Boston – Detroit 5:2 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 1:4 (kon.) | Philadelphia – Toronto 3:4 (po pr.)
Washington – Pittsburgh 3:4 (po pr.) | New Jersey – Tampa 2:4 (kon.) | Carolina – Montreal 2:4 (kon.)
Ottawa – Florida 3:1 (kon.) | Nashville – Arizona 3:2 (po pr.) | Chicago – St. Louis 1:2 (po pr.)
Dallas – Colorado 4:2 (kon.) | Calgary – Vancouver 7:3 (kon.) | San Jose – Winnipeg 4:5 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 2:1 (kon.)
po prodl.
Nashville Predators
3:2 (0:1, 0:1, 2:0 - 1:0)
Arizona Coyotes
Pátek 08.04.2016, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:20 Roman JOSI - 3:2p
     
    60:20
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak tohle bylo opravdu hodně rychlé! ROMAN JOSI obdržel puk ve středním pásmu, nabral obrovskou rychlost díky které prosvištěl kolem svého strážce a záhy se tak zjevil přes Smithem. Švýcarský bek zachoval chladnou hlavu, rozhodil brankáře Arizony a zakončil za jeho tělo! Asistence: James Neal, Ryan Johansen
    59:41 Filip FORSBERG - 2:2
     
    59:41
    Nashville právě vstřelil branku!
    Kouzlo Mikea Smithe zrušeno a je vyrovnáno! Po vyhraném buly si kotouč nechal Roman Josi, který nahodil puk přímo na bránu a skvěle postavený FILIP FORSBERG tečoval kotouč mimo dosah hostujícího brankáře. Asistence: Roman Josi, Ryan Johansen
     
    58:06
    Pekka Rinne míří na střídačku a Nashville to tedy zkusí v šesti!
     
    54:14
    Ekholm obkroužil bránu a dokázal svižně vypálit! Mike Smith však zakročil pravým ramenem a nyní už je kus černé pryže opět v neutrální zóně!
     
    49:48
    Mike Smith (ARI) si nyní nepočínal ideálně a po lapení puku odpálil touš do ochranné sítě. Dvě trestné minuty za zdržování hry odsedí Duclair.
    47:26 Shea WEBER - 1:2
     
    47:26
    Nashville právě vstřelil branku!
    Využitá přesilová hra a je sníženo! Díky vyhranému buly se domácí usadili v útočném pásmu a po kombinaci na pravé straně se Craigu Smithovi podařilo najít osamoceného SHEAU WEBERA, jenž hostujícímu brankáři přesným zakončením z první nedal ani sebemenší šanci. Asistence: Craig Smith, Filip Forsberg
     
    47:13
    Krátce po navázání hry po komerční přestávce se Connor Murphy (ARI) poroučí na trestnou lavici. Jednoho z domácích totiž trefil loktem.
     
    44:54
    Na druhé straně Richardson dobře tečoval nahození od modré čáry a poté se ještě tlačil k dorážce. V pádu už ale poslal kotouč vedle!
     
    37:59
    James Neal se zjevil za obranou Arizony, avšak na zakončení už měl hodně málo času a Smith zakročil! Dorážka Johansena už nebyla příliš nebezpečná.
     
    34:44
    Navrátilec z trestné lavice Filip Forsberg se okamžitě dostal do úniku a měl obrovskou šanci! Střelou ale nejprve trefil Smithe, který se následně dokázal natáhnout a zastavil i dorážku švédského útočníka!
     
    32:33
    Na trestnou lavici pro změnu usedá domácí hráč. Je jim Filip Forberg (NSH), který dostává dvě trestné minuty za hákování.
     
    30:17
    Nedovolené bránění! Tak zní přestupek, za který byl dvěma minutami potrestán Kevin Connauton (ARI).
    29:42 Shane DOAN - 0:2
     
    29:42
    Arizona právě vstřelila branku!
    Zničehonic je to 0:2! Ekman-Larsson udržel útočné pásmo a po následné rychlé kombinaci zakončoval Domi. Jemná teč sice do sítě neprošla, ale chvíli na to dokázal Richardson přihrát na volného SHANEA DOANA, jenž okamžitě vystřelil a překonal přesunujícího se Rinneho. Asistence: Brad Richardson, Oliver Ekman-Larsson
     
    26:37
    Bleskový útok domácích dospěl do přečíslení dvou na jednoho! Craig Smith postupoval zleva a nakonec to byl on, kdo střílel mezi ruku a beton Mikea Smithe. Brankář Arizony opět připraven.
     
    26:00
    Přesilová hra Kojotů je hodně rychle u konce. Naprosto stejný trest jako Jarnkrok totiž nyní dostává Oliver Ekman-Larsson (ARI).
     
    25:35
    Arizona se delší dobu držela v útočném pásmu a nakonec získala aspoň přesilovou hru. Na lavici hanby už usedá Calle Jarnkrok (NSH), jenž se provinil nedovoleným bráněním.
     
    21:05
    Domácí byli hodně blízko vyrovnání! Craig Smith se vymotal s kotoučem z rohu kluziště a dokázal vyslat svižnou ránu, která se zastavila až na tyči!
     
    16:03
    Nakonec se ale trestá za jiný souboj. Kyle Chipchura (ARI) si v souboji se Smithem pomohl háčkem, za což dostává dvouminutový trest.
     
    15:19
    Po rychlém přechodu do útoku se od zadního mantinelu velmi dobře uvolnil Doan, který se rázem zjevil před Rinnem a finský brankář musel vytáhnout velmi kvalitní zákrok.
     
    11:30
    Velmi dobrá pasáž Nashvillu končí nepřesnou ranou a vyloučením na obou stranách. Ryan Johansen (NSH) dostává dvě trestné minuty za sekání, Kevin Connauton (ARI) stejný trest za držení protihráče.
    06:26 Antoine VERMETTE - 0:1
     
    06:26
    Arizona právě vstřelila branku!
    Nyní se ale hosté hned z první střely na bránu radují! Tvrdá rána po lede v podání Zbyňka Michálka nemířila mezi tři tyče, ale dobře postavený ANTOINE VERMETTE dokázal kotouč brbuslí usměrnit za záda domácího brankáře. Asistence: Zbyněk Michálek, Oliver Ekman-Larsson,

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 48. Weber (C.Smith, Forsberg), 60. Forsberg (Josi, Johansen), 61. Josi (Neal, Johansen) – 7. Vermette (Michálek, Ekman-Larsson), 30. Doan (Richardson, Ekman-Larsson)


    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Weber, Josi, Granberg, Ekholm, Ellis, Bitteto – Neal, Johansen, Jarnkrok – C.Smith, Riberiro, Forsberg – Arvidsson, Fisher, Wilsono – Bass, Gaustad, Sissons
    Arizona Coyotes: M.Smith (Langhamer) – Murphy, Ekman-Larsson, Michálek, Connauton, Grant, Dahlbeck – Duclair, Vermette, Tanguay – Sekáč, Dauphin, Rieder – Doan, Richardson, Domi – Chipchura, Gordon, Martinook

    Rozhodčí: Jean Hebert, TJ Luxmore – Darren Gibbs, Jonny Murray

    Diváci: 17.113
    bahis siteleri