Česko – Dobryj Ljod 7:3 (kon.) | Česko – Švýcarsko 8:0 (kon.)
konec
Česko
7:3 (3:1, 3:1, 1:1)
Dobryj Ljod
Pátek 08.04.2016, 13:45 • Patinoire des Vergers, Ženeva • Reprezentace žen do 15 let
Partner:
     
    Česká ženská reprezentace do 15 let tak na turnaji Geneve Futur Hockey Challenge nezaváhala ani na třetí pokus! Znovu se potvrdilo, že záleží jenom na našem výkonu. Když nám souhra drhne a necháváme mezery v obraně, soupeřky mají šance, ale když hrajeme tak, jak máme, tak je drtíme v pásmu.

    Vítězství 7:3 proti ruskému týmu Dobryj Ljod je naprosto zasloužené, všechny branky našeho soupeře vstřelila jeho nejlepší hráčka Jelizaveta Nikolajevová. Teď si na chvilku odpočineme a v 16:45 nás čeká druhý zápas dne proti domácímu Švýcarsku. Za chvíli na počtenou! (15:02:34)
     
    Konec zápasu.
     
    35:25
    Nikola Dýcková znovu stála úplně sama v gólovém prostoru, ani tentokrát však nenašla pro puk cestu do sítě.
     
    34:26
    Hra se vrátila do ruské třetiny. Natálie Mlýnková trefila z úhlu tyčku, potom měly obrovskou šanci Mazancová s Dýckovou, ale nestačilo to.
     
    33:12
    Dobryj Ljod právě vstřelil branku!
    Po vyhraném buly jsme až moc mysleli na gól, Rusky v mezikruží o fous ustály další nebezpečnou situaci a Glucharevová vyslala dopředu JELIZAVETU NIKOLAJEVOVOU. Tahounka Dobrého Ljodu měla dost času a v úniku tentokrát uspěla, když kotouč nekompromisně pověsila nad lapačku Švejdové. Ruská útočnice tím završila hattrick – 7:3. Asistence: Kristina Glucharevová, Nina Baranovová.
     
    32:55
    Vážně hrajeme pořád ve čtyřech proti pěti? Vypadá to jako přesilovka! Teď jsme vystihli liknavou rozehrávku a Dýcková vyjela před branku, bekhendem však Korobkinovou nepřekonala.
     
    32:28
    Jedničku dostávají i Mazancová s Dýckovou. Gólmanka Korobkinová musela přerušit hru.
     
    32:20
    Skončilo to až ukázkovou kombinací, kterou zakončovala Daniela Pejšová. Těsně přestřelila břevno!
     
    31:53
    Rychlý přístup k protihráčkám se nám zatím vyplácí. Znovu oslabení na jedničku!
     
    31:13
    Ještě nás čeká další oslabení. Anna Kotounová (CZE) je vyloučena za podražení a spořádaně odchází k trestoměřičům.
     
    30:53
    Po hodně dlouhé době jsme pustili soupeře do velké možnosti. Nikolajevová mohla završit hattrick, ale naši branku v nájezdu přestřelila!
     
    30:27
    Hledištěm to jenom zašumělo! Střelu Kotounové ideálně před brankářkou sebrala Kaltounková a chtěla zakončit kolem betonu. Jenže v poslední chvíli jí puk ujel!
     
    29:50
    Klára Jandušíková neprostřelila val těl před sebou, proto se Rusky osvobodily a mohou prostřídat sestavu.
     
    29:44
    Zakázané uvolnění ruského týmu. Mačkáme Dobryj Ljod jako citrón, to chce osmý gól!
     
    28:59
    Český nápor dál trvá. Před brankou nejdřív číhala Mlýnková, potom dostala ideální pas Mazancová, ale Korobkinová s obranou nás ještě drží na uzdě.
     
    28:37
    Mohlo nám to klapnout z dalšího protiútoku. Mlýnková uháněla dopředu s Machalovou, ale přihrávku jí protlačila až na poslední chvíli a proti Báře Machalové se skvěle přesunula gólmanka!
     
    27:04
    Česko právě vstřelilo branku!
    Už hrozně moc týmů poznalo, že hrát přesilovku proti české patnáctce nebývá vždycky výhoda. Když už jsme dlouho byli ve čtyřech, Kaltounková vyslala dopředu NATÁLII MLÝNKOVOU, která natáhla k bekhendovému blafáku. A naše kapitánka byla milimetrově přesná, zakončila krásně do růžku a je to 7:2! Asistence: Kristýna Kaltounková.
     
    26:26
    Jenže dvojnásobné oslabení jsme prakticky odehráli s kotoučem na hokejce. Rusky si ani nečuchly, výborně!

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 9. Mazancová (Škorpíková), 12. Machalová (Horáková), 12. Machalová (Škrdlová), 19. Vlková, 22. Dýcková (Mlýnková, Mazancová), 24. Kaltounková (Machalová), 28. Mlýnková (Kaltounková) – 11. Nikolajevová (Jegorovová, Glucharevová), 16. Nikolajevová (Glucharevová), 34. Nikolajevová (Glucharevová, Baranovová)


    Česko: Švejdová (Štumbaurová) – Kotounová, Jandušíková, Šmajdová, Pejšová, Vlková, Krčková, Škrdlová, Horáková – Mlýnková "C", Dýcková, Mazancová – Kaltounková, Machalová, Čajanová – Černá, Fabšicová, Hájková – Škorpíková. Trenér: Rudolf Valla.
    Dobryj Ljod: Safonovová (25. Korobkinová) – Nikolajevová, Glucharevová, Jegorovová, Cacynová, Nikitinová, Konovalovová, Baranovová, Lidská, Avramovová, Krotovová, Chmelevová, Jamkovská, Družininová.
    bahis siteleri