Finsko – Slovensko 6:1 (kon.) | Česko – Německo 2:1 (kon.)
konec
Finsko
6:1 (1:0, 2:0, 3:1)
Slovensko
sk Pátek 08.04.2016, 17:30 • HK Areena, Turku, Fínsko • Euro Hockey Challenge
Partner:
     
    Druhý prípravný zápas pred Majstrovstvami sveta 2016 sa skončil. Domáce Fínsko porazilo Slovensko pomerom 6:1 a naši chlapci tak zo severu Európy odchádzajú bez výhry. Na Suomi totiž nestačili ani vo včerajšom zápase, keď mu podľahli pomerom 2:3.

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekne strávený večer. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:42:51)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:27
    Fínsko dalo gól!
    Tak ešte jeden gól. Takýto stav je pre Slovensko už ale krutý. Presadil sa aj ANTTI TYRVÄINEN.
     
    58:49
    Dravecký (SVK) – 2 minúty – podrazenie.
     
    58:03
    Fínsko dalo gól!
    Prehrávame už 1:5. Domáci teraz totálne zosmiešnili obranu Slovenskej republiky, ktorá už očakáva záverečný hvizd a koniec tohto trápenia. Druhým gólom v zápase sa prezentoval ANTI ERKINJUNTTI.
     
    57:45
    Na ľade sa teraz malý moment v bolestiach zvíjal Andrej Šťastný, ktorý napokon sám odkorčuľoval na striedačku. Veríme, že to nebude nič vážne.
     
    57:19
    Záver plynie poriadne rýchlo, čo je pre Fínov nepochybne dobrá správa. Je len veľmi nepravdepodobné, že ešte domácej reprezentácii dokážeme víťazstvo uchmatnúť.
     
    56:35
    Sersen s Réwayom ešte následne kombinovali v pásme súpera, Dravecký bol ale prikrytý, preto na svojej hokejke finálnu prihrávku spracovať nemohol.
     
    56:00
    Do konca riadnej hracej doby ostávajú ešte 4 minúty. Za stavu 4:1 pritom nič nenasvedčuje tomu, že by sa toto stretnutie malo predlžovať.
     
    55:21
    Tomu však v útočnej tretine chýbala podpora jeho spoluhráčov. Nuž, naši hokejisti by sa už najradšej videli nepochybne v sprchách.
     
    54:45
    Hra sa teraz prelievala zo strany na stranu, ani jeden z celkov sa po nahodení na zadný mantinel do šance nedostal. S pukom na hokejke bude kombinovať Marcinko.
     
    53:49
    Naši hokejisti to rozostavili v útočnej tretine dobre, napokon ale prišla až príliš okatá prihrávka na modrú čiaru a na strelu z tohto priestoru si už následne dal Kilpeläinen pozor.
     
    53:37
    Zápas sa pomaly chýli ku svojmu koncu, oba celky teraz pomerne často striedajú a šetria si tak sily na absolútny záver stretnutia.
     
    52:50
    Fínsko hrá v tejto chvíli presne to, čo potrebuje. Puk tak drží ďaleko od Kilpeläinena a znemožňuje tak Slovákom ohroziť vlastnú bránku.
     
    51:34
    Fínsko dalo gól!
    Tak napokon skórujú aj Fíni a zdá sa tak, že domáci si už svoj náskok dokážu postrážiť. Presadil sa JERE SALLINEN.
     
    50:59
    Už je to o poznanie veselšie, spomeňme si na včerajší zápas, kedy sme prehrávali taktiež 0:3 a napokon sme stav zápasu takmer vyrovnali. Snáď sa nám to podarí dnes.
     
    50:22
    Slovensko dalo gól! Je znížené! Slovensko hlavy nesklonilo ani za nepriaznivého stavu 0:3 a podarilo sa mu streliť kontaktný gól, PATRIK LUŠŇÁK bol osamotený pri vzdialenejšej žrdi a prepálil všetko, čo mu stálo v ceste.
     
    50:00
    Beží posledných 10 minút riadnej hracej doby.
     
    49:30
    Bratia Sallinenovci v spolupráci s Koivistom ale pred Tomekom nevymysleli nič svetoborné, trojica útočníkov Fínska preto počas hry odíde prestriedať.
     
