés vráti na ľad za stavu 2:3.
     
    43:20
    Zvolen sa opäť dostal do útočného pásma, opäť ale len na niekoľko sekúnd. Domácim teraz skutočne nie je v ich obrannej hre čo vytknúť.
     
    43:00
    A tá v tejto minúte už ani nestihla prísť, domáci sa totiž oslobodili jednoduchým vyhodením puku cez všetky čiary a odišli striedať.
     
    42:30
    Zvolen v úvode presilovej hry usadený pred bránkou, zatiaľ bez strely.
     
    41:59
    Opäť sa ale budú domáci brániť – a opäť sú to dve minúty za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche. Trest odpyká Šoltés.
     
    41:35
    Košice hrajú už s 5 hráčmi, priestor na kombináciu tak dostanú aj domáci hokejisti.
     
    41:00
    Strela po ľade a od modrej Melicherčíkovi nemohla narobiť žiadne problémy, teda za predpokladu, že by nebola tečovaná. A táto nebola.
     
    40:40
    Zvolen sa v úvode poslednej časti riadnej hracej doby usadil v pásme súpera, netreba totiž zabúdať na fakt, že hostia dohrávajú presilovú hru o jedného muža.
     
    40:10
    Tretia tretina sa už tradične začala buly, ktoré tentokrát vyznelo lepšie v prospech hostí. Bude zaujímavé sledovať, či sa domácim ešte podarí s výsledkom niečo urobiť, alebo si Zvolen odnesie z Košíc body.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    V druhej tretine sme videli až 5 gólov, o tri z nich sa pritom postaral Zvolen, ktorý tak do šatne odíde s psychickou výhodou.

    Pomer striel po 2. tretine: 28:17

    Tretia tretina sa začne približne o 18:41.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:33
    Košice – 2 minúty – príliš veľa hráčov na ľadovej ploche. Trest odpyká Spilar.
     
    39:20
    Košičania sú za vlastnou bránkou, domáci ešte budú chcieť minimálne raz zaútočiť.
     
    38:25
    Baroš sa napriek tomu ale musel mať stále na pozore, domáci totiž nepoľavili – naopak, pridali na obrátkach a Zvolen aj s kusiskom šťastia strely svojho súpera dokázal včas blokovať do bezpečia.
     
    37:40
    Košičania sa tlačili do ďalšieho zaujímavého zakončenia, myslím, že to bol Tomáš Hrnka, kto teraz bekhendom hľadal štrbinku medzi betónmi Baroša, no neúspešne.
     
    36:50
    Dlhší súboj pri mantineli vystriedala jednoduchá, no efektívna obraná hra Zvolena. Ten puk odpálil šikovným spôsobom, zakázané uvoľnenie sa napokon pískať nemuselo.
     
    36:00
    Evgeny Misenev si puk dobre pokryl telom, aj preto ho bolo len veľmi ťažké oň pripraviť. Domácim sa to podarilo napokon až za Melicherčíkom, kde Misenevovi tak či tak chýbala podpora.
     
    35:20
    A domáci hokejisti sa teraz dopustili ďalšej chyby z nepozornosti, puk bol totiž v strednom pásme, Košičania ale nie. Postavenie mimo hry.
     
    35:00
    Do konca druhej tretiny ostáva už len 5 minút.
     
    34:40
    Deylovi sa aj s kusiskom šťastia napokon podarilo nájsťpri mantineli Spilara, ten sa ale obzrel a potkol sa o korčuľu svojho súpera. Toto faul nebol, pískať a teda nebude.
     
    34:11
    Košičania sa tam ale dlhšie nezdržali a opäť sa vrátili pred Baroša, kde to skúšali zaujímavou strelou, ktorá síce vypadla gólmanovi HKM z náruče, následne ju ale prikryl na ľade.
     
    33:55
    Súboj o puk v rohu klziska, Zvolen svojho súpera napokon vytlačil do stredného pásma.
     
    33:15
    Suja by aj chcel s pukom vyštartovať proti Barošovi, už na to ale nemal dostatok síl, preto bojovný útočník odišiel radšej na striedačku.
     
