Philadelphia – Pittsburgh 3:1 (kon.) | Colorado – Anaheim 3:5 (kon.) | Florida – Carolina 5:2 (kon.)
New Jersey – Toronto 5:1 (kon.) | Columbus – Chicago 5:4 (po pr.) | Minnesota – Calgary 1:2 (kon.)
Montreal – Tampa 5:2 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 3:4 (po pr.) | St. Louis – Washington 1:5 (kon.)
Dallas – Nashville 3:2 (kon.) | Vancouver – Edmonton 4:3 (3:2 po s.n.) | Los Angeles – Winnipeg 3:4 (0:1 po s.n.)
San Jose – Arizona 1:0 (kon.)
konec
Minnesota Wild
1:2 (0:0, 1:0, 0:2)
Calgary Flames
Neděle 10.04.2016, 01:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    Minnesota se bude v neděli v noci proti Calgary snažit před začátkem playoff vrátit zpět na vítěznou dráhu, což by vzhledem k výsledkům z posledních dvou vzájemných utkání neměl být problém. Wild v letošní sezóně NHL Flames dvakrát porazili, na jejich ledě 5:3 a doma poté 6:2. Jak dopadne třetí vzájemný duel, to se dozvíme po skončení utkání v Xcel Energy Center, kterým Vás s radostí provede Tomáš Reiner.
     
    Minnesota Wild:

    Minnesota Wild si zajistila v západní konferenci druhou divokou kartu a účast v playoff, které začíná již příští týden. Svěřenci Johna Torchettiho ovšem před jeho začátkem prohráli čtyři zápasy v řadě. Minnesota hrála během posledních týdnů velice a někdy až překvapivě dobře, jenže s vědomím účasti v playoff přišlo polevení. Wild už půjde v závěru základní části zřejmě pouze o to, aby se nikdo zbytečně nezranil.
    Matt Stajan dnes nechybí v zahajovací formaci Calgary Flames.

     
    Calgary Flames:

    Calgary před utkáním proti Minnesotě povolalo z AHL útočníka Turnera Elsona a obránce Olivera Kylingtona a Patricka Sieloffa, kteří by si všichni tři měli v neděli v noci na ledě Wild odbýt debut v NHL. Flames očekávají, že se do brány vrátí Niklas Backström, který prvních deset sezóny v NHL strávil právě v Minnesotě. Pokud do utkání zasáhne, bude to pro něho velice speciální moment. Niklas Backström je nejlepším brankářem Minnesoty v historii poté, co během 409 zápasů zaznamenal 194 výher a vychytal 28 shutoutů, a určitě se dočká od fanoušků vřelého přivítání.
     
    Vzájemné zápasy:

    25.03.16 Minnesota Wild – Calgary Flames 6:2
    18.02.16 Calgary Flames – Minnesota Wild 3:5
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Suter (A), Spurgeon, Scandella, Dumba, Brodin, Folin – Zucker, Koivu (C), Coyle – Niederreiter, Haula, Pominville (A) – Porter, Granlund, Jones – Carter, Dalpe, Fontaine. Hlavní trenér: John Torchetti.

    Calgary Flames: Backström (Hiller) – Giordano (C), Engelland, Brodie (A), Hamilton, Kylington, Sieloff – Shinkaruk, Monahan (A), Gaudreau – Colborne, Backlund, Shore – Ferland, Bennett, Jooris – Elson, Stajan, Jokipakka. Hlavní trenér: Bob Hartley.

    Rozhodčí: Tim Peel, Ian Walsh – Trent Knorr, Ryan Galloway.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:14
    V Xcel Energy Center právě začalo utkání mezi Minnesotou a Calgary, v němž domácí Wild usilující proti Flames o třetí výhru v řadě.
     
    02:58
    Minnesota Wild se zatím dostala ke dvěma střelám, zatímco hosté z Calgary pouze k jedné. Zatím nesledujeme nikterak zajímavý začátek utkání.
     
    05:14
    Ryan Carter napřáhl v pravém kruhu pro vhazování k velmi nebezpečné střele, která mířila ke vzdálenější levé tyči, brankář Niklas Backström ale vytáhl pěkný zákrok, měl ovšem co dělat, aby puk ve svém náručí udržel!
     