    48:58
    Fínsko je usadené v obrannej tretine Slovenska, zatiaľ nestrieľa.
     
    48:10
    Marcinko je dnes veľkým ašpirantom na ocenenie Hráč zápasu zo slovenskej strany, urastený útočník, ktorého si pamätáme predovšetkým z pôsobenia v Košiciach, bojuje prakticky v každej možnej aj nemožnej pozícii.
     
    47:30
    Špirko nebezpečne operoval pred bránkoviskom, preto Kilpeläinen zbytočne nešpekuloval a puk na ľade prikryl. Slovensko tak ostane v útočnej tretine.
     
    46:45
    Boli sme svedkami viacerých tvrdých súbojov, pískať sa ale nemuselo. Hoci sa hrá do tela, všetko je to v rámci pravidiel. To je pritom pre ďalší priebeh stretnutia dôležité.
     
    46:10
    Pálil aj Sersen, pre nášho obrancu je to už tradičná pozícia, avšak aj táto rana skončila len v strede bránky. A tam je dnes Kilpeläinen fantastický.
     
    45:25
    Na opačnej strane musíme pochváliť Tomáša Marcinka, ktorý sa v útočnej tretine prezentoval zvýšenou aktivitou, avšak po tej puk v sieti neskončil.
     
    45:00
    Všetko sa to snažil zmeniť fínsky útočník, ktorý poľahky s pukom prekorčuľoval od mantinelu až pred bránkovisko, kde bol Tomek, našťastie, úspešný.
     
    44:29
    Fíni sa smerom dopredu vôbec neponáhľali, domáci hokejisti puk držia vo vlastnej tretine. Oba celky striedajú počas hry, tempo poriadne opadlo.
     
    43:45
    Pre Slovensko sa črtalo zaujímavé prečíslenie, puk potiahol po pravom krídle Libor Hudáček, avšak jeho prihrávka bola napokon len zblokovaná. Slovensko sa dnes herne trápi-
     
    42:58
    Lyytinen čakal pred bránkoviskom na nahodený puk, ktorý mal smerovať cez Stupku, avšak Václav si dal pozor a k súperovi ho neprepustil.
     
    42:46
    Naopak, Fínsko drží puk vo svojej obrannej tretine a smerom dopredu sa vôbec neponáhľa. Domáci si počas tretej tretiny budú dávať veľký pozor, dobre si totiž pamätajú, ako takmer včera o svoje trojgólové vedenie prišli.
     
    41:26
    Dej s Marcinkom a Špirkom puk nahodili do útočnej tretiny, opäť sa ale avizovalo postavenie mimo hry. Pomerne často sa teraz dostávame do podobných pozícií.
     
    40:29
    Slováci chceli využiť zaváhanie svojho súpera na útočnej modrej, kde Fíni puk stratili, napokon sme sa ale sami nevyhli ofsajdovej pozícii.
     
    40:19
    Úvodné buly tretej tretiny bolo vhodené, posledná časť riadnej hracej doby druhého prípravného zápasu Slovenska pred Majstrovstvami sveta sa začala. Oba celky sa teraz budú chcieť s pukom presunúť pred bránku svojho súpera, ktorú sa pokúsia čo najskôr ohroziť.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Skončila sa druhá tretina zápasu, v ktorej sme videli dva góly. Nanešťastie, oba strelilo domáce Fínsko, ktoré tak po 40 minútach hry vedie už pomerom 3:0.

    Tretia tretina sa začne približne o 19:09.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:56
    Zdá sa, že pred prestávkou sa už nič neudeje.
     
    38:45
    Už len niekoľko sekúnd do konca druhej tretiny, Slovensko ju bude chcieť dohrať bez ďalšieho inkasovaného gólu.
     
    38:03
    Lušňák bol unavený, preto v šprintérskom súboji uspieť nemohol. Škoda, Patrik sa mohol dostať do mimoriadne zaujímavej streleckej pozícii.
     
    37:22
    Fínsko ešte mohlo navýšiť svoj náskok, keď sa k dobrej strele dostal Lyytinen, napokon sa ale skvelým zákrokom prezentoval Tomáš Tomek.
     
    37:00
    Do konca druhej tretiny ostávajú približne 3 minúty, Fínsko stále vedie pomerom 3:0.
     