    32:37
    A opäť vhadzovanie len pred Melicherčíkom. Ani v tomto prípade Košice prestriedať nemohli.
     
    32:30
    Pomerne často sa hra prerušuje – a pomerne často kvôli zakázaným uvoľneniam Košíc. Domáci sa teraz musia trochu upokojiť, zdá sa totiž, že sú až príliš premotivovaní a vytvárajú tak školácke chyby.
     
    32:15
    Melicherčík teraz podržal svoj tím, nahodenia Zvolena síce neboli výrazne nebezpečné, napriek tomu ale oblo potrebné včas zasiahnuť. A Meliecherčíkovi sa to podarilo.
     
    31:46
    Ten svojho súpera donútil puk vyhodiť len na zakázané uvoľnenie, preto sa bude vhadzovať po pravici Melicherčíka.
     
    31:46
    Ale pozor, pri slove je opäť Zvolen.
    31:07 Peter BARTOŠ - 2:3
     
    31:07
    Košice dali gól!
    Tak túto presilovku už domáci využijú a náskok svojho súpera opäť skresávajú na rozdiel jediného presného zásahu. Postaral sa o to dočasný kapitán domácich, PETER BARTOŠ. Asistencie: Richard Jenčík, Dávid Šoltés.
     
    30:50
    Zvolen sa dokázal oslobodiť, puk letí cez všetky čiary.
    Stretnutie je v plnom prúde
     
    30:10
    Všetko sa to ale rýchlo zmenilo, gólman Zvolena pritom musel čeliť nebezpečnej rane z pravej strany, svoje betóny ale včas sklopil a puk dokázal vyraziť.
     
    29:45
    Košičania v úvode presilovky aktívny, zatiaľ je to bez priameho ohrozenia Samuela Baroša.
     
    29:13
    Spilar si svojím drzým výpadom vypýtal vylúčenie. Na trestnú lavicu sa poberie Zuzin – 2 minúty – podrazenie.
     
    28:41
    Prísne oko postranného arbitra teraz poriadne nahnevalo domácich hokejistov, nič to ale nezmení na tom, že Košice v ofsajde skutočne stáli a pískalo sa po správnosti.
     
    28:18
    Košičania usadení pred Barošom, tam sú ale dobre rozostúpení aj hostia zo Zvolena, ktorí svojmu súperovi nedovoľujú priamo vystreliť.
     
    28:00
    Stále pokračujeme v aktívnej hre z oboch strán. Diváci sa dnes na nedostatok snaženia svojho tímu sťažovať rozhodne nemôžu, puk často „lieta“ cez celú dĺžku klziska, v tejto chvíli je to bez väčšej šance.
     
    27:20
    Šanca domácich, to, čo sme v prvej tretine postrádali, nám teraz tímy vynahrádzajú aj s úrokmi, štvrtého gólu z poslednej štvrtej šance sme sa ale nedočkali.
    26:26 Lukáš JURÍK - 1:3
     
    26:26
    Zvolen dal gól!
    Tak góly teraz padajú ako na bežiacom páse. Opäť sa presadil LUKÁŠ JURÍK, ktorý umlčal domáce tribúny.
    26:13 Jakub SUJA - 1:2
     
    26:13
    Košice dali gól!
    JAKUB SUJA rýchlo znížil na rozdiel jediného gólu, Košice sú opäť v zápase. Asistencie: Tibor Varga, Tomáš Hrnka.
    25:50 Tomáš KLÍMA - 0:2
     
    25:50
    Zvolen dal gól!
    Opakuje sa scenár z minulého stretnutia s Nitrou? Zvolen teraz dostal pred Melicherčíkom príliš veľa priestoru, tento fakt pritom TOMÁŠ KLÍMA využil na strelenie druhého gólu. Asistencia: Frederik Fekiač.
     
    25:40
    Už pokračujeme v hre 5 proti 5. Košičania ani túto presilovú hru využiť nedokázali.
     
    25:20
    Šedivý dostal puk na modrú čiaru, odtiaľ ale strieľať nemohol, aj preto ho ešte posunul na Spilara, ktorý si nakorčuľoval do priestoru medzikružia, jeho rana bola včas zrazená.
     