    07:17
    David Jones napřáhl z pravého křídla k pořádně tvrdé střele s příklepem, ta ale zamířila mimo a brankář Devan Dubnyk nemusel zasahovat.
     
    08:08
    Hokejisté domácí Minnesoty opět rozjeli po pravém křídle nebezpečný útok a následná střela Justina Fontainea letící těsně nad ledem v blízkosti levé tyči mířila mezi betony Niklase Backströma, brankář Flames ale vytáhl úžasný zákrok, když vleže jeho střelu tygřím skokem zastavil a poté ho ukryl pod lapačkou!
     
    09:46
    Minnesota Wild je v úvodu utkání mnohem nebezpečnější a Devan Dubnyk na opačné straně ledové plochy zatím nemusel řešit žádnou nebezpečnou situaci. Flames se dostali ke střel střelám, ani jedna z nich ale nevyvolala žádné vzrušení.
     
    10:32
    Flames pouze nahodili puk do útočného pásma a poté odjeli rychle střídat.
     
    10:46
    Mark Giordano se zmocnil ve středovém kruhu puku a poté od modré čáry napřáhl k nebezpečné střele po ledě, která mířila mezi betony Devana Dubnyka, ten ale vytáhl fantastický zákrok, když jeho pokus po včasném sklapnutí betonů vyrazil!
     
    11:50
    Wild ihned po vhazování dvakrát v rychlém sledu vypálili, v druhém případě Ryan Suter, brankář Niklas Backström je ale zatím bezchybný, když obě střely domácích hráčů vyrazil.
     
    12:02
    Minnesota vzápětí nebezpečně vypálila z pravého kruhu pro vhazování ke vzdálenější levé tyči, Niklas Backström se ale dokázal bleskově přesunout a pravým betonem puk vyrazil!
     
    13:28
    Patrick Sieloff (CGY) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    13:46
    Minnesota Wild má necelých sedm minut před koncem první třetiny k dispozici úvodní přesilovou hru dnešního utkání, zatím se ale musí bránit v obranném pásmu.
     
    14:26
    Wild vybojovali v rohu obranného pásma puk a nyní už se usadili v útočném pásmu.
     
    14:46
    Marco Scandella na pravém křídle vypálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování, jeho následná střela ale byla sražena mimo.
     
    15:29
    Vyloučený Patrick Sieloff který si dnes odbývá debut v NHL se vrací zpět na led a Calgary Flames úspěšně přečkalo úvodní oslabení.
     
    16:09
    Sam Bennett napřáhl mezi kruhy pro vhazování k nebezpečné střele, Devan Dubnyk po ní ale nakonec nemusel zasahovat, protože jeho spoluhráči ji mezi kruhy pro vhazování srazili mimo.
     
    16:43
    Puk byl po další střele Flames sražen mimo ledovou plochu a po přerušení hry následuje krátká reklamní přestávka, po které se bude dohrávat zbytek první třetiny za bezbrankového stavu 0:0.
    Charlie Coyle dnes hraje 231. utkání v řadě, čímž vyrovnal rekord Jasona Pominvillea a Brozdiaka, nejdelší sérii zaznamenal v historii Wild Laaksonen, který odehrál 283 zápasů v řadě.

     
    17:34
    Wild po několikáté v zápase ohrozili bránu Calgary střelou z pravého kruhu pro vhazování, jenže ani tentokrát na Niklase Backströma nevyzráli a hostující brankář jejich pokus vyrazil.
     
    19:00
    Do konce úvodní části utkání, ve které jsme zatím nebyli svědky žádného gólu zbývá odehrát jedna minuta.
     
    19:25
    David Jones napřáhl v pravém kruhu pro vhazování ke střele, která těsně nad ledem mířila ke vzdálenější levé tyči, Niklas Backström ji ale dokázal pravým betonem vyrazit!
     