    36:31
    Martin Réway teraz nemal veľa možností a ťažký puk si pred útočnom modrou jednoducho musel stiahnuť bližšie k telu. Na tento pohyb slovenský útočník dobre nezareagoval a vletel do ofsajdu.
     
    36:20
    Navyše, puk skončil na zakázanom uvoľnení. Slovensko striedať nemôže.
     
    36:08
    Dlhý boj o puk v rohu klziska, v obrannej tretine sme ho napokon do svojej moci získali predsa len my, stálo nás to však veľmi veľa síl.
     
    35:45
    Joonas Jalvanti dostal pri ľavom kruhu veľa priestoru, preto si s pukom nakorčuľoval do výhodnejšej pozície a následne dobre ohrozil Tomeka, ten ranu našťastie vyrazil.
     
    35:00
    Ostáva 5 minút do konca druhej tretiny.
     
    34:29
    Fínsko napokon odolalo aj tejto presilovej hre nášho celku. Škoda, ak by sa nám podarilo skórovať, ďalšie pokračovaní zápasu mohlo byť ešte veľmi zaujímavé.
     
    34:00
    Fínsko sa dokázalo oslobodiť, zbytočne to teraz hráme na krásu a zabúdame strieľať. Bez zakončenia pritom padne gól len veľmi ťažko.
     
    33:15
    Réway to chcel zmeniť a do puku sa oprel za pravým kruhom na vhadzovanie, jeho strela švihom ale zasiahla len obrancu domácej reprezentácie.
     
    32:56
    Sme usadení v pásme, zatiaľ ale nestrieľame.
     
    32:22
    Salmela z Fínska si pôjde odpočinúť na trestnú lavicu, hráme presilovú hru v trvaní dvoch minút.
     
    32:18
    Domáci sa teraz až príliš ponáhľajú do útočnej tretiny, čo ich stojí nielen veľa síl, ale dostávajú sa tiež do zbytočného nebezpečenstva, keďže sa pomerne často vhadzuje v ich pásme.
     
    31:29
    Celkom evidentný ofsajd Fínov po nepresvedčivom vyhodení našich chlapcov, píska sa regulérny ofsajd.
     
    31:05
    Medzičasom sa sily na hracej ploche vyrovnali. Okrem jedinej strely Sersena sme si nevypracovali väčšiu príležitosť na skórovanie, aj preto platí stále stav 3:0 v prospech Fínska.
     
    30:09
    Sersen teraz medzi kruhmi spracoval ťažkú prihrávku, následne ale predsa len vypálil na Kilpeläinena. Bolo to však iba do stredu brány, tento priestor si domáci gólman postrážil.
     
    29:51
    Po následnej krížnej prihrávke to už neplatí, Hudáček to mohol skúsiť sám, napokon sa tak nestalo. Preto sa Fínsko dokázalo oslobodiť.
     
    29:10
    Réway hľadal medzi kruhmi Hudáčka, Liborovi ale puk cez čepeľ prepadol až k opačnému mantinelu. V útočnej tretine ostaneme.
     
    28:48
    Jere Sallinen (FIN) – 2 minúty – podrazenie.
     
    28:38
    Fíni puk dostali od mantinelu, následne ale pokazili svoju kombináciu na útočnej modrej a puk poslali len do obrannej tretiny.
     
    28:00
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    27:46
    Snaha o odpoveď, Slovensko sa dostávalo do prečíslenia dvoch proti jednému, Vlado Dravecký to pritom nemyslel vôbec zle, jeho zakončenie ale o niekoľko centimetrov predsa len minulo domácu svätyňu.
     
    27:10
    Fínsko dalo gól!
    Tomek teraz išiel z bránky veľmi vysoko, aj preto chcel po puku doskočiť pri pravom kruhu na vhadzovanie. JESSE VIRTANEN sa k nemu ale dostal skôr a poslal ho do prázdnej brány.
     
    26:27
    Dej spoločne so Špirkom napádali rozohrávku svojho súpera v obrannej tretine, duo Slovákov bolo ale už príliš unavené, preto to po chvíli vzdalo a odišlo striedať.
     
    25:50
    Pomer vhadzovaní v druhej tretine je pre Slovensko zatiaľ mimoriadne nepriaznivý, vyhrali sme raz, no prehrali až 6 vhadzovaní.
     
