Švýcarsko – Japonsko 3:1 (kon.) | Rusko – Švédsko 4:1 (kon.) | Finsko – Česko 5:0 (kon.)
konec
Rusko
4:1 (2:1, 1:0, 1:0)
Švédsko
Sobota 02.04.2016, 00:35Mistrovství světa žen • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:30.
     
    Úvodní sestavy:

    Rusko: Morozovová (Prugovová) – Šibanovová, Skibaová, Gončarenková, Pirogovová, Nikolajevová, Šukinaová "C", Kapustinová – Gavrilovová "A", Vafinová, Smolencevová "A" – Pavlovová, Sosinová, Burinaová – Mitrofanovová, Beljakovová, Smolinaová – Kadirovová, Silinaová, Štarjová – Děrgačjovová.

    Švédsko: Grahnová (Muraseová) – Kjellbinová, Ramboldtová "A", Svedinová "A", Eliassonová, Fällmanová, Olofssonová, Markströmová, Lundbergová – Asserholtová "C", Borgqvistová, Udenová Johanssonová – Winbergová, Olssonová, Carlssonová – Lambertzová Kullerová, Rasková, Johanssonová – Skoldová, Lindhová, Löwenheimová.

    Rozhodčí: Jerilyn Glennová (CAN), Anna Eskolaová (FIN) – Ilona Novotná (CZE), Nataša Pagonová (SLO).
    V SandMan Centre právě probíhá rozbruslení obou aktérů úvodního čtvrtfinálového duelu

     
    Ještě jednou příjemný hokejový večer všem hokejovým nadšencům. MS žen má dnes na programu své dva čtvrtfinálové duely. My se společně zaměříme na úvodní čtvrtfinále, ve kterém se střetně výběr Ruska a Švédska! Start zápasu je naplánován v 0:30 a můžete se těšit na textový přenos přímo z místa dění!
     
    Oba týmy právě nasotupily na ledovou plochu SandMan Centre, do kterého si, bohužel, příliš diváků cestu nenašlo. Doufejme, že alespoň hokejová podívaná bude dobrá!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:21
    Úvodní střelu dnešního zápasu vyslala hostující Vafinová, která se dostala mezi kruhy k odraženému kotouči. Její střelu však zablokovala Kjellbinová.
     
    00:51
    Ruský výběr se pokoušel dostat do dalšího zajímavého protiútoku, nicméně Sborná nepřešla ideálně přes modrou čáru a kvůli signalizovanému ofsajdu mají kotouč Švédky.
     
    01:36
    Úvodní útočnou akci švédského týmu táhla Hanna Olssonová, která postupovala z vlastního pásma až do útočné třetině, kde z levého rohu vystřelila. Morozovová si připisuje první úspěšný zákrok zápasu.
     
    01:59
    Ani přechod švédské reprezentace přes modrou čáru nebyl úplně v pořádku a po nahození Kjellbinové jsou u kotouče Rusky.
     
    02:27
    MItrofanová postupovala po pravé straně a následnou přihrávkou hledala před brankou jednu ze spoluhráček, avšak na její přihrávku žádná z Rusek nedokázala dosáhnout.
     
    02:46
    Na led se dostala opět první útočná formace Sborné, která se usadila v útočném pásmu. Z kombinace Rusky vytěžily střelu Vafinové, avšak Grahnová zasáhla.
     
    03:18
    Ruská reprezentace se dostala při vlastní rozehrávce pod tlak napadajících Švédek a Skibová chybovala. Ke kotouči se dostala Fallmanová, která byla rychle napadána a do zakončení se nedostala.
     
    03:40
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusky potvrzují parádní vvstup do zápasu a dostávají se po necelých čtyřech minutách do zaslouženého vedení, neboť svého soupeře zatím jasně přehrávají. Za modrou čárou se dostala ke kotouči Olga Sosinová, která následně předložila kotouč na hůl VALERIE PAVLOVOVÉ, a ta dokázala překonat Grahnovou! Asistence: Olga Sosinová, Angelina Gončarenková.
    03:40 PAVLOVOVÁ - 1:0
     
    04:27
    Tre Kronor se tak bude muset velmi rychle oklepat z úvodního nezdaru, avšak švédský výběr má ještě hromadu času na to, aby skóre otočil.
     
    04:55
    Ruskám se vůbec nepodařila rozehrávka a u kotouče jsou momentálně Švédky, které kombinují ve vlastním pásmu a směřují vpřed.
     
