Trenčín – Banská Bystrica 1:2 (1:2 po s.n.) | Poprad – Zvolen 6:5 (kon.)
konec
HK Poprad
6:5 (3:0, 1:5, 2:0) Stav série: 1:2
HKM Zvolen
sk Čtvrtek 17.03.2016, 17:05 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipsport Liga (SR) play-off • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Prajem vám pekné štvrtkové popoludnie a vítam vás pri pokračovaní play-off Tipsport ligy! Séria medzi HK Poprad a HKm Zvolen sa presúva pod Tatry. Tretí zápas série sa začne taktiež o 17:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    1. zápas
    Zvolen – Poprad 3:2 pp (2:0, 0:1, 0:1 – 1:0)
    Góly a asistencie: 11. Lukáš Jurík (Obdržálek, Krejčí), 12. Škvaridlo (Mráz), 64. Semorád (Obdržálek) – 36. Paukovček (Koyš, Rapáč), 59. Kroták (Fabian, Paločko)
    Strely: 25:31
    Prvý zápas bol viacmenej takou oťukávačkou. Zvolenčania však začali aktívnejšie a v prvej tretine sa dostali do vedenia 2:0 po góloch Juríka a Škvaridla. S takýmto vývojom sa uspokojili, čo však naplno využili Popradčania a znížili štyri minúty pred koncom druhej tretiny gólom z hokejky Paukovčeka a po hernej prevahe v tretej tretine si doslova vypýtali gól. V predposlednej minúte vyrovnal Arne Kroták. V predĺžení však boli úspešní „bryndziari“. O prvej výhre v sérii rozhodol presným zásahom Semorád.

    2. zápas
    Zvolen – Poprad 1:0pp (0:0, 0:0, 0:0 – 1:0)
    Góly a asistencie: 61. Brabenec (Bagin, Puliš)
    Strely: 35:23
    Druhé stretnutie bolo chudobné na góly. Kamzíci si uvedomovali dôležitosť tohto zápasu a chceli vybojovať vyrovnanie pod Pustým hradom, aby domov cestovali za remízového stavu. Zvolen však hral pozorne a stretnutie bolo v základnej hracej dobe mimoriadne vyrovnané. Viac šťastia mali v predĺžení nakoniec Zvolenčania, ktorí trestali hneď po 14 sekundách. Chybu v obrane hostí potrestal Kamil Brabenec a rozhodol o víťazstve svojho tímu.

    Zvolenčania teda cestujú pod Tatry s psychologickou výhodou a pokojnými hlavami. Väčší tlak bude v dvoch domácich stretnutiach vyvinutý práve na popradských hokejistov, ktorí, ak chcú zotrvať v boji o semifinále, by mali doma oba zápasy vyhrať. Dôležitú úlohu zohrajú aj fanúšikovia a aj samotní hráči budú zvedaví, akú im vytvoria kulisu.

    Sledujte teda s nami pokračovanie Slovnaft play-off a dozviete sa viac. Prajem vám príjemné sledovanie a pekný športový zážitok!
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Kostúr (Svoboda) – Jaborník, Fabian (A), Suchý, Dinda, Malina, Kasík (A), D. Šterbák – Kroták (C), Heizer, Paločko – R. Rapáč, Paukovček, Koyš – Mikula, Lantoš, Štrauch – Achs, Toma, Števuliak – Rusnák

    HKm Zvolen: Baroš (Cibuľa) – Bagin, Juraško (C), D. Krejčí, Andersons, Demiters, Pokovič, Hataš, Habšuda – Semorád, Brabenec (A), Puliš – Obdržálek, L. Jurík. J. Jurík – Brendl, Mráz, Klhůfek – Ďaloga, V. Fekiač, Škvaridlo (A)

    Rozhodca: D. Konc, Lauff – Rovenský, Smrek.
     
    Na ľadovú plochu už nastupujú zvolenskí hokejisti oblečení v červených dresoch. Popradčania sa dnes predstavia v bielych dresoch.
     
    Domáci hráči budú predstavení slávnostne a potom odznie štátna hymna. Predpokladá sa, že stretnutie sa začne o niečo neskôr.
     
    Hymna odznie v podaní Folklórneho súboru Vernár.
     
    V týchto chvíľach je všetko pripravené na úvodné buly.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:10
    Úvodné vhadzovanie stretnutia vyhrali hokejisti Zvolena. Brabenec ho posunul na obrancov, ktorí nahodili puk do útočného pásma.
     
