Rheindorf Altach – Rapid 0:0 (kon.)
konec
SC Rheindorf Altach
0:0 (0:0)
SK Rapid Vídeň
Neděle 06.03.2016, 16:30 • Stadion Schnabelholz • Rakouská Bundesliga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! SC Rheindorf Altach v domácím prostředí vybojoval důležitý bod v zápase s SK Rapidem Vídeň za remízu 0:0!

    První poločas nabídl očekávaný obraz hry! Rapid vstoupil do utkání velmi aktivní, a hned v úvodu si vytvořil dvě velké šance, ty však neproměnil. V dobré šanci se poté ocitl také Stangl, nicméně ani on nedokázal otevřít skóre utkání!

    Ve druhém poločase měl Rapid tlak, nicméně velké šance nepřicházely. V závěr mohl dvakrát rozhodnout o vítězství Rapidu Matěj Jelić, avšak v obou případech selhal!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (18:21:37)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    V samotném závěru měl obrovskou šanci hostující Matěj Jelić, nicméně chorvatský útočník měl problémy se zpracováním míče, a do zakončení se vůbec nedostal.
     
    90
    Exekuce rohového kopu se ujal Harrer, jehož centr hledal na přední tyči Césara Ortize, ten se však k hlavičce nedostal.
     
    90
    Altach se v závěru dostal do kombinace na útočné polovině, a po narážečce od Salomona vystřelil Netzer, jehož rána však byla zblokovaná na roh!
     
    88
    Vídeňský celek pokračuje ve velkém tlaku, nicméně hostům již příliš času na vstřelení rozhodující branky nezbývá!
     
    87
    Exekuce rohového kopu se ujal Florian Kainz, jehož centr našel ve středu vápna střídajícího Murga, jenže jeho hlavička mířila mimo!
    86. Velká šance Jeliće
     
    86
    Střídající Schaub si narazil míč před vápnem s Petsosem, a našel v pokutovém území Jeliće. Chorvatský útočník byl již však příliš blízko Kobrasovi, který dokázal míč vyrazit na roh!
     
    84
    Střídání v týmu SK Rapid Vídeň: ze hřiště odchází Schobesberger, přichází Louis Schaub.
     
    83
    Střídání v týmu SC Rheindorf Altach: ze hřiště odchází Lucas Galvao, přichází Andreas Lienhart.
     
    82
    Altach následně rychle rozehrál, a postupoval do protiútoku. Tajouri prostrčil míč na Hofbauera, nicméně ten se nacházel v ofsajdu.
     
    81
    Vídeňský celek teď měl velkou šanci! Před vápnem dostal hodně prostoru Kainz, který natáhl ke střele, a jeho přízemní pokus prolétl těsně vedle branky Kobrase!
     
    80
    Střídající Thomas Murg je po svém příchodu velmi aktivní, a nyní se pokoušel prostrčit míč na Jeliće. Chorvatský útočník byl však obsazen, a k míči se nedostal.
     
    78
    Vídeňský celek opět kombinoval na útočné polovině, nicméně ve středu hřiště chyboval Thomas Murg, a Altach může zamířit do protiútoku.
     
    77
    Střídající Thomas Murg se pokoušel dostat vpřed, nicméně byl tísněn Patrickem Salomonem, který následně také fauloval. Rakouský záložník dostává žlutou kartu!
     
    75
    Střídání v týmu SK Rapid Vídeň: ze hřiště odchází Steffen Hofmann, přichází Thomas Murg.
     
    75
    Následného rohového kopu se ujal Steffen Hofmann, jehož centr hledal ve vápně stoper Hofmanna. Mladý Rakušan se však k hlavičce nedostal.
     
    74
    Kainz na levém křídle zakombinoval s Stanglem, a poslal nadýchaný centr do vápna. Brankář Kobras raději míč vyboxoval na rohový kop!

    Jan Havlovic

    Branky:

    Karty:   66. Jäger (ALT), 77. Salomon (ALT) – 33. Schwab (RVI), 36. Pestos (RVI), 45. M.Hofmann (RVI), 71. Kainz (RVI)


    SC Rheindorf Altach: Kobras – Jäger, César Ortiz, Zech, Lucas Galvao (83. Lienhart) – Ismael Tajouri (67. Harrer), Salomon, Netzer, Schreiner – Ngwat-Mahop (24. Hofbauer), Aigner
    Náhradníci: Brandner, Lienhart, Hofbauer, Harrer, Luxbacher, Seeger, Schilling

    SK Rapid Vídeň: Strebinger – Pavelic, Sonnleitner, M. Hofmann, Stangl – Schwab, Petsos -Schobesberger (84.Schaub), S. Hofmann (75. Murg), Kainz – Jelić
    Náhradníci: Schrammel, Schaub, Grahovac, Dibon, Knoflach, Murg, Alar

    Rozhodčí: Dieter Muckenhammer – Kühr, Schüttengruber (vš. Rakousko)
    thejrc.org