    05:56
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak, zatím si na kvalitu hokeje rozhodně stěžovat nemůžeme, neboť za šest minut jsem již viděli dvě branky a sledujeme opravdu pohledný hokej! Švédky se dokázaly usadit v útočném pásmu a dlouze kombinovaly. Následně se dostala ke kotouči na modré čáře JOHANNA OLOFSSONOVÁ, která nahodila kotouč na branku a Morozovová přes clonící hráčky nedokázala na letící kotouč zareagovat! Asistence:
    05:56 OLOFSSONOVÁ - 1:1
     
    06:41
    Ruský výběr se pokoušel o rychlou odpověď a první ruská útočná formace se usadila v útočném pásmu. Před Grahnovou se pokoušela zakončit Vafinová, avšak mířila mimo.
     
    07:06
    Ruskám se nepodařilo dostat do útočného pásma a po ztrátě kotouče míří vpřed Švédky!
     
    07:47
    Ve středním pásmu se dostala ke kotouči Smolencevová, která mohla postupovat vpřed, avšak neměla dostatečnou rychlost a zanedlouho o kotouč přišla.
     
    08:23
    Obrovská šance ruského týmu, který se mohl dostat záhy zpět do vedení! Na modrou čáru dostala ideální přihrávku Olga Sosinová, která však trefila pouze tyč!
     
    08:49
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Ale teď už to gól je a ruský výběr se dostává velmi rychle zpět do vedení! Švédský výběr zaváhal ve středním pásmu, kde zbytečně přišla o kotouč Udenová Johanssonová. Toho se zmocnila OLGA SOSINOVÁ, která si najela na pravou stranu a zkusila poslat kotouč na branku. Grahnová si vybrala slabší chvilku a kotouč ji prošel do sítě! Asistence: Angelina Gončarenková.
    08:49 SOSINOVÁ - 2:1
     
    09:46
    Třetí útočná formace švédského týmu se dokázala usadit v útočném pásmu a kombinovala. Švédská kombinace však nebyla ideální a kotouč je ve středním pásmu.
     
    10:26
    Ilja Gavrilová se dostala ke kotouči na levé straně, ale nedočkala se podpory spoluhráček, a tak vystřelila. Grahnová její pomalý pokus vyrazila.
     
    11:24
    Teď měl velkou šanci také švédský výběr! Na modré čáře vystihla špatnou rozehrávku Carlssonová, která mohla postupovat do samostatného úniku, avšak byla faulovaná Kapustinovou a Švédky si zahrají přesilovku!
     
    11:44
    Úvodní střelu švédské přesilové hry vyslala z pravé strany Gavrilová. Její střelu však ruská hráčka dokázala zablokovat!
     
    12:23
    Rusky se dokázaly osvobodit a vyhodily do soupeřova pásma. Švédky jsou momentálně ve vlastním pásmu a postupnou kombinací míří do útočné třetiny.
     
    12:59
    Udenová Johanssonová se dokázala uvolnit na pravé straně a pohotově vystřelila. Její ránu však dokázala opět zablokovat švédská obrana!
     
    13:27
    Sborná odehrála své úvodní oslabení parádně a vyloučená Kapustinová je zpět na hřišti!
     
    13:37
    Záhy se však bude opět vylučovat! Na Morozovovou mohlka jít Olssonová, avšak švédskou útočnice byla nedovoleným způsobem zastavena ruskou hráčkou a bude se vylučovat!
     
    13:50
    Švédky ze své výhody vytěžily střelu Kjellbinové od modré čáry, avšak tu dokázala zastavit Morozovová. Na trestnou lavici tak míří Skibaová.
    Rusky jsou zatím aktivnějším týmem.
     
    14:31
    Švédkám se opět nepovedl vstup do přesilové hry a Rusky se hned po vhazování dostaly ke kotouči a vyhazují!
     
    14:55
    Borgqvistová se dokázala po levé straně protlačit do útočné třetiny a z ostrého úhlu zakončila. Její střelu však dokázala vyrazit Morozovová.
     
    15:23
    Švédky pokračují v kombinaci v útočném pásmu, avšak zatím se k žádné další střele nedostaly, neboť Rusky skvěle přistupují.
     
    15:53
    Ruská reprezentace zvládla na jedničku i své druhé oslabení v tomto čtvrtfinále a vyloučená Skibaová je zpět na ledové ploše!
     
    16:28
    Rasková našla krásnou přihrávkou ve středním pásmu rozjetou Johanssonovou, avšak té se nepodařila předávka s Lambertzovou a u kotouče jsou Rusky!
     