    00:40
    Arne Kroták na úvod poľahky vystrelil na Baroša ešte zo stredného pásma. Zvolenského brankára hneď preveril a následne sa vhadzuje pred jeho pravicou.
     
    01:11
    Krejčímu sa nepodarilo vyhodiť puk von z obrannej tretiny, a tak sa šance chopil Rapáč. Jeho následná prihrávka však iba prešla až von z útočného pásma.
     
    01:53
    Na pozore sa musel mať aj Matúš Kostúr. Zvolenčania sa dostali do pásma a pohrozili strelou. Bruno Mráz vyskúšal popradského gólmana strelou švihom z ľavého kruhu. Puk si domáci brankár udržal pod lapačkou.
     
    02:45
    Domáci hokejisti sa pretlačili do útočného pásma. Konštruktívnu akciu však napokon nevymysleli a Zvolenčania sa teda mohli v pokoji oslobodiť.
     
    03:34
    Brabencovo nahodenie od mantinelu sa snažil nepríjemne tečovať Semorád. Puk však nakoniec usmernil mimo Kostúrovej bránky.
     
    04:04
    Koyš získal puk pri mantineli v útočnom pásme a z rohu klziska hľadal pred bránkou Rapáča. Baroš však výborne čítal hru, vyšiel z brány a prihrávku zachytil včas.
     
    04:39
    Do útoku sa po ľavom krídle vysunul Lukáš Jurík, ktorý aj strieľal z kruhu. Kostúr zasahovať nemusel, pretože puk letel vedľa jeho bránky.
     
    05:17
    Pokovič nebezpečne nahodil puk od modrej čiary. Kostúr nemal puk pod kontrolou, odrazil sa mu od vyrážačky do bránkoviska a oditaľ ho museli domáci obrancovia rýchlo odstrániť.
     
    06:07
    K strele z ľavého kruhu sa dostal Martin Ďaloga. Jeho pokus smeroval priamo na Kostúrovu hruď, a tak s ním gólman Popradu nemal najmenšie problémy.
     
    06:43
    Poprad sa dostal do útočného pásma, ale tam sa mu nepodarilo vystreliť. Iniciatívu preberajú hostia, ktorí sa pustia do kombinácie až po vystriedaní.
     
    08:13
    Obdržálek sa zmocnil puku za Kostúrovou bránkou a snažil sa niekoho expresne vyhľadať. Medzikružie aj bránkovisko však bolo chudobné na zvolenských hráčov.
     
    09:11
    Klhůfek prihral krížom v útočnom pásme na Pavla Brendla, ktorý pálil z pravého kruhu. Jeho pokus však skončil iba na plexiskle.
     
    10:20
    Števuliak sa pretlačil spoza brány pred bránku a nakoniec aj vystrelil. Baroš strelu z tesnej blízkosti likvidoval svojou výstrojou.
    10:20
     
    10:56
    Kroták stratil puk v strednom pásme. Využiť sa to snažil Semorád, ktorý ho prevzal, ale iba na niekoľko sekúnd.
     
    11:44
    Pred Kostúrovou bránkou vznikla mierna mela, z ktorej sa snažil profitovať Semorád. Puk však cez spleť hráčov nepretlačil.
     
    12:04
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti sa dostávajú do vedenia! Hostia neodstránili puk z obrannej tretiny. Ten sa odrazil na hokejku Patrika Koyša, ktorý z rohu klziska našiel v medzikruží VLADIMÍRA LANTOŠA a ten strelou z prvej trafil ľavý horný roh Barošovej brány!
    Asistencia: Patrik Koyš.
    12:04 LANTOŠ - 1:0
     
    13:18
    Kostúr musel ostať v strehu po Habšudovej strele od modrej čiary. Popradskému brankárovi sa mu ju nepodarilo prikryť, ale následné nebezpečenstvo nehrozilo.
     
    14:01
    Zvolen začína vyvíjať väčší tlak na súpera. V príležitosti sa ocitol Pavel Klhůfek, ale jeho strela skončila mimo Kostúrovej brány.
     
    14:28
    Na opačnej strane mal dobrú príležitosť Heizer, ktorý šiel sám na brankára Baroša, ale jeho blafák na bekhend zvolenský gólman perfektne zastavil betónom!
    14:28
     
    14:33
    Dve minúty sa bude hrať v štyroch. Matúš Paločko dostáva dve minúty za seknutie a Radovan Puliš dve minúty za napadnutie.
     
