Mountfield HK – Třinec 0:7 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kometa Brno 2:5 (kon.) | Ústí n/L – Letňany 0:3 (kon.)
Slavia – Kladno 2:4 (kon.) | PZ Kladno – HC Litvínov 4:5 (kon.)
konec
PZ Kladno
4:5 (0:3, 2:1, 2:1)
HC Litvínov
Neděle 21.02.2016, 13:30 • ČEZ stadion, Kladno • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:30.
     
    Dobrý den. Vítám Vás u sledování dnešního zápasu 16. kola nadstavbové skupiny C ELIOD extraligy mladšího dorostu mezi týmy PZ Kladno a HC Litvínov. Přeji Vám příjemný hokejový zážitek.
     
    PZ Kladno

    Domácím momentálně patří čtvrtá příčka v nadstavbové skupině C a devětatřicet bodů. Před pátým Ústím nad Labem jsou Kladenští o pět bodů, na třetí Litvínov pak mají čtyřbodovou ztrátu. Poslední zápas sehrála Pézetka doma s Letňany, se kterými prohrála 1:4.
     
    HC Litvínov

    Hosté jsou aktuálně na třetím místě v nadstavbové skupině C a mají na svém kontě třiačtyřicet bodů. Před čtvrtou Pézetkou jsou Litvínovští jen o čtyři body, na druhé Letňany ale mají velikou dvanáctibodovou ztrátu. Poslední zápas odehráli hosté na svém ledě s Pískem, který porazili vysoko 7:3.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    05:30
    Jouza (LIM) je vyloučen na 2 minuty za podražení.
     
    07:30
    Hosté v plném počtu.
     
    07:37
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení. Po naskočení vyloučeného Jouzy se puku ujal ONDŘEJ DUFEK, který následně zaznamenal první branku tohoto střetnutí. Bez asistence.
     
    10:13
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Téměř přesně v polovině první třetiny hosté odskakují na rozdíl dvou branek. Autorem gólu je opět litvínovský kapitán ONDŘEJ DUFEK. Asistence: Přemysl Svoboda.
     
    14:45
    Turek (KLP) je vyloučen na 2 minuty za hákování.
     
    16:45
    Domácí v plném počtu.
     
    17:58
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Dvě minuty před první sirénou hosté přidávají další branku. Po přihrávce Kysely se dokázal prosadit DAVID JINDRA. Asistence: Vojtěch Kysela.
     
    19:14
    Pokorný (KLP) je vyloučen na 2 minuty za vysokou hůl.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetinu jednoznačně ovládli hosté, kteří po dvou brankách svého kapitána Ondřeje Dufka a jednom zásahu Davida Jindry vedou po první hrací části 3:0!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    21:57
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Ani úvod druhého dějství Kladnu nevychází. Čtvrtou branku vsítil DAVID JINDRA, který se stává druhým dvougólovým střelcem zápasu. Asistence: Jakub Žižka, Daniel Jouza.
     
    23:52
    Najman (LIM) je vyloučen na 2 minuty za sekání.
     
    24:42
    Pézetka má velkou šanci na snížení, hosté jdou do tří! Jouza (LIM) je vyloučen na 2 minuty za sekání.
     
    25:52
    Hosté hrají ve čtyřech.
     
    26:40
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí Pézetka přeci jen snižuje. Početní výhodu 5 na 3 domácí hráči nedokázali využít, ale v pokračující přesilovce 5 na 4 už skórovali. Dvě sekundy před návratem Jouzy z trestné lavice vstřelil zatím jedinou branku kladenského celku JIŘÍ BENEŠ. Asistence: Matěj Stůj.
     
    35:25
    Volráb (KLP) je vyloučen na 2 minuty za hákování.
     
    37:25
    Domácí v plném počtu.
     
    37:43
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí se nejprve v oslabení ubránili dalšímu inkasování, následně dokonce snižují náskok soupeře na dvě branky. Střelcem branky je MATĚJ ČERMÁK, jehož střela překonala Pejsara. Asistence: David Routa, Patrik Šmatlák.
     
    39:09
    Najman (LIM) je vyloučen na 2 minuty za hákování.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina už domácímu týmu vyšla o poznání lépe. Nejprve se ale prosadil litvínovský David Jindra, pro něhož to byl druhý zásah v utkání, avšak následně už si vzali slovo domácí. Po brankách Jiřího Beneše a Matěje Čermáka hráči odcházeli do kabin za stavu 2:4!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:09
    Oddechový čas pro hosty.
     
    41:11
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Úvod třetí třetiny domácím naopak vychází perfektně. Bezprostředně po konci hostujícího trestu dotahuje Kladno na rozdíl jediné branky ŠTĚPÁN TUREK. Bez asistence.
     
    47:29
    Teinitzer (KLP) je vyloučen na 2 minuty za hákování.
     
    49:07
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínovští dělají velký krok ke třem bodům! Snaha domácích o vyrovnání nejspíše přišla vniveč, protože JIŘÍ HOFFMANN dokázal potrestat faul Teinitzera a na světelné kostce už svítí stav 3:5! Asistence: Daniel Jouza, David Jindra.
     
    54:55
    Žítek podrazil unikajícího hráče Pézetky, a tak bylo nařízeno trestné střílení pro domácí!
     
    54:55
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Přeci jen ještě dokázali domácí vykřesat jiskřičku naděje. ŠTĚPÁN TUREK proměnil trestní střílení, čímž se stal třetím hráčem, který dnes zaznamenal dvě branky.
     
    Konec zápasu.
     
    Další branka ve třetí třetině nepadla, a tak si hlavně díky vydařené první periodě odváží Litvínov z kladenského ledu tři body! Zajímavostí je, že ve všech třetinách padly vždy tři branky. S tímto konstatováním se s Vámi loučím a přeji příjemný zbytek dne! (15:40:37)

    Jan Brabec

    Branky a nahrávky: 27. Beneš (Stůj), 38. Čermák (Routa, Šmatlák), 42. Turek, 55. Turek – 8. Dufek, 11. Dufek (Svoboda), 18. Jindra (Kysela), 22. Jindra (Žižka, Jouza), 50. Hoffmann (Jouza, Jindra)


    PZ Kladno: Novotný (Altrichter) – Volráb, Teinitzer, Beneš (A), Janega, Šmatlák, Pelant – Turek, Šimáček (A), Stůj, Runza, Ploch, Pokorný, Routa, Čermák, Pejchal, Hašek, Rendla (C)
    HC Litvínov: Pejsar (Prokeš) – Žítek, Šubrt, Hoffmann, Kitzberger, Žižka (A), Najman – Dufek (C), Jindra, Stehlík, Bartoš, Berka, Jouza, Svoboda, Myšák, Beran, Kysela, Šarlinger, Pech (A)

    Rozhodčí: Sýkora – Hrubec, Buček
    bahis siteleri