    25:29
    Lušňák puk chcel puk posunúť k modrej čiare, kde už stál na strelu pripravený Viedenský, nanešťastie pre nás si ale Fíni dali na túto situáciu pozor.
     
    25:00
    Fíni čakajú na dostriedanie svojho celku, zápas opäť stráca na tempe.
     
    24:19
    Dravecký s Réwayom mali teraz v obrannej tretine len veľké problémy, hoci sa súper k puku nedostal, takéto zmätky si pri napádaní jeho útočníkmi dovoliť jednoducho nemôžeme.
     
    23:35
    Fínsko puk okamžite vyhodilo von z obrannej tretiny, domáci sa teraz rozhodne nemajú kam ponáhľať, preto si dovolia aj striedanie počas hry.
     
    23:01
    Fínsko dalo gól!
    Zbytočne veľa priestoru sme teraz Fínom nechali v priestore ľavého krídla a napokon sme pykali. Do puku sa poriadne oprel ANTI ERKINJUNTTI, ktorý strelou švihom prepálil Tomeka.
     
    22:45
    Domáci hokejisti nezvládli úvod svojej presilovej hry, puk im prepadol až do stredného pásma, preto sa pískalo postavenie mimo hry.
     
    22:40
    Lušňák (SVK) – 2 minúty – držanie.
     
    22:17
    Max Wärn teraz so svojim aktívnym napádaním takmer uspel, keď puk udržal na modrej čiare, napokon ale prihrávka Slovenska predsa len prepadla do stredného pásma.
     
    21:23
    Hra disponuje len veľmi nízkym tempom, úvod prostrednej časti nám prináša diametrálne odlišný hokej, ako tomu bolo v prípade prvej tretiny.
     
    20:53
    Jeden z bratov Sallinovcov teraz chcel pred modrou čiarou počkať na jedného zo svojich spoluhráčov, ten ale napokon odišiel striedať. Aj preto prišlo len jednoduché nastrelenie na zadný mantinel.
     
    20:10
    Úvodné buly druhej tretiny bolo vhodené. Puk tentokrát získali do svojej moci domáci hokejisti, ktorí do prostrednej časti zápasu vstúpia so psychickou výhodou.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Prvá tretina sa skončila, po dvadsiatich minútach platí stav 1:0 v prospech domácej reprezentácie. Fínsko zatiaľ zaslúžene vedie, aj keď Slovensko podáva o poznanie lepší výkon, ako tomu bolo včera.

    Druhá tretina sa začne približne o 18:21.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:13
    Hrá sa posledná minúta. Zdá sa, že pred prestávkou sa už nič podstatné neudeje, keďže oba celky si puk posielajú len v okolí stredného pásma.
     
    18:15
    Medzičasom sa nám začali posledné 2 minúty prvej tretiny, Slovensko už má na ľade piatich korčuliarov. Presilovej hre svojho súpera sme sa dokázali ubrániť.
     
    17:45
    Streľba od modrej, obetavý Kozák sa do tejto rany hodil. Aj vďaka tomu sa tak mohol Tomek šetriť.
     
    17:19
    Fínsku sa nedarí usadiť v našom pásme, skvelá obranná hra aj počas oslabenia.
     
    17:00
    Navyše, puk sme po nepresnom zakončení poslali len cez všetky čiary. Za sebou tak máme už takmer minútu hry v početnej nevýhody.
     
    16:30
    Fínsko usadené v útočnej tretiny, zatiaľ je to bez lepšieho zakončenia.
     
    16:12
    Marcinko (SVK) – 2 minúty – hákovanie.
     
    15:11
    Ale pozor! Slováci sa dostali do dobrej šance, keď sa naši hokejisti prezentovali v útočnej tretine veľkou bojovnosťou, nanešťastie pre nás Kilpeläinen v dôležitom zákroku uspel.
     
    14:55
    Jednoduché vyhodenie puku Slovenska na zadný mantinel, oba celky budú striedať počas hry.
     
    14:09
    Aj my sme ale ukázali, že svojho súpera dokážeme zovrieť v obrannej tretine. Z tohto faktu bude musieť Slovensko vychádzať aj v ďalšom pokračovaní zápasu.
     
