Zrinjski Mostar – Legia 1:1 (kon.) | Dinamo Tbilisi – Alaškert 2:0 (kon.) | Karabach – Dudelange 2:0 (kon.)
Beer Ševa – Šeriff Tiraspol 3:2 (kon.) | BATE – Seinäjoki 2:0 (kon.) | Lincoln – Celtic 1:0 (kon.)
New Saints – APOEL 0:0 (kon.) | Valletta – CZ Bělehrad 1:2 (kon.) | Salzburg – FK Liepāja 1:0 (kon.)
Vardar – Dinamo Záhřeb 1:2 (kon.)
konec
Hapoel Beer Ševa
3:2 (1:1)
Šeriff Tiraspol
Úterý 12.07.2016, 19:50 • Arthur Vasermil Stadium, Be'er Sheva • Liga mistrů (předkola) • 2. předkolo
Předzápasové kurzy
     
    To je z mé strany vše, brzy zase na počtenou! (21:53:28)
     
    Je dobojováno, že to byl ale zápas! V sedmém nejlidnatějším městě Izraele se nám nakonec strhla pořádná přestřelka orámovaná třemi penaltami pro Hapoel. Domácí proměnili dvě ze tří, tu poslední v samotném závěru, a tak si nakonec vypracovali vcelku slušnou výchozí pozici do odvety. Připomínám ale, že Šeriffu bude k postupu do třetího předkola stačit i výhra 1:0 či 2:1 na domácím hřišti.
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+3. Yahaya byl na nosítkách naložen na vozítko známé spíše z golfových hřišť a odvezen ze hřiště.
     
    90+2
    Domácí kapitán Elyaniv Barda nedovoleně zajel do Yahayi, který se válí v bolestech na trávníku a nevypadá to s ním vůbec dobře, na hrací plochu už dokonce upalují zdravotníci s nosítky.
     
    90+1
    Domácí lodivod Barak Bakhar sáhl k poslednímu střídání, Buzagla nahrazuje Ohayon.
    90. Maharan RADI - 3:2
     
    90
    Hapoel Sheva právě vstřelil branku!
    Domácím to z pokutového kopu vychází podruhé ze tří pokusů! K exekuci se tentokrát postavil MAHARAN RADI a arabský fotbalista s izraelským občanstvím zakončil neomylně do Mitrevova protipohybu!
     
    89
    Krajní zadák Škvorc totiž v pokutovém území nepochopitelně zajel do střídajícího Sahara, španělský sudí Del Cerro mu tak udělil žlutou kartu a ukázal k penaltovému puntíku.
     
    88
    Jenže pozor, Hapoel bude skutečně zahrávat svou třetí penaltu v zápase!
     
    87
    Melikson si očividně šel už pro třetí penaltu pro Hapoel v utkání, pád v šestnáctce ovšem evidentně nafilmoval, a tak vyfasoval žlutou kartu za simulování.
     
    85
    Pět minut před koncem začíná tlak Hapoelu opět poněkud polevovat, momentálně sledujeme vyrovnaný fotbal bez šancí na jedné ani druhé straně.
     
    84
    Dupovac zahrál míč na jistotu do zámezí, Be'er Sheva tak zahrávala další roh. Ani tentokrát z toho nic převratného nevzniklo, Davidzadovi totiž v klíčový moment sjel balon z kopačky.
     
    83
    Na druhé straně se musel činit brankář Goresh, střídající Subotic se totiž dostal k hlavičce ze skvělé pozice a strážce svatyně Hapoelu měl co dělat, aby míč udržel před brankovou čarou!
     
    82
    Po pokračujícím tlaku Hapoelu si domácí vybojovali rohový kop, ani tento Buzaglův centr v prostoru před Mitrevem nikoho v červeném dresu nenašel.
     
    80
    Nwakaeme si na pravé straně netroufl na centru, po pokračující akci Hapoelu ovšem skončil míč v síti! To ale není nic platné, Barda byl totiž v jasném ofsajdu.
     
    79
    Střídající Sahar se zničehonic dostal do pokutového území, tam mu ale míč ujel z kopačky, a tak mu k ničemu nepomohl ani fakt, že se Metoua nešťastně srazil s brankářem Mitrevem.
     
