Kladno – Motor ČB 3:1 (kon.) | Litvínov – Chomutov 7:4 (kon.) | Banská Bystrica – Székesfehérvár 4:5 (kon.)
Most – Benátky n/J 4:5 (0:1 po s.n.) | Litoměřice – Mountfield HK 1:5 (kon.) | Frýdek-M. – Třinec 3:2 (po pr.)
Žilina – Havířov 1:3 (kon.) | Prostějov – Přerov 4:6 (kon.) | Klášterec nO – Děčín 5:1 (kon.)
Tábor – Kobra 5:3 (kon.) | Kolín – Žďár n/S 4:1 (kon.) | Poruba 2011 – Opava 1:2 (kon.)
Vsetín – Šumperk 5:0 (kon.) | Ústí n/L – Kadaň 2:1 (kon.) | Pelhřimov – Havlíčkův Brod 2:4 (kon.)
HC Slovan – Zlín 5:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:0 (1:0, 1:0, 3:0)
DRACI PARS ŠUMPERK
Čtvrtek 18.08.2016, 18:00 • Zimní stadion Na Lapači • Přípravné zápasy
Partner:
     
    51:20
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Další krásná akce od vsetínských hokejistů! Daněk našel přesným pasem LUKÁŠE FINSTERLEHO, který dokázal obehrát obránce a bekhendem prostřelil Zavadila. Asistence: Josef Daněk.
     
    50:01
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Ruský legionář KAMIL ŠJAFOTDNIOV se zaskvěl náramnou bekhendovou střelou do horních partií branky a Valaši již vedou o čtyři branky. Nádherná akce, která zvedla diváky ze sedadel a útočník se zkušenostmi z KHL ukázal naplno svou herní kvalitu. Asistence: Jakub Čuřík.
     
    41:00
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A je tu třetí branka do Zavadilovy klece! František Zúbek našel ideální přihrávkou od mantinelu LUKÁŠE FINSTERLEHO, který z vrcholu levého krohu dělovkou propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: František Zúbek, Filip Čech.
     
    37:56
    Útočný faul Šumperka a Valaši budou hrát 13 sekund přesilovku pěti proti třem. Na trestnou lavici byl odeslán kapitán Jan Matějka.
     
    36:09
    Štindl byl u mantinelu podražen a za katr půjde Radek Fischer.
     
    33:14
    Vsetín právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ VÁVRA si najel od levého mantinelu před branku, odkud dokázal propasírovat kotouč mezi betony Zavadila, jenž v této situaci rozhodně nemá čisté svědomí. Valaši vedou již po polovině utkání již o dvě branky. Asistence: Pavel Mojžíš.
     
    29:41
    Čech se Zúbkem nádherně vymíchali šumperskou obranu, první jmenovaný se zaskvěl bekhendovou kličkou, jenže v poslední momentě nedokázal zastunout kotouč do sítě.
     
    26:31
    Před Vsetínem stojí další možnost přesilové hry. Tomáš Drtil zahákoval u mantinelu Filipa Čecha a nyní bude muset trnout na trestné lavici.
     
    23:07
    Pokorný byl podražen Vachutkou, který tak zamíří na trestnou lavici a Vsetín čeká první přesilová hra v utkání.
     
    18:40
    Ve velmi slibné pozici se nachomýtl Dominik Pokorný, který si vyjel od levého mantinelu a v pádu zakončoval, těsně míjí skulinu mezi levým betonem a tyčkou Zavadila.
     
    07:32
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se dostávají po ubráněném oslabení do vedení. Finsterle nahrál k pravému mantinelu na volného MARTINA JANÁČKA, jehož dělovka proletěla nad lapačkou Zavadila. Asistence: Lukáš Finsterle, Filip Čech.
     
    05:18
    Poprvé v nové sezóně se bude Na Lapači vylučovat. Za faul kolenem usedne na trestnou lavici Richard Kobylík. Hosté mají k dispozici přesilovou hru.

    Tomáš Kopecký

    Branky a nahrávky: 8. Janáček (Finsterle, Čech), 34. Vávra (Mojžíš), 41. Finsterle (Zúbek, Čech), 51. Šjafotdinov (Čuřík), 52. Finsterle (Daněk)


    VHK ROBE Vsetín: Šurý (Hromada) – Mojžíš, Žák – Vrána, Štindl – Kobylík, Janáček – Šjafotdniov, Pokorný, Vávra – Zúbek, Finsterle, Čech – Čuřík, Vítek, Hořanský – Šilhavý, Daněk.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Zavadil (Slezák) – Sedlák, Řezáč, Janota, Drtil, Navrátil, Tomek, Ďurkáč, Hradil – Vachutka, Matějka, Fischer, Langr, Ostřanský, Pavlovský, Cink, Hroch, Jurík, Surý, Skopal, Muller, Panáček.
    bahis siteleri