Omsk – Ufa 2:3 (po pr.) | Magnitogorsk – Novosibirsk 3:1 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
3:1 (2:0, 0:1, 1:0) Stav série: 1:0
HC Sibir Novosibirsk
Úterý 08.03.2016, 12:30 • Arena Metallurg, Magnitogorsk • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:00 Alexander SJOMIN - 3:1
     
    59:00
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Jenže domácí se poměrně rychle dostali ke kotouči, přenesli hru do středního pásma, kde Wolski našel ALEXANDERA SJOMINA a ten už neměl problém s trefením prázdné brány. Učinil tak z útočné modré čáry a rozhodl tedy dnešní utkání. Asistence: Wojtek Wolski
     
    58:46
    Novosibirsk je v útočném pásmu a odvolává gólmana! Hosté to tedy zkouší v šesti.
     
    56:52
    Teď se ale jeden z hostů zjevil sám před Košečkinem! Zpracování však hráčovi Sibiru nevyšlo a puk skončil vedle brány domácího týmu!
     
    55:32
    Za hákování vůči Bobrovovi je vyloučen Alexander Sjomin (MET). Jednalo se však o výborný taktický faul, protože Bobrov byl sám na brankovišti.
     
    55:02
    Jeden z hostů byl těsně před Košečkinem faulován a Sibir má ponechanou výhodu! Jestli hosté nedají gól, budou mít v závěru třetiny přesilovou hru!
     
    53:10
    Novosibirsk přichází o svého kapitána. Alexej Kopejkin (SIB) dostal z neznámých důvodů osobní trest, ale poté výrazně protestoval a nakonec se poroučí rovnou do kabin!
     
    43:03
    Hosté se dostali do první velké šance třetí třetiny. Před Košečkinem se zničehonic zjevili hned dva útočníci Novosibirsku, ale domácí gólman včas zareagoval na nebezpečné zakončení z hranice brankoviště.
     
    38:32
    Mohlo být vyrovnáno! Jeden z hostů se dostal k odražené střele, okamžitě zakončoval, ale z mezikruží trefil jen beton Košečkina, jenž předvedl fantastický zákrok!
     
    37:14
    Magnitogorsk se sice dokázal ubránit a vyvezl puk do středního pásma, ale chvíli poté přichází vyloučení Jaroslava Chabarova (MET), který podle mínění rozhodčích zasáhl soupeře holí do obličeje.
     
    35:27
    Až nyní to vypadalo zajímavěji. Rychlá souhra elitní formace domácího týmu dospěla až k dělovce Danise Zaripova. Proti jeho pokusu se ale výborně přesunul Salák a helmou bombu domácího forvarda zastavil!
     
    33:36
    Domácí mají šanci k tomu, aby se dostali znovu do tempa. Za sekání je totiž na dvě minuty vyloučen Fjodor Beljakov (SIB).
     
    32:51
    Výborné nahození z pravé strany se od modré čáry zastavilo až v brankovišti Vasilije Košečkina, který měl s tímto pokusem až nečekaně velké problémy. Sibir znovu napadá!
    30:30 Andrej MESZÁROŠ - 2:1
     
    30:30
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hosté přežili oslabení a záhy po něm snižují! Rychlý výpad Kopejkina sice Magnitogorsk ještě ubránil, ale puk se po chvíli zjevil u ANDREJE MESZÁROŠE, jenž si našel prostor mezi kruhy a přesnou ranou skóroval pod břevno Košečkinovy svatyně. Asistence: Viktor Bobrov, Alexej Kopejkin
     
    28:11
    Domácí mají velkou šanci na navýšení vedení. Alexej Kopejkin (SIB) je vyloučen na dvě minuty. Proviněním hostujícího kapitána bylo nedovolené bránění.
     
    25:59
    Rychlý přechod do útočného pásma v podání Magnitogorsku zakončen svižnou střelu Leeho, který si sjel mezi kruhy, ale povyjetého Saláka překonat nedokázal!
     
    24:29
    Nyní už ale Salák musel zasahovat. To proti jemné teči z mezikruží, kterou český gólman pohotově zastavil levým betonem.
     
    20:24
    První útok druhé třetiny sice obstarali hosté, ale domácí odpověděli bleskovým výpadem, který byl zakončen přihrávkou na Zaripova. Ten před odkrytou bránou kotouč netrefil dobře!
     
    17:51
    Salák a celá hostující formace nyní odolávala obrovskému tlaku domácích. Jemná teč ale naštěstí pro Slaáka letěla několik centimetrů vedle jeho levé tyče a hosté se osvobozují vyhozením puku.
     