    19:50
    Marco Scandella vzápětí zkusil vypálit z opačné strany útočného pásma, ani on si ale na Niklase Backströma, který jeho pokus dobře vyrazil, nepřišel.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Minnesota Wild vstoupila do utkání velice dobře a hrozila zejména střelami z pravého kruhu pro vhazování, jenže ani jedna z nich se neujala. V bráně Calgary Flames zatím skvěle chytá Niklas Backström, který si dokázal poradit i s velmi nebezpečnou střelou domácích hokejistů z blízkosti pravé tyče. Skóre po první třetině. Minnesota Wild 0 Calgary Flames 0.

     
    Druhá třetina začne přibližně ve 2:06.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:02
    V Minnesotě právě začala druhá třetina bezbrankového zápasu mezi domácími Wild a Calgary Flames. Nicklas Backström měl v první třetině výrazně více práce, puk za svá záda ale nepustil, stejně jako na opačné straně Devan Dubnyk.
     
    20:16
    Dougie Hamilton (CGY) dostal menší trest, 2 minuty krosček.
     
    20:36
    Mikael Granlund v pravém kruhu pro vhazování vypálil po přihrávce svého spoluhráče bez přípravy na přední tyč, tam byl ale připravený Nicklas Bäckstrom, který jeho střelu levým betonem vyrazil!
     
    20:58
    Mikael Granlund během pár sekund podruhé vypálil, jeho následná střela ale zamířila mimo tři tyče brány Calgary.
     
    21:06
    Jared Spurgeon v levém kruhu pro vhazování napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, ta byla ale taktéž nepřesná a zamířila vedle bližšího levého horního rohu brány.
     
    22:03
    Mikael Granlund si v pravém kruhu pro vhazování srovnal puk na hůl a poté se snažil zamířit do vzdálenějšího levého horního rohu brány, jenže jeho střela neměla potřebnou přesnost a skončila na hrudi Niklase Backströma, který sice jeho pokus nedokázal udržet v náručí, účel ale jeho zákrok splnil!
     
    23:06
    Puk by sražen do ochranné sítě a za bránou Nicklase Backströma se poté strhla potyčka, do které se zapojilo několik hráčů a určitě se bude vylučovat.
     
    23:06
    Mark Giordano (CGY) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    23:06
    Mikael Backlund (CGY) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    23:06
    Nino Niederreiter (MIN) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    Matt Dumba je skvělým obráncem, který navíc dokáže nebezpečně vypálit, což nyní dokonale ukázal střelou od modré čáry, Nicklas Backström se ale rychle přesunul ke své pravé tyči a poté prudký kotouč po jeho střele bez přípravy ukryl v náručí!
     
    25:11
    Všichni tři vyloučení borce se vrátili zpět na ledovou plochu a Calgary Flames hraje po přesilové hře Minnesoty v plném počtu.
     
    25:22
    Wild pronikli po levém křídle do útočného pásma a poté z ostrého úhlu napřáhli ke střele, kterou Niklas Backström v pohodě ukryl ve své lapačce.
     
    26:00
    Ze druhé třetiny je odehráno šest minut a zatím marně čekáme na úvodní gól utkání.
     
    26:39
    Ryan Carter v levém kruhu pro vhazování napřáhl ke střele, kterou dokázal zablokovat Dougie Hamilton a Flames mohli a také vyrazili po pravém křídle v blízkosti střídaček do protiútoku.
     
    26:45
    Hra byla po nepřesném zakončení Calgary přerušena a Micheal Ferland se v rohu kluziště pustil do potyčky Ryanem Carterem. Oba dva borci se půjdou zřejmě zchladit na trestnou lavici.
     
    26:45
    Ryan Carter (MIN) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    26:45
    Micheal Ferland (CGY) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    27:27
    Wild dvakrát nebezpečně vypálili z levého křídla, první střela Marca Scandelly ale byla zablokována a ta druhý z vrcholu kruhu pro vhazování skončila v lapačce Niklase Backströma.
     
    28:02
    Nino Niederreiter se z ničeho nic ocitl v blízkosti levé tyče brány Calgary v obrovské šanci, po bekhendové přihrávce Jasona Zuckera ale nedokázal puk zvednout nad pravý beton Nicklase Backströma, který si připsal výtečný zákrok!
     
