Finsko – Slovensko 6:1 (kon.) | Česko – Německo 2:1 (kon.)
konec
Finsko
6:1 (1:0, 2:0, 3:1)
Slovensko
sk Pátek 08.04.2016, 17:30 • HK Areena, Turku, Fínsko • Euro Hockey Challenge
Partner:
     
    Druhý prípravný zápas pred Majstrovstvami sveta 2016 sa skončil. Domáce Fínsko porazilo Slovensko pomerom 6:1 a naši chlapci tak zo severu Európy odchádzajú bez výhry. Na Suomi totiž nestačili ani vo včerajšom zápase, keď mu podľahli pomerom 2:3.

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekne strávený večer. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:42:51)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:27
    Fínsko dalo gól!
    Tak ešte jeden gól. Takýto stav je pre Slovensko už ale krutý. Presadil sa aj ANTTI TYRVÄINEN.
     
    58:49
    Dravecký (SVK) – 2 minúty – podrazenie.
     
    58:03
    Fínsko dalo gól!
    Prehrávame už 1:5. Domáci teraz totálne zosmiešnili obranu Slovenskej republiky, ktorá už očakáva záverečný hvizd a koniec tohto trápenia. Druhým gólom v zápase sa prezentoval ANTI ERKINJUNTTI.
     
    57:45
    Na ľade sa teraz malý moment v bolestiach zvíjal Andrej Šťastný, ktorý napokon sám odkorčuľoval na striedačku. Veríme, že to nebude nič vážne.
     
    57:19
    Záver plynie poriadne rýchlo, čo je pre Fínov nepochybne dobrá správa. Je len veľmi nepravdepodobné, že ešte domácej reprezentácii dokážeme víťazstvo uchmatnúť.
     
    56:35
    Sersen s Réwayom ešte následne kombinovali v pásme súpera, Dravecký bol ale prikrytý, preto na svojej hokejke finálnu prihrávku spracovať nemohol.
     
    56:00
    Do konca riadnej hracej doby ostávajú ešte 4 minúty. Za stavu 4:1 pritom nič nenasvedčuje tomu, že by sa toto stretnutie malo predlžovať.
     
    55:21
    Tomu však v útočnej tretine chýbala podpora jeho spoluhráčov. Nuž, naši hokejisti by sa už najradšej videli nepochybne v sprchách.
     
    54:45
    Hra sa teraz prelievala zo strany na stranu, ani jeden z celkov sa po nahodení na zadný mantinel do šance nedostal. S pukom na hokejke bude kombinovať Marcinko.
     
    53:49
    Naši hokejisti to rozostavili v útočnej tretine dobre, napokon ale prišla až príliš okatá prihrávka na modrú čiaru a na strelu z tohto priestoru si už následne dal Kilpeläinen pozor.
     
    53:37
    Zápas sa pomaly chýli ku svojmu koncu, oba celky teraz pomerne často striedajú a šetria si tak sily na absolútny záver stretnutia.
     
    52:50
    Fínsko hrá v tejto chvíli presne to, čo potrebuje. Puk tak drží ďaleko od Kilpeläinena a znemožňuje tak Slovákom ohroziť vlastnú bránku.
     
    51:34
    Fínsko dalo gól!
    Tak napokon skórujú aj Fíni a zdá sa tak, že domáci si už svoj náskok dokážu postrážiť. Presadil sa JERE SALLINEN.
     
    50:59
    Už je to o poznanie veselšie, spomeňme si na včerajší zápas, kedy sme prehrávali taktiež 0:3 a napokon sme stav zápasu takmer vyrovnali. Snáď sa nám to podarí dnes.
     
    50:22
    Slovensko dalo gól! Je znížené! Slovensko hlavy nesklonilo ani za nepriaznivého stavu 0:3 a podarilo sa mu streliť kontaktný gól, PATRIK LUŠŇÁK bol osamotený pri vzdialenejšej žrdi a prepálil všetko, čo mu stálo v ceste.
     
    50:00
    Beží posledných 10 minút riadnej hracej doby.
     
    49:30
    Bratia Sallinenovci v spolupráci s Koivistom ale pred Tomekom nevymysleli nič svetoborné, trojica útočníkov Fínska preto počas hry odíde prestriedať.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 5. Wärn, 24. Erkinjuntti, 28. Virtanen, 52. Sallinen, 59. Erkinjuntti, 60. Tyrväinen – 51. Lušňák


    Finsko: Kilpeläinen (Metsola) – Salmela, Kivistö, Jalvanti, Lehtonen, Ahonen, Virtanen, Lyytinen – Koivisto, T. Sallinen, J. Sallinen – Erkinjuntti, Malinen, Tyrväinen – Ojamäki, Saarela, Elo – Mustonen, Apslund, Wärn – Paajanen
    Slovensko: Tomek (Konrád) – Sersen, Graňák, Švarný, Kotvan, Jánošík, Čerešňák, Kozák, Rosandić – Šťastný, Réway, Dravecký – Hudáček, Viedenský, Lušňák – Dej, Marcinko, Špirko – Handlovský, Galamboš, Stupka

    Rozhodčí: Rantala, Fonselius – Elonen, Hägerström
    bahis siteleri