Pittsburgh – Calgary 2:4 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 2:3 (kon.) | Boston – Washington 1:2 (po pr.)
Tampa – Carolina 4:3 (po pr.) | Philadelphia – Columbus 6:0 (kon.) | Winnipeg – Montreal 4:2 (kon.)
Toronto – Ottawa 2:3 (kon.) | Arizona – Florida 5:1 (kon.) | San Jose – Vancouver 2:4 (kon.)
New Jersey – Pittsburgh 1:6 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 4:6 (kon.) | Chicago – Detroit 4:1 (kon.)
Ottawa – Dallas 1:2 (kon.)
konec
San Jose Sharks
2:4 (1:1, 0:1, 1:2)
Vancouver Canucks
Neděle 06.03.2016, 04:15 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání

    Jakob Markström (VAN) (32 zásahů)
    Daniel Sedin (VAN) (1 + 0)
    Ben Hutton (VAN) (0 + 2) (07:02:03)
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Hertl (SJS) (0 + 0, 3 střely, čas na ledě 14:12)
    Roman Polák (SJS) (0 + 0, 0 střel, čas na ledě 14:01)
     
    Dnešní utkání sledovalo 17 562 diváků.
     
    Střely na branku v zápase

    San Jose Sharks: 34

    Vancouver Canucks: 26
     
    Je po zápase, který s sebou přinesl poměrně hodně napínavých momentů a vyrovnaný hokej, nakonec jsou to Vancouver Canucks, kdo dokázal prolomit nepříznivou bilanci se Žraloky v posledních duelech a Kosatky vítězí poměrem 4:2. San Jose se sice podařilo vyrovnat během třetí třetiny na 2:2, ale Canucks si pak vzali své vedení zase rychle zpátky. Dnes rozhodovaly přesilovky, hosté využili hned tři a proto také slaví body. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezkou neděli.
     
    Konec zápasu.
     
    59:08
    Tak se ještě vylučuje na domácí straně, trest inkasuje obránce Sharks Marc-Edouard Vlasic (SJS), a to za nesportovní chování. Už se bude nejspíše jen dohrávat.
     
    59:08
    Joonas Donskoi a jeho poměrně dobrá střela, který se odrazila od ramena Markströma. Puk si pak na druhé straně znovu hledal cestu do prázdné branky, ale nakonec ji netrefil.
     
    58:45
    Ještě hraje San Jose s prázdnou brankou, přestože do konce zbývá jen něco málo přes minutu čistého hracího času.
    57:54 Alexandre BURROWS - 2:4
     
    57:54
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Sotva San Jose Sharks odvolali brankáře a zkusili hrát s šesti hráči v poli, hned se Vancouver Canucks dostali na kotouč a podařilo se jim poslat kotouč do odkryté klece. Celou situaci na sebe vzal hokejista hostů ALEXANDRE BURROWS, který nikým nehlídaný posílá kus černé gumy do nechráněné svatyně domácího výběru. Uvidíme, zda se ještě Sharks o něco pokusí. Bez asistence.
     
    57:46
    Ještě jeden těžký zákrok pro hostujícího gólmana, přestože nyní nebylo na brankovišti Vancouveru tolik dorážejících hokejek.
     
    57:24
    Po dalším vítězném domácím buly se zase snažil soka zaskočit Brenden Dillon, ale ani on nenasměroval touš přesně do sítě.
     
    56:52
    Vlasic dokázal zahrozit velice kvalitní střelou z dálky, ta se nakonec odrazila pouze do Markströmova betonu. Jinak to ale nebyla vůbec špatná možnost.
     
    56:27
    Už se tak stalo, hra přerušena a San Jose Sharks v pěti mužích na ledové ploše. Ale času do konce základní hrací doby už příliš nezbývá.
     
    56:05
    Nick Spaling nabral puk na hokejku a s klidem jej vyhodil, za chvíli budou domácí kompletní.
     
    55:30
    Dva na dva na druhé straně, nakonec se Žraloci nestačili propracovat do větší šance v oslabení. Ale zdá se, že tuhle početní nevýhodu už by mohli zvládnout.
     
    55:02
    Sharks se poprvé v oslabení osvobozují, jejich soupeř se ovšem velice rychle vrací zpátky do pásma a snaží se vykombinovat puk do dobrého zakončení.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 10. Haley, 45. Burns (Thornton, Vlasic) – 19. Vey (Baertschi, Hutton), 23. D. Sedin (Baertschi, Hutton), 51. Hamhuis (Horvat, McCann), 58. Burrows


    San Jose Sharks: Reimer (Jones) – Vlasic, Braun, Martin, Burns, Dillon, Polák – Hertl, Thornton, Pavelski – Marleau, Couture, Donskoi – Nieto, Spaling, Ward – Zubrus, Tierney, Haley
    Vancouver Canucks: Markström (Miller) – Hutton, Tanev, Hamhuis, Bartkowski, Sbisa, Biega – D. Sedin, H. Sedin, Etem – Gaunce, Horvat, Vey – Baertschi, Granlund, Virtanen – Burrows, McCann, Dorsett

    Rozhodčí: Rank, Dwyer – Heyer, Rody

    Diváci: 17 562
    bahis siteleri