Omsk – Ufa 2:3 (po pr.) | Magnitogorsk – Novosibirsk 3:1 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
3:1 (2:0, 0:1, 1:0) Stav série: 1:0
HC Sibir Novosibirsk
Úterý 08.03.2016, 12:30 • Arena Metallurg, Magnitogorsk • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že dnešní utkání sledovalo 6752 diváků se s vámi loučím. U dalších on-line přenosů nashledanou! (15:01:03)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA V UTKÁNÍ

    Metallurg Magnitogorsk

    Jan Kovář 0+0, 1 střela, čas na ledě 18:56
    Tomáš Filippi 0+0, 2 střely, čas na ledě 19:11

    HK Sibir Novosibirsk

    Alexander Salák 25 zák., 2 góly, 92.59%
    Andrej Meszároš 1+0, 4 střely, čas na ledě 15:09
    Tomáš Vincour 0+0, 1 střela, čas na ledě 17:31
     
    Úvodní zápas semifinále play-off Východní konference je u konce a první bod do série proti Sibiru Novosibirsk si připisuje domácí Metallurg Magnitogorsk. Ten měl výbornou první třetinu, kterou ovládl 2:0 a poté už si i přes kontaktní gól Meszároše pohlídal zbytek utkání. V čase 59:00 se navíc do prázdné brány trefil Sjomin, jenž tak skóroval svou druhou branku v utkání.
     
    Konec zápasu.
    Dominik Kubalík se stal nejlepším střelcem extraligy! Myslíte, že bude v příštím roce působit v KHL?
     
    59:48
    V samotném závěru už se hraje především ve středním pásmu. Ani jednomu celku už o nic nejde a zdá se, že nějaké ohrožení jednoho z gólmanů už neuvidíme.
    59:00 Alexander SJOMIN - 3:1
     
    59:00
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Jenže domácí se poměrně rychle dostali ke kotouči, přenesli hru do středního pásma, kde Wolski našel ALEXANDERA SJOMINA a ten už neměl problém s trefením prázdné brány. Učinil tak z útočné modré čáry a rozhodl tedy dnešní utkání. Asistence: Wojtek Wolski
     
    58:46
    Novosibirsk je v útočném pásmu a odvolává gólmana! Hosté to tedy zkouší v šesti.
     
    58:18
    Před chvílí byly ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny a hosté se záhy nato proviňují icingem. Vhazování před Salákem.
     
    57:59
    Sergej Mozjakin výborně zabojoval a získal puk na útočné modré čáře. K ofenzivnímu výpadu se sice neodhodlal, ale našetřil aspoň několik cenných vteřin.
     
    57:32
    Domácí v plném počtu.
     
    56:52
    Teď se ale jeden z hostů zjevil sám před Košečkinem! Zpracování však hráčovi Sibiru nevyšlo a puk skončil vedle brány domácího týmu!
     
    56:32
    Minuta přesilové hry Novosibirsku je pryč a hosté se prakticky nedostali do žádné šance. Kotouč mizí ve středním pásmu.
     
    55:32
    Za hákování vůči Bobrovovi je vyloučen Alexander Sjomin (MET). Jednalo se však o výborný taktický faul, protože Bobrov byl sám na brankovišti.
     
    55:02
    Jeden z hostů byl těsně před Košečkinem faulován a Sibir má ponechanou výhodu! Jestli hosté nedají gól, budou mít v závěru třetiny přesilovou hru!
     
    54:26
    Hosté se s blížícím se závěrem třetí třetiny hodně snaží, ale ani z nadějné pozice se ke střele nedostali. Magnitka stále skvěle brání.
     
    53:10
    Novosibirsk přichází o svého kapitána. Alexej Kopejkin (SIB) dostal z neznámých důvodů osobní trest, ale poté výrazně protestoval a nakonec se poroučí rovnou do kabin!
     
    53:10
    Hosté jsou sice hodně nespokojeni, ale icing se i přesto, že u kotouče byl jako první jejich hráč, nepíská.
     