    15:16
    Sergej Mozjakin to nyní vzal na sebe, položil si jednoho protihráče a skvěle přihrával do prostoru brankoviště. Novosibirsk si s vypětím všech sil poradil!
     
    11:53
    Jeden z domácích našel skulinu v defenzívě Sibiru a protáhl se až do mezikruží odkud nebezpečně vypálil. Salák zasáhl ramenem a odvrátil tříbrankovou ztrátu!
     
    11:08
    Tak tohle je velká nepříjemnost pro Metallurg Magnitogorsk! Domácí si sice zahrají přesilovou hru, ale s Janem Kovářem to nevypadá vůbec dobře. Hostující Oleg Gubin (SIB) každopádně dostává za podražení trest na 5+20 minut a v dnešním utkání končí!
     
    06:44
    Jevgenij Birjukov (MET) u mantinelu nebezpečně atakoval Žafjarova a dostává dvě trestné minuty za vražení na hrazení. Přesilová hra pro Novosibirsk!
     
    05:41
    Hostující trenér Andrej Skabelka okamžitě reaguje na hodně špatný vstup do utkání a vybírá si oddechový čas!
    05:41 Sergej MOZJAKIN - 2:0
     
    05:41
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A právě tahle obávaná formace domácího týmu navyšuje vedení Metallurgu Magnitogorsk! Po výborné rychlé souhře Magnitky se puk dostal zpoza brány přes dva hráče až k SERGEJI MOZJAKINOVI, který na nic nečekal a prudkou dělovkou z voleje překonal přesunujícího se Saláka. Asistence: Chris Lee, Danis Zaripov
     
    04:21
    Další komplikace pro hostující celek. Dvě trestné minuty za hákování si totiž odsedí Maxim Šalunov (SIB).
    03:48 Alexander SJOMIN - 1:0
     
    03:48
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá přesilová hra a Magnitka jde na začátku zápasu do vedení! Hned po buly se domácí udrželi v útočném pásmu, kotouč se dostal na hůl ALEXANDERA SJOMINA, který vypálil z téměř nulového úhlu, čímž Saláka nachytal na švestkách. Ten si totiž zdánlivě nepříliš nebezpečnou střelu nepohlídal a puk se od jeho zad odrazil do sítě! Asistence: Wojtek Wolski, Alexej Běreglazov
     
    03:27
    Domácí z tlaku získali alespoň první přesilovou hru zápasu. Na lavici hanby usedá Sergej Gimajev (SIB), který se provinil držením hole.
     
    03:23
    Na ledě je opět elitní formace Magnitogorsku a Salák byl znovu v potížích. Mozjakin dobře střílel a nikdo teď moc nevěděl, kde je kotouč. Nakonec se puk vykutálel zhruba metr a půl vedle brány českého gólmana.
     
    00:17
    Domácím se skvěle povedl první přechod do útočné fáze a Salák okamžitě musel zasahovat! Po rychlé souhře se mezi kruhy zjevil Sergej Mozjakin, ale hostující brankář se prezentoval fantastický zákrokem a levým betonem vytáhl střelu mířící do odkryté brány!

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 4. Sjomin (Wolski, Běreglazov), 6. Mozjakin (Lee, Zaripov), 59. Sjomin (Wolski) – 31. Meszároš (Bobrov, Kopejkin)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Antipin, Birjukov, Běreglazov, Lee, Chabarov, Těreščenko, Batyršin – Zaripov, Kovář, Mozjakin – Sjomin, Filippi, Wolski – Potěchin, Kajgorodov, Kosov – Timkin, Kaletnik, Platonov – Železkov
    HC Sibir Novosibirsk: Salák (Bespalov) – Gimajev, Ignatovič, Meszároš, Vereščagin, Mišarin, Beljakov, Naumov, Menšikov – Ridderwall, Ullström, Vincour – Fefelov, Okulov, Bobrov – Sannikov, Šalunov, Šumakov – Žafjarov, Gubin, Kopejkin

    Rozhodčí: Olenin, Odinš – Zacharenkov, Šichanov

    Diváci: 6.752
    Magnitogorsk 4 1 Novosibirsk
    #1 Úterý 08.03.2016 • 12:30
    Magnitogorsk - Novosibirsk 3:1
    #2 Čtvrtek 10.03.2016 • 15:00
    Magnitogorsk - Novosibirsk 1:3
    #3 Sobota 12.03.2016 • 12:30
    Novosibirsk - Magnitogorsk 1:5
    #4 Pondělí 14.03.2016 • 14:30
    Novosibirsk - Magnitogorsk 3:4 po prodl.
    #5 Středa 16.03.2016 • 15:00
    Magnitogorsk - Novosibirsk 2:1
    bahis siteleri