    28:46
    Oba dva týmy hrají v plném počtu a vyloučení Micheal Ferland a Ryan Carter jsou zpět na ledě.
     
    29:46
    Johnny Gaudreau na obranné čáře ukryl puk hokejistům Wild a po levém křídle pronikl do útočného pásma, kde hledal najíždějícího Matta Stajana, ten měl ale příliš velkou rychlost a pod tlakem protihráče bekhendem nedokázal puk v tísni usměrnit k levé tyči.
     
    30:06
    Darcy Kuemper v polovině zápasu naskočil do brány místo Devana Dubnyka. S největší pravděpodobností to ovšem není kvůli zranění.
    Utkání v Xcel Energy Center sleduje skvělých 19247 diváků.

     
    30:34
    Chris Porter dostal příliš mnoho prostoru a z mezikruží napřáhl ke krásné táhlé střele, která mířila do pravého horního rohu rohu brány, Nicklas Backström ale vytáhl skvělý zákrok a puk ukryl ve své lapačce!
     
    31:10
    Svěřenci Johna Torchettiho jsou zatím jasně lepší, stále se jim ale nepodařilo protrhnout bezbrankové skóre, a to už běží druhá polovina utkání.
     
    32:43
    Flames nedokázali po předchozím útoku, který zastavila nepřesná zpětná přihrávka mezi kruhy pro vhazování, vyklidit útočné pásmo a vzápětí byl hráčům Calgary odpískán ofsajd.
     
    33:00
    Minnesota právě vstřelila branku!
    ZAC DALPE konečně prolamuje bezbrankové skóre a posílá Wild do zaslouženého vedení 1:0!! Ryan Carter na pravém křídle krásně dojel nahozený puk, a přestože byl poslán k ledu, v sedě dokázal puk přisunout do jízdy Zacovi Dalpemu, který z otočky bekhendovou střelou zamířil mezi betony Niklase Backströma ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Ryan Carter, Christian Folin.
    33:00 Zac DALPE - 1:0
     
    34:26
    Calgary Flames se pokusilo bleskově odpovědět, jeho následná střela ale skončila na výstroji pozorného Devana Dubnyka, který si skvěle pokryl prostor u své levé tyče.
     
    34:35
    Micheal Ferland se ocitl mezi kruhy pro vhazování ve velké šanci, jeho následná střela mířící k levé tyči ale skončila ve výstroji Devana Dubnyka, který předvedl fantastický zákrok!
     
    35:54
    Jared Spurgeon nedokázal proměnit obrovskou příležitost! Minnesota Wild vyrazil do přečíslení 2 na 1 a Mikael Granlund nádhernou diagonální přihrávkou našel v blízkosti pravé tyče najíždějícího Jareda Spurgeona, který mohl puk uklízet do odkryté části brány, jenže Niklas Backström předvedl bleskový přesun a lapačkou přitisknutou k levému betonu dokázal jeho pokus zastavit!
     
    37:17
    Dougie Hamilton se dostal v mezikruží ke střele, ta ale byla sražena do rohu ledové plochy a Devan Dubnyk zasahovat nemusel.
     
    37:35
    Dougie Hamilton (CGY) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    37:58
    Charlie Coyle se ocitl v blízkosti pravé tyče ve velké brankové příležitosti, jeho následná střela ale byla sražena mimo.
     
    38:32
    Jared Spurgeon napřáhl v levém kruhu pro vhazování ke tvrdé střele s příklepem, která mířila k bližší tyč, Nicklas Backström se ale včas přesunul a jeho pokus ukryl ve svém náručí!
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát jedna minuta a Minnesota Wild vede v domácím Xcel Energy Center před zrakem 19247 diváků nad Calgary těsně 1:0.
     
    39:47
    Jonas Brodin vypálil z levého kruhu pro vhazování na bližší tyč, jeho následná střela ale byla sražena mimo.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Svěřenci Johna Torchettiho v prostřední části utkání pokračovali ve svém ofenzivním snažení a nadále byli lepším týmem. Niklas Backström sice ve druhé třetině vytáhl několik skvělých zákroků a dlouho odolával, nakonec ale přece jen kapituloval, když se sedm minut před jejím koncem prosadil krásnou bekhendovou střelou z otočky mezi betony hostujícího brankáře Zac Dalpe. Minimálně dvě slibné šance měl Jared Spurgeon, ani jednu z nich ale neproměnil. Skóre po 40 minutách. MInnesota Wild 1 Calgary Flames 0.
    Wild vyslali na bránu soupeře o dvacet střel více. Skóre? 1:0!