    52:41
    Na druhé straně se ke střele prodral Jaroslav Kosov, ale ten ani nyní nevyzrál na pozorného českého gólmana Sibiru Novosibirsk. Přeci jenom byl bekhend Kosova hodně nevýrazný.
     
    52:11
    Solidní svižnou střelu od modré čáry Košečkin dokázal vyrazit, ale Novosibirsk i přesto zůstává nastěhován v útočném pásmu.
     
    51:42
    Fanoušci Magnitky pomalu zvyšovali hukot v aréně, ale nakonec jejich nadšení zabrzdil odpískaný ofsajd první útočné formace.
     
    51:09
    Kaletnik nabral solidní rychlost ve středním pásmu, prosmýkl se podél mantinelu a rychlou ranou protáhl Saláka. Následuje buly u brankáře Sibiru.
     
    50:59
    Kotouč se pohybuje především ve středním pásmu. Dobrým napadáním se tentokrát prezentují domácí hráči, kteří Sibir nepouští přes neutrální zónu.
     
    50:23
    Jeden z domácích se po delší době dostal ke střele, avšak sražený pokus letěl mimo tři tyče. Salák se tak za kotoučem jen ohlédl.
     
    49:58
    Hostům se už několik desítek vteřin nepodařil přechod do pásma soupeře. Obrana Magnitky je nyní velmi dobře zformovaná a skvěle zahušťuje střední pásmo.
     
    49:17
    Jan Kovář je znovu nespokojen s výrokem rozhodčích, ale tentokrát bylo jeho ofsajd naprosto jasný a český útočník se odjíždí střídat.
     
    48:56
    Hodně pomalý přechod do útočného pásma v podání Metallurgu Magnitogorsk byl zakončen snahou Honzy Kováře. Po jeho doteku puk končí v síti a hra je vykázána do středního pásma.
     
    47:59
    Další ofenzivní snaha Novosibirsku zastavena ještě ve středním pásmu, neboť prudká přihrávka byla protečována jen do ochranné sítě.
     
    47:14
    Hosté se díky skvělému napadání ujali kotouče, ale ze středního pásma pouze nahodili puk a Košečkin tak mohl být v pohodě.
     
    46:36
    Odražený kotouč se v pásmu Magnitogorsku dostal na hůl Georgije Mišarina, jenž okamžitě vyprodukoval tvrdou střelu, kterou trefil jen připraveného brankáře Magnitky.
     
    46:08
    Kotouč se po chvíli dostal znovu až k Salákovi a ten si připsal naprosto jednoduchý zákrok, když jen přikryl kotouč šourající se do jeho brankoviště.
     
    45:56
    Na obou stranách jsme byli svědky zajímavých zakončení. Další rychlý výpad Magnitogorsk nezavršil přesnou střelou, naopak Košečkin proti dělovce od modré čáry musel zasahovat.
     
    45:09
    Poměrně nevýraznou pasáž uťali domácí rychlým brejkem zakončeným střelou z pravého kruhu. Puk jen prosvištěl kolem Salákovy brány.
     
    43:58
    Aktivní Novosibirsk se na chvíli udržel v blízkosti branky domácího celku, ale ve výsledku jen nahodil kotouč do lapačky Vasilije Košečkina.
     
    43:03
    Hosté se dostali do první velké šance třetí třetiny. Před Košečkinem se zničehonic zjevili hned dva útočníci Novosibirsku, ale domácí gólman včas zareagoval na nebezpečné zakončení z hranice brankoviště.
     
    42:38
    Obě obrany jsou na začátku třetí části hodně pozorné. Magnitka se musí opět vrátit s kotoučem do neutrální zóny.
     
    41:55
    O něco lépe si na druhé straně počínal Kosov, avšak ani on po nahození nedokázal ohrozit brankáře soupeře a Novosibirsk zase znovu vyhazuje kotouč do středního pásma.
     
    41:17
    Výborně napadající hráč Novosibirsku se na chvíli dostali ke kotouči, avšak následně jen nahodili puk k zadnímu mantinelu a odjeli střídat.
     