    78
    O první vzruch po nějaké době se postaral domácí forvard Nwakaeme, jehož projektil z ostrého úhlu ale zamířil vysoko nad a následovat bude pouze odkop od Mitrevovy svatyně.
     
    76
    Na trávníku se v posledních minutách nic smysluplného neděje a také atmosféra na Arthur Vasermil Stadium je o poznání komornější, domácí si nyní vyměňují balon na vlastní polovině.
     
    75
    Hráči v černých dresech se snaží všemožnými způsoby co nejvíce tahat čas, což se domácím příznivcům samozřejmě vůbec nelíbí. Dá se očekávat, že Šeriff už se bude pouze bránit.
     
    74
    Střelec prvního gólu Josip Ivančić odstupuje ze hřiště, na jeho místo nastupuje Subotic.
     
    73
    K vidění nyní byla další nešťastná srážka v pokutovém území Tiraspolu, oba zúčastnění se ale zdají být v pořádku a hra plyne vesele dál.
     
    71
    William Soares si na levé straně pomohl proti Brezovcovi nedovolenými prostředky a nařízené rozehrávky se ujal sám faulovaný, který ovšem z velké dálky poslal míč přímo do Goreshových rukavic.
     
    70
    Hoban má odpracováno, na jeho místo nastupuje s číslem čtrnáct Sahar.
     
    69
    Do konce zápasu již zbývá odehrát jen něco přes dvacet minut a o fous lepší výchozí pozici do odvety si trochu překvapivě drží Šeriff Tiraspol, a to navzdory tomu, že hraje be vyloučeného beka Alitiho.
     
    68
    Hra se v posledních minutách přelévá ze strany na stranu. Po další rychlé akci Hapoelu se do zakončení dostal Buzaglo, balon před ním ale nečekaně skočil a do přesnosti střely domácího křídelníka se to samozřejmě promítlo.
     
    66
    Vše nakonec vyřešil gólman Goresh, který vyběhl včas proti centru Ricardinha z pravé strany a bezpečně schoval kulatý nesmysl ve své moci.
     
    65
    Nepovedená střela Nwakaemeho z ostrého úhlu Mitreva vůbec neohrozila, domácí se nyní budou muset bránit další postupné protiakci Šeriffu.
     
    64
    Střídání v týmu Hapoel Be'er Sheva FC: ze hřiště odchází Bitton, přichází Radi.
    64. Josip BREZOVEC - 2:2
     
    64
    Šeriff Tiraspol právě vstřelil branku!
    Ou, tak tohle se jen tak nevidí! JOSIP BREZOVEC z dobrých dvaadvaceti metrů vypálil do tyče, od níž se míč odrazil do zad brankáře Goreshe a poté do sítě! Obrovské štěstí na jedné straně a zároveň obrovská smůla na straně druhé znamená vyrovnání.
     
    62
    Brezovcův centr do pokutového území byl sice zblokován, poté se ale ke střele ještě dostal Sušić. Rána mu sice příliš nesedla, Goresh si ale musel připsat další zákrok.
     
    61
    Tiraspolští fotbalisté se vydali do rychlého protiútoku a Taha pro jistotu zatáhl za záchrannou brzdu, za svůj faul vyfasoval žlutou kartu.
     
    60
    Z následné akce zkusil Melikson štěstí z uctivé vzdálenosti, střela mu ale příliš nesedla a hostující gólman Mitrev si připsal vcelku snadný zákrok.
     
    58
    Buzaglovi dnes prostě není souzeno. Domácí křídelník se zbavil jednoho protihráče a naklusal až do pokutového území, tam ale o balon na poslední chvíli přišel.
     
    57
    Po nějaké době se ke smysluplné kombinaci dostali hráči v černých dresech a málem z toho byla hlavička Ricardinha, jenž ovšem v pokutovém území místo míče trefil domácího zadáka Bittona do hlavy, a také on si tak z dnešního utkání odnese bolístku.
     
    56
    Strážce tiraspolské branky už je zpět na nohou a zdá se, že bude schopen pokračovat ve hře. Ztráta skvěle chytajícího gólmana by byla dalším hřebíčkem do moldavské rakve...
     