    24:40
    Zvolen sa nedokáže brániť celkom podľa svojich predstáv, jeho súper je totiž stále pred Barošom a hoci je to v tejto chvíli bez strely, hosťom výrazne ubúdajú sily.
     
    24:00
    Zmeniť to chcela aj druhá presilovková formácia Košíc, ktorá teraz svojho súpera nepríjemne zovrela v obrannej tretine, napokon z toho bolo aj zaujímavé zakončenie, puk si ale cestu do siete nenašiel.
     
    23:32
    Pred bránkou Zvolena to okamžite žilo, nebezpečnú strelu dokázal zlikvidovať až Samuel Baroš, ktorý dnes predvádza zatiaľ bezchybný výkon.
     
    23:27
    Brabenec (ZVO) – 2 minúty – hákovanie.
     
    23:10
    Tak napokon z toho predsa len bola zaujímavá situácia, keď hostia zabudli na jedného zo súperov, ktorý ostal stáť v ľavom kruhu na vhadzovanie, odtiaľ ale len vyprášil výstroj Baroša.
     
    23:00
    Súboj aj za bránkou Zvolena, tento vyšiel lepšie hosťom, ktorí si puk dobre pokryli telom a následne k nemu už súpera nepustili. Domáci tak prišli o možnosť zaútočiť.
     
    22:20
    Košičania v snahe o rýchlu odpoveď, teraz to ale s rýchlosťou mierne prehnali a dopustili sa len zakázaného uvoľnenia.
    21:26 Lukáš JURÍK - 0:1
     
    21:26
    Zvolen dal gól!
    Tak tento gól prišiel ako blesk z jasného neba. Za bránkou sa odohral zaujímavý súboj, po ktorom smeroval puk medzi kruhy. Tu stál pripravený LUKÁŠ JURÍK, ktorý puk po ľade zasunul do siete. Asistencie Radovan Puliš, Peter Obdržálek.
     
    21:00
    Následne sa hostia zamerali na pozorné bránenie a s pukom z obrannej tretiny nevyšli.
     
    20:37
    Zvolen v zaujímavej príležitosti, všetko ale stroskotalo na nepresnej prihrávke smerujúcej k postrannému mantinelu, kde puk vypichol Deyl. ktorý smerom dopredu vysunul, dvojicu spoluhráčov. Tí sa dostali do zaujímavého prečíslenia aj zakončenia, Baroš napokon v súboji uspel.
     
    20:10
    Úvodné vhadzovanie druhej tretiny je už minulosťou. Puk sa po boji v stredovom kruhu dostal napokon na hokejky domácich hokejistov, ktorí sa s ním z hĺbky vlastnej defenzívy pokúsia o čo najrýchlejšie založenie útočnej akcie.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Prvá tretina je už minulosťou. Úvodná 20-minútovka priniesla zaujímavú hru z oboch strán, o čosi viac mali zo zápasu Košice. Tie ale gól nedali, preto sa do šatní pôjde za stavu 0:0.

    Pomer striel po 1. tretine: 5:9


    Druhá tretina sa začne približne o 17:48.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:40
    Puk letel aj na Bartoša, ten bol ale príliš statický – a navyše dobre tiesnený z ľavej strany, preto sa k prihrávke nedostal.
     
    19:20
    Hričinova zaujímavá narážačka s Chovanom, na druhého menovaného puk smeroval spoza bránky, našťastie pre Zvolen do celej situácie priskočil jeden z obrancov, ktorý Chovanovi nedovolil poľahky skórovať.
     
    18:40
    Hostia následne nachytaní v ofsajde.
     
    18:10
    Pre Košice sa črtala možnosť zaujímavého prečíslenia dvoch proti jednému, prihrávka z pravej strany ale bola prudká a nepresná, preto Suja puk na svojej hokejke spracovať nedokázal.
     
    18:00
    Do konca prvej tretiny ostávajú dve minúty.
     