    40:34
    Pokus o přechod do útočného pásma se hostům zatím nepovedl. První atak domácích ve třetí třetině byl pro změnu v pohodě ubráněn.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
    Novosibirsk zatím v úvodním semifinále prohrává na ledě Metallurgu 1:2. Dokáže Sibir vyrovnat?

     
    Další třetina začne přibližně v 14:13.
     
    STATISTIKY PO DRUHÉ TŘETINĚ

    Střely na bránu: 23 – 19
    Vhazování: 20 – 16
    Trestné minuty: 4 – 33
    Hity: 10 – 9
     
    Čtyřicet minut zápasu je fuč a ve vedení jsou stále hráči domácího Magnitogorsku. Ti byli v první polovině lehce aktivnějšími, ale ve 31. minutě se po ubráněném oslabení dostal do skvělé střelecké pozice hostující Meszároš a přesným pokusem snížil. Od té doby byl Novosibirsk lepší, ale další ataky hostujícího týmu dokázal zastavit Vasilij Košečkin.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    Domink Furch podává v letošní sezoně výborné výkony, ve kterých pokračuje i v play-off!

     
    39:48
    Závěr druhé třetiny sice patří hostům, ale k dalšímu zakončení už se Novosibirsk nedostal. Defenzíva Magnitky se u vlastní brány zmocnila kotouče a nic víc nám hráči v této části nepředvedou.
     
    39:14
    Domácí v plném počtu.
     
    38:32
    Mohlo být vyrovnáno! Jeden z hostů se dostal k odražené střele, okamžitě zakončoval, ale z mezikruží trefil jen beton Košečkina, jenž předvedl fantastický zákrok!
     
    38:15
    Košečkin ustál i následný tlak do brankoviště, zastavil další zakončení Šumakova a hostům je po chvíli odpískán ofsajd.
     
    37:44
    Hosté se usadili v pásmu domácího celku a Šumakov zkusil štěstí zajímavou střelou zápěstím z levé strany. Prostor u bližší tyče si pohlídal Košečkin.
     
    37:14
    Magnitogorsk se sice dokázal ubránit a vyvezl puk do středního pásma, ale chvíli poté přichází vyloučení Jaroslava Chabarova (MET), který podle mínění rozhodčích zasáhl soupeře holí do obličeje.
     
    36:54
    Záhy po vhazování ve středním pásmu se Novosibirsk usazuje v útočném pásmu. Defenzíva domácích neví, kam dříve skočit!
     
    36:24
    Po nevyužité přesilové hře se musí domácí znovu soustředit především na defenzívu. Ofenzivní výpad Sibiru ale pro tentokrát zastavil ofsajd.
     
    35:36
    Hosté v plném počtu.
     
    35:27
    Až nyní to vypadalo zajímavěji. Rychlá souhra elitní formace domácího týmu dospěla až k dělovce Danise Zaripova. Proti jeho pokusu se ale výborně přesunul Salák a helmou bombu domácího forvarda zastavil!
     
    34:56
    Metallurg je znovu nastěhován před Alexanderem Salákem, avšak stále je jejich kombinace poněkud nevýrazná a postrádá moment překvapení.
     
    34:15
    Jenže zatím to není ono. Jediná střela od obránce neletěla mezi tři tyče Salákovy brány a na druhé straně se hostům u Košečkina podařilo vybojovat kotouč.
     
    33:36
    Domácí mají šanci k tomu, aby se dostali znovu do tempa. Za sekání je totiž na dvě minuty vyloučen Fjodor Beljakov (SIB).
     
    33:16
    Dosud jediný úspěšný střelec hostů, Andrej Meszároš, se prodral ke střele. Jeho nevýrazný pokus od modré čáry tentokrát pro Košečkina neznamenal nebezpečí..
     
    32:51
    Výborné nahození z pravé strany se od modré čáry zastavilo až v brankovišti Vasilije Košečkina, který měl s tímto pokusem až nečekaně velké problémy. Sibir znovu napadá!
     
    32:40
    Hostující tým rychle získal kotouč a rozjel ve vlastním pásmu ofenzivní akci. Celý atak zakončil Okulov, ale Košečkin byl na svém místě.
     