    15:33
    Zvolenčania prišli na ľadovú plochu ratovať Renarsa Demitersa, ktorý ostal ležať na ľade. Už je v opatere lekárov.
     
    15:54
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti sa dostávajú už do dvojgólového vedenia! Jaborník vybojoval puk pred brankárom Barošom, posunul ho nakrátko VLADIMÍROVI LANTOŠOVI a ten strelou do odkrytej časti brány zvyšuje vedenie Popradu!
    Asistencie: Henrich Jaborník, Ondrej Mikula.
    15:54 LANTOŠ - 2:0
     
    17:08
    Hostia však pokračujú vo svojej útočnej aktivite. Lukáš Jurík hľadal krížnou prihrávkou menovca Juraja, ten však puk nespracoval.
     
    17:49
    Andreas Štrauch korčuľoval po pravom krídle a podarilo sa mu vystreliť z kruhu. Jeho strela zasiahla iba zadný mantinel.
     
    18:10
    Poprad dal gól!
    Popradu sa darí streliť aj tretí gól v stretnutí a to znamená dobrý úvod pre toto stretnutie! Malina nahodil puk po mantineli. Za bránkou ho zachytil Kasík, chvíľu si počkal na uvoľnenie RADOMÍRA HEIZERA, ktorý strelou z tesnej blízkosti prekonal Baroša!
    Asistencia: Jaroslav Kasík.
    18:10 HEIZER - 3:0
     
    18:50
    Heizer získal puk pri mantineli a prenechal ho na ľavom kruhu Arnemu Krotákovi, ktorý z prvej strieľal. Gólman Samuel Baroš puk krásnym semaforom zachytil do svojej lapačky!
    18:50
     
    19:28
    Popradčania prenikali do útočného pásma, zastavilo ich však postavenie mimo hry. Hra bude pokračovať vhadzovaním v strednom pásme.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Do prvej tretiny raketovo nastúpili domáci hokejisti. Poprad po góloch Lantoša z 13. a 16. minúty a presnom zásahu Heizera z 19. minúty vedie 3:0.
    Druhá časť hry sa začne približne o 17:57.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:23
    Juraško vystrelil puk od modrej čiary. Kostúr nemusel zasahovať, keďže puk sa zastavil na korčuliach jedného z popradských hráčov.
     
    20:44
    Na opačnej strane sa v príležitosti ocitol Dinda, ktorý mal pred sebou dostatok priestoru, priblížil sa bráne a vystrelil. Baroš likvidoval strelu pomocou betónov.
     
    21:15
    Zvolen si zahrá prvú presilovú hru v stretnutí. Lukáš Paukovček je dvomi minútami potrestaný za nedovolené bránenie.
     
    21:43
    Zvolen dal gól!
    Zvolenu sa podarilo znížiť vedenie Popradu! Od modrej čiary nahodil puk na bránu Krejčí. Šikovne ho spred bránkoviska tečoval JURAJ JURÍK a Kostúr nemal najmenší nárok!
    Asistencia: Daniel Krejčí.
    21:43 J. JURÍK - 3:1
     
    22:45
    Tomáš Škvaridlo sa odpútal od mantinelu smerom na os ihriska a vystrelil. Kostúr proti tejto strele vyťahoval svoju vyrážačku.
     
    23:24
    Semorád sa natlačil ako pravák po ľavom krídle. Zakončoval napokon nevýrazne len jednou rukou, ale Kostúra prinútil zasahovať.
     
    23:55
    Zvolen dal gól!
    Stretnutie sa začína pomaly obracať v prospech zvolenských hokejistov! Do akcie vykorčuľoval Puliš, ktorý sa neulakomil a našiel pri pravej žrdi úplne voľného KAMILA BRABENCA, ktorého strela z prvej skončila jasne v popradskej bránke!
    Asistencia: Radovan Puliš, Jan Semorád.
    23:55 BRABENEC - 3:2
     
    24:19
    Zvolen dal gól!
    Tak toto sa domácim hokejistom nesnívalo ani v tom najhoršom sne! Zvolen v priebehu troch minút vyrovnal stav stretnutia! PETR OBDRŽÁLEK vykorčuľoval po modrej čiare, dostal sa do medzikružia a odtiaľ presnou strelou švihom trafil voľné miesto bránky!
    Asistencia: Renars Demiters.
    24:19 OBDRŽÁLEK - 3:3
     
    24:19
    Oddychový čas pre Poprad!
     