     
    Třetí třetina začne přibližně ve 3:04.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:07
    Niklas Backström zatím souboj se svými bývalými spoluhráči prohrává a Minnesota Wild vstupuje do závěrečné části utkání s jednobrankovým vedením, o které se postaral svým prvním gólem v NHL sedm minut před koncem druhé třetiny Zac Dalpe.
     
    40:57
    Wild během dosavadního průběhu utkání vyslali na bránu Niklase Backströma 31 střel, zatímco Calgary na opačné straně na stranu Devana Dubnyka pouhých šest a celkově jedenáct. Neskutečná převaha.
     
    42:00
    Jacon Zucker chtěl vypálit z vrcholu levého kruhu pro vhazování, jeho následná střela ale byla zablokována a Niklas Backström mohl zůstat pro tuto chvíli klidný.
     
    42:50
    Flames nahodili puk do útočného pásma a v jeho pravém rohu ho dokázali dojet, jejich následná akce ale vzápětí žádnou brankovou příležitost ani střelu nepřinesla.
     
    43:31
    Svěřenci Boba Hartleyho se sice často vydávají do útočného pásma, tam ale vzápětí předvádí nepřesnou přihrávku nebo nahození, které nedokáží dojet.
     
    43:53
    Johnny Gaudreau se pokusil vyvrátit má slova střelou z mezikruží, když se z ničeho nic zrodil sám před bránou, z blízkosti ale zamířil trestuhodně pouze do hrudi Darcyho Kuempera, který se nemusel téměř ani hnout, aby jeho pokus vyrazil!
     
    44:58
    Johnny Gaudreau mohl z blízkosti udeřit, jenže si vybral před pár sekundami tu nejhorší možnou část brány, tedy střed.
     
    45:05
    Wild na opačné straně vyrazili do rychlého protiútoku a přečíslení dva na jednoho a podruhé v utkání ho nedokázali využít ke vstřelení gólu, když Davidovi Jonesovi sjel puk v mezikruží z hole, kdyby ne, řítil by se sám na bránu.
     
    46:11
    Mikko Koivu (MIN) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    46:16
    Wild začínají oslabení skvěle a podél mantinelu u střídaček vyhazují puk až za bránu Niklase Backströma.
     
    46:53
    Flames mají k dispozici první přesilovou hru a zatím se během ní nedostali ani k jedné střele. Wild naopak nyní opět vyhodili puk až za bránu Niklase Backströma.
     
    47:26
    Sam Bennett se ocitl v blízkosti levé tyče v dobré šanci, jeho střela letící těsně nad ledem ale skončila na pravém betonu Darcyho Kuempera, který předvedl skvělý zákrok!
     
    48:10
    Před bránou střídající Darcyho Kuempera vznikl obrovský závěr, Calgary Flames v něm ale nedokázali puk propasírovat za záda brankáře Minnesoty, jehož branka odolala.
     
    49:26
    Matt Stajan (CGY) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    49:40
    Nino Niederreiter mohl rychle využít přesilovou hru Wild, když na pravém křídle nabral rychlost a z úhlu poté bekhendem mířil přesně do bližšího pravého horního rohu brány, brankář Niklas Backström ale vytáhl úžasný semafor a puk ukryl v lapačce!
     
    50:50
    Dougie Hamilton mohl udeřit v oslabení, když v levém kruhu pro vhazování napřáhl z úhlu ke střele zápěstím, ta ale skončila na hrudi pozorného Darcyho Kuempera.
     
    51:35
    Do konce utkání zbývá odehrát necelých devět minut a vývoj utkání stále určuje jediná trefa, o kterou se postaral Zac Dalpe a jeho první branka bude s největší pravděpodobností i vítězná.
     