    17:15
    Aj preto musel Melicherčík čeliť prvej vážnejšej šanci zo strany súpera hostia vyslali niekoľko striel, väčšina z nich bola zblokovaná, aj preto puk napokon skončil v moci brankára.
     
    17:03
    Stále sa hrá pred Melicherčíkom, domáci hokejisti teraz nechávajú svojmu súperovi viac priestoru, ako by sa patrilo.
     
    16:21
    Pokračujeme v hre piatich proti piatim. Menej priestoru v tejto chvíli vyhovovalo viac hosťom, ktorí svojho súpera na moment zovreli v obrannej tretine, prihrávkami popri mantineli ale nič nevyriešili.
     
    15:05
    Aj preto sa pri modrej čiare mohol do puku poriadne oprieť Deyl, ktorého tvrdú ranu Baroš hruďou zrazil do bezpečia, teraz ale ani sám nevie, ako!
     
    14:50
    Zahral si aj Melicherčík, ktorý svojim spoluhráčom dopomohol v rýchlejšom prechode stredným pásmom.
     
    14:20
    Zvolen sa následne dokázal niekoľkokrát oslobodiť, aj hostia predvádzajú v obranných radoch kvalitný výkon.
     
    13:30
    Košičania v úvode svojej presilovky aktívnejší, ako ich súper, po prihrávke Spilara ale Šoltés pálil z nevýhodnej pozície len do Baroša.
     
    13:19
    Klhůfek (ZVO) – 2 minúty – seknutie.
     
    13:15
    Úvodné buly stretnutia bolo vhodené. Puk poputoval na hokejky domácich hráčov, ktorí sa s ním okamžite stiahli do vlastných obranných radov. Odtiaľ sa Košice nepochybne pokúsia vymyslieť zaujímavú útočnú akciu.
     
    12:55
    Chovan puk zaviezol do útočného pásma, tam boli jeho spoluhráči pokrytí, preto sa univerzál v drese Košíc rozhodol vypáliť. Nanešťastie pre Košice jeho rana presná nebola.
     
    12:10
    Na pozore sa musel mať Melicherčík, ktorý teraz preventívne vymrštil svoju lapačku, napokon sa to ale ukázalo ako nepotrebné, keďže puk poriadne zadunel len na zadnom plexiskle.
     
    11:40
    Hostia potrebovali prestriedať, tento fakt teda chceli Košice využiť na rýchly prechod do útočnej tretiny. Tentokrát to ale domácim nevyšlo podľa predstáv a o puk prišli v rohu klziska.
     
    10:49
    Nemuselo pritom trvať dlho, a z hlavnej atrakcie mohol Baroš rýchlo puk ťahať. Od modrej čiary totiž prišlo dobré strelecké zakončenie, puk sa napokon zatrepotal v lapačke gólmana.
     
    10:43
    Napokon sa ukázalo, že pri posune nastali o čosi vážnejšie problémy, preto sa hra prerušila na približne dve minútky. Šikovnosť domácich údržbárov nám ale v hre dovoľuje pokračovať.
     
    10:43
    Tak toto vyzeralo poriadne nebezpečne, dvojica hráčov teraz vo veľkej rýchlosti „vletela“ do bránky Baroša a poslala ju až k zadnému mantinelu. Našťastie je to bez zranenia, na scénu ale prídu technici Steel arény, ktorí bránku rýchlo vrátia na pôvodné miesto.
     
    10:10
    Boltun bol teraz prikrytý prakticky z oboch strán, ani toho ale neodradilo od dokončenia svojej individuálnej akcie, ktorú zakončil aj pekným streleckým pokusom. Baroš nekapituloval, útočníka Košíc ale musíme pochváliť.
     
    09:50
    A nielen to. Košice chceli po naskočení Spilara na ľad rýchlo zaútočiť, rýchlonohý korčuliar s číslom 44 na drese ale vošiel do útočnej tretiny skôr, ako Varga s pukom na hokejke.
     
    09:10
    A opäť vyhodený puk. Je vysoko pravdepodobné, že toto oslabenie Košice zvládnu bez väčšieho zaváhania.
     
