Columbus – Carolina 2:3 (kon.) | Boston – Florida 1:4 (kon.) | Pittsburgh – New Jersey 0:3 (kon.)
Toronto – Anaheim 6:5 (po pr.) | Detroit – Montreal 4:3 (kon.) | Nashville – Vancouver 3:2 (2:1 po s.n.)
Minnesota – Calgary 6:2 (kon.) | Winnipeg – Los Angeles 4:1 (kon.) | Colorado – Philadelphia 2:4 (kon.)
Arizona – Dallas 3:1 (kon.) | San Jose – Edmonton 3:6 (kon.)
po prodl.
Toronto Maple Leafs
6:5 (2:1, 2:2, 1:2 - 1:0)
Anaheim Ducks
Pátek 25.03.2016, 00:40 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (03:25:10)
    Hrdinou utkání se stal Nazem Kadri.

     
    Ještě doplním, že dnešní utkání sledovalo 18 935 diváků!
     
    Československá stopa v utkání:
    Milan Michálek (TOR) 0+2, 1 střela, čas na ledě 17:00
    Martin Marinčin (TOR) 0+0, 0 střel, čas na ledě 23:08
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Nazem Kadri (TOR) 1+2
    2. Tyler Bozak (TOR) 2+0
    3. Brandon Pirri (ANA) 1+2
     
    Je dobojováno! Toronto Maple Leafs poráží v bláznivém utkání Anahaim Ducks 6:5 v prodloužení! Brankový účet utkání otevřel ve třetí minutě McGinn! Hned o dvě minuty později však bylo vyrovnáno, když se prosadil Bozak! Torontu se před přestávkou povedlo jít do vedení. V sedmé minutě totiž strhl vedení na stranu Maple Leafs Kadri!

    Ve druhé třetině se kanadský celek dokonce dostal do vedení 4:1! Po brankách Bozaka a Corrada to s Torontem vypadalo skvěle, jenže hosté se během deseti vteřin vrátili zpět do zápasu. Nejprve se podruhé v utkání prosadil McGinn a o devět sekund později snížil na rozdíl jediné branky Cogliano!

    V závěrečné periodě se Anahaimu dokonce podařilo vyrovnat ve vlastním oslabení. Chybu v rozehrávce Toronta potrestal Garbutt! Aktivní Pirri dokonce následně poslal Kačery do vedení, ale čtyři minuty před koncem poslal utkání do prodloužení Brown!

    Prodloužení bylo hodně krátké! Po čtyřiceti sekundách totiž nedůraz v brankovišti Anaheimu potrestal svou druhou brankou v utkání Kadri, který zařídil Torontu bonusový bod!
     
    Konec zápasu.
    60:41 Nazem KADRI - 6:5p
     
    60:41
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Hosté zazmatkovali v obraně a neodpravili ležící puk z brankoviště! Ke kotouči se rychle dostal NAZEM KADRI a střelou nad ležícího Andersona rozhodl o vítězství Toronta! Bez asistence.
     
    60:07
    Hned v úvodu prodloužení se vpřed řítil Rielly. Jeho rána o malý kousek minula horní roh Andersenovy branky.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Šedesát minut hry vítěze nepřineslo! Do třetí třetiny vstupovalo Toronto s jednobrankovým náskokem, jenže hosté díky dvěma trefám dokázali otočit vývoj ve svůj prospěch. Až čtyři minuty před koncem využil přesilovou hru Brown! O vítězi tedy musí rozhodnout prodloužení 3 na 3 nebo následné samostatné nájezdy!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:55
    Mohlo být rozhodnuto! Rakell se otočil kolem svého strážce a vyslal dělovku do horního rohu! Sparks se fantasticky natáhl a zachránil Toronto!
     
    59:17
    Vyloučený Kadri je zpátky na ledové ploše. Vše nasvědčuje tomu, že se dočkáme prodloužení 3 na 3!
     
    59:00
    Perry pelášil sám na Sparkse! Perry zkusil dělovku příklepem, ale Sparks vytáhl další skvělý zákrok a stále drží Toronto ve hře.
     
    58:37
    Hostující trenér si vyžádal oddechový čas! Trenér Anaheimu předá svým svěřencům poslední pokyny před zbytkem přesilové hry!
     
    58:12
    Fowler znovu prověřil pozornost domácího brankáře. Torontu se stále nepodařilo vyhodit. Bránící čtyřka už je pořádně unavená!

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 5. Bozak, 7. Kadri (Michálek, Brown), 29. Bozak (Kadri, Rielly), 38. Corrado (Laich, Smith), 56. Brown (Michálek, Kadri), 61. Kadri – 3. McGinn (Pirri, Perry), 39. McGinn (Pirri, Getzlaf), 40. Cogliano (Horcoff, Manson), 46. Garbutt, 49. Pirri


    Toronto Maple Leafs: Sparks (Bernier) – Rielly, Marinčin, Gardiner, Carrick, Corrado, Valiev – Grabner, Kadri, Michálek – Parenteau, Nylander, Hyman – Brown, Bozak, Leivo – Smith, Laich, Greening
    Anaheim Ducks: Andersen (Gibson) – Bieksa, Fowler, Manson, Lindholm, Holzer, Stoner – Perry, Getzlaf, Pirri – Santorelli, Rakell, McGinn – Silfverberg, Horcoff, Cogliano – Garbutt, Thompson, Ritchie

    Rozhodčí: McCauley, Sutherland – Murphy, Knorr

    Diváci: 18 935
    bahis siteleri