Voskresensk – Česko 0:3 (kon.) | Švédsko východ – Česko 1:6 (kon.)
konec
Chimik Voskresensk
0:3 (0:1, 0:2, 0:0)
Česko
Čtvrtek 07.04.2016, 14:15 • Patinoire des Vergers, Ženeva • Reprezentace žen do 15 let
Partner:
     
    35:45
    Na samotný závěr zápasu ukázaly naše hokejistky, co se dá nedat! Natálie Mlýnková minula prázdnou bránu, potom ještě dorážku Dýckové zastavila gólmanka neuvěřitelným tygřím skokem.
     
    34:31
    Velmi nebezpečně to provedla Oxana Mitrofanovová, která je na ledě svou postavou opravdu nepřehlédnutelná. Ale Švejdová si nechce nechat pokazit čisté konto!
     
    34:13
    Poslední dvě minuty zápasu. Tereza Mazancová si věřila na střelu, proč ne. Ale u bližší tyče místo nenašla.
     
    32:06
    Anna Kotounová se jako obránkyně blýskla sebevědomou akcí, kterou zakončila přihrávkou před brankoviště na Annu Fabšicovou. Ta jenom těsně minula kotouč!
     
    29:20
    Český tým je kompletní, v ten moment musela svižně zasahovat ruská gólmanka Bražnikovová, která do třetí třetiny nahradila Alpatovovou.
     
    27:34
    Teď nám pomohla i kapka štěstí. Rusky spustily kombinaci, která byla příliš rychlá i na ně, proto Budanovová netrefila puk před prázdnou bránou.
     
    27:16
    Vivien Šmajdová (CZE) přistoupila k soupeřce přece jenom možná až příliš tvrdě a je z toho menší trest za hru telem. Česká nás druhé oslabení v zápase.
     
    24:31
    Už to mohlo být o čtyři. Natálie Mlýnková dostala puk od spoluhráčky, ale před gólmankou chvíli zaváhala a soupeřka potom zblokovala kotouč do ochranné sítě.
     
    22:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Minutu před druhou přestávkou přichází velmi důležitý třetí gól českého týmu! Střelu Kaltounkové vyrazila brankářka jen před sebe. Kotouč snad byl ještě ve vzduchu, když do něj švihla PATRICIE ŠKORPÍKOVÁ a protlačila ho výstrojí Alpatovové do sítě – 0:3! Asistence: Kristýna Kaltounková.
     
    22:39
    Přihrávka Kaltounkové našla před brankovištěm Škorpíkovou, ale její střelu zblokovaly Rusky nad břevno.
     
    20:28
    A tak musí český tým vůbec poprvé ve druhé třetině podržet Viktorka Švejdová, která sklapla betony a zastavila nájezd Savoninové!
     
    20:05
    Přečíslení dvou na jednoho řešila Natálie Mlýnková sama, což bylo v dané situaci správně, ale minula druhou tyčku.
     
    17:04
    A svou první přesilovku zápasu si zahraje taky naše reprezentace, Anastasia Golovkinová (VOS) je vyloučena za podražení.
     
    16:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    Druhá třetina už přece jenom vypadá o něco líp, a teď i skóre! Nejdřív o pár centimetrů nevyšla akce Čajanové s Kaltounkovou, ale pak z levého kruhu vyslala přesnou švihovku do druhého růžku VIVIEN ŠMAJDOVÁ a čeští rodiče mají druhý důvod k radosti – 0:2! Bez asistence.
     
    15:32
    Natálie Mlýnková už dala jeden gól hokejově, teď i jeden fotbalově. Tahle branka nemůže být uznána, dál vedeme nejtěsnějším poměrem.
     
    13:46
    Tak to je velká škoda! Do kombinace Mazancové s Kaltounkovou se ještě zapojila Pejšová, ale Kristýna Kaltounková pak měla před poloprázdnou brankou zablokovanou hokejku.
     
    09:19
    Skvěle Viktorka Švejdová! Betony jí zatím fungují skvěle, teď vystihla bekhendovou kličku ruské sedmičky, která nedokázala přehodit její levý beton před čarou!
     
    09:19
    Ruská útočnice se šikovně zbavila naší hráčky a Kristýna Kaltounková ji pak zezadu faulovala. Trestné střílení pro Voskresensk!
     
    07:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesně po sedmi minutách otevíráme skóre prvního zápasu! Parádní akcí se o to postarala Nikola Dýcková, která na pravém křídle přebruslila soupeřku a nabídla puk před branku NATÁLII MLÝNKOVÉ, která nemohla prázdnou klecí pohrdnout – 0:1! Asistence: Nikola Dýcková.
     
    04:13
    Obrovská šance Voskresensku! Jedna z ruských útočnic dostala po rychlé kombinaci puk téměř před prázdnou bránu, ale Švejdová se dokázala levým betonem parádně přesunout!
     
    02:52
    Pozor na to. Zahrajeme si první oslabení zápasu, na trestnou lavici odchází Patricie Škorpíková (CZE) za podražení.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 7. Mlýnková (Dýcková), 17. Šmajdová, 23. Škorpíková (Kaltounková)


    Chimik Voskresensk: Alpatovová (25. Bražnikovová) – Boriskovová, Budanovová, Mitrofanovová, Savoninová, Lopuchová, Čerepanovová, Novikovová, Caralungová, Korkinová, Golovkinová, Dryndinová, Leuškinová, Škalevová, Morozovová, Šabalinová, Poliščuková, Gončarovová, Kirjušonkovová.
    Česko: Švejdová (Štumbaurová) – Kotounová, Jandušíková, Šmajdová, Pejšová, Vlková, Krčková, Škrdlová, Horáková – Mlýnková "C", Dýcková, Machalová – Kaltounková, Mazancová, Čajanová – Černá, Fabšicová, Hájková – Škorpíková. Trenér: Rudolf Valla.
    bahis siteleri