    08:50
    Sledujeme obrázky dokonalého oslabenia, domáci hokejisti puky nielen vyhadzujú ďaleko od Melicherčíka, ale v útočnej tretine ich často stihnú aj sami zachytiť.
     
    08:20
    Nech sa hostia snažia akokoľvek, stále sa s pukom neodkážu dostať ani len cez stredné pásmo, tobôž nie do útočnej tretiny.
     
    07:30
    Košičania nepotrebovali veľa, aby puk odpálili cez všetky čiary. Zvolen sa bude ponáhľať smerom k Barošovi.
     
    07:26
    Spilar (KOS) – 2 minúty – nebezpečná hra so zdvihnutou hokejkou.
     
    07:10
    Toto bola pre Košice voda na mlyn, domáci sú majstrami v rýchlych prechodoch stredným pásmom, dokázali to aj v tejto chvíli, napokon ich ale zastavila nepresná prihrávka.
     
    06:30
    Hoci sa domáci hokejisti ponáhľali do pásme, kam puk krátko predtým nastrelili, stále nemali dostatočnú rýchlosť na to, aby sa vyhli zakázanému uvoľneniu. Po dlhšej dobe tak vhadzovanie pred Melicherčíkom.
     
    06:00
    Ani Mikuš to teraz nemyslel zle, obranca to skúšal prakticky z nulového uhla, jeho rana skončila neďaleko ľavej žrde Barošovej svätyne.
     
    05:40
    Súboj dvoch proti dvom na zadnom mantineli napokon vyznel lepšie v prospech Zvolena, do celej situácie sa totiž primiešal skúsený Puliš, ktorý voľný puk odpálil.
     
    04:10
    Trojica Jenčík – Bartoš – Spilar teraz poriadne pomotala svojho súpera v obrannej tretine, z celej situácie napokon prišla prihrávka Bartoša pred bránkovisko, kde strčil hokejku do trajektórie puku Spilar, Baroš ostal pozorný.
     
    03:25
    Košice to pritom vymysleli veľmi dobre, prvý nahodený puk ale Baroš zrazil a hoci domáci vypálili ešte raz, aj druhá rana bola tečovaná – tentokrát do siete.
     
    02:55
    Hostia sa teraz zmohli len na jednoduché nahodenie puku do útočného pásma, to ale Košiciam problém nenarobilo – naopak, majster dostane priestor zaútočiť.
     
    02:20
    Zaujímavý hokej z oboch strán, už od úvodu sa hrá poriadne do tela, je vidieť, že tieto dva tímy si dnes nič nedarujú.
     
    01:55
    Zvolen sa pokúsil o rýchlu odpoveď, jeho hráči ale boli včas zatlačení k postrannému mantinelu, odkiaľ sa už s pukom nedostali.
     
    01:02
    Košice v prvej obrovskej šanci zápasu, Bartoš teraz dostal dokonalú prihrávku priamo pred bránkovisko, kde si ešte skúsený harcovník puk prehodil na bekhend, aby napokon trafil len betón padajúceho Baroša.
     
    00:40
    Zuzin a jeho zaujímavé nahodenie puku do predbránkového priestoru, v tom ale boli najrýchlejšie domáci korčuliari, ktorí puk poslali do bezpečia.
     
    00:20
    Spilar chce využiť zaváhanie svojho súpera, ktorý teraz poľavil na modrej čiare a nechal tam zabudnutého Bartoša, našťastie pre Zvolen sa všetko skončilo na pozornom obrancovi.
     
    00:10
    Úvodné buly stretnutia bolo vhodené. Puk poputoval na hokejky domácich hráčov, ktorí sa s ním okamžite stiahli do vlastných obranných radov. Odtiaľ sa Košice nepochybne pokúsia vymyslieť zaujímavú útočnú akciu.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
    Hráči počas hymny
     
    Milí priaznivci hokeja, ešte raz vás srdečne pozdravujem zo Steel arény, z Košického štadióna Ladislava Trojáka, kde sa už o malý moment začne hokejové zápolenie, v ktorom HC Košice vyzve HKm Zvolen. Hráči oboch celkov už stoja nastúpení na hlavnej ľadovej ploche, my si ešte počkáme na hymnu Slovenskej republiky, po ktorej už vhodeniu úvodného buly nebude nič brániť.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

