Znojmo – MAC Budapešť 0:5 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
0:5 (0:0, 0:1, 0:4)
MAC Budapešť
Neděle 21.02.2016, 12:45 • Zimní stadion města Znojma • Erste Bank Young Stars League • 30. kolo
Partner:
     
    59:51
    Budapešť vstřelila branku!
    Tak ještě jeden gól! Po hezké přesilovkové kombinaci přihrál Inglis zpoza branky na volného DANIELA PAPPA, který už jen mířil do poloodkryté klece. Asistence: Akos Inglis.
     
    57:48
    Budapešť vstřelila branku!
    Hosté využívají svoji příležitost. Orli hráli bez brankáře a PETER KOROSI neměl problém umístit puk mezi tři tyče. Bez asistence.
     
    49:10
    Budapešť vstřelila branku!
    Vypadá to, že už je rozhodnuto. Deset minut před koncem základní hrací doby se hosté ujímají už tříbrankového náskoku. AKOS INGLISH z pravého kruhu poslal kotouč do sítě střelou nad levé rameno domácího brankáře.
    Bez asistence.
     
    42:36
    Budapešť vstřelila branku!
    Tak to je nemilé. Hosté zvyšují své vedení v zápase již na dvě branky. ZOLTAN ERÖSS vybojoval kotouč u mantinelu ve středním pásmu a sám se vydal proti Paclovi. Toho poté překvapil rychlou střelou kolem ruky z bezprostřední blízkosti.
    Bez asistence.
     
    37:56
    Budapešť vstřelila branku!
    Utkání se pro Orly nejeví příliš dobře. Budapešť zásluhou ARPADA NEMETHA otevírá skóre utkání a ujímá se tak vedení. Hostujícímu útočníkovi se podařilo ujet domácím hráčům a obkroužit beton položeného Pacla, poté poslal kotouč střelou po zemi až za brankovou čáru.
    Asistence: David Jaszai.

    Marcela Procházková

    Branky a nahrávky: 38. Nemeth (Jaszai D.), 43. Eröss, 50. Inglish, 58. Korosi, 60. Papp (Inglis)


    HC LERAM Orli Znojmo: Pacl (Slezák) – Švanda, Štuk, Porzer, Nahodil, Kruckovyč, Kiss, Pucher – Beran, Lander, Svatuška – Jeřábek, Musil, Račický – Hačecký, Jambor, Kuntoš – Růžička.
    MAC Budapešť: Arany (Dobos) – Jaszai D., Boros, Lakatos, Kovacs, Herner, Herszenyi, Berendi -Bödök, Felföldy, Körösi – Papp, Inglish, Eröss – Sillo, Fekete, Nemeth – Jaszai B., Vajda Z., Vajda T.
    bahis siteleri