    54
    Zatímco se tribunami ozývá již světově známý pokřik "Will Grigg's on Fire", na trávníku to vypadá na další komplikaci pro Šeriff. V bolestech se totiž svíjí brankář Mitrev, s nímž to příliš dobře nevypadá.
     
    53
    Be'er Sheva má nyní neuvěřitelnou převahu! Zničehonic se před Mitrevem zjevil Nwakaeme, vytáhlý domácí útočník ale nenašel recept na strážce tiraspolské svatyně!
    52. Elyaniv BARDA - 2:1
     
    52
    Hapoel Sheva právě vstřelil branku!
    Napodruhé už to domácím z penaltového puntíku vyšlo! Zkušený čtyřiatřicetiletý ELYANIV BARDA nic nevymýšlel a Mitrevovi nedal střelou doprostřed branky šanci!
     
    51
    Střídající Dupovac v pokutovém území postrčil Bardu, za což dostal žlutou kartu. Pokutový kop bude zahrávat sám faulovaný, tedy domácí kapitán Barda.
     
    50
    Tak to je neuvěřitelné, Hapoel bude zahrávat další penaltu!
     
    49
    Na tribunách to jen zahučelo. Po parádním Buzaglově průniku následovaném centrem z pravé strany se do zakončení prokousal Melikson, střela mu ale příliš nesedla a balon o nějaký ten metr minul pravou tyč.
     
    48
    Soares se ocitl na zemi po nevybíravém zákroku napadajícího Josipa Ivančiće, po nějaké době ale z trávníku vstal a zdá se, že bude v pořádku.
     
    47
    Jeho centr na bližší tyč hosté dokázali odhlavičkovat pouze k Tahovi, ten se ale následně dostal s míčem až do autu, a tak bude následovat pouze vhazování ve prospěch Šeriffu.
     
    46
    Domácí fotbalisté se hned v úvodu druhé půle nastěhovali na útočné polovině a po obranném zákroku Sušiće z toho bude rohový kop pro Hapoel, jehož exekuce se ujme Melikson.
     
    46
    Savić po nešťastné srážce s Davidzadou skutečně nebude schopen pokračovat ve hře, na jeho místo nastupuje Dupovac.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Nepodaří, samotný závěr úvodní pětačtyřicetiminutovky se navíc odehrával na obranné polovině Hapoelu. Zatím jsme sledovali velmi zajímavý zápas se šancemi na obou stranách. Aktivnějším týmem je od začátku domácí Be'er Sheva, byli to však hosté, kdo se ujal vedení, o což se přesnou hlavičkou postaral Ivančić. Hapoel mohl rychle vyrovnat z penalty, kterou ale Buzaglo neproměnil. Domácí do poločasu přeci jen dokázali početní převahu (za penaltový zákrok byl vyloučen Aliti) využít, když se přesnou přízemní ranou prosadil John Ogu. Co nabídne druhá půle? Na to si počkejme do 20:52.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    Domácí jsou při chuti a za frenetického podporování ze strany svých fanoušků zakládají další útočnou akci, podaří se jim vstřelit další gól do šatny?
    43. John OGU - 1:1
     
    43
    Hapoel Sheva právě vstřelil branku!
    Z něj se izraelskému mistrovi podařilo skórovat! Melikson našel lahůdkovou přihrávkou zcela nepokrytého nigerijského reprezentanta JOHNA OGUA, jenž přesnou přízemní střelou nedal Mitrevovi šanci!
    43. Mitrev teď měl velké štěstí.
     
    43
    Tak to byla další zajímavá příležitost Hapoelu! K hlavičce ze skvělé pozice se dostal Nwakaeme a ačkoliv mu střela příliš nesedla, balon nakonec orazítkovala břevno a následovat bude další roh pro domácí!
     
    42
    Brezovec sice dokázal obstřelit zeď, ale jeho pokus zamířil nad břevno Goreshovy svatyně. Pokud se nemýlím, bylo to s tečí domácího útočníka Nwakaemeho, to ale španělskému sudímu ušlo.
     
    41
    Taha těsně před hranicí pokutového území fauloval Ricardinho, hosté tak budou mít velmi dobrou příležitost udeřit ze standardky. Exekuce se ujme Brezovec.
     
