Novokuzněck – Barys 4:2 (kon.) | Novosibirsk – Jekatěrinburg 3:5 (kon.) | Omsk – Chanty-Mansijsk 1:0 (kon.)
Čeljabinsk – Petrohrad 2:1 (po pr.) | Ufa – Čerepovec 3:2 (kon.) | Toljatti – Záhřeb 2:3 (kon.)
Kazaň – HC Slovan 2:1 (kon.) | Soči – Riga 3:1 (kon.) | Spartak Moskva – Jokerit 1:2 (kon.)
konec
Lada Toljatti
2:3 (1:1, 1:0, 0:2)
Medveščak Záhřeb
Úterý 23.08.2016, 17:00 • Lada Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:22 Derek SMITH - 2:3
     
    55:22
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Colby Genoway na pravém křídle našel na modré čáře zpětnou přihrávkou DEREKA SMITHE, který si na vrcholu přesilovkového deštníku srovnal puk na hůl a poté nádhernou střelou zápěstím vymetl pravý horní roh brány. Záhřeb stejně jako domácí Lada využívá druhou přesilovou hru a otáčí vývoj na svou stranu! Hosté vedou těsně před koncem 3:2. Asistence: Colby Genoway.
    42:17 Gilbert BRULE - 2:2
     
    42:17
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Jakub Krejčík od modré čáry nahodil puk na bránu, kde ho v houštině těl jemně tečoval GILBERT BRULE a puk nad pravým betonem Iljy Ježova zapadl přesně k levé tyči. Záhřeb využívá první přesilovou hru v dnešním utkání a vyrovnává na 2:2! Asistence: Jakub Krejčík, Mark Katic.
    28:33 Viktor KOMAROV - 2:1
     
    28:33
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Taylor Aronson udělal ve středním pásmu nádherný oblouk a poté ještě lepší diagonální přihrávkou našel na pravém křídle rozjetého VIKTORA KOMAROVA, který si v kruhu pro vhazování puk srovnal na hůl a nádhernou střelou s příklepem ho napálil nad lapačkou bezmocného Dannyho Taylora do bližšího pravého horního rohu brány. Lada využívá druhou přesilovou hru a otáčí vývoj zápasu na svou stranu. Asistence: Taylor Aronson, Georgij Bělousov.
    07:37 Georgij BĚLOUSOV - 1:1
     
    07:37
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Jefim Gurkin dostal v blízkosti pravé tyče příliš mnoho volného prostoru a po srovnání puku na hůl a zdvižení hlavy našel před bránou najíždějícího GEORGIJE BĚLOUSOVA, který na vzdálenější levé tyči nezaváhal a z blízkosti kotouč napálil během přesilové hry 5 na 3 pod víko. Asistence: Jefim Gurkin, Sergej Děmagin.
    01:25 Mark KATIC - 0:1
     
    01:25
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Brankář Ijla Ježov se dopustil obrovské chyby, když se vydal za svou bránu, aby zastavil nahozený puk, jenže ho svou širokou holí promáchl a MARK KATIC ho po odrazu od zadního mantinelu z úhlu v blízkosti pravé tyče uklidil do prázdné brány. Bez asistence.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 8. Bělousov (Gurkin, Děmagin), 29. Komarov (Aronson, Bělousov) – 2. Katic, 43. Brule (Krejčík, Katic), 56. Smith (Genoway)


    Lada Toljatti: Ježov (Masalskis) – Aronson, Sotnieks, Gurkin, Maleňkich, Sinicyn, Korjagin – Filatov, Bumagin, Johansson – Šenfeld, Bělousov, Komarov – Achmetov, Strelcov, Bočarov – Zernov, Krysanov, Mokšancev – Děmagin.
    Medveščak Záhřeb: Taylor (Hovinen) – Morrisonn, Parlett, Katic, Smith, Krejčík, Bezina, Larkin – Butler, Brule, McMillan – Mertl, Paré, Mahbod – Genoway, Giroux, Glumac – Smejkal, Bolduc, Hedberg.

    Rozhodčí: Anton Kislov, Alexander Sergenev. Čároví: Maxim Berseněv, Jevgenij Judin
    bahis siteleri