    31:52
    Novosibirsk je po vstřelení kontaktní branky výrazně povzbuzen a snaží se napadat rozehrávku domácích. Magnitogorsk si naopak poprvé v zápase neví rady.
    30:30 Andrej MESZÁROŠ - 2:1
     
    30:30
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hosté přežili oslabení a záhy po něm snižují! Rychlý výpad Kopejkina sice Magnitogorsk ještě ubránil, ale puk se po chvíli zjevil u ANDREJE MESZÁROŠE, jenž si našel prostor mezi kruhy a přesnou ranou skóroval pod břevno Košečkinovy svatyně. Asistence: Viktor Bobrov, Alexej Kopejkin
     
    30:11
    Hosté v plném počtu.
     
    29:50
    Novosibirsku se opět podařilo vyhodit kotouč až ke Košečkinovi a vyloučený Kopejkin se za chvíli vrátí na led.
     
    29:27
    Tahle přesilová hra Magnitce moc nevychází. Chris Lee sice dostal dobrou přihrávku, ale musel si zpracovávat kotouč a jeho střela pak byla sražena.
     
    29:06
    Výbornou práci nyní odvedla dvojice Bobrov – Fefelov. První zmíněný vybojoval kotouč a ten druhý následně našetřil několik cenných vteřin v útočném pásmu.
     
    28:27
    Stepan Sannikov inkasoval od Kováře zásah holí do obličeje a těžce se sbírá z ledu. Sudí tento přestupek ale přehlédli a vylučovat se nebude.
     
    28:11
    Domácí mají velkou šanci na navýšení vedení. Alexej Kopejkin (SIB) je vyloučen na dvě minuty. Proviněním hostujícího kapitána bylo nedovolené bránění.
     
    27:59
    Dva domácí hráči se prodrali až na hranice brankoviště, ale proti jedinému bekovi Sibiru se k zakončení naštěstí pro hosty nepropracovali.
     
    27:28
    Jan Kovář se na levé straně výborně uvolňoval, avšak ve finální fázi mu při otočce ujel kotouč vedle Salákovy svatyně.
     
    26:44
    Dobrý vstup do druhé třetiny v podání hostujícího celku je zapomenut a domácí už jsou zase aktivnějším týmem. Na Saláka se valí jeden útok za druhým.
     
    25:59
    Rychlý přechod do útočného pásma v podání Magnitogorsku zakončen svižnou střelu Leeho, který si sjel mezi kruhy, ale povyjetého Saláka překonat nedokázal!
     
    25:06
    Po vhazování ve vlastním pásmu Novosibirsk pouze vyhodil kotouč a nedokázal se dostat do útoku. Puk znovu na hokejkách domácích.
     
    24:29
    Nyní už ale Salák musel zasahovat. To proti jemné teči z mezikruží, kterou český gólman pohotově zastavil levým betonem.
     
    23:54
    Novosibirsk dělá v obraně zbytečné chyby a znovu rychle přichází o kotouč. Střela od modré se odrazila od zadního mantinelu na bránu Saláka.
     
    23:25
    Magnitka už zase operuje v útočném pásmu. Další střela ale letěla až od modré čáry a navíc nemířila do prostoru brány.
     
    22:52
    Domácí se dokázali udržet v útočném pásmu a po několika přihrávkách se k zakončení z úhlu prodral Lee. Salák si bližší tyč pohlídal.
     
    21:34
    Hosté vstoupili do druhé třetiny o poznání aktivněji než do té první a znovu se dostali ke střele. Tvrdý projektil od modré čáry však skončil v lapačce domácího brankáře.
     
    20:51
    Úvodní zákrok této periody si připisuje Vasilij Košečkin, jenž zastavil slabí střelu jednoho ze soupeřů a odolal také následnému ataku do brankoviště.
     