    16:46
    A teď přijde na řadu třetí švédská přesilová hra! Ruská střídačka špatně střídala a v jednu chvíli bylo na hřišti šest hráček. Na trestnou lavici míří Beljaková.
     
    17:16
    Švédky vyhrály v útočném pásmu vhazování a dostaly se do zajímavé kombinace. Tu zakončila střelou od modré Ramboldtová, jejíž střela však mířila mimo.
     
    17:43
    Ruská reprezentace se po dobrém napadání ve vlastní třetině dostala ke kotouči a zahrozila i při vlastním oslabení. Střelu Gavrilové však dokázala zastavit Grahnová.
     
    18:18
    Johanssonová se dostala ke kotouči na levé straně, nicméně se střelou hodně váhala. Nakonec švédská útočnice vystřelila, avšak její střelu zablokovala ruská obrana!
     
    19:01
    Tohle může Švédky hodně mrzet, neboť nevyužily tři přesilové hry v řadě a vyloučená Beljaková je již zpět na ledě! Ruský výběr si zatím počíná při oslabení velmi dobře!
     
    19:27
    Ruská reprezentace však teď nezvládla situaci při vlastní rozehrávce a Šibanovová vyhodila kotouč na zakázané uvolnění.
     
    20:00
    První třetina skončila.
    Rusky zatím vedou 2:1.
     
    První třetina úvodního čtvrtfinálového duelu nabídla velmi pohledný hokej. Sborná do utkání vlétla a již ve čtvrté minutě se radovala z vedoucího zásahu Valerie Pavlovové. Švédky však brzký inkasovaný gól nepoložil a o dvě minuty později vyrovnaly zásluhou trefy Johanny Olofssonové. Rusky si však vzaly vedení rychle zpět, neboť se v deváté minutě trefila Olga Sosinová. Ve druhé polovině třetiny měly Švédky k dispozici tři přesilové hry, avšak ani jednu nevyužily.

    Druhá třetina začne přibližně v 1:22.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:19
    Rusky se dostalky hned na začátku třetiny do kombinace v útočném pásmu. Z levého rohu střílela Gavrilová, avšak její střela mířila mimo.
     
    20:58
    Švédky se pokoušely odpovědět, avšak kombinace druhé útočné formace v útočném pásmu velmi rychle skončila.
     
    21:35
    Velká šance Švédska! Olivia Carlssonová najela středem hřiště do útočného pásma, následnou zadovkou našla Hannu Olssonovou, jejíž střelu však Morozovová dokázala vyrazit!
     
    22:11
    Druhá útočná formace Sborné se po zajímavé kombinaci dokázala dostat do útočné třetiny, avšak poté poslal nepřesnou přihrávku Pavlovová a u kotouče je soupeř.
     
    22:49
    Angelina Gončarenková poměrně riskantně rozehrávala, avšak její přihrávka nakonec našla na levé straně Smolinaovou a Rusky míří vpřed.
     
    23:27
    Švédkám se opět nevyvedl vstup do druhé třetiny a velmi často se dostávají pod tlak. Nyní Švédky vyhazují kotouč na zakázané uvolnění.
     
    23:47
    Sborná se dokázala usadit v útočném pásmu a na pravé straně se dostala ke kotouči Nikolajevová. Její následnou střelu dokázala Grahnová vyrazit!
     
    24:16
    Na druhé straně táhla útočnou akci švédského celku Udenová Johanssonová, která následně z pravé strany posílal kotouč před branku. Morozovová však dokázala kotouč vyrazit!
     
    24:28
    Vyloučení v týmu Švédsko (Rasková – 2 min., podražení).
     
    24:49
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Sborná bleskově využívá přesilovou hru a dostává se do důležitého dvoubrankového vedení! Na modré čáře se dostala ke kotouči Pirogovová, která na nic nečekala a poslala kotouč na branku. Její střelu ještě tečovala TAŤJANA BURINOVÁ a Grahnová nedokázala na změnu dráhy letu kotouče zareagovat! Asistence: Nina Pirogovová, Olga Sosinová.
    24:49 BURINOVÁ - 3:1
     
    25:26
    Ruská reprezentace se hned po vstřelné brance dostala pod tlak svého soupeře ve vlastním pásmu. Následně se dostala k vyhození Pirogovová, která vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    25:58
    Na druhé straně se dostala ke kotouči Děrgačjová, která pohotově vystřelila. Grahnová však zasahovat nemusela, neboť kotouč mířil mimo švédskou klec.
     
