Havlíčkův Brod – Jihlava 1:3 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 5:4 (kon.) | Chomutov – Ústí n/L 2:1 (kon.)
HC Plzeň – Liberec 2:3 (kon.) | Vsetín – HK MD Šumperk 5:2 (kon.) | Třinec – Přerov 1:4 (kon.)
Havířov – Warriors Brno 6:2 (kon.) | K. Vary – Slavia 3:5 (kon.) | Motor ČB – Žďár n/S 6:3 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
2:3 (0:1, 0:0, 2:2)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 06.03.2016, 13:00 • Home Monitoring Aréna • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 20. kolo
Partner:
     
    50:16
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři jdou potřetí v utkání do vedení! Dobrá akce byla vedena po levém křídle, před brankou se posléze snažil o zakončení Luboš Dospěl. Brankář Kristián Kolář kotouč vyrazil, ovšem pouze na hokejku obránce JAKUBA ŠURÁNĚ, který kotouč úspěšně dorazil do brány! Asistence: Luboš Dospěl a Martin Maťátko.
     
    46:01
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Dvojnásobnou početní výhodu dokázali Plzeňané využít a je znovu vyrovnáno, s góly se nám nyní roztrhl pytel! Matěj Hajžman z pravého křídla nahrál perfektně před branku, kde se sice jeden z domácích neprosadil, poté ale dokázal zakončit MATĚJ KOLDA! Na jeho ránu neměl Novák nárok. Asistence: Matěj Hajžman a Radek Mužík.
     
    43:17
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté si ale své vedení berou bleskurychle zpátky! Po dobrém průniku obránce Petra Hada se k dorážce z bezprostřední blízkosti dostal ADAM LIŠKA, na jehož už zívala odkrytá branka Plzně. Bílí Tygři tak vedou 2:1 a čtrnáctiletý Liška dal svůj první gól v sezoně! Asistence: Luboš Dospěl a Petr Had.
     
    42:43
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak tuhle branku si Kristián Novák za rámeček nedá! Ze středního pásma se k nahození odhodlal MATĚJ HAJŽMAN, hostující gólman kotouč jen vyrazil před sebe a díky dobrému nátlaku Jaroslava Krýnera skončil posléze až v brance! Bez asistence.
     
    06:16
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tým z Podještědí se dostává do vedení! Šikovné nahození Miloslava Adamce od modré čáry dokázal v předbrankovém prostoru mimo dosah Kristiána Koláře tečovat JAKUB RYCHLOVSKÝ! Asistence: Miloslav Adamec a Jan Kotyza.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 43. Hajžman, 47. Kolda (Hajžman, Mužík) – 7. Rychlovský (Adamec, Kotyza), 44. Liška (Dospěl, Had), 51. Šuráň (Dospěl, Maťátko)


    HC Plzeň 1929: K. Kolář (Pilc) – Houdek, Kaňák, Váchal, Lokajíček, Šilhán, Kovářík – Hajžman "C", Přikryl, Staněk, Benetka, Šiška, Hajšman, Krýner, Hasman, Kolda "A", Mužík, Lang, F. Kolář. Trenér: Petr Vojan.
    Bílí Tygři Liberec: Novák (Zajíček) – Aubrecht, Adamec, Šuráň, Charvát, Nikolič, Had, Ira, Bálik – Rychlovský, Dospěl, Šír "C", Maťátko, Liška, Žůrek, Bitman "A", Hájek, Kotyza, Šafařovský. Trenér: Milan Plodek.

    Rozhodčí: Výborný – Buček, Ovsík
    bahis siteleri