    53:00
    Devan Dubnyk během první poloviny utkání gól neinkasoval a zatím nic nenasvědčuje tomu, že by měl inkasovat jeho náhradník Darcy Kuemper, do konce ale zbývá ještě spousta času.
     
    53:35
    Calgary právě vstřelilo branku!
    BRANDON BOLLIG skóruje a necelých sedm minut před koncem vyrovnává na 1:1!! Brandon Bollig se dostal v levém kruhu pro vhazování k odraženému puku a z úhlu krásnou střelu vymetl bližší levý horní roh brány. Asistence: Drew Shore, Turner Elson.
    53:35 Brandon BOLLIG - 1:1
     
    54:06
    Calgary právě vstřelilo branku!
    PATRICK SIELOFF skóruje během svého debutu v NHL a otáčí vývoj utkání během necelé minuty na stranu Calgary, které rázem vede v Xcel Energy Center 2:1!! Patrick Sieloff z pravého křídla pouze nahazoval puk bekhendem na bránu, jenže jeho následné nahození z úhlu zamířilo mezi betony Darcyho Kuempera do brány. Asistence: Mikael Backlund, Micheal Ferland.
    54:06 Patrick SIELOFF - 1:2
     
    55:04
    Matt Stajan mohl uštědřit do srdcí fanoušků Minnesoty další tvrdou ránu, když se dostal do samostatného úniku, ten ale vzápětí zakončil střelou, která zamířila vedle pravé tyče!
     
    56:56
    Jyrki Jorkipakka mohl přidat pojišťující branku, když na vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl k pěkné táhlé střele, která mířila k přední pravé tyči, Darcy Kuemper ji ale levým betonem vyrazil!
     
    58:01
    Darcy Kuemper vyjel z brány a poté předvedl tygří skok, kterým se snažil těsně před útočnou modrou čárou zabránit ve skórování Johnnymu Gaudreauovi, jehož střela po ledě zamířila těsně vedle.
     
    58:01
    Hráčská lavice Minnesoty Wild dostala menší trest, 2 minuty příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    58:19
    Wild z blízkosti zamířil těsně vedle vzdálenější pravé tyče a Darcy Kuemper vyjel znovu na střídačku! Wild to zkouší v šesti.
     
    59:00
    Do konce minuty zbývá odehrát jedna minuta a Calgary vede po úžasném obratu nad střelecky výrazně lepší Minnesotou 1:0.
     
    59:46
    Niklas Backström si připsal ještě jeden zákrok a utkání se zřejmě dohraje v levém rohu útočného pásma Wild, kteří se tam marně snaží puk vydolovat.
     
    Konec zápasu.
     
    Wild byli po celý zápas střelecky aktivnější, nakonec jim to ale není nic platné. Flames předvedli ve třetí třetině úžasný obrat, když se během 31 sekund prosadili Brandon Bollig a Patrick Sieloff, který vstřelil během svého debutu v NHL první gól a navíc vítězný! Konečný výsledek. Minnesota Wild 1 Calgary Flames 2.

     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Niklas Backström (CGY) 35 zák, 1 gól, 97,2%
    2. Zac Dalpe (MIN) 1+0
    3. Ryan Carter (MIN) 0+1 (03:48:53)

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 33. Dalpe (Carter, Folin) – 54. Bollig (Shore, Elson), 55. Sieloff (Backlund, Ferland)


    Minnesota Wild: Dubnyk (31. Kuemper) – Suter (A), Spurgeon, Scandella, Dumba, Brodin, Folin – Zucker, Koivu (C), Coyle – Niederreiter, Haula, Pominville (A) – Porter, Granlund, Jones – Carter, Dalpe, Fontaine. Hlavní trenér: John Torchetti.
    Calgary Flames: Backström (Hiller) – Giordano (C), Engelland, Brodie (A), Hamilton, Kylington, Sieloff – Shinkaruk, Monahan (A), Gaudreau – Colborne, Backlund, Shore – Ferland, Bennett, Jooris – Elson, Stajan, Jokipakka. Hlavní trenér: Bob Hartley.

    Rozhodčí: Tim Peel, Ian Walsh – Trent Knorr, Ryan Galloway

    Diváci: 19247
    bahis siteleri