    26:36
    Elitní švédská formace se dokázala dostat do útočného pásma, avšak spolupráce Asserholtové s Borgqvistovou nevyšla a kotouč mají Rusky.
     
    27:10
    Ruskám se vůbec nepovedla rozehrávka a kotouč končí na zakázaném uvolnění. Následuje komerční přestávka.
     
    27:10
    Tak, se přece jen bude ještě vylučovat! Na trestnou lavici míří Johanna Fallmanová za podražení!
     
    27:48
    Sborná se hned na začátku přesilové hry dokázala usadit v útočném pásmu, avšak kombinace ruského výběru nebyla ideální a Švédky vyhazují!
     
    28:21
    Obrovská šance ruského týmu! Aktivní Olga Sosinová se dokázala prodrat do útočného pásma, obešla Kjellbinovou a řítila se sama na Grahnovou. Její zakončení však mířilo nad branku!
     
    29:06
    V samotném závěru přesilové hry se ještě dostala ke kotouči Pavlovová, která to zkoušela z levé strany. Její rána však nebyla přesná.
     
    29:48
    Beljaková si dokázala udělat prostor na levé straně a postupovala ze strany na Grahnovou. Následné zakončení ruské útočnice však mířilo mimo branku.
     
    30:27
    Ruský výběr se dokázal osvobodil z vlastního pásma a kotouč je momentálně ve středním pásmu.
     
    31:22
    Na led se dostala první útočná formace ruského týmu, která se dokázala usadit v útočném pásmu. Vafinová našla na levé straně Gavrilovou, jejíž rána však nemířila přesně.
     
    31:53
    Švédskou útočnou akci táhla po levé straně Olivia Carlssonová, která však byla velmi rychle napadána ruskou hráčkou a o kotouč přišla.
     
    32:46
    Elitní formace švédského týmu se dokázala usadit v útočném pásmu a z pravé strany střílela Udenová Johanssonová. Její střelu z hranice pravého kruhu však dokázala Morozovová vyrazit!
     
    33:10
    Ruská reprezentace si opět nevěděla rady při rozehrávce a poslala kotouč na zakázané uvolnění.
     
    33:16
    Rusky si zahrají přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Fanny Rasková, která si počínala v souboji s Gavrilovovou nedovoleně a míří na trestnou lavici za podražení!
     
    33:49
    Pomalou kombinaci ruského týmu zakončila na levé straně Gavrilovová, která střílela z hranice kruhu pro vhazování. Její ránu však Grahnová vyrazila.
     
    34:26
    Olga Sosinová se dokázala protáhnout do útočného pásma a úspěšně tak založila ruský útok. Rusky se tak usazují v útočném pásmu.
     
    34:57
    Od modré to zkoušela Angelina Gončarenková, jejíž pokus však Grahnová dobře viděla a dokázala jej zastavit!
     
    35:23
    Švédky zvládly své oslabení poměrně dobře a vyloučená Rasková je zpět na ledě!
     
    36:03
    Mitrofanová se pokoušela uvolnit na levé straně, nicméně ji nevyšla klička přes dobře postavenou Kjellbinovou a o kotouč přišla.
     
    36:28
    A další přesilová hra pro ruský výběr! Na trestnou lavici putuje Maria Lindhová, která na vlastní modré podrazila pronikající Mitrofanovou!
     
    37:11
    Rusky zahájily přesilovou hru velmi dobře a ke dvěma střelám se dostala Ija Gavrilovová. Její obě střely dokázala vyrazit brankářka Grahnová!
     
    37:24
    Sborná pokračovala v kombinaci v útočném pásmu. Následně se dostala ke střele Skibaová, avšak její pokus švédská brankářka dobře viděla a dokázala zasáhnout!
     
    37:46
    Beljaková dostala dobrou přihrávku na levou stranu a pohotově posílala kotouč na opačnou stranu na Gončarenkovou. Její pohotovou ránu však Grahnová vyrazila do ochranné sítě.
     
    38:31
    Gončarenková se dostala na modré čáře ke kotouči a mohla střílet, avšak ruská obránkyně raději zvolila přihrávku na Sosinovou a Rusky pokračují v kombinaci.
     
    39:13
    Švédky jsou již v plném počtu a jejich akci táhla po pravé straně Lisa Johanssonová, ale její následnou ránu dokázala ruská obránkyně zblokovat mimo!
     