    20:24
    První útok druhé třetiny sice obstarali hosté, ale domácí odpověděli bleskovým výpadem, který byl zakončen přihrávkou na Zaripova. Ten před odkrytou bránou kotouč netrefil dobře!
    Novosibirsk úspěšně přešel přes čtvrtfinále i díky výborným výkonům Alexandera Saláka! Dnes Sibir rozehraje svou sérii s Metallurgem.

     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 13:23.
     
    STATISTIKY PRVNÍ TŘETINY

    Střely na bránu: 14 – 9
    Vhazování: 8 – 10
    Trestní minuty: 2 – 29
    Hity: 5 – 4
     
    První třetina první konferenčního semifinále mezi Magnitogorskem a Novosibirskem je minulostí. Spokojenější musí být domácí celek, který do zápasu vstoupil ve velkém stylu a díky dvěma přesilovkovým brankám vede 2:0. Hosté se prakticky na nic nezmohli a mohli být rádi, že ubránili přesilovou hru při vyloučení Olega Gubina, jenž dostal trest na 5+20 minut.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
    Play-off nabízí hodně vyhrocených soubojů! O tom se přesvědčil také slovenský bek Andrej Meszároš z Novosibirsku.

     
    19:53
    Poslední střelecký pokus třetiny patřil domácím, ale Salák tentokrát zasahovat nemusel. Nic zajímavého už v této části neuvidíme.
     
    19:21
    Hraje se poslední mnuta první třetiny a hosté drží puk ve vlastním pásmu. Sibir se už nikam moc netlačí a zřejmě je smířen s tím, že tuto třetinu prohraje dvoubrankovým rozdílem.
     
    18:58
    Skvěle napadající Magnitka donutila hosty k přihrávce za vlastní bránu a záhy poté se domácí dostali k puku. Opravdu skvělá práce ofenzivní formace.
     
    18:23
    Po hodně dlouhé době musel zasahovat i Vasilij Košečkin. Slabou střelu soupeře si domácí brankář bez potíží schoval v nastavené lapačce.
     
    17:51
    Salák a celá hostující formace nyní odolávala obrovskému tlaku domácích. Jemná teč ale naštěstí pro Slaáka letěla několik centimetrů vedle jeho levé tyče a hosté se osvobozují vyhozením puku.
     
    16:45
    Jeden z domácích útočníků se po souboji za Salákovou bránou poroučel na led, ale vylučovat se tentokrát nebude. Domácí i přesto zůstávají u kotouče.
     
    16:08
    Hosté v plném počtu.
     
    15:59
    Záhy po vhazování ve vlastním pásmu se Sibiru podařilo vyhodit kotouč až ke Košečkinovi. Tuhle početní výhodu už domácí nevyužijí.
     
    15:16
    Sergej Mozjakin to nyní vzal na sebe, položil si jednoho protihráče a skvěle přihrával do prostoru brankoviště. Novosibirsk si s vypětím všech sil poradil!
     
    14:36
    Domácí se drží v útočném pásmu, ale bez střelby Saláka neohrožují. Kombinace Magnitogorsku je nyní velmi ospalá, ale pozitivní je, že Jan Kovář je v pořádku a už krouží na ledě.
     
    13:47
    Po souboji u mantinelu se domácím podařilo vydolovat kotouč a nabít na modrou Těreščenkovi. Jeho dělovka jen zaduněla na tvrzení za bránou Alexandera Saláka.
     
    13:13
    Hosté se teď dokonce pokusili zaskočit soupeře v oslabení. Defenzíva Magnitogorsku byla připravena a rychle dostala puk pod kontrolu.
     
    12:32
    K dalšímu zakončení se Magnitka dostala až nyní a Mozjakinův tvrdý pokus nebyl příliš nebezpečný. Především proto, že se odrazil do ochranné sítě.
     
    11:53
    Jeden z domácích našel skulinu v defenzívě Sibiru a protáhl se až do mezikruží odkud nebezpečně vypálil. Salák zasáhl ramenem a odvrátil tříbrankovou ztrátu!
     
    11:08
    Tak tohle je velká nepříjemnost pro Metallurg Magnitogorsk! Domácí si sice zahrají přesilovou hru, ale s Janem Kovářem to nevypadá vůbec dobře. Hostující Oleg Gubin (SIB) každopádně dostává za podražení trest na 5+20 minut a v dnešním utkání končí!
     