    40
    Davidzada byl za doprovodu lékařů odveden do zámezí, kam odkráčel po svých. Se Savićem to vypadá o něco hůře, také on už byl ale odvlečen mimo hřiště, a tak můžeme pokračovat.
     
    39
    Jauvajs. Davidzada se Savićem se ve stejnou chvíli rozhodli odehrát míč skluzem a místo toho, aby trefili kulatý nesmysl, zajeli sami do sebe. Oba hráči nyní leží v bolestech na trávníku, takový obrázek nevidíme rádi...
     
    38
    S tou nenaložili vůbec špatně. Bitton se dokonce prokousal až do pokutového území, tam ale míč ztratil a krátce poté navíc fauloval vracejícího se Ricardinha.
     
    37
    Nwakaeme si došel pro Metouův faul u postranní čáry, domácí budou mít k dispozici rozehrávku z levé strany.
     
    36
    Melikson neměl komu přihrát, a tak vypálil z dobrých pětadvaceti metrů, za jeho přízemním pokusem se však strážce tiraspolské svatyně pouze ohlédl.
     
    35
    Krajní zadák Davidzada našel přesným centrem ve vápně hlavu Hobana, ani jemu ale hlavička nevyšla – snadná práce pro Mitreva.
     
    33
    K hlavičce se po rohovém kopu prokousal Savić, jeho pokus ale postrádal přesnost i razanci, balon zamířil přímo do Goreshovy nastavené náruče.
     
    33
    Zdá se, že domácím příznivcům začíná docházet trpělivost. Po nedůslednosti v obraně Hapoelu musel Soares dopravit balon do zámezí, hosté se tak jako slepí k houslím dostanou k rohovému kopu.
     
    32
    Exekuce rohového kopu se ujal Buzaglo, který před pár okamžiky neproměnil penaltu a ani nyní se mu standardka příliš nepovedla, na jeho centr nikdo v červeném dresu nedosáhl.
     
    31
    Šeriff už po půlhodině hry střídá, útočníka Gînsariho nahrazuje defenzivněji laděný Metoua. Po střídání bude následovat rohový kop pro domácí.
     
    29
    Příznivci Hapoelu dál hlasitě podporují svůj tým a prakticky celá aréna je na nohou, domácím fotbalistům ale stále chybí přesnost v předfinální a finální fázi. Zahozená penalta možná bude Be'er Shevu hodně dlouho mrzet...
    28. Buzaglo nedal penaltu!
     
    28
    No jo, jenže pozor! Buzaglo kopl penaltu bídně, brankář Mitrev dobře odhadl stranu a dokázal pokutový kop zlikvidovat!
    26. Červená karta po 2. žluté pro Alitiho znamená penaltu
     
    26
    Aliti v pokutovém území až příliš okatě držel domácího kapitána Bardu a sudí Del Cerro byl neomylný. Odpískal penaltu a Alitiho za druhou žlutou kartu poslal předčasně pod sprchu!
     
    25
    Penalta pro domácí!
     
    24
    Savić omylem tečoval Meliksonovu dalekonosnou střelu, následovat bude rohový kop pro Hapoel Be'er Sheva.
     
    23
    Hráči v červených dresech opět převzali iniciativu, Buzaglo se ale s míčem na kopačce dostal až do autu, a tak budou hosté vhazovat z levé strany.
    22. Josip IVANČIĆ - 0:1
     
    22
    Šeriff Tiraspol právě vstřelil branku!
    Tiraspol v dosavadním průběhu zápasu nebyl lepším týmem, nyní se ale dostává do vedení! Kvržić dokázal z pravé strany odcentrovat na vzdálenější tyč na nedůsledně pokrytého chorvatského legionáře JOSIPA IVANČIĆE, jenž se štěstím dostal balon do sítě!
     
    20
    Domácí kapitán Barda si říkal o Nwakaemeho přihrávku, ten to ale vzal na sebe a nutno dodat, že i tentokrát měl Mitrev proti jeho střele úlohu snadnou.
     
    19
    Gól v úvodních dvaceti minutách hry nepadl, zatím ale sledujeme velmi ofenzivní partii z obou stran a zdá se, že je jen otázkou času, než jeden z týmů rozvlní síť soupeře.
     