    39:25
    V samotném závěru druhé třetiny si zahrají Rusky další přesilovou hru! Na trestnou lavici míří podruhé v tomto zápase Fanny Rasková!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ruské hokejistky vstoupily do druhé třetiny velmi aktivně a po pěti mintuách hry se dostaly do dvoubrankového vedení zásluhou Taťjany Burinové, která dokázala tečovat střelu Pirogovové. Švédkám se prostřední periody příliš nepovedla, byly často vylučované a před poslední třetinou ztrácí dva góly!

    Třetí třetina začne přibližně v 2:09!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:31
    Ruská reprezentace dohrává na začátku třetí třetiny svou přesilovou hru, avšak zatím se nemůže dostat do žádné větší šance.
     
    40:52
    Olga Sosinová dokázala zatáhnout kotouč do útočného pásma po pravé straně. Její následnou slabou ránu však v pohodě lapila Grahnová.
     
    41:27
    V samotném závěru přesilové hry se na pravé straně krásně uvolnila Ija Garvilovová, která se protáhla kolem Ramboldtové až před branku Grahnové, avšak švédskou brankářku překonat nedokázala!
     
    42:08
    A máme tu další vyloučení, Ljudmila Beljakovová (RUS) vyfasovala dvě minuty za nedovolenou hru tělem.
     
    43:02
    Švédkám se zatím tato přesilová hra příliš nedaří, ruské hokejistky se opět dokázaly osvobodit.
     
    43:38
    Gólmanka Morozovová mocným křikem kibicuje své spoluhráčky v poli a zatím to má efekt – přesilovka Švédek je zatím naprosto nulová.
     
    44:03
    Po nahození Jenni Asserholtové to prořídlými tribunami jen zahučelo, nikdo ve žlutém dresu se ale v předbrankovém prostoru nedokázal včas zorientovat.
     
    44:08
    Ljudmila Beljakovová už je zpět na ledě, výběr kouče Michaila Čekanovova hraje v plném počtu.
     
    44:54
    Už mohlo být rozhodnuto! Valeria Pavlovová dostala kotouč do ideální palebné pozice, tváří v tvář Grahnové ale nedokázala trefit mezírku mezi betony švédské brankářky!
     
    45:47
    Švédkám se nepodařilo vůbec rozehrát a dopředu už míří hráčky v červených dresech.
     
    47:14
    Pavlovová dokázala obroužit branku a následně se pokoušela bleskově zakončit. Její ránu však dokázala Grahnová vyrazit!
     
    47:41
    Švédky se dokázaly dostat do kombinace v útočném pásmu. Před brankou tečovala střelu Kjellbinové Winbergová, avšak Morozovová zasáhla!
     
    48:13
    Výběr Tří korunek pokračoval v kombinaci v útočném pásmu, která skončila po hvizdu rozhodčí, která bude vylučovat. Na trestnou lavici míří Smolencevová za hrubost!
     
    48:43
    Švédkám se začátek přesilové hry příliš nevyvedl a chvilku trvalo, než se dostaly ke kotouči v útočném pásmu. N8sledně vystřelila od modré Ramboldtová, jejíž ránu zablokovala jedna z ruských hráček!
     
    49:24
    Švédský tlak nadále pokračoval a následně z hranice pravého kruhu vystřelila Hanna Olssonová. Její ránu Morozovová nakonec dokázala zkrotit a puk lapila.
     
    49:46
    Aktivní Hanna Olssonová se dostala v krátkém časovém sledu do druhého zakončení, avšak tentokrát nemířila přesně.
     
    50:18
    Ruská reprezentace zvládla i další oslabení velmi dobře a vyloučená Smolencevová je zpět na ledové ploše!
     
    50:51
    Švédský celek však ještě malou chvilku pokračoval v kombinaci v útočném pásmu. Svěřenkyně trenéra Leifa Boorka však nedokázaly vystřelit a následně o kotouč přišly.
     
    51:16
    Olivia Carlssonová mohla postupovat do zajímavé šance, avšak její postup zastavil hvizd čárové, která odpískala ofsajd.
     
    51:39
    Švédský celek je zatím v poslední periodě jednoznačně aktivnější. Do dalšího zakončení se tentokrát dostala Olssonová, jejíž střelu však Morozovová zastavila.
     
    52:26
    Ija Garvilovová dokázala projít po levé straně do útočného pásma, kde obehrála Eliassonovou a následně vystřelila. Grahnová však zasahovat nemusela, neboť střela mířila mimo.
     
