Švýcarsko – Japonsko 3:1 (kon.) | Rusko – Švédsko 4:1 (kon.) | Finsko – Česko 5:0 (kon.)
konec
Rusko
4:1 (2:1, 1:0, 1:0)
Švédsko
Sobota 02.04.2016, 00:35Mistrovství světa žen • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:47
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A máme rozhodnuto! Třináct sekund před koncem se ruská reprezentace prosazuje do prázdné branky! Ve středním pásmu vystihla OLGA SOSINOVÁ špatnou rozehrávku a osamocená dovedla kotouč do prázdné branky! Bez asistence.
    24:49 BURINOVÁ - 3:1
     
    24:49
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Sborná bleskově využívá přesilovou hru a dostává se do důležitého dvoubrankového vedení! Na modré čáře se dostala ke kotouči Pirogovová, která na nic nečekala a poslala kotouč na branku. Její střelu ještě tečovala TAŤJANA BURINOVÁ a Grahnová nedokázala na změnu dráhy letu kotouče zareagovat! Asistence: Nina Pirogovová, Olga Sosinová.
    08:49 SOSINOVÁ - 2:1
     
    08:49
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Ale teď už to gól je a ruský výběr se dostává velmi rychle zpět do vedení! Švédský výběr zaváhal ve středním pásmu, kde zbytečně přišla o kotouč Udenová Johanssonová. Toho se zmocnila OLGA SOSINOVÁ, která si najela na pravou stranu a zkusila poslat kotouč na branku. Grahnová si vybrala slabší chvilku a kotouč ji prošel do sítě! Asistence: Angelina Gončarenková.
    05:56 OLOFSSONOVÁ - 1:1
     
    05:56
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak, zatím si na kvalitu hokeje rozhodně stěžovat nemůžeme, neboť za šest minut jsem již viděli dvě branky a sledujeme opravdu pohledný hokej! Švédky se dokázaly usadit v útočném pásmu a dlouze kombinovaly. Následně se dostala ke kotouči na modré čáře JOHANNA OLOFSSONOVÁ, která nahodila kotouč na branku a Morozovová přes clonící hráčky nedokázala na letící kotouč zareagovat! Asistence:
    03:40 PAVLOVOVÁ - 1:0
     
    03:40
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusky potvrzují parádní vvstup do zápasu a dostávají se po necelých čtyřech minutách do zaslouženého vedení, neboť svého soupeře zatím jasně přehrávají. Za modrou čárou se dostala ke kotouči Olga Sosinová, která následně předložila kotouč na hůl VALERIE PAVLOVOVÉ, a ta dokázala překonat Grahnovou! Asistence: Olga Sosinová, Angelina Gončarenková.
    Marken.cz

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 4. Pavlovová (Sosinová, Gončarenková), 9. Sosinová (Gončarenková), 25. Burinová (Pirogovová, Gončarenková), 60. Sosinová – 6. Olofssonová


    Rusko: Morozovová (Prugovová) – Šibanovová, Skibaová, Gončarenková, Pirogovová, Nikolajevová, Šukinaová "C", Kapustinová – Gavrilovová "A", Vafinová, Smolencevová "A" – Pavlovová, Sosinová, Burinaová – Mitrofanovová, Beljakovová, Smolinaová – Kadirovová, Silinaová, Štarjová – Děrgačjovová.
    Švédsko: Grahnová (Muraseová) – Kjellbinová, Ramboldtová "A", Svedinová "A", Eliassonová, Fällmanová, Olofssonová, Markströmová, Lundbergová – Asserholtová "C", Borgqvistová, Udenová Johanssonová – Winbergová, Olssonová, Carlssonová – Lambertzová Kullerová, Rasková, Johanssonová – Skoldová, Lindhová, Löwenheimová.

    Rozhodčí: Jerilyn Glennová (CAN), Anna Eskolaová (FIN) – Ilona Novotná (CZE), Nataša Pagonová (SLO)
    bahis siteleri