    24:44
    Štrauch sa dostal s pukom z rohu klziska pred brankára Baroša, ktorý však stihol zasiahnuť a nenarobil svojim spoluhráčom zbytočné problémy.
     
    25:25
    Achs sa obtočil okolo protihráča v útočnom pásme a nahodil puk. Mieril však vedľa a Baroša teda neohrozil.
     
    25:41
    V nasledujúcej popradskej akcii musel byť zvolenský brankár zapojený do diania. Števuliak posunul puk na krídlo opäť Juliánovi Achsovi, ktorý strelou švihom triafal na Barošovu hruď.
     
    27:37
    Rapáč v medzikruží posunul puk Koyšovi, ktorý strieľal spoza hráča. Puk však cez zvolenského obrancu neprešiel a skončil na zadnom mantineli.
     
    27:47
    Zvolen bude hrať presilovú hru. Richard Rapáč dostáva dve minúty za seknutie.
     
    27:58
    Zvolen dal gól!
    Popradčania ani nestihli postaviť oslabovkový štvorec a hostia ich zaskočili gólom! Pekná akcia v útočnom pásme po osi Juraj Jurík – Obdržálek – Lukáš Jurík sa skončila práve gólom LUKÁŠA JURÍKA z tesnej blízkosti brány!
    Asistencie: Petr Obdržálek, Juraj Jurík.
    27:58 L. JURÍK - 3:4
     
    28:33
    Pre Zvolenčanov je toto naozaj ako niečo nepredstaviteľné. Hostia po prvej tretine vyzerali byť úplne odrovnaní. Ukázali však bojovného ducha a neprestali hrať. Naopak, domácich možno príliš zachvátila eufória a uvoľnili z tempa, čo ich nakoniec stálo 4 góly vo vlastnej sieti.
     
    30:18
    Andreas Štrauch sa dravo dostal do zakončenia z pravého kruhu. Jeho pokus však skončil iba na plexiskle.
     
    30:31
    Zvolen dal gól!
    Hosťujúci hokejisti dokonca už aj zvyšujú svoje vedenie v tomto stretnutí! Po pravom krídle rýchlo prenikol JURAJ JURÍK, ktorý prevalcoval celú obranu a blafákom na forhend zakončil svoju akciu!
    Asistencia: Lukáš Jurík.
    30:31 J. JURÍK - 3:5
     
    30:41
    Poprad si zahrá prvú presilovku v stretnutí. Michal Juraško dostáva dve minúty za držanie.
     
    32:00
    Popradu sa zatiaľ v presilovej hre vôbec nedarí. Hosťom sa už trikrát podarilo poslať puk von cez všetky čiary.
     
    33:11
    Puliš hľadal spoza bránky Krejčího na modrej čiary. Puk mu však nakoniec neprihral a Poprad mohol pokračovať v útoku.
     
    33:31
    Zvolenčania sa dostali do prečíslenia, nakoniec sa Radovan Puliš rozhodol sám zakončovať z ľavej strany, ale Svobodu neprekvapil!
     
    33:48
    Po pravom krídle sa pretlačil Julián Achs, ktorý sa pripomenul zvolenskej obrane. Podarilo sa mu aj zakončiť. Puk sa ocitol v bránkovisku, ale odtiaľ ho Baroš urýchlene odpratal.
     
    34:40
    Popradčania môžu znížiť vďaka presilovej hre. Lukáš Jurík odchádza na trestnú lavicu za vrazenie.
     
    35:25
    Radoslav Suchý vypálil príklepom od modrej čiary. Puk skončil na Barošovej hokejke a odrazil sa do rohu hracej plochy.
     
    36:12
    Fabian nahodil puk pred bránku. Puk mal pôvodne prejsť až ku opačnej žrdi ku Krotákovi, ale ocitol sa iba na Paločkovej hokejke, ktorého rýchlo odzbrojil Andersons.
     
    36:34
    Kroták vypálil príklepom od modrej čiary, mieril však iba priamo na Barošove betóny.
     
    37:51
    Vladimír Lantoš sa snažil prebojovať sa do samostatného zakončenia. Bol však zasiahnutý zvolenským hráčom.
     
    38:02
    Domáci budú hrať v početnej výhode. Bruno Mráz dostáva menší trest za držanie.
     