    10:36
    Vasilij Košečkin si trochu zahrával a snažil se od vlastního brankoviště rozehrát kotouč aspoň do středního pásma. místo toho ale trefil atakujícího soupeře a může být rád, že se puk odrazil pouze za bránu.
     
    10:10
    Naopak Salák musel rychle reagovat na změnu směru Sjominovy rány. Do střely se totiž položil jeden z hostujících beků a puk zničehonic mířil pod břevno. Salák byl připraven!
     
    09:40
    Až nyní se Novosibirsk vrátil ke Košečkinovi, avšak Bobrov pouze nahodil puk z velkého úhlu a domácího brankáře tímto pokusem prakticky vůbec neohrozil.
     
    08:44
    Domácí v plném počtu.
     
    08:12
    Hostům se v početní výhodě opravdu nedaří. Znovu byli vytlačeni do neutrální zóny a zdá se, že tuhle přesilovou hru využít nedokáží.
     
    07:38
    Nyní se navíc domácí dokázali dostat ke kotouči v útočném pásmu a tvrdou ranou protáhli Alexandera Saláka v bráně Sibiru. Přesilovka hostů je zatím hodně nepovedená.
     
    07:06
    Novosibirsk se sice okamžitě usadil v pásmu svého soupeře, ale prudká přihrávka před brankovištěm nenašla nikoho z hostujícího týmu a domácí puk vyhazují k Salákovi.
     
    06:44
    Jevgenij Birjukov (MET) u mantinelu nebezpečně atakoval Žafjarova a dostává dvě trestné minuty za vražení na hrazení. Přesilová hra pro Novosibirsk!
     
    06:29
    Hosté se zase po delší době pokusili obsadit útočné pásmo, ale pozorná defenzíva Magnitky si poradila a odvrátila kotouč do středního pásma.
     
    05:41
    Hostující trenér Andrej Skabelka okamžitě reaguje na hodně špatný vstup do utkání a vybírá si oddechový čas!
    05:41 Sergej MOZJAKIN - 2:0
     
    05:41
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A právě tahle obávaná formace domácího týmu navyšuje vedení Metallurgu Magnitogorsk! Po výborné rychlé souhře Magnitky se puk dostal zpoza brány přes dva hráče až k SERGEJI MOZJAKINOVI, který na nic nečekal a prudkou dělovkou z voleje překonal přesunujícího se Saláka. Asistence: Chris Lee, Danis Zaripov
     
    05:28
    I druhý dělový pokus v podání Sergeje Těreščenka skončil jen v náruči hostujícího brankáře a oba týmy tak střídají. Na led přichází nejúdernější pětice Magnitogorsku.
     
    05:09
    Domácí se sice drží v útočném pásmu, ale zatím dokázali vyprodukovat jedinou střelu od modré čáry, kterou si Salák v pohodě pohlídal.
     
    04:21
    Další komplikace pro hostující celek. Dvě trestné minuty za hákování si totiž odsedí Maxim Šalunov (SIB).
    03:48 Alexander SJOMIN - 1:0
     
    03:48
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá přesilová hra a Magnitka jde na začátku zápasu do vedení! Hned po buly se domácí udrželi v útočném pásmu, kotouč se dostal na hůl ALEXANDERA SJOMINA, který vypálil z téměř nulového úhlu, čímž Saláka nachytal na švestkách. Ten si totiž zdánlivě nepříliš nebezpečnou střelu nepohlídal a puk se od jeho zad odrazil do sítě! Asistence: Wojtek Wolski, Alexej Běreglazov
     
    03:27
    Domácí z tlaku získali alespoň první přesilovou hru zápasu. Na lavici hanby usedá Sergej Gimajev (SIB), který se provinil držením hole.
     
    03:23
    Na ledě je opět elitní formace Magnitogorsku a Salák byl znovu v potížích. Mozjakin dobře střílel a nikdo teď moc nevěděl, kde je kotouč. Nakonec se puk vykutálel zhruba metr a půl vedle brány českého gólmana.
     
