Česko – Dobryj Ljod 7:3 (kon.) | Česko – Švýcarsko 8:0 (kon.)
konec
Česko
7:3 (3:1, 3:1, 1:1)
Dobryj Ljod
Pátek 08.04.2016, 13:45 • Patinoire des Vergers, Ženeva • Reprezentace žen do 15 let
Partner:
     
    33:12
    Dobryj Ljod právě vstřelil branku!
    Po vyhraném buly jsme až moc mysleli na gól, Rusky v mezikruží o fous ustály další nebezpečnou situaci a Glucharevová vyslala dopředu JELIZAVETU NIKOLAJEVOVOU. Tahounka Dobrého Ljodu měla dost času a v úniku tentokrát uspěla, když kotouč nekompromisně pověsila nad lapačku Švejdové. Ruská útočnice tím završila hattrick – 7:3. Asistence: Kristina Glucharevová, Nina Baranovová.
     
    27:04
    Česko právě vstřelilo branku!
    Už hrozně moc týmů poznalo, že hrát přesilovku proti české patnáctce nebývá vždycky výhoda. Když už jsme dlouho byli ve čtyřech, Kaltounková vyslala dopředu NATÁLII MLÝNKOVOU, která natáhla k bekhendovému blafáku. A naše kapitánka byla milimetrově přesná, zakončila krásně do růžku a je to 7:2! Asistence: Kristýna Kaltounková.
     
    23:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle už vypadá o hodně líp, české mladice si jako dravé šelmy jdou za dalším jasným vítězstvím! Barbora Machalová vyzvala od pravého mantinelu KRISTÝNU KALTOUNKOVOU, která vystřelila po ledě a Safonovová se natahovala marně – 6:2! Asistence: Barbora Machalová.
     
    21:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po krátkém trápení přece jenom přesilovku využíváme, dnes podruhé! A byla to opravdu parádní kombinace. Mazancová vybojovala puk pro Mlýnkovou, která už mohla před gólmankou střílet. Místo toho ale ještě nabídla kotouč NIKOLE DÝCKOVÉ, a ta nemohla úplně prázdnou branku minout – 5:2! Asistence: Natálie Mlýnková, Tereza Mazancová.
     
    18:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Převaha českého týmu se dočkala zaslouženého ovoce, znovu vedeme o dvě branky! Od modré nahodila puk na bránu PAVLÍNA VLKOVÁ a možná ho jedna z Rusek lehce lízla, možná ne. Každopádně skončil u tyčky překvapené Safonovové – 4:2! Bez asistence.
     
    15:55
    Dobryj Ljod právě vstřelil branku!
    Druhý brejk v prostřední části už bohužel ruské hokejistky trestají a snižují na nejtěsnější rozdíl. Po chybě české obrany se dopředu dostala JELIZAVETA NIKOLAJEVOVÁ, jíž chtěla Švejdová kotouč vypíchnout, ale Ruska to provedla opravdu hodně rychle a raduje se dnes podruhé – 3:2. Asistence: Kristina Glucharevová.
     
    11:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    No a poslední minuta první třetiny nám přináší další obrovskou radost! Tentokrát dostala puk od modré čáry do ohně Adéla Škrdlová a BARBORA MACHALOVÁ pak znovu stála na správném místě na dorážku – 3:1! Asistence: Adéla Škrdlová.
     
    11:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je tam, bereme si zpátky ztracené vedení! Tahle situace přesně ukázala, že musíte bojovat, dokud rozhodčí nezapíská. Nahození Gabriely Horákové vyrazila brankářka kousek před sebe a už už kotouč přikrývala. Jenže rychleji u něj byla hokejka BARBORY MACHALOVÉ, která ho došťouchla mezi nohama do sítě – 2:1! Asistence: Gabriela Horáková.
     
    10:30
    Dobryj Ljod právě vstřelil branku!
    Jenže přesně po minutě a půl je bohužel vyrovnáno. Rusky rychle vtrhly do našeho pásma a Švejdová nataženou hokejkou vypíchla puk před sebe. K dorážce se ale dostala Jegorovová a poté puk zametla pod brankářkou do branky JELIZAVETA NIKOLAJEVOVÁ – 1:1. Nevadí, jedeme dál! Asistence: Polina Jegorovová, Kristina Glucharevová.
     
    09:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Troufnu si říct – střílíme gól v ten nejlepší možný čas! Po akci Škorpíkové se puk dostal za bránu, odkud s ním vyjela před gólmanku. V následné skrumáži se nejlíp zorientovala TEREZA MAZANCOVÁ, která nekompromisní dorážkou do prázdné klece otevírá skóre – 1:0! Asistence: Patricie Škorpíková.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 9. Mazancová (Škorpíková), 12. Machalová (Horáková), 12. Machalová (Škrdlová), 19. Vlková, 22. Dýcková (Mlýnková, Mazancová), 24. Kaltounková (Machalová), 28. Mlýnková (Kaltounková) – 11. Nikolajevová (Jegorovová, Glucharevová), 16. Nikolajevová (Glucharevová), 34. Nikolajevová (Glucharevová, Baranovová)


    Česko: Švejdová (Štumbaurová) – Kotounová, Jandušíková, Šmajdová, Pejšová, Vlková, Krčková, Škrdlová, Horáková – Mlýnková "C", Dýcková, Mazancová – Kaltounková, Machalová, Čajanová – Černá, Fabšicová, Hájková – Škorpíková. Trenér: Rudolf Valla.
    Dobryj Ljod: Safonovová (25. Korobkinová) – Nikolajevová, Glucharevová, Jegorovová, Cacynová, Nikitinová, Konovalovová, Baranovová, Lidská, Avramovová, Krotovová, Chmelevová, Jamkovská, Družininová.
    bahis siteleri