Zlín – Kladno 7:0 (kon.) | Sparta – Vítkovice 2:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
7:0 (4:0, 2:0, 1:0)
Rytíři Kladno
Pátek 25.03.2016, 16:30 • Zimní stadion, Přerov • Mistrovství ČR - mladší dorost • Finálový turnaj
Partner:
     
    Máme tady konec utkání, které přineslo 7 gólu. Všechny však nastříleli hráči PSG Zlín, kteří tak jasně zvítězili. Poslední minuty utkání přinesly velké množství vyloučení a i větších trestů, kvůli velké rvačce, která se tu strhla.
    Nic to však nezměnilo na jasném výsledku utkání a my teď můžeme čekat, co přinesou další dny mistrovského turnaje mladšího dorostu. (18:43:40)
     
    Konec zápasu.
     
    58:52
    Teď ještě vyloučen Hamrlík (ZLN). Zlín hraje ve třech.
     
    56:40
    Tak tady máme sérii vyloučení. Tržil (KLA) vyloučen na 2+5+do konce utkání, dále vyloučen Zika (KLA), Sebera (ZLN), Kristek (ZLN) a Dluhoš (ZLN). Tresty budou upřesněny během chvilky.
     
    56:40
    Hra je stále zastavena, protože po rvačce na ledě pořád není jasné, kdo vlastně bude vyloučen a na jak dlouho. Možná padnou i vyšší tresty.
     
    56:40
    Kapitáni obou týmů teď na ledě s rozhodčími rozebírají nastalou situaci, při které mají být vyloučeni hráči na obou stranách. Vypadá to na komplikovanější problém, protože už rozmlouvají dlouho.
     
    54:32
    Zika (KLA) teď projel celou ledovou plochu sám a dostal se až před Kubíka, kde už však nedokázal zakončit tak, aby jeho střelu Kubík nepokryl.
     
    53:12
    Hosté v plném počtu.
     
    52:27
    Ševci doráží na bránu Rytířů jak to jen jde, ale přesto se nedá říct, že by ji nějak výrazně ohrozili.
     
    51:07
    Aleš Patrus (KLA) vyloučen na 2 minuty za podražení.
     
    49:30
    Domácí v plném počtu.
     
    47:36
    Tomáš Kristek (ZLN) vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění. Pokusí se ještě Kladno nějak změnit, nebo alespoň zmírnit stav utkání?
    46:30 Sebastian FAJKUS - 7:0
     
    46:30
    Zlín právě vstřelil branku!
    Na 7:0 zvyšuje SEBASTIAN FAJKUS, jenž dostal kotouč ve středním pásmu a po individuální akci zvyšuje náskok Zlína. Asistence: Lukáš Zmeškal, Lukáš Světlík.
     
    45:01
    Hra je tak pomalá, že to vypadá, že nudí i samotné hráče. Chtělo by to přilít krev do žil na obou stranách.
     
    42:39
    Hosté v plném počtu.
     
    42:11
    Ševci drží přesilovou formaci, ale jen si nahrávají. Zatím se jim nepodařilo vymyslet, jak puk dostat Rollovi za záda.
     
    40:36
    Hned na začátku poslední třetiny je vyloučen Adam Zich (KLA) za sekání. Ševci tak mají opět možnost využít přesilovku ve svůj prospěch.

    Nikola Světlíková

    Branky a nahrávky: 2. Zmeškal (Dluhoš), 4. Světlík (Kowalczyk, Zmeškal), 6. Zmeškal (Dluhoš), 7. Kowalczyk (Janošek), 24. Suhrada (Kowalczyk), 32. Dobiáš (Sedláček, Pröschl), 47. Fajkus (Zmeškal, Světlík)


    Berani Zlín: Kubík (Kořének) – Janošek, Dřímal Tomáš, Hamrlík, Kowalczyk, Prchal, Dluhoš, Jaroněk – Leška, Suhrada, Luža, Sebera, Pröschl, Světlík, Mlýnková, Dřímal Tadeáš, Sedláček, Dobiáš, Fajkus, Kristek, Zmeškal
    Rytíři Kladno: Jiroušek (Roll) – Smažík, Zich, Kvapil, Šmolík, Flachs, Zíka, Rudovský – Hasil, Srbek, Karásek, Petrus, Kleveta, Kulma, Obadal, Filip, Bernat, Bláha M., Nagy, Bláha O., Tržil

    Rozhodčí: Koziol, Sýkora – Čelechovský, Zapletal
    thejrc.org