Florko Košice – Košice 5:11 (kon.) | Nižná – Žilina 4:7 (kon.) | Sabinov – Prešov 6:9 (kon.)
Lido Bratislava – Hurikán Bratislava 3:5 (kon.) | M-Šport Trenčín – ŠK 1. FBC Trenčín 2:4 (kon.) | Skalica – Záhorská Bystrica 6:3 (kon.)
konec
FbO Florko Košice
5:11 (2:2, 2:4, 1:5)
ATU Košice
sk Neděle 28.02.2016, 14:00Slovenská Salming extraliga mužů
     
    Veľké košické derby sa skončilo jasným víťazstvom ATU Košice. Hostia o svojom triumfe rozhodli najmä v tretej tretine, ktorú vyhrali jasne 5:1. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám príjemný zvyšok dňa. (16:09:08)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:42
    ATU Košice dali gól!
    Hostia napokon presilovku využili a pridali tak zrejme gólovú bodku tomuto zápasu. Postaral sa o to MICHAL KROČKO. Asistencia: Jozef Halás.
     
    59:30
    Stredom pálil Szabó a z ľavej strany od žrde zakončoval aj hosťujúci kapitán Pelegrin, ale domáci tím oba pokusy obetavo zblokoval.
     
    59:14
    ATU je aktívne a drí loptičku na svojich hokejkách. Hostia sa ešte pokúsia vylepšiť svoj náskok.
     
    58:52
    Domáci tím sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za nedovolenú vzdialenosť Jakub Blaško.
     
    58:20
    Domáci Blaško si v strede palubovky spracoval krížnu prihrávku a rýchlo pálil, avšak jeho pokus skončil vedľa pravej žrde.
     
    57:33
    Medzičasom sa nám začala posledná trojminútovka tohto zápasu. O víťazovi je už rozhodnuté, pred vyraďovacou časťou sa víťazne naladia hráč ATU Košice.
     
    57:33
    Medzičasom sa nám začala posledná trojminútovka tohto zápasu. O víťazovi je už rozhodnuté, pred vyraďovacou časťou sa víťazne naladia hráč ATU Košice.
     
    56:47
    Derby nám napokon po gólovo chudobnejšom úvode prináša poriadnu porciu presných zásahov. Sledujeme veľký boj z obochs trán, psychicky navrch však teraz majú hostia.
     
    56:16
    ATU Košice dali gól!
    Brankár Konečný sa teraz v súperovej akcii poriadne "vykúpal". Domáci gólman sa nestihol presunúť na pravú stranu svojej bránky, kam nekompromisne zakončil MICHAL HOSTINSKÝ. Asistencia: Patrik Pelegrin.
     
    55:58
    Rýchly protiútok hostí sa skončil iba strelou mimo bránky. Rozohrávať bude Florko.
     
    55:05
    Oba fanúšikovské tábory aj naďalej povzbudzjú svoje tímy a atmosféra veľkého košického derby je skutočne výborná. Na hracej ploche je už zrejme rozhodnuté, ale určtie nemôžeme predbiehať. Ostáva posledná päťminútovka.
     
    54:40
    Desiatku v domácej sieti chcel zavŕšiť Chudina, ale loptičku vo veľkom zmútku pred bránkou nedokázal vybojovať. Florko teraz neinkasovalo.
     
    54:05
    ATU Košice dali gól!
    PATRIK PELEGRIN sa vzápätí presadil opäť a ATU tak pravdepodobne definitívne potvrdzuje svoje víťazstvo. Asistencia: Michal Pažák.
     
    53:34
    ATU Košice dali gól!
    Hostia udreli ôsmykrát v zápase. Postaral sa o to ich kapitán PATRIK PELEGRÍN, ktorý prudko vystrelil do hornej časti bránky. Asistencia: Michal Dudovič.
     
    52:56
    Florko však rozhodne nemá v úmysle vzdať sa. Domáci florbalisti si prevzali loptu a postupnými krokmi sa pokúsia opäť znížiť.
     
    52:20
    Hosťujúci hráči si z nepremeneného trestného strieľania ťažkú hlavu nerobia a pokúšajú sa útočiť aj naďalej.
     
    51:50
    Samuel Kerekeš zakončival po zemi bekhendom, ale mieril iba vedľa ľavej žrde domácej bránky. Skóre sa po trestnom strieľaní meniť nebude.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 12. Blaško (TS), 17. Kešelák (Blaško), 36. Krivda (Dugas), 40. Dugas (Blaško), 42. Vašíček (Blaško) – 10. Pelegrin (Pažák), 11. Szabó (Pelegrin), 23. Halás (Szabó), 31. Kročko (Szabó), 32. Navrátil (Kerekeš), 37. Szabó, 50. Halás (Szabó), 54. Pelegrín (Dudovič), 55. Patrik (Pažák), 57. Hostinský (Pelegrin), 60. Kročko (Halás)


    FbO Florko Košice: F. Konečný (Timko) – Vašíček, J. Blaško, V. Blaško, D. Konečný, Dugas, Kešelák, Brunacký, Vrábeľ, Kátlovský, Očkaják, Frankovič, Vojna, Kopčák, Meliš, Krivda, Tomčo (C)
    ATU Košice: Palko (Koval) – P. Dudovič, M. Dudovič, Šefčík, Pelegrín (C), Pažák, Kerekeš, Daru, Knutelský. Talarovič, Hostinský, Szabó, Kročko, Halas, Chudina, Lehel Németh, Ferenc, Navrátil

    Rozhodčí: Vrba, Klosík
    bahis siteleri