Dukla Praha – Znojmo 8:2 (kon.) | Slavia – Sparta 0:2 (kon.) | Teplice – Bohemians 1905 2:1 (kon.)
Jablonec – Mladá Boleslav 2:3 (kon.) | Třinec – Liberec 1:1 (kon.)
konec
FK Třinec
1:1 (1:0)
FC Slovan Liberec
Neděle 06.03.2016, 13:30 • Hřiště s umělým povrchem, sportovní areál na Lesní, Třinec • Juniorská liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek všechno. Doufám, že jste byli s přenosem spokojeni, a děkuji za pozornost. Přeji příjemný zbytek neděle, mějte se hezky. Někdy příště se zase těším, na počtenou! (15:56:07)
     
    Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
     
    Třinec se díky zisku jednoho bodu posunul o dvě příčky na dvanácté místo, ale při průběhu dnešního utkání určitě věřil ve větší progres. Liberec zůstává na jedenáctém místě dva body před Třincem. V dalším kole bude hrát Třinec v neděli 13. března od 15:00 v Plzni, Slovan přivítá v tentýž den v rámci 22. kola v severočeském derby Jablonec. Hrát se bude od 13:00.
     
    Utkání končí remízou, Slovanu se podařilo vyrovnat v hodině dvanácté, tedy v poslední minutě utkání. Na začátku druhé půle vytasil Rohel další ze skvělých zákroků proti přímému kopu Dydowicze a Třinečtí potom drželi hubené vedení docela bez potíží. Liberec začal mít postupem času více ze hry, jenomže velké příležitosti stále nepřicházely. Rohel vyřešil spolu se svými obránci několik nebezpečných situací a věřil v zisk tří bodů. Avšak v poslední minutě pronikla jedna přihrávka do šestnáctky a Frimmel už napotřetí v souboji s třineckým brankářem uspěl. Slezany bude tato branka ještě dlouho bolet.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Liberec právě vstřelil branku!
    Obrovské zklamání pro domácí fotbalisty! DENIS FRIMMEL si zpracoval přihrávku na hranici šestnáctky, nehlídán vnikl do pokutového území a napotřetí v zápase už překonal Rohela technickou střelou na zadní tyč – 1:1!
     
    89
    Taktické střídání v podání Třince. Ze hry je stažen Pavol Zimka a poslední minuty si odehraje David Králíček. Hraje se na útočné půlce Liberce.
     
    88
    Dydowicz rozehrál standardní situaci téměř z poloviny hřiště povedeným centrem před branku. Naneštěstí pro hosty míč doplachtil až do zámezí.
     
    87
    Dydowicz se nádherně zbavil dvou protihráčů a přihrál Pulkrabovi. Jeho rána byla zablokována a pak následoval odkop Kalfase.
     
    86
    Pospíšil svůj centr z pravého křídla přetáhl až na zadní tyč, kde už nikdo z jeho spoluhráčů nestihl doběhnout. Rohel rozehrává od brány.
     
    85
    Druhý Málkův centr do vápna nalezl volného Latochu, který ale hlavičkoval jen nad branku. Třinečtí rychle spěchají dozadu.
     
    84
    Málek rozehrál přímý kop zpoza šestnáctky na Tomoviče, ale rozhodčí ukazuje, že to bude až na píšťalku.
     
    83
    Foitzik se nedohodl se Střížem a ve vzduchu se oba srazili. Hostující Pulkrab pak fauloval Samiece a Třinec bude rozehrávat.
     
    82
    Liberec střídá potřetí v zápase. Ze hry odešel Břetislav Tvrzník a vystřídal ho Matěj Káva. Třinec drží hru na útočné polovině.
     
    81
    Málek se trochu utopil v kličkách uprostřed hřiště, ale vysvobodil ho faul Dydowicze.
     
    80
    Domácí kouč Papuga reaguje další změnou ve své sestavě. Davida Martynka střídá na hřišti defenzivně zaměřený Lukáš Foitzik.
     
    79
    Slovan podruhé v zápase střídá. Po rohovém kopu odchází na lavičku Erik Micovčák, kterého na umělé trávě střídá Jakub Barac.
     
    78
    Mario Latocha (TRI) poslal k zemi Čuříka a obdržel žlutou kartu. Následně odvrátil hlavou Dydowiczův centr na roh.
     
    77
    Martynek chyboval ve středu hřiště, ale Pulkrab se po několika odrazech ke střele nedostal. Míč je na polovině hřiště.

    Ondřej Zoubek

    Branky: 39. Málek – 90. Frimmel

    Karty:   78. Latocha (TRI) – 48. Šustr (LIB), 65. Berežný (LIB)


    FK Třinec: Rohel – Velner, Lanc, Bedecs (75. Stříž), Kalfas (C) – Samiec, Martynek (80. Foitzik) – Zimka (89. Králíček), Málek, Tomovič – Latocha. Trenér: Kamil Papuga.
    Náhradníci: Bocek – Pilch, Králíček, Pustka, Stříž, Foitzik.

    FC Slovan Liberec: Konečný – Čuřík, Šustr, Berežný, Tvrzník (82. Káva) – Micovčák (79. Barac), Dydowicz, Sackey (57. Pospíšil), Krejčí – Pulkrab, Frimmel (C). Trenér: Pavel Čapek.
    Náhradníci: Garčár – Káva, Matěj, Chlumecký, Cal Farias Bartolo, Barac, Pospíšil.

    Rozhodčí: Pavel Peřina – Jan Paták, Adam Horák

    Diváci: 60
    ocianews.com