    38:31
    Poprad dal gól!
    Kamzíci využívajú presilovú hru a znižujú v závere tretiny! Puk sa z rohu klziska dostal pred brankára Baroša, odkiaľ sa podarilo zakončiť PATRIKOVI KOYŠOVI a strela skončila v bráne. Gól však musel byť potvrdený aj videorozhodcom, ktorý ho uznal!
    Asistencie: Richard Rapáč, Patrik Števuliak.
    38:31 KOYŠ - 4:5
     
    38:46
    Presilovú hru získavajú hráči HKm. Vladimír Lantoš si odsedí dve minúty za držanie protihráča.
     
    39:26
    Obdržálek našiel v medzikruží Juraja Juríka, ktorého strela však skončil na Svobodovom betóne!
     
    39:48
    Od modrej pálil aj Krejčí, ale betóny brankára Svobodu boli opäť na správnom mieste a pripravené.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Tak takúto tretinu si určite nepredstavovali ani Popradčania a ani Popradčania. Domáci by na ňu chceli zabudnúť, hostia s ňou môžu byť maximálne spokojní. Po góloch, Juraja Juríka, Brabenca, Obdržálka, Lukáša Juríka a druhýkrát Juraja Juríka sa Zvolen dostal do vedenia 3:5! Na 4:5 však znížil Koyš, ale Zvolen jednoznačne vyhral tretinu a vedie zápas.
    Tretia dvadsaťminútovka sa začne približne o 18:55.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:33
    Poprad ešte dohráva svoju hru v oslabení. Vhadzovalo sa pred Barošom, Kroták následne vystrelil, ale mieril iba do Baroša.
     
    40:56
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti vyrovnávajú stav stretnutia! Heizer vyštartoval spoločne s ARNEM KROTÁKOM do prečíslenia. Prihral mu puk pred bránu, popradský kapitán si rutinérsky vychutnal gólmana Baroša blafákom na bekhend a vyrovnal na 5:5!
    Asistencia: Radomír Heizer.
    40:56 KROTÁK - 5:5
     
    Dnešné stretnutie sleduje 2 215 divákov.
     
    42:17
    Jaborník predviedol samostatný prienik, nakoniec sa dostal až do zakončenia bekhendom. Prinútil Baroša zasahovať, no ten si ustrážil bránku.
     
    42:38
    Poprad dal gól!
    Domáce mužstvo sa vzoprelo osudu tohto stretnutia a opäť získava vedenie! Odrazený puk po Koyšovej strele Achs, prihral ho na modrú čiaru Suchému. Suchý odtiaľ prihral napravo na PATRIKA ŠTEVULIAKA, ktorý strelou švihom prekonal Baroša!
    Asistencia: Radoslav Suchý.
    42:38 ŠTEVULIAK - 6:5
     
    44:00
    Tak toto je naozaj divoký zápas. V druhej tretine málokto čakal, že Zvolenčania tak prudko otočia, ale to, že sa Popradčanom podarí späť prinavrátiť vedenie na svoju stranu, tak to už je naozaj ako zo sna.
     
    44:58
    Mráz prenechal puk na ľavom kruhu Pavlovi Brendlovi, ktorý následne strieľal spoza Kasíka. Svoboda sa pripravil a výborne zakročil.
     
    46:18
    Juraj Jurík sa snažil prenechať puk Obdržálkovi, ktorý následne okamžite hľadal ďalšieho hráča, ale ten už pri bráne nestál.
     
    46:22
    Poprad si zavaril. Radomír Heizer odchádza na trestnú lavicu za držanie.
     
    47:04
    Obdržálek nabil na modrú čiaru Krejčímu, ktorého strela od modrej čiary však smerovala iba na Svobodovu hokejku.
     
    48:22
    Heizer v týchto chvíľach práve naskočil na ľad. Poprad teda statočne prežil aj ďalšie svoje oslabenie.
     
    49:44
    Paločko hľadal prihrávkou od modrej čiary Krotáka pred bránkou. Kapitán domácich však nakoniec už puk nezachytil.
     
    50:04
    Arne Kroták sa prebojoval do príležitosti z tesnej blízkosti brány, ale jeho strela skončila iba na Barošovej výstroji.
     
    51:08
    Popradskí hokejisti si to opäť sťažujú. Henrich Jaborník odchádza na trestnú lavicu za hákovanie.
     