    18
    Nwakaeme se na druhé straně hřiště povedenou zasekávačkou zbavil tiraspolského kapitána Sučiće a poté z ostrého úhlu vypálil, Mitrev se ovšem nenechal zaskočit.
     
    17
    Vyběhnuvší Goresh musel po nějaké době zasahovat, strážce domácí svatyně ale odhadl situaci správně a byl u míče dříve, než dotírající Ivančić.
     
    16
    Hapoel je při chuti. Nyní to z dobrých pětadvaceti metrů zkusil Hoban, jeho přízemní střela ale postrádala přesnost, a Mitrev tak mohl zůstat v klidu.
    15. Barda neproměnil velkou příležitost.
     
    15
    Neuběhlo ani patnáct minut hry a Hapoel si už vytvořil dvě velké příležitosti! Nedlouho po faulu Sušiće vymyslel Nwakaeme parádní dloubáček na rozběhnutého Bardu, ten ale rozvlnil pouze boční síť!
     
    13
    Brazilský legionář Ricardinho to zkusil z uctivé vzdálenosti, svatyni Hapoelu ale o několik metrů minul, a Goresh tak i tentokrát mohl zůstat v klidu.
    12. Gólman Hapoelu na poslední chvíli odkopl míč do autu.
     
    12
    Domácí fotbalisté se nepohodli v rozehrávce a vše nakonec musel vyřešit gólman Goresh, jenž před jedním z dotírajících hráčů Tiraspolu odkopl míč do autu.
     
    10
    Následná akce v červených dresech hrajícím domácím příliš nevyšla, fotbalisté Be'er Shevy si nerozuměli v kombinaci a Mitrev už si chystá balon k odkopu.
     
    9
    Oba týmy hrají na začátku utkání hodně agresivně, za nešetrný zákrok u postranní čáry vyfasoval Aliti žlutou kartu.
     
    8
    Brezovec z pravé strany přeci jen poslal docela povedený centr do pokutového území, míč ale letěl příliš vysoko a Ivančić ani Gînsari se k hlavičce nedostali.
     
    7
    Po faulu domácího stopera Soarese měli Tiraspolští k dispozici přímý kop z pravé strany, z nějž ovšem žádné nebezpečí pro Goreshe nepramenilo.
     
    6
    Nařízený rohový kop se Hapoel pokusil rozehrát signálem na bližší tyč, domácím ale tento pokus vyšel prachbídně a hráči v černých dresech už zakládají protiakci.
     
    5
    Tak to byla první velká šance utkání! Buzaglo se zničehonic zjevil u pravé tyče, střela z bezprostřední blízkosti mu ale nevyšla podle přestav a přesouvající se Mitrev dokázal míč vyrazit!
     
    4
    Jeho exekuce se ujal sám faulovaný Brezovec, jeho střelu ale tečoval jeden z jeho spoluhráčů a následovat bude pouze odkop od Goreshovy svatyně.
     
    4
    Hoban za zbytečný skluz na Brezovce nedaleko půlící čáry vyfasoval žlutou kartu, domácí tak budou mít k dispozici přímý kop.
    Takto to na stadionu vypadalo během rozcvičky, nyní jsou tribuny zcela zaplněny.
     
    2
    V černých dresech hrající Šeriff se pokusil o první ofenzivní průnik, akci hostů však vystihl Ogu, který byl navíc následně faulován.
     
    1
    Na stadionu Arthura Vasermila ve Shevě panuje skvělá atmosféra, tribuny jsou zcela naplněny a divákům musí být pořádné horko, v dějišti utkání byla nyní naměřena teplota 30 stupňů Celsia.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Hapoel Be'er Sheva FC: Goresh – Bitton, Taha, Soares, Davidzada – Buzaglo, Hoban, Ogu, Melikson – Barda "C", Nwakaeme.
    Náhradníci: Haimov – Vítor, Radi, Sahar, Broun, Ohayon, Shabtai

    FC Šeriff Tiraspol: Mitrev – Škvorc, Savić, Sušić "C", Aliti – Ricardinho, Kvržić, Yahaya, Brezovec – Ivančić, Gînsari.
    Náhradníci: Koşelev – Jabbie, Metoua, Ivanov, Dupovac, Puntus, Subotic

    Rozhodčí: Del Cerro – Yuste, Álvarez (všichni Španělsko).
     