    02:49
    Hosté se už několik desítek vteřin drží v útočném pásmu a znovu dokázali ohrozit Košečkina. Ten musel řešit zakončení po rychlém objetí brány.
     
    01:58
    Zajímavá situace i před Košečkinem. Jeden z hostů se z pravé strany snažil přihrávat na volného spoluhráče, ale v brankovišti kotouč dokázal zastavit domácí brankář, který tak zabránil velké šanci.
     
    01:30
    Rychle zpátky k Salákovi. Ten totiž má kotouč v lapačce a bude se tedy vhazovat v obranném pásmu Sibiru Novosibirsk.
     
    00:59
    Na druhé straně poprvé zasahoval i Košečkin. Slabší pokus od mantinelu si u své bližší tyče v pohodě pohlídal.
     
    00:17
    Domácím se skvěle povedl první přechod do útočné fáze a Salák okamžitě musel zasahovat! Po rychlé souhře se mezi kruhy zjevil Sergej Mozjakin, ale hostující brankář se prezentoval fantastický zákrokem a levým betonem vytáhl střelu mířící do odkryté brány!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ruská státní hymna je úspěšně za námi a utkání tak může začít!
     
    Hráči obou celků již jsou nastoupeni na ledové ploše. Čeká se na státní hymnu Ruské federace, která by měla zaznít za pár vteřin.
     
    Dobrý den! Vítám vás u u on-line přenosu z prvního zápasu semifinále Východní konference, ve kterém se proti sobě postaví Metallurg Magnitogorsk a HK Sibi Novosibirsk. V sestavách obou celků najdeme dohromady čtyři české a jednoho slovenského zástupce, což značí, že utkání je pro československého fanouška velmi zajímavé. Přeji ničím nerušený hokejový zážitek!
     
    Úvodní sestavy:

    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Antipin, Birjukov, Běreglazov, Lee, Chabarov, Těreščenko, Batyršin – Zaripov, Kovář, Mozjakin – Sjomin, Filippi, Wolski – Potěchin, Kajgorodov, Kosov – Timkin, Kaletnik, Platonov – Železkov

    HK Sibir Novosibirsk: Salák (Bespalov) – Gimajev, Ignatovič, Meszároš, Vereščagin, Mišarin, Beljakov, Naumov, Menšikov – Ridderwall, Ullström, Vincour – Fefelov, Okulov, Bobrov – Sannikov, Šalunov, Šumakov – Žafjarov, Gubin, Kopejkin

    Rozhodčí: Olenin, Odinš – Zacharenkov, Šichanov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    ČEŠI A SLOVÁCI NA SOUPISKÁCH

    Metallurg Magnitogorsk

    Jan Kovář
    Tomáš Filippi

    HK Sibir Novosibirsk

    Alexander Salák
    Andrej Meszároš
    Tomáš Vincour
     
    POSLEDNÍCH PĚT VZÁJEMNÝCH ZÁPASŮ

    10.1.2016 Novosibirsk – Magnitogorsk 2:6
    18.9.2015 Magnitogorsk – Novosibirsk 3:2 sn.
    15.8.2015 Magnitogorsk – Novosibirsk 3:2
    19.3.2015 Novosibirsk – Magnitogorsk 3:1
    17.3.2015 Magnitogorsk – Novosibirsk 2:3 pp.
     
    HK SIBIR NOVOSIBIRSK

    Od Novosibirsku se toho sice tolik neočekávalo, ale i přesto se Sibir umístil na skvělém třetím místě Východní konference. V šedesáti zápasech základní část dokonce hosté získali více bodů než domácí, ale vinou druhého místa v divizi skončili v konferenci až za Magnitogorskem. V prvním kolem play-off narazil Sibir na Vladivostok, se kterým si v pohodovém tempu poradil v pěti zápasech.