    51:37
    Kroták odviedol dobrú prácu pri modrej čiare. Puk získal a následne ho poslal obratom von z tretiny.
     
    52:25
    Ostáva 43 sekúnd do konca Jaborníkovho vylúčenia. Vhadzovať sa bude pred očami brankára Svobodu.
     
    52:39
    Semorád vyskúšal popradského gólmana strelou z pravého kruhu. Svoboda puk vytlačil svojou vyrážačkou.
     
    53:48
    Zvolenčanom sa síce už skončila presilová hra, ale naďalej pokračujú v obliehaní domácej brány a snahe vyrovnať stav.
     
    55:27
    Hra sa v týchto chvíľach prerušila dvakrát po sebe v krátkom časovom slede. Pokračuje sa vhadzovaním v strednom pásme.
     
    56:45
    Jaborník sa šikovne dostal do útočného pásma po pravej strane. Následne prihral krížom Mikulovi, ktorý ešte vzápätí hľadal aj Lantoša, no akcia už nebola dokončená.
     
    57:30
    Svoboda si pripísal na konto úspešný zákrok. Pokovič totižto na neho mieril z tesnej blízkosti.
     
    57:41
    Arne Kroták sa šikovne prebojoval do útočného pásma po ľavom krídle, puk stratil, opätovne ho však získal, avšak nakoniec cez ležiaceho Baroša netrafil do brány, ale mimo nej!
     
    58:35
    Bagin rozvíjal akciu cez Puliša. Končí sa to však vyhodeným pukom mimo ihriska a vhadzovaním v strednom pásme.
     
    58:48
    Baroš smeruje dole z ľadu, začína sa zvolenská power-play!
     
    59:20
    Krejčí vypálil od modrej čiary. Mieril iba do Svobodu.
     
    59:29
    Oddychový čas pre Zvolen!
     
    59:29
    Vhadzuje sa v strednom pásme, bránka Zvolena ostáva prázdna.
     
    59:46
    Heizer získal puk v obrannom pásme a vyhodil ho von cez všetky čiary. Znamená to zakázané uvoľnenie.
     
    59:50
    Vhadzuje sa pred Svobodom.
     
    Koniec zápasu.
     
    Poprad nakoniec zvládol tretiu tretinu, v ktorej sa mu podarilo skórovať dvakrát. Najprv v 41. minúte vyrovnal Kroták a stretnutie rozhodol Števuliak.
    Popradčania teda dokázali znížiť stav série na 2:1.
    Štvrtý zápas série uvidíme zajtra o 17:00 opäť v Poprade.

    Ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (19:33:36)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 13. Lantoš (Koyš), 16. Lantoš (Jaborník, Mikula), 19. Heizer (Kasík), 39. Koyš (Rapáč, Števuliak), 41. Kroták (Heizer), 43. Števuliak (Suchý) – 22. J. Jurík (D. Krejčí), 24. Brabenec (Puliš, Semorád), 25. Obdržálek (Demiters), 28. L. Jurík (Obdržálek, J. Jurík), 31. J. Jurík (L. Jurík)


    HK Poprad: Kostúr (Svoboda) – Jaborník, Fabian (A), Suchý, Dinda, Malina, Kasík (A), D. Šterbák – Kroták (C), Heizer, Paločko – R. Rapáč, Paukovček, Koyš – Mikula, Lantoš, Štrauch – Achs, Toma, Števuliak – Rusnák
    HKM Zvolen: Baroš (Cibuľa) – Bagin, Juraško (C), D. Krejčí, Andersons, Demiters, Pokovič, Hataš, Habšuda – Semorád, Brabenec (A), Puliš – Obdržálek, L. Jurík. J. Jurík – Brendl, Mráz, Klhůfek – Ďaloga, V. Fekiač, Škvaridlo (A)

    Rozhodčí: D. Konc, Lauff – Rovenský, Smrek

    Diváci: 2 215
    Poprad 1 4 Zvolen
    #1 Neděle 13.03.2016 • 17:00
    Zvolen - Poprad 3:2 po prodl.
    #2 Pondělí 14.03.2016 • 17:00
    Zvolen - Poprad 1:0 po prodl.
    #3 Čtvrtek 17.03.2016 • 17:05
    Poprad - Zvolen 6:5
    #4 Pátek 18.03.2016 • 17:00
    Poprad - Zvolen 1:6
    #5 Neděle 20.03.2016 • 17:00
    Zvolen - Poprad 7:1
    bahis siteleri