Florko Košice – Košice 5:11 (kon.) | Nižná – Žilina 4:7 (kon.) | Sabinov – Prešov 6:9 (kon.)
Lido Bratislava – Hurikán Bratislava 3:5 (kon.) | M-Šport Trenčín – ŠK 1. FBC Trenčín 2:4 (kon.) | Skalica – Záhorská Bystrica 6:3 (kon.)
konec
FBC Predátor Sabinov
6:9 (3:4, 1:2, 2:3)
FBC Mikuláš Prešov
sk Neděle 28.02.2016, 14:00Slovenská Salming extraliga mužů
     
    Máme za sebou záverečný hvizd, domáci Sabinov vo východniarskom derby prehral s hosťujúcimi Prešovčanmi rozdielom troch presných zásahov 6:9. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám príjemný zvyšok víkendu. (17:29:18)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:32
    Sabinov dal gól!
    Domáci hráči napokon ešte kozmeticky upravujú skóre. Hostia hrali bez brankára, do prázdnej bránky zakončil PATRIK FILIPÁK.
     
    57:38
    Prešov dal gól!
    Hostia sa presadili aj deviatykrát v zápase. Do štatistík sa zapísal aj JAN KOMINEK.
     
    55:49
    Prešov dal gól!
    MARTIN JOŠČÁK využíva presilovú hru a posiela Prešov už do vedenia o tri góly. Bez asistencií.
     
    55:01
    Domáci tím sa bude musieť opäť brániť. Dve minúty za vrazenie chrbátom inkasuje Igor Surmik.
     
    50:20
    Zmena v bránke hostí. Prevužnák odchádza na striedačku, jeho miesto nahradí Erik Sninčák.
     
    47:37
    Prešov dal gól!
    Prešov neudrel v presilovke, ale pár minút po jej skončení. Siedmy gól do domácej siete pridal MARIÁN PAZDIČ. Asistencia: Jaroslav Tall.
     
    46:31
    Domáci florbalisti napokon svoju početnú nevýhodu zvládli a budú pokračovať v snahe o vyrovnanie. Budeme zvedaví, či na nich dvojminútové oslabenie zanechá nejaké následky.
     
    44:31
    Toto vylúčenie však môže Sabinovčanov poriadne pribrzdiť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za sekanie Patrik Filipák.
     
    43:03
    Sabinov dal gól!
    Ihneď po zmene strán sa domáci tím vracia do zápasu. Svojím gólom sa o to postaral GABRIEL VARHOLÍK. Asistencia: Patrik Filipák.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Druhá perióda je minulosťou. Domáci hokejisti v nej inkasovali dvakrát, hostia iba raz, takže pred záverečnou dvadsaťminútovkou vedie Prešov na sabinovskom ihrisku pomerom 6:4.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:39
    Prešov dal gól!
    Sabinovčania sa ale z jednogólovej straty dlho netešili. Ešte pred druhou prestávkou sa presadil hosťujúci MARIÁN PAZDIČ. Asistencia: Jaroslav Tall.
     
    38:17
    Sabinov dal gól!
    Domáci hráči využívajú presilovku a opäť znižujú na rozdiel jediného gólu! Vďačia za to PATRIKOVI FILIPÁKOVI. Bez asistencií.
     
    36:21
    Brániť sa bude aj Prešov! Hostí oslabí sekaním na dve minúty Tomáš Adamov.
     
    34:52
    Prešovčania svoju presilovku nevyužili a vylúčený Vrholík je už späť na hracej ploche. Sabinov bude pokračovať v plnom počte.
     
    32:52
    Domáci tím sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za sekanie Gabriel Varholík.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 18. Goliáš (Letkovský), 18. Žihala (Zagrapan), 20. Zagrapan, 39. Filipák, 44. Varholík (Filipák), 60. Filipák – 3. Kassay (Sikorjak), 12. Petróci, 15. Pazdič (Joščák), 17. Magura (Joščák), 31. Petróci, 40. Pazdič (Tall), 48. Pazdič (Tall), 56. Joščák, 58. Kominek


    FBC Predátor Sabinov: Gergelčík – Surmik, Goliáš, Zagrapan (C), Perháč, Žihala, P. Mihalik, Filipák, Varholík, Ivan, Letkovský, M. Mihalik
    FBC Mikuláš Prešov: Prevužňák (Sninčák) – Sikorjak (C), Adamov, Tall, Baláž, Grivalský, Komínek, Štofko, Joščák, Pazdič, Magura, Petróci, Kassay

    Rozhodčí: Frosztega, Baraniec
    bahis siteleri