Švýcarsko – Japonsko 3:1 (kon.) | Rusko – Švédsko 4:1 (kon.) | Finsko – Česko 5:0 (kon.)
konec
Rusko
4:1 (2:1, 1:0, 1:0)
Švédsko
Sobota 02.04.2016, 00:35Mistrovství světa žen • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:13
    Výběr Tří korunek pokračoval v kombinaci v útočném pásmu, která skončila po hvizdu rozhodčí, která bude vylučovat. Na trestnou lavici míří Smolencevová za hrubost!
     
    42:08
    A máme tu další vyloučení, Ljudmila Beljakovová (RUS) vyfasovala dvě minuty za nedovolenou hru tělem.
     
    39:25
    V samotném závěru druhé třetiny si zahrají Rusky další přesilovou hru! Na trestnou lavici míří podruhé v tomto zápase Fanny Rasková!
     
    36:28
    A další přesilová hra pro ruský výběr! Na trestnou lavici putuje Maria Lindhová, která na vlastní modré podrazila pronikající Mitrofanovou!
     
    33:16
    Rusky si zahrají přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Fanny Rasková, která si počínala v souboji s Gavrilovovou nedovoleně a míří na trestnou lavici za podražení!
     
    27:10
    Tak, se přece jen bude ještě vylučovat! Na trestnou lavici míří Johanna Fallmanová za podražení!
     
    24:28
    Vyloučení v týmu Švédsko (Rasková – 2 min., podražení).
     
    16:46
    A teď přijde na řadu třetí švédská přesilová hra! Ruská střídačka špatně střídala a v jednu chvíli bylo na hřišti šest hráček. Na trestnou lavici míří Beljaková.
     
    13:50
    Švédky ze své výhody vytěžily střelu Kjellbinové od modré čáry, avšak tu dokázala zastavit Morozovová. Na trestnou lavici tak míří Skibaová.
     
    11:24
    Teď měl velkou šanci také švédský výběr! Na modré čáře vystihla špatnou rozehrávku Carlssonová, která mohla postupovat do samostatného úniku, avšak byla faulovaná Kapustinovou a Švédky si zahrají přesilovku!
    Marken.cz

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 4. Pavlovová (Sosinová, Gončarenková), 9. Sosinová (Gončarenková), 25. Burinová (Pirogovová, Gončarenková), 60. Sosinová – 6. Olofssonová


    Rusko: Morozovová (Prugovová) – Šibanovová, Skibaová, Gončarenková, Pirogovová, Nikolajevová, Šukinaová "C", Kapustinová – Gavrilovová "A", Vafinová, Smolencevová "A" – Pavlovová, Sosinová, Burinaová – Mitrofanovová, Beljakovová, Smolinaová – Kadirovová, Silinaová, Štarjová – Děrgačjovová.
    Švédsko: Grahnová (Muraseová) – Kjellbinová, Ramboldtová "A", Svedinová "A", Eliassonová, Fällmanová, Olofssonová, Markströmová, Lundbergová – Asserholtová "C", Borgqvistová, Udenová Johanssonová – Winbergová, Olssonová, Carlssonová – Lambertzová Kullerová, Rasková, Johanssonová – Skoldová, Lindhová, Löwenheimová.

    Rozhodčí: Jerilyn Glennová (CAN), Anna Eskolaová (FIN) – Ilona Novotná (CZE), Nataša Pagonová (SLO)
    bahis siteleri