    13:29
    Marcinko na modrej čiare prenechal puk Kozákovi, aj preto sa s ním mohol Lukáš vydať ku kruhom, odkiaľ smerovala veľmi zaujímavá strela. Škoda, že tá sa do siete nezmestila.
     
    12:19
    Na opačnej strane sympatická snaha Lukáša Handlovského, ktorý si pred Kilpeläinena nakorčuľoval z pozície ľavého krídla, tentokrát ale puk zapadol priamo do lapačky pozorného gólmana.
     
    11:55
    Fíni sa postarali o útočný výpad, ten posledný zakončoval svojou strelou Tyrväinen, našťastie pre nás sa ale puk do siete slovenskej bránky nezmestil.
     
    11:07
    Fínsko hrá pomerne tvrdo, avšak čisto. Vylučovať sa dnes zatiaľ nemuselo, arbitri pritom nemajú veľa dôvodov na prerušovanie hry ani po nahodeniach oboch celkov.
     
    10:26
    Rasťo Špirko puk zaviezol od mantinelu priamo medzi kruhy, odkiaľ nebezpečne vypálil na bránku súpera, našťastie pre Fínsko si dal Kilpeläinen na túto situáciu pozor.
     
    09:50
    Zdá sa, že Fíni po úvodnom tlaku prežívajú mierny výpadok z tempa, my veríme, že tento bude čo najdlhší a smerom dopredu trak bude môcť nazrieť aj Slovensko.
     
    08:58
    Konečne sme sa dostali do šance, zahrali sme to jednoducho, okamžitá strela ale vypadla Kilpeläinenovi z moci. To sa snažil využiť Hudáček, Liborova dorážka skončila medzi betónmi domáceho brankára.
     
    08:29
    Po dlhšom prerušení hry stále nahadzujeme puky na zadný mantinel, zdá sa, že toto kľúčom k úspechu nebude. Aj k Viedenskému teraz obrana výborne pristúpila.
     
    07:10
    Gól, síce padol, platiť ale nebude. Eero Elo totiž puk podľa videorozhodcu posunul puk do siete nohou úmyselne.
     
    07:10
    Pomerne dlho teraz prebieha telefonát hlavného rozhodcu, technika totiž mierne štrajkuje a nedovoľuje arbitrovi sa spojiť s videorozhodcom pomocou bezdrôtovej technológie.
     
    07:10
    Fínsko pridalo druhý gól, ešte sa bude telefonovať. Zdalo sa, že domáci hokejista puk kopol do bránky nohou, bude ale len veľmi ťažké posúdiť, či bol tento pohyb úmyselný.
     
    06:57
    Slováci sa dostali k puku, ktorý okamžite nastrelili do útočnej tretiny. Libor Hudáček bol ale teraz príliš statický, preto túto prihrávku nedokázal zachytiť.
     
    06:06
    Nasledovať bude komerčná prestávka.
     
    06:04
    Domáci hokejisti ukazujú, v čom sú takí silní. Fíni neustále napádajú rozohrávku svojho súpera a pomerne často sa dostávajú k voľným odrazeným pukom. Nanešťastie, gólové príležitosti z toho nevznikajú.
     
    05:43
    Napriek tomu sa naši chlapci dostali do zakončenia, Dravecký mal pri svojej rýchlej jazde ale puk len na bekhende, preto výraznejšie Kilpeläinena prekvapiť nedokázal.
     
    04:53
    Fínsko dalo gól!
    A Fíni sa dostávajú do vedenia. Pôjde o vôbec prvé prerušenie hry v tomto zápase, nanešťastie, prišlo po tom, čo náš celok inkasoval. Presadil sa MAX WÄRN.
     
    04:28
    Na malý moment sme sa usadili v pásme svojho súpera, po nastrelení puku na zadný mantinel ale Lušňák v súboji jedného proti jednému neuspel.
     
    03:44
    Sersena teraz veľmi vysoko napádal Tomi Sallinen, Fíni si ale napokon predsa len nerozumeli a nechali sa pripraviť o útočnú tretinu. Puk letí do stredného pásma.
     
    03:00
    Saarela sa rozhodol vypáliť na Tomeka, ten mal pred sebou pomerne jednoduchý zákrok a puk preto vyrazil len na hokejky svojich spoluhráčov.
     