    53:13
    Fanny Rasková se dokázala protáhnout na pravé straně a následnou přihrávkou hledala před brankou Johanssonovou. Ta však nedokázala na kotouč dosáhnout.
     
    54:23
    Švédky postupně zvyšují tlak, neboť se jim čas na vyrovnání krátí. Od modré to zkoušela Kjellbinová, avšak její rána mířila mimo.
     
    54:56
    Elitní ruská formace postupovala do zajímavého protiútoku, avšak kombinace mezi Vafinovou a Smolencevovou nedopadla dobře a u kotouče jsou Švédky!
     
    55:37
    Aktivní Olivia Carlssonová postupovala po pravé straně, nicméně se nedočkala podpory spoluhráček, a tak vystřelila. Morozovová však dokázala slabou střelu vyrazit.
     
    55:51
    Anna Šukinová dostala přihrávku na modrou čáru. Ruská obránkyně následně vystřelila, avšak její rychlá rána mířila mimo branku.
     
    56:29
    Eliassonová se krásně protáhla po pravé straně a následně poslala kotouč před branku, kde zakončovala Olssonová. Její ránu však Morozovová dokázala zastavit!
     
    56:41
    Švédský kouč si bere oddechový čas!
     
    56:41
    Švédky to zkoušejí bez brankáře!
     
    56:52
    Švédská reprezentace vyhrála vhazování v útočném pásmu a následně se dostala ke střele Kjellbinová. Její ránu však dokázala lapit Morozovová.
     
    57:09
    Ruskám se nepodařilo dostat kotouč do středního pásma a na modré čáře se dostala ke střele Emma Eliassonová, jejíž střela mířila mimo.
     
    57:30
    Švédkám zatím hra bez brankáře vychází, avšak snižující gól stále ne a ne přijít. Další rána Svedinové mířila pouze do připravené Morozovové!
     
    58:07
    Sborná je pod velkým tlakem a stále nemůže dostat kotouč do středního pásma!
     
    58:41
    Teď však Šibanovová dostala kotouč do rohu kluziště, kde však dobře zapracovala Borgqvistová. Její následná přihrávka našla Udenovou Johanssonovou, jejíž pohotovou střelu však Morozovová vyrazila!
     
    58:53
    Teď si bere oddechový čas i ruský trenér!
     
    59:06
    Angelina Gončarenková se dostala na levé straně ke kotouči a poslala jej do středního pásma!
     
    59:26
    Obrovská šance švédského týmu! Před brankou se dostala k dorážce střely Udenové Johanssonové Olivia Carlssonová, která však poloodkrytou branku minula!
     
    59:47
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A máme rozhodnuto! Třináct sekund před koncem se ruská reprezentace prosazuje do prázdné branky! Ve středním pásmu vystihla OLGA SOSINOVÁ špatnou rozehrávku a osamocená dovedla kotouč do prázdné branky! Bez asistence.
     
    Konec zápasu.
     
    Úvodní čtvrtfinále je u konce! Ruská reprezentace dokázala porazit Švédsko 4:1 a v semifinále narazí na výběr USA, se kterým svěřenkyně trenéra Čekanova v základní skupině prohrály 0:8!

    Nejlepší hráčky dnešního zápasu – Johanna Olofssonová (SWE), Anna Šibanovová (RUS). (02:47:24)
    Marken.cz

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 4. Pavlovová (Sosinová, Gončarenková), 9. Sosinová (Gončarenková), 25. Burinová (Pirogovová, Gončarenková), 60. Sosinová – 6. Olofssonová


    Rusko: Morozovová (Prugovová) – Šibanovová, Skibaová, Gončarenková, Pirogovová, Nikolajevová, Šukinaová "C", Kapustinová – Gavrilovová "A", Vafinová, Smolencevová "A" – Pavlovová, Sosinová, Burinaová – Mitrofanovová, Beljakovová, Smolinaová – Kadirovová, Silinaová, Štarjová – Děrgačjovová.
    Švédsko: Grahnová (Muraseová) – Kjellbinová, Ramboldtová "A", Svedinová "A", Eliassonová, Fällmanová, Olofssonová, Markströmová, Lundbergová – Asserholtová "C", Borgqvistová, Udenová Johanssonová – Winbergová, Olssonová, Carlssonová – Lambertzová Kullerová, Rasková, Johanssonová – Skoldová, Lindhová, Löwenheimová.

    Rozhodčí: Jerilyn Glennová (CAN), Anna Eskolaová (FIN) – Ilona Novotná (CZE), Nataša Pagonová (SLO)
    bahis siteleri