    Rozkorčuľovanie v Steel aréne
     
    Vážení športoví priaznivci, srdečne vás pozdravujem z košickej Steel arény, kde sa už o niekoľko desiatok minút začne šláger 49. kola Tipsport ligy medzi Košicami a Zvolenom. Hráči oboch celkov sa v tejto chvíli pripravujú na ľadovej ploche. Moje meno je Lukáš Pancurák a svojím podrobným textovým prenosom vám dnes priblížim dianie na klzisku.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Melicherčík (Halász) – Deyl, Dudáš, Jankovič, Šedivý, Mikuš, Cebák, Pavúk, Macejko – Bartoš, Jenčík, Spilar – Hrnka, Suja, Varga – Milý, Češík, Šoltés – Chovan, Boltun, Hričina

    HKm Zvolen: Baroš (Cibuľa) – Juraško, Bagin, Andersons, Krejči, Pokovič, Demiters, Fekiač, Habšuda – Zuzin, Brabenec, Misenev – Puliš, L. Jurík, Obdržálek – Klhůfek, Mráz, J. Jurík – Brendl, Klíma, Semorád

    Rozhodca: J. Konc, Novák – Gajan, Smrek.
     
    Vážení športoví priaznivci, srdečne vás vítame pri 49. pokračovaní Tipsport ligy. Metropola východu bude hostiť za posledné 3 dni už druhý šláger kola, keď sa HC Košice popasuje s HKm Zvolen.

    HC Košice si v uplynulom kole dokázal stabilizovať priebežnú prvú priečku v tabuľke. Košičania ukázali svoju silu, keď s Nitrou prehrávali po dvoch tretinách už 0:2, v záverečnej časti hry ale 4 gólmi otočili stav zápasu a strhli víťazstvo na svoju stranu. Aj preto sa Košice môžu pýšiť celkovým ziskom 92 bodov, ktoré úradujúci majster získal za 27 výhier v riadnom hracom čase a 8 výhier, respektíve 4 prehry po predĺžení a samostatných nájazdoch. Košičania sa pýšia tiež najlepšou obranou ligy, keď inkasovali len 77-krát, pričom svojim súperom nastrieľali 132 gólov.

    HKm Zvolen možno s pokojom v duši označiť za jedno z najväčších prekvapení aktuálneho ročníka Tipsport ligy. Hokejisti zo stredného Slovenska dokazujú, že sa chcú pobiť nielen o majstrovskú trofej, ale tiež o postup medzi európsku hokejovú elitu (CHL). Aj preto sa druhej priečky držia ako kliešť. Zvolenčania pritom majú na súpera z Nitry náskok 4 bodov, na svojho dnešného rivala ale strácajú bodov 6. Skóre Zvolena činí pomer 159:115. Hostia tak síce sú najčastejšie skórujúcim tímom ligy, zároveň ale tiež často inkasujú.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 27. Suja (Varga, Hrnka), 32. Bartoš (Jenčík, Šoltés), 49. Boltun (Dudáš, Suja), 49. Spilar (Macejko) – 22. Jurík (Puliš, Obdržálek), 26. Klíma (Fekiač), 27. Jurík


    HC Košice: Melicherčík (Halász) – Deyl, Dudáš, Jankovič, Šedivý, Mikuš, Cebák, Pavúk, Macejko – Bartoš, Jenčík, Spilar – Hrnka, Suja, Varga – Milý, Češík, Šoltés – Chovan, Boltun, Hričina
    HKM Zvolen: Baroš (Cibuľa) – Juraško, Bagin, Andersons, Krejči, Pokovič, Demiters, Fekiač, Habšuda – Zuzin, Brabenec, Misenev – Puliš, L. Jurík, Obdržálek – Klhůfek, Mráz, J. Jurík – Brendl, Klíma, Semorád

    Rozhodčí: J. Konc, Novák – Gajan, Smrek
    bahis siteleri