    02:08
    Pre Fínsko sa črtala zaujímavá príležitosť na skórovanie, keď po krátkej kombinácii v útočnej tretiny smerovala z pravej strany prihrávka do stredu poľa, našťastie tento puk padol až k opačnému mantinelu.
     
    01:19
    Úvod zápasu prináša pomerne vysoké tempo, korčuľuje sa zo strany na stranu, sledujeme ale len veľké množstvo nahadzovaných pukov, po ktorých celky nedokážu zakončiť.
     
    00:39
    Slováci sa okamžite natlačili do útočnej tretiny, napokon ale o puk pri modrej čiare prišli. Naopak, do šance sa dostalo Fínsko, nebezpečne zakončoval Salmela, avšak Tomek v dobrom zákroku uspel.
     
    00:10
    Úvodné buly bolo vhodené. Puk po krátkom boji v stredovom kruhu zapadol napokon na hokejky našej reprezentácie, ktorá sa s ním bude chcieť čo najrýchlejšie vydať do útočnej tretiny.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Teraz je už všetko pripravené na vhodenie úvodného buly, dámy a páni, prajeme vám príjemný športový zážitok!
     
    Oba celky už stoja nastúpené na svojich modrých čiarach. My si ešte počkáme na hymny oboch krajín. Podobne, ako tomu bolo včera, aj dnes si tú našu vypočujeme z úst miestnej speváčky. A to aj napriek značnej jazykovej bariére.
     
    Úvodné zostavy:

    Fínsko: Kilpeläinen (Metsola) – Salmela, Kivistö, Jalvanti, Lehtonen, Ahonen, Virtanen, Lyytinen – Koivisto, T. Sallinen, J. Sallinen – Erkinjuntti, Malinen, Tyrväinen – Ojamäki, Saarela, Elo – Mustonen, Apslund, Wärn – Paajanen

    Slovensko: Tomek (Konrád) – Sersen, Graňák, Švarný, Kotvan, Jánošík, Čerešňák, Kozák, Rosandić – Šťastný, Réway, Dravecký – Hudáček, Viedenský, Lušňák – Dej, Marcinko, Špirko – Handlovský, Galamboš, Stupka

    Rozhodca: Rantala, Fonselius – Elonen, Hägerström.
     
    Vážení priaznivci slovenského hokeja, srdečne vás vítam pri priamom prenose z 2. prípravného zápasu našej reprezentácie pred záverečným turnajom Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji 2016, medzi Fínskom a Slovenskom.

    Slováci odohrajú v rámci prípravy pred MS viacero náročných hokejových stretnutí. Medzi ne sa nepochybne radí aj dvojzápas s domácou reprezentáciou Fínska, ktorý odštartovala naša reprezentácia prehrou vo štvrtok (2:3 z pohľadu Slovenska), pričom druhé stretnutie je na severe Európy naplánované v piatok.

    Naša reprezentácia cestovala do Fínska bez Andreja Meszároša aj brankára Júliusa Hudáčka. Zatiaľ čo Meszároš si doliečuje svoje zranenie zo základnej časti, staršieho z bratov Hudáčkovcov vyradili z hry o poznanie milšie povinnosti. Skúsený gólman totiž odcestoval do domovskej Spišskej Novej Vsi, kde sa mu v stredu narodila dcéra. Julovi aj touto cestou k novému prírastku do rodiny gratrulujeme!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 5. Wärn, 24. Erkinjuntti, 28. Virtanen, 52. Sallinen, 59. Erkinjuntti, 60. Tyrväinen – 51. Lušňák


    Finsko: Kilpeläinen (Metsola) – Salmela, Kivistö, Jalvanti, Lehtonen, Ahonen, Virtanen, Lyytinen – Koivisto, T. Sallinen, J. Sallinen – Erkinjuntti, Malinen, Tyrväinen – Ojamäki, Saarela, Elo – Mustonen, Apslund, Wärn – Paajanen
    Slovensko: Tomek (Konrád) – Sersen, Graňák, Švarný, Kotvan, Jánošík, Čerešňák, Kozák, Rosandić – Šťastný, Réway, Dravecký – Hudáček, Viedenský, Lušňák – Dej, Marcinko, Špirko – Handlovský, Galamboš, Stupka

    Rozhodčí: Rantala, Fonselius – Elonen, Hägerström
    bahis siteleri