    Nejproduktivnější hráči v play-off

    Sergej Šumakov 6 (3+3)
    Maxim Šalunov 5 (1+4)
    Konstantin Okulov 4 (2+2)
    Stepan Sannikov 4 (1+3)
    Viktor Bobrov 2 (2+0)

    Dosavadní zápasy v play-off

    Osmifinálová série proti Vladivostoku – 4:1

    1.3.2016 Novosibirsk – Vladivostok 4:0
    28.2.2016 Vladivostok – Novosibirsk 2:0
    26.2.2016 Vladivostok – Novosibirsk 1:3
    24.2.2016 Novosibirsk – Vladivostok 4:0
    22.2.2016 Novosibirsk – Vladivostok 4:2
     
    METALLURG MAGNITOGORSK

    Domácí celek patří již několik let k největším favoritům na zisk Gagarinova poháru a i letos si v základní části počínal skvěle, když vyhrál Charlamovovu divizi a v tabulce Východní konference se umístil na druhé příčce. Do vyřazovacích bojů sice Magnitka nevstoupila ideálně, ale po úvodní prohře dokázala zabrat a nakonec přes Jekatěrinburg prošla v poměru 4:2.

    Nejproduktivnější hráči v play-off

    Oskar Osala 5 (3+2)
    Alexander Sjomin 4 (3+1)
    Jaroslav Kosov 4 (2+2)
    Jan Kovář 4 (2+2)
    Tomáš Filippi 4 (2+2)

    Dosavadní zápasy v play-off

    Osmifinálové série proti Jekatěrinburgu – 4:2

    3.3.2016 Jekatěrinburg – Magnitogorsk 2:5
    1.3.2016 Magnitogorsk – Jekatěrinburg 4:2
    28.2.2016 Jekatěrinburg – Magnitogorsk 3:1
    26.2.2016 Jekatěrinburg – Magnitogorsk 0:6
    24.2.2016 Magnitogorsk – Jekatěrinburg 2:0
    22.2.2016 Magnitogorsk – Jekatěrinburg 1:2
     
    Vítáme vás u on-line přenosu ze zápasu play-off Kontinentální hokejové ligy. Čeká nás první střetnutí série mezi Metallurgem Magnitogorsk a Sibirem Novosibirsk. Domácí se určitě pokusí správně vykročit do odvetné série za loňské vyřazení, kterém jim v naprosto stejné fázi připravil právě jejich dnešní soupeř, ale proti třetímu celku základní části Východní konference tje rozhodně nečeká jednoduchá práce. Utkání začíná v 12:30.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 4. Sjomin (Wolski, Běreglazov), 6. Mozjakin (Lee, Zaripov), 59. Sjomin (Wolski) – 31. Meszároš (Bobrov, Kopejkin)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Antipin, Birjukov, Běreglazov, Lee, Chabarov, Těreščenko, Batyršin – Zaripov, Kovář, Mozjakin – Sjomin, Filippi, Wolski – Potěchin, Kajgorodov, Kosov – Timkin, Kaletnik, Platonov – Železkov
    HC Sibir Novosibirsk: Salák (Bespalov) – Gimajev, Ignatovič, Meszároš, Vereščagin, Mišarin, Beljakov, Naumov, Menšikov – Ridderwall, Ullström, Vincour – Fefelov, Okulov, Bobrov – Sannikov, Šalunov, Šumakov – Žafjarov, Gubin, Kopejkin

    Rozhodčí: Olenin, Odinš – Zacharenkov, Šichanov

    Diváci: 6.752
    Magnitogorsk 4 1 Novosibirsk
    #1 Úterý 08.03.2016 • 12:30
    Magnitogorsk - Novosibirsk 3:1
    #2 Čtvrtek 10.03.2016 • 15:00
    Magnitogorsk - Novosibirsk 1:3
    #3 Sobota 12.03.2016 • 12:30
    Novosibirsk - Magnitogorsk 1:5
    #4 Pondělí 14.03.2016 • 14:30
    Novosibirsk - Magnitogorsk 3:4 po prodl.
    #5 Středa 16.03.2016 • 15:00
    Magnitogorsk - Novosibirsk 2:1
    bahis siteleri