    FC ŠERIFF TIRASPOL

    Na moldavský Šeriff si čeští fanoušci možná dobře vzpomínají. Právě Tiraspol totiž v roce 2009 vystavil stopku rozjeté pražské Slavii na pouti do Ligy mistrů, která pro sešívané skončila ve třetím předkole – Šeriff o svém postupu rozhodl až v nastavení. Od té doby uplynulo už sedm let, dnes je Šeriff úplně jiným týmem. Stále je ale týmem úspěšným, což dokazuje i druhé místo v uplynulém ročníku moldavské nejvyšší soutěže. Tiraspolští do posledního kola sahali po triumfu, v přímém souboji o titul ale nedokázali porazit vítěznou Dacii Kišiněv. Spraví si celek z města na řece Dněstr chuť v dnešním kvalifikačním boji na izraelské půdě?
     
    HAPOEL BE'ER SHEVA FC

    Hapoel má za sebou povedenou sezónu v izraelské nejvyšší soutěži. Celek z města Be'er Sheva nejprve ovládl základní část Ligy ha'Al s tříbodovým náskokem na druhé Maccabi Tel Aviv a svůj těsný náskok uhájil i v nadstavbové části. Maccabi za vítězným Hapoelem zaostalo o dva body, třetí Beitar Jerusalém už nabral manko pětadvaceti bodů. Be'er Sheva tak ovládla tamní ligu po dlouhých čtyřiceti letech a dnes se poprvé v klubové historii podívá do předkola Ligy mistrů. V loňské sezóně Hapoel okusil Evropskou ligu, ve druhém předkole ale nestačil na švýcarský Thun, který následně dokráčel až do základní skupiny, kde mimo jiné uhrál remízu s Liverpoolem.
     
    Hezký večer přeji všem fotbalovým fanynkám a fanouškům. Úvodní zápasy druhého předkola má dnes na svém programu fotbalová Liga mistrů a my se v tomto textovém přenosu společně zaměříme na duel, v němž Hapoel Be'er Sheva FC vyzve moldavský FC Šeriff Tiraspol. Začínáme v 19:50!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:50.

    Vojtěch Balon

    Branky: 43. Ogu (Melikson), 52. Barda (pen.), 90. Radi (pen.) – 22. Ivančić (Kvržić), 64. Brezovec (Ricardinho)

    Karty:   4. Hoban (HBE), 61. Taha (HBE), 87. Melikson (HBE) – 9. Aliti (TRS), 51. Dupovac (TRS), 89. Škvorc (TRS)   26. Aliti (TRS)

    Neproměněná penalta: 28. Buzaglo (HBE), brankář Mitrev zneškodnil


    Střely na branku: 10:4. Střely mimo: 9:5. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:17.
    Hapoel Beer Ševa: Goresh – Bitton (64. Radi), Taha, Soares, Davidzada – Buzaglo (90+1. Ohayon), Hoban (70. Sahar), Ogu, Melikson – Barda "C", Nwakaeme.
    Náhradníci: Haimov – Vítor, Radi, Sahar, Broun, Ohayon, Shabtai

    Šeriff Tiraspol: Mitrev – Škvorc, Savić (46. Dupovac), Sušić "C", Aliti – Ricardinho, Kvržić, Yahaya, Brezovec – Ivančić (74. Subotic), Gînsari (31. Metoua).
    Náhradníci: Koşelev – Jabbie, Metoua, Ivanov, Dupovac, Puntus, Subotic

    Rozhodčí: Del Cerro – Yuste, Álvarez (všichni Španělsko)
    Úterý 19.07.2016
    Šeriff Tiraspol - Beer Ševa 0:0

    Karty:   20. Kvržić (TRS), 21. Metoua (TRS), 77. Gînsari (TRS), 87. Ivančić (TRS) – 20. Ogu (HBE), 42. Hoban (HBE), 83. Goresh (HBE)   90+4. Hoban (HBE)

    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 4:0. Střely mimo: 2:7. